نمایشگاه/رویداد Official Sony Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده.

66eyb1u.gif

زمان برگزاری:
Wednesday July 11th, 2007
11:30AM PDT
2:30PM EDT

22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Gametrailrs
IGNباید Insider باشی

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

این گفته شما کاملآ غلط عزیز من. من نمیدونم شما از روی چه حسابی داری این حرفو میزنی
یا اطلاعاتت تو این زمینه پایینه یا هم که داری خودت و بقیه رو گول میزنی! از همون اولین کنفرانس مایکروسافت شما جو اینجارو با تیکه هایی که به مایکرