نمایشگاه/رویداد Official Sony Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده.

66eyb1u.gif

زمان برگزاری:
Wednesday July 11th, 2007
11:30AM PDT
2:30PM EDT

22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Gametrailrs
IGNباید Insider باشی

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

میشه بگی اولا بازی که نیومده از کجا میدونی که گرافیکش بهتر از gow هست دوما مگه بازی کردی که میگی روی ps3 بهتر اجرا میشه میشه لیست 5 بازی برتر کنسولتونو بدی (البته اونایی که ریلیز شده ) این حرفا از شما که دم از اصلاعات و ... میزنی بعیده

:stupids:

از اين رو كه اين بازي بصورت REALTIME در نمايشگاه معتبر E3‌ و قبل از اون در كنفرانس سوني و قبل از اون در نميدونم چي چي.. به نمايش در اومده و كف كليه منتقدين رو بريده. بعدم بازي اي كه اينهمه وقت و هزينه برده قطعاً چيز بدي از كار در نمياد و اينهمه سوني روي اين پروژه براي خنده مانور نميده. خلاصه :nospam: ...

آقا ندیدم که کسی عکسی از مقایسه PSP جدید و قدیم چیزی بزاره فقط گفتن که چمیدونم چند درصد کو چیک تره و چند درصد سبکتره که عددها یادم نیست!!

اما من چندتا عکس پیدا کردم که در اختیار شما هم قرار میدم تا تفاوت بین این دو را به چشم ببینید امید وارم مورد استفادتون قرار بگیره.

عکس اول مربوط به قسمتی هست کهUMD در اون قرار میگیره .

0001.jpg

عکس بعدی مربوط به مقایسه باطری PSP جدید و قدیم هستش .

0002.jpg

این عکس هم از کابلی هستش که PSP رو به تلویزیون وصل میکنه.

0003.jpg

در این تصویر شما میتونید سیستم عامل PSP ومنوهاش رو که منتقل شده از PSP روی تلویزیون هست را ببینید.

0004.jpg

در اینجا هم دو PSP قدیم و جدید کنار هم و محل قرار گیری مموری در آنها.

0005.jpg

دراینجا هم مقایسه ضخامت بین کنسول قدیم و جدید.

newpsp_screen001.jpg

اینجاهم تصویرفیلم Spider man در حال پخش شدن از psp که منتقل شده به تلویزیون.

newpsp_screen002.jpg

واین هم یک نمای زیبا از PSP در پشت یک ویترین توی نمایشگاه.

newpsp_screen004.jpg

خوب قابل توجه اونهایی که به دنبال کنفرانسها میگردن من در این تایپیک که مخصوص سونی هم هستش هر 3تاپارت این کنفرانس رو براتون قرار میدم با لینکهاش البته مستقیم نیست چون از گیم سپات هستش شما باید اول توی اون سایت ریجستر باشید تا اجازه دانلود داشته باشید.

البته اینو ازافه کنم که الان وقتی خواستم لینک درستی براتون بزارم دیدم تمام لینکها مسدود شده!!!!!

اما مدرک و عکسی رو در اختیرتون میزارم تا شاید با جستوجو در گیم اسپات شاید خودتون پیدا کردین!!

درضمن خدمت دوستانی که تازه وارد گیم سپات میشوند عرض کنم که آنها اجازه دانلود فیلهای با کیفیت رو ندارن!!!!! HD .

خوب این هم عکسها .

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference.JPG
sony%20in%20e3%20in%203part.JPG

این عکس رو فعلآ میزارم تا بعضی از دوستان رو از ابهام این موضوع که آیا حجم کنفرانس سونی کم هست یا نه خارج کرده باشم.

یک چیز جالب دیگه که مربوط به سونی و e3 میشه , به همراه لینک سالم

voic%20actor%20sony%21%21.JPG

mgs4.JPG

Peter Dille Interview

در مورد این آخری هیچی نمیدونم چون هنوز دانلودش نکردم!!!!!!!! شاید تا دو روزه دیگه دانلود بشه!!!

در آخر هم تا هر 3تا پارت به صورت کامل روی سایت آپلود بشهیک چیزی براتون دارم!!!

در اینجا شما میتونید کنفرانس سونی رو با کیفیت Hi-Res و با فرمت wmv) Windows Media) دانلود کنید اینو مخصوص اون دوستمون میزارم که با کیفیت mp4 مشگل دارن و خوششون نمیاد!!! و بقیه دوستان.

SCEA E3 2007 Press Conference

SCEA%20E3%202007%20Press%20Conference.JPG

*************************************ویرایش*********************************************

خوب آقا بالاخره فایلها رو سرورها آپ شدن.

خوب از پارت شماره یک شروع میکنم شما با مراجعه به لینک زیر میتونید پارت اول رو در حجم های مختلف دانلود کنید.

Sony E3 2007 Press Conference - Part 1 (Super High Quality)

این هم عکس :

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference%20-%20Part%201%20%28Super%20High%20Quality%29.JPG

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference%20-%20Part%201.JPG

این هم پارت شماره دو باز هم مانند پارت اول با مراجعه به لینک زیر حجم وفرمت فایل مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.

Sony E3 2007 Press Conference - Part 2 (Super High Quality)

این هم عکس :

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference%20-%20Part%202%20%28Super%20High%20Quality%29.JPG

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference%20-%20Part%202.JPG

وآخرین پارت که شماره 3 هستش.باز هم با مراجعه به لینک زیر میتوانید حجم و فرمت خود را انتخاب کنید.

Sony E3 2007 Press Conference - Part 3 (Super High Quality)

این هم عکس :

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference%20-%20Part%203%20%28Super%20High%20Quality%29.JPG

Sony%20E3%202007%20Press%20Conference%20-%20Part%203.JPG

آخرین ویرایش:
آقا من عضو تموم شده لول ها هستم توی گیم اسپات الان این لینک های پارت بندی شده کجا هستند جون هرکی دوست دارین برام بگین بد جوری نیازه دوست عزیز ! خیلی ممنون @

آقا من عضو تموم شده لول ها هستم توی گیم اسپات الان این لینک های پارت بندی شده کجا هستند جون هرکی دوست دارین برام بگین بد جوری نیازه دوست عزیز ! خیلی ممنون @

دوست من پست قبلی ویرایش شد و شما می تونیدازطریغ لینکها به دمو ها دست رسی داشته باشید درضمن باز هم تاکید میکنم که فکر نمیکنم شما بتونید فیلهای HD را دانلود کنید!!!!!

چون از اعضای FREE سایت هستید!!!!!

اگر می خواهید که دمو های اچ دی رو دانلود کنید باید ری مایندر باشید در غیر این صورت باز هم میگم نمیتونید فیلهای اچ دی که فرمتشون ویندوز مدیا هست رو دانلود کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or