نمایشگاه/رویداد Official Sony Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده.

66eyb1u.gif

زمان برگزاری:
Wednesday July 11th, 2007
11:30AM PDT
2:30PM EDT

22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Gametrailrs
IGNباید Insider باشی

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

میتونید بگید چه چیزی تو این کنفرانس استثنایی بود؟؟؟ نمیدونم چرا اینقدر بیخود جوگیر شدید!؟
هیچیش استثنائی نبود فقط تنها کاری که سونی کرد این بود که تفاوت قدرت سخت افزاری دو تا کنسول رو نشون داد !! حداقل حداقل 6-7 بازی نشون داده شد که یه سر و گردن از بازیهای 360 بالاتر بودن. به اضافه چندین announcement خیلی خوب و بزرگ و البته یه کاهش قیمت 100 دلاری 2 روز قبل از کنفرانس !!

متاسفانه مجبورم دسترسی کاربر ninja_gaiden رو به دلیل پستهایی که صرفا باعث به هم خوردن جو تاپیک و منحرف شدن موضوع میشه، به مدت 1 هفته از سایت بن کنم

خوب این دو تا خبر برای سونی:
1.Rumble Confirmed for SIXAXIS by a SCEA employee:
Today, a Sony Computer Entertainment employee confirmed directly to me that the SIXAXIS with rumble is coming.!
2.کاملا واضح و مشخصه:
Sony Corp is likely to lower the PlayStation 3 price again by the year-end following this week's $100 cut, a senior executive at Japanese game software maker Capcom Co. Ltd. said. "The number of PS2 users is still growing and a shift to the PS3 is on the back burner," Capcom Chief Financial Officer Kazuhiko Abe told

از PS3 80 گیگ چیزی گفته نشد دیشب ؟
قیمتش و این که تو پکش یک دسته هست یا دوتا و Rumble داره یا نه ؟
در ضمن دوستان هر وقت سایتی کنفرانس کامل سونی رو برای دانلود گذاشت بگین لطفا
GOOD LUCK

بچه ها این گزارش کامل کنفرانس هستش از گیم اسپات :

ساعت ها به وقت محلیه...

[11:33] کنفرانس با نمایش لوگو ی PlayStation و موسیقی شروع میشه....

[11:34] جک ترتون ؛ با آواتار خودش در Home ظاهر میشه...

[11:34] او با چند خانم در یک ساحل مجازی شروع به صحبت کردن می کنه...

[11:35] جک راجع به آواتارش شوخی میکنه و میگه : این شخص باید شانه های برزگتری می داشت...

[11:35] جک میگه : ما از پروژه Home بسیار مفتخریم ؛ به خاطر همین ؛ مراسم رو با Home شروع کردیم....

[11:36] او میگه Motorstorm ؛ 1 میلیون فروخته!!!

[11:37] ترتون شروع به صحبت از موفق ترین پروژه SCEA یعنی PS2 میکنه...

[11:38] میگه جمعا 26 میلیارد کنسول PS2 ؛ بازی ؛ ملحقات تنها در آمریکا به فروش رسیده !!!!!!!!!

[11:38] او از God of war 2 میگه و همچنین از بازی Buzz! که در اروپا طرفداران زیادی داره....

[11:39] همچنین از کاهش قیمت PSP میگه....

[11:39] بیش از 140 عنوان جدید برای PSP در راه است !!!!!

[11:40] تصاویری از بازی های PSP نمایش داده میشه....

[11:42] SOCOM US Navy Seals, Tactical Strike, Wipeout Pulse, Syphon ******: Logan's Shadow, NBA 08, God of War: Chains of Olympus, Silent Hill: Origins, Patapon...

[11:43] ...Tiger Woods PGA Tour 08, Sonic Rivals 2, Sims 2: Castaway--apparently being marooned is like a Jamaican BBQ...

[11:44] SWAT: Target Liberty Final Fantasy Tactics: The War of the Lions...

[11:45] Castlevania: The Dracula X Chronicles (Calling all goths!), and that's it.

