خوب قابل توجه اونهایی که به دنبال کنفرانسها میگردن من در این تایپیک که مخصوص سونی هم هستش هر 3تاپارت این کنفرانس رو براتون قرار میدم با لینکهاش البته مستقیم نیست چون از گیم سپات هستش شما باید اول توی اون سایت ریجستر باشید تا اجازه دانلود داشته باشید.
البته اینو ازافه کنم که الان وقتی خواستم لینک درستی براتون بزارم دیدم تمام لینکها مسدود شده!!!!!
اما مدرک و عکسی رو در اختیرتون میزارم تا شاید با جستوجو در گیم اسپات شاید خودتون پیدا کردین!!
درضمن خدمت دوستانی که تازه وارد گیم سپات میشوند عرض کنم که آنها اجازه دانلود فیلهای با کیفیت رو ندارن!!!!! HD .
خوب این هم عکسها .
این عکس رو فعلآ میزارم تا بعضی از دوستان رو از ابهام این موضوع که آیا حجم کنفرانس سونی کم هست یا نه خارج کرده باشم.
یک چیز جالب دیگه که مربوط به سونی و e3 میشه , به همراه لینک سالم
Peter Dille Interview
در مورد این آخری هیچی نمیدونم چون هنوز دانلودش نکردم!!!!!!!! شاید تا دو روزه دیگه دانلود بشه!!!
در آخر هم تا هر 3تا پارت به صورت کامل روی سایت آپلود بشهیک چیزی براتون دارم!!!
در اینجا شما میتونید کنفرانس سونی رو با کیفیت Hi-Res و با فرمت wmv) Windows Media) دانلود کنید اینو مخصوص اون دوستمون میزارم که با کیفیت mp4 مشگل دارن و خوششون نمیاد!!! و بقیه دوستان.
SCEA E3 2007 Press Conference
*************************************ویرایش*********************************************
خوب آقا بالاخره فایلها رو سرورها آپ شدن.
خوب از پارت شماره یک شروع میکنم شما با مراجعه به لینک زیر میتونید پارت اول رو در حجم های مختلف دانلود کنید.
Sony E3 2007 Press Conference - Part 1 (Super High Quality)
این هم عکس :
این هم پارت شماره دو باز هم مانند پارت اول با مراجعه به لینک زیر حجم وفرمت فایل مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
Sony E3 2007 Press Conference - Part 2 (Super High Quality)
این هم عکس :
وآخرین پارت که شماره 3 هستش.باز هم با مراجعه به لینک زیر میتوانید حجم و فرمت خود را انتخاب کنید.
Sony E3 2007 Press Conference - Part 3 (Super High Quality)
این هم عکس :