:laughing::laughing:این گفته شما کاملآ غلط عزیز من. من نمیدونم شما از روی چه حسابی داری این حرفو میزنی
یا اطلاعاتت تو این زمینه پایینه یا هم که داری خودت و بقیه رو گول میزنی! از همون اولین کنفرانس مایکروسافت شما جو اینجارو با تیکه هایی که به مایکرو مینداختی به هم ریختی!
کنفرانس سونی رو هم همینطور ولی برعکسش!
از ای حرفا که بگذریم میرسیم به Killzone و ... واقعآ بازی باحالیه و کاملآ با سلیقه من جور در میاد
ببین آقای کنی من ترایلر HD این بازیو دیدم و عناصری مثل فیزیک خوب انیمیشن کاراکتر عالی جو عالی و تآثیر گذار و از همه مهمتر کنتراست و رنگبندی خاص بازیه که بازیو زیبا جلوه میده (یه چیزی مثل GOW) خوب این عناصری که گفتم هیچکدومشون نیاز به پردازش بالا و قدرت سخت افزاری زیاد نداره و فقط از یه تیم قوی و هنرمند میشه این انتظارو داشت! در مقابل این عناصر چند عنصر بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه و بعضی اوقات آزاردهنده هم میشه مثل تکسچر و سایه های نرم و جزئیات و تعداد چند ضلعی (که بعضی جاهاش خیلی خوب کار شده و بعضی جاهاش هم که خیلی ضعیف) سیستم انفجار هم که ضعیف تخریب پذیری چندانی رو هم که ندیدم. همه این عناصر برعکس عناصر اول که گفتم نیاز به پردازش بالا و سخت افزار قوی داره
خوب این چیزارو هم که توی GOW داشتیم شایدم یه مقدار بهتر و بافت های با کیفیت تر و جزئیات بهتر!
پس به این نتیجه میرسیم که KILLZONE 2 چیزی نیست که بخواد تفاوت قدرت سخت افزاری PS3 و X360 نشون بده و تو این قسمت برتری نسبی با X360
در مورد اون هف هشتا بازی دیگه ای هم که گفتی چیزه خاصی نبودن مخصوصآ LAIR که روز به روز داره از گرافیکش کمتر میشه خصوصآ اون دریای عظیمش! GT HD رو هم که تو پست سامان میتونی ببینی و نگی که از FM2 بهتره! تا حالا صحبتی در مورد PGR 4 کردی یا عکساشو دیدی ؟
مطمئنم که دیدی
خواهشآ دوستان واقعیت رو با چشمان باز ببینید
ببینید میان همچین پستای بیربطی به تاپیک میدن بعد حتی یه دونه تخلف هم حساب نمیشه اونوقت ما دریایی از تخلفیم:cheesygriاین گفته شما کاملآ غلط عزیز من. من نمیدونم شما از روی چه حسابی داری این حرفو میزنی
یا اطلاعاتت تو این زمینه پایینه یا هم که داری خودت و بقیه رو گول میزنی! از همون اولین کنفرانس مایکروسافت شما جو اینجارو با تیکه هایی که به مایکرو مینداختی به هم ریختی!
کنفرانس سونی رو هم همینطور ولی برعکسش!
از ای حرفا که بگذریم میرسیم به Killzone و ... واقعآ بازی باحالیه و کاملآ با سلیقه من جور در میاد
ببین آقای کنی من ترایلر HD این بازیو دیدم و عناصری مثل فیزیک خوب انیمیشن کاراکتر عالی جو عالی و تآثیر گذار و از همه مهمتر کنتراست و رنگبندی خاص بازیه که بازیو زیبا جلوه میده (یه چیزی مثل GOW) خوب این عناصری که گفتم هیچکدومشون نیاز به پردازش بالا و قدرت سخت افزاری زیاد نداره و فقط از یه تیم قوی و هنرمند میشه این انتظارو داشت! در مقابل این عناصر چند عنصر بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه و بعضی اوقات آزاردهنده هم میشه مثل تکسچر و سایه های نرم و جزئیات و تعداد چند ضلعی (که بعضی جاهاش خیلی خوب کار شده و بعضی جاهاش هم که خیلی ضعیف) سیستم انفجار هم که ضعیف تخریب پذیری چندانی رو هم که ندیدم. همه این عناصر برعکس عناصر اول که گفتم نیاز به پردازش بالا و سخت افزار قوی داره
خوب این چیزارو هم که توی GOW داشتیم شایدم یه مقدار بهتر و بافت های با کیفیت تر و جزئیات بهتر!