این تریلر ها با تشویق بیننده ها روبرو میشه...

[11:46] جک برای صدا کردن Kaz میگه : هی کاز ؛ داری Riiiidge Racer بازی می کنی ؟؟؟ (خنده تماشاگران)

[11:47] مدیر سرگرمی های سونی ، کاز هیرای خندان ؛ با PSP جدید وارد میشه!

[11:48] PSP جدید 30% سبک تر و 19% باریک تر از PSP های قدیمیه و با Video output...

[11:48] کاز PSP رو به یه SONY HDTV وصل میکنه...

[11:49] یه تریلر از Spider-man 2 رو نشون میده و همچنین یه عکس واضح و شفاف روی پرده ها (توسط PSP)

[11:50] او دکمه Display رو میزنه و دوباره صفحه PSP روی پرده های برزگ نمایش داده میشه....

[11:50] این قابلیت برای انجام بازی ها روی تلویزیون هم هست....

[11:51] تشویق جانانه از تماشاگران....

[11:51] "ما از همه می خوا هیم که فراتر از حد معمولی فکر کنن ؛ و این همان چیزی هست که محصولات PlayStation ارائه میدن" ..... :love:

[11:52] جک ترتون باز میاد رو صحنه ؛ با Bruce Vilanch (معلوم نیست کیه؟!)

11:53]] و آنها PSP جدید و نقره ای رو که با UMD FAMILY GUY همراه هستش رو معرفی می کنن....

[11:54] یه دفعه ؛ Chewbacca میاد رو صحنه و PSP با پک Starwars رو معرفی میکنه....

[11:55] این PSP در اکتبر با قیمت 199$ در دسترس خواهد بود....

[11:55] جک از آن دو نفر تشکر میکنه.....

[11:56] نمایش بعدی: PSN

[11:57] تعداد 950,000 کاربر در آمریکای شمالی ؛ 20 میلیون دانلود در سراسر جهان تا الان !!!!

[11:57] فیل هریسون ( Phil Harrison ) وارد میشود !!!!

[11:58] او اشاره میکنه که PS3 با هارد داخلیش ، امکانات خوبی برای بازیسازها فراهم میکنه....

[11:59] او بازی پازل Echo Chrome رو برای PSP و PS3 معرفی میکنه....

[12:00] با گرافیک پایین ؛ بازی نمایش میده ساخت یک مجسمه رو با رابط های Escher مانند ؟؟؟ :confused:

[12:01] بسیار جالب و جذاب ! همه مجذوب شده اند !!!!!

[12:02] هریسون Wipeout HD رو نشون میده که در حالت FULL HD پخش میشه....

[12:03] همچنین SOCOM: Confrontation, and Warhawk

[12:04] او میگه warhawk فقط آنلاین نیست بلکه حالت 4 نفره هم داره... :love:

[12"05] هر 4 بازی بالا هم به طور دیسکی عرضه میشن هم به طور آنلاین....

[12:06] هریسون : من فکر می کنم همین چهار تا بازی ؛ قدرت PS3 رو به خوبی نمایش میدن !!!!

[12:06] هریسون میگه سرویس Home روی موبایل ها هم میاد.............

[12:07] او میگه آواتارها فقط مخصوص PS3 خواهد بود....

ادامه....

[12:08] دوباره برمی گردیم به Home ، آواتار هریسون در پیاده رو ها شروع به حرکت می کنه و به جاهایی میره که هنوز کامل نشده و عبارت Under Construction به چشم می خوره ؛ این ها همان جاهایی هستند که بازی کننده ها میتونند خرید کنند...

[12:09] همچنین صحنه هایی از خانه ها نمایش داده می شوند که یادآور آن خانه های بزرگ در بازی GTA:San Andreas هستند...آواتارها واقعا چهره ای زنده از محیط پدید آورده اند...

[12:09] هریسون حالا به خانه مجازی خودش در Home می رود !!! در خانه او لوازم اسکی به چشم می خورد!!!

[12:13] هریسون ویژگی های دیگر Home رو نمایش میده ؛ از جمله قابلیت آپلود عکس از موبایل به فضای مجازی .Home

[12:14] او Home interface رو معرفی می کنه که مثل منوی PSP و PS3 هستش (همون XrossMediaBar )
او همچنین اعلام میکنه که کاربران در Home می تونن با دوستان خود ملاقات کنند و با یکدیگر بازیهای چند نفره انجام بدن!!!

[12:15] بازی سازها می تونن با ایجاد تالار هایی مرتبط با بازی درHome به بازی کننده ها امکان بحث در مورد بازی مربوطه بدن! ( یه فوروم مجازی )

[12:17] جک ترتون به صحنه برمیگرده ، و دوباره خبر کاهش 100 دلاری قیمت مدل 60 گیگ و همچنین عرضه مدل 80 گیگی رو اعلام میکنه. و میگه با اعلام کاهش قیمت 100 دلاری ؛ از دوشنبه تا حالا فروش 2 برابر مدت مشابه هفته قبل بوده!!!!

[12:18] Blu-ray با برتری 2 به 1 نسبت به HD-DVD به فروش رفته ؛
او عامل اصلی رو PS3 میدونه !!!!

[12:19] 15 عنوان انحصاری دیگر برای PS3 در راه است !!!! :love:

[12:19] او میگه که "شرکت NCsoft هم به جناح سونی اومد"

[12:20] طی توافقات ؛ NCsoft قراره برای PS3 ؛ عناوین اختصاصی بسازه !!!! :love:

[12:31] ترتون همچنین اعلام میکنه که Haze از یوبی سافت ؛ عنوان انحصاری PS3 خواهد بود !!!

[12:22] تریلر Haze به نمایش در میاد....

[12:24] ترتون به صحنه بر میگرده و راجع به Unreal Tournament III حرف میزنه !!!!!

[12:25] ترتون میگه UT3 امسال به طور اختصاصی برای PC و PS3 عرضه میشه !!!
(نماینده Epic games سازنده UT3 به گیم اسپات گفته که نسخه 360 این بازی ؛ اوایل سال 2008 وارد بازار میشه !!!!! )

[12:28] بعد از تریلر UT3 ؛ تریلر بازی های Call of Duty 4, Assassin's Creed ؛ Kane & Lynch, Resident Evil 5 ؛ Burnout: Paradise... هم نشان داده میشن !!!

*** تریلر Resident Evil 5 همونی بوده که تو کنفرانس مایکروسافت هم نشون داده شده...

[12:31] و همچنین Madden NFL 08, Harry Potter and the Order of the Phoenix, the Simpsons game, Guitar Hero III: Legends of Rock, the delayed Medal of Honor: Airborne...

[12:32] و Rock Band

[12:33] ترتون برمیگرده تا آخرین بازی Third Party رو معرفی منه و میگه " خوشحالم که بگم این بازی فقط روی PS3 هستش !!! "

[12:34] هیدئو کوجیما سازنده بازی Metal Gear Solid 4: The Guns Of the Pateriots وارد میشه !!!!
نویسنده میگه فلاش دوربین ها آن قدر زیاد بود که او را کور کرد !!!!!

[12:34] او میگه در این بازی ؛ داستان اسنیک به پایان میرسه ! و همچنین میگه که این آخرین بازی متال گیری هستش که می سازم !!! (نویسنده هم به تمسخر میگه که :انگار اولین دفعه هستش که ما این رو می شنویم !!!! )

[12:35] کوجیما میگه که تمام نقاط مبهم و اسرار بازی های قبلی در شماره 4 فاش خواهد شد !!!
همچنین میگه این بازی ؛ سبک stealth رو به میدان جنگ میاره !!!!

[12:36] و... تریلر Metal Gear Solid 4 !!!! :love:

[12:42] آخر تریلر اشاره می کنه که بازی اوایل 2008 به بازار میاد !!!!!