پس به این نتیجه میرسیم که KILLZONE 2 چیزی نیست که بخواد تفاوت قدرت سخت افزاری PS3 و X360 نشون بده و تو این قسمت برتری نسبی با X360
در مورد اون هف هشتا بازی دیگه ای هم که گفتی چیزه خاصی نبودن مخصوصآ LAIR که روز به روز داره از گرافیکش کمتر میشه خصوصآ اون دریای عظیمش! GT HD رو هم که تو پست سامان میتونی ببینی و نگی که از FM2 بهتره! تا حالا صحبتی در مورد PGR 4 کردی یا عکساشو دیدی ؟
مطمئنم که دیدی
خواهشآ دوستان واقعیت رو با چشمان باز ببینید
آقایون هنوز هیچ سایتی کنفرانس کامل سونی را برای دانلود نگذاشته ؟
یکی جواب بده لطفا ممنون میشم
خواهشا بجای کل کل کردن جواب منم بدین بابا کف کردم
Good Luck
آقایون هنوز هیچ سایتی کنفرانس کامل سونی را برای دانلود نگذاشته ؟
یکی جواب بده لطفا ممنون میشم
Good Lock
اگه داری از من سؤال می کنی که باید بگم نه بهتر نیست. جواب پست مسخره رو باید با تمسخر داد. هر کسی خواست با منطق صحب کنه با منطق هم جواب می گیره هر کسی هم داستان سرایی کرد و پست مسخره داد نمیشه با منطق جوابشو داد. با منطق یکبار یا دو بار میشه جواب داد که ایشون هم گرفته جوابشو دیگه لزومی نداره هی بیاد حرفهای خنده دارشو تکرار کنه.اقا کیانوش عزیز بهتر نیست یا جواب ندین یا اگرم جواب میدین تمسخر نباشه؟
این چندمین پستی هست که میبینم دارین مسخره میکنین دیگرون رو! خوب اگه نمیخواین بحث کنین جواب ندین...
قکر نکنم تشخیص پست با ربط یا بیربط به شما ربطی داشته باشه
اگه داری از من سؤال می کنی که باید بگم نه بهتر نیست. جواب پست مسخره رو باید با تمسخر داد. هر کسی خواست با منطق صحب کنه با منطق هم جواب می گیره هر کسی هم داستان سرایی کرد و پست مسخره داد نمیشه با منطق جوابشو داد. با منطق یکبار یا دو بار میشه جواب داد که ایشون هم گرفته جوابشو دیگه لزومی نداره هی بیاد حرفهای خنده دارشو تکرار کنه.
متآسفم برات:laughing::laughing:
دقیقا تمام حرفهایی که زدی درست بود حالا دیگه بی خیال بیشتر از این خودتو خسته نکن.
کیفیت HD شو هم ندیدی در مورد soft shadow بازی صحبت میکنی!یا تو اون سرعت راجه به پلیگان ها!انفجار رو هم که همه کف کردن جز شما
بلا خره چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما این بازی عالی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پست میدی میگی خوب نبود یه پست میدی میگی بازیه خوبی هست و روش سرمایه گزاری شده:laughing:متآسفم برات
--------------
در ضمن من نگفتم کیلزون بازی بدی اتفاقآ بازی عالی به نظر میرسه با اون سرمایه گذاری عظیمی که روش شده
در مورد GT هم گول اون دمو هارو نخورید سونی از این کارا زیاد کرده نمونش Motorstorm , F1 , ...
HD شو دیدم عزیز من منظورم اینه که اونقدر فوق العاده نبودند
چه جالب!مسلما با مدت زمانی که دارن روی این بازی کار میکنن و گرافیکش رو به همون 2 سال پیش میرسونن و سونی به قولش عمل میکنه.
اچ دی شم دیده باشی خدایی تو اون سرعت بالا راجه به پلیگان و سافت شدو....:biggrin1:HD شو دیدم عزیز من منظورم اینه که اونقدر فوق العاده نبودند
خوب اون motor strom که Pre بوده.این Real time هستش دیگه گول زدن چیه؟!خود کیانوشم گفته که Replay ها با Engine خود بازی رندر میشن حالا شاید یکم بهتر.بقیه اون 6-7 تا دمو هم R&C هستش،Uncharted هستش(هر چند من خودم خوشم نمیاد)،Infamous که من خودم ندیدم ولی همه میگن خوبه.Lair هم نمیدونم ندیدم عکساشو.در مورد GT هم گول اون دمو هارو نخورید