[12:43] کوجیما نسخه دموی قابل بازی رو در هفته بعد در توکیو به نمایش میذاره !!!!!!

[12:44] جک ترتون صحنه رو ترک می کنه و هریسون با آواتار خودش که لباس Ratchet رو پوشیده ظاهر میشه !!!!!!

[12:45] او از طریق یک تلویزیون در داخل Home ؛ تریلر جدید بازی Ratchet & Clank : Tools of Destruction رو نمایش میده !!! :love: :love: :love:

[12:47] حالا نوبت Heavenly Sword هستش !!!

[12:49] هریسون میگه این بازی از حافظه ی زیاد Blu-ray استفاده می کنه !!!!

[12:50] تریلر FULL HD از NBA 08 .

[12:51] تریلر جدید از LittleBigPlanet که تو GDC اعلام شده بود !!!

[12:53] و آخریش که Uncharted شرکت Naughty Dog هستش !

[12:53] نویسنده میگه : بازی یه چیزی بین Far Cry و Tomb Raider هستتش !!!

ادامه دارد....

آخرین ویرایش:
با اینکه هنوز هیچ کدوم از کنفرانسها رو ندیدم ولی باید تبریک بگم بخودم :cheesygri چون کنسولی که یه ساله یه گوشه داره خاک میخوره یواش یواش ( گوش شیطون کر :cheesygri ) داره بازی های خوبش مشخص میشه. خبرهای Haze, MGS4 چنان تکان دهنده نبود ولی سر UT3 یکم اذیت شدم ( چون دوستان خبر گذاری چیزی در مورد انحصار زمانی نگفته بود ). میرسیم سر KillZone 2 الحق چیز توپی باید باشه ( از روی عکسها چون دموی ازش ندیدم ). گرافیکش فکر نکنم همچین چیز مالی باشه ولی جو بازی بنظر خیلی گیرا و درگیر کنندس ( دقیقا مثل KZ 1 ). البته منتظر بودم ببینم چیزی از عنوانهای Cellius نمایش میدن یا نه که متاسفانه ندادن:ranting:. امیدوارم این درس عبرتی بشه برای کسانی که به تخت غرور تکیه زدن و در چنته چیزی نداشتن حتی یه تیز کوچولو از عنوان انحصاریشون Dead Rising 2 نشون خلق الله ندادن.
خدا کنه هر سه شرکت دست استین بالا بزنن برای TGS 07 تا شاهد یک Big Bang درست حسابی باشیم.

میرسیم سر KillZone 2 الحق چیز توپی باید باشه ( از روی عکسها چون دموی ازش ندیدم ). گرافیکش فکر نکنم همچین چیز مالی باشه ولی جو بازی بنظر خیلی گیرا و درگیر کنندس
اول عرض تبريك به همه طرفداران سوني بخاطر عملكرد خوب سوني در اين كنفرانس و آينده خوبي كه ميشه براي پلي3 ترسيم كرد.
فريدون خودت داري ميگي دموش رو نديدي پس در مورد نظرت درباره گرافيك اين بازي يكم زياده روي كردي من دمو HD اين بازي كه 118 مگ بود رو دانلود كردم الحق و الانصاف بايد بگم واقعا گرافيكش خيلي بالاست حتي هم از دمويي كه تو E3 2005 نشون دادند در اكثر موارد گرافيك يكم بهتر كار شده بود(بغير از بعضي موارد جزئي مثل طراحي شخصيتها و بكار نبرده شدن AA قوي براي صاف كردن خطوط در چهره ها) باور كن ازون عكس هم به هيچ عنوان نميشه در مورد گرافيكش قضاوت كرد . من ميگم بايد خودت بري دانلودش كني اون هم فقط HD و تصميم گيري فقط بر عهده خودت يا بيينده هست.
موفق باشيد

دوستان حتما حتما حتما بريد دموي GT5 رو از هر جا كه ميتونيد دانلود كنيد ( HD در درجه اول ) باور كنيد واقعا ارزش اين همه معطلي رو داره من كه با ديدن اين دمو حرفي براي گفتن ندارم جز غيرقابل باور و مافوق تصور هست(همون طور كه شماره 4 اين بازي تو زمان خودش همچين وضعيتي داشت).
http://www.gametrailers.com/player/21663.htmlلينك دانلود بصورت SD با حجمي برابر با 17.6 مگ
www.gametrailers.com/player/21662.html?type=لينك دانلود بصورت HD با حجمي برابر با 54.6 مگ
موفق باشيد

تنها کاری که سونی کرد این بود که تفاوت قدرت سخت افزاری دو تا کنسول رو نشون داد !! حداقل حداقل 6-7 بازی نشون داده شد که یه سر و گردن از بازیهای 360 بالاتر بودن.
این گفته شما کاملآ غلط عزیز من. من نمیدونم شما از روی چه حسابی داری این حرفو میزنی
یا اطلاعاتت تو این زمینه پایینه یا هم که داری خودت و بقیه رو گول میزنی! از همون اولین کنفرانس مایکروسافت شما جو اینجارو با تیکه هایی که به مایکرو مینداختی به هم ریختی!
کنفرانس سونی رو هم همینطور ولی برعکسش!

از ای حرفا که بگذریم میرسیم به Killzone و ... واقعآ بازی باحالیه و کاملآ با سلیقه من جور در میاد
ببین آقای کنی من ترایلر HD این بازیو دیدم و عناصری مثل فیزیک خوب انیمیشن کاراکتر عالی جو عالی و تآثیر گذار و از همه مهمتر کنتراست و رنگبندی خاص بازیه که بازیو زیبا جلوه میده (یه چیزی مثل GOW) خوب این عناصری که گفتم هیچکدومشون نیاز به پردازش بالا و قدرت سخت افزاری زیاد نداره و فقط از یه تیم قوی و هنرمند میشه این انتظارو داشت! در مقابل این عناصر چند عنصر بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه و بعضی اوقات آزاردهنده هم میشه مثل تکسچر و سایه های نرم و جزئیات و تعداد چند ضلعی (که بعضی جاهاش خیلی خوب کار شده و بعضی جاهاش هم که خیلی ضعیف) سیستم انفجار هم که ضعیف تخریب پذیری چندانی رو هم که ندیدم. همه این عناصر برعکس عناصر اول که گفتم نیاز به پردازش بالا و سخت افزار قوی داره

خوب این چیزارو هم که توی GOW داشتیم شایدم یه مقدار بهتر و بافت های با کیفیت تر و جزئیات بهتر!

پس به این نتیجه میرسیم که KILLZONE 2 چیزی نیست که بخواد تفاوت قدرت سخت افزاری PS3 و X360 نشون بده و تو این قسمت برتری نسبی با X360

در مورد اون هف هشتا بازی دیگه ای هم که گفتی چیزه خاصی نبودن مخصوصآ LAIR که روز به روز داره از گرافیکش کمتر میشه خصوصآ اون دریای عظیمش! GT HD رو هم که تو پست سامان میتونی ببینی و نگی که از FM2 بهتره! تا حالا صحبتی در مورد PGR 4 کردی یا عکساشو دیدی ؟
مطمئنم که دیدی;)

خواهشآ دوستان واقعیت رو با چشمان باز ببینید

من با کلی دردسر دموی kill zone 2 و GT5 رو با کیفیت HD دیدم.
ده بار هم دیدم. به گفته شما چشمام هم جر دادم تا ببینم واقعیتی
که شما با چشمان باز دیدی منم می تونم ببینم که متاسفانه ندیدم.
قربانت برم وقتی من دموی GT5 رو دیدم فکر کردم سرکاریه و دارن فیلم نشون
می دن و بعد سعی کردم کمی خودمو با شرایط وفق دادم و به روز به خودم قبولوندم
که بازیه و بعد شما میای در مورد فورزا یا PGR4 حرف می زنی.به همه پیشنهاد میکنم
که دموی این بازی رو دان کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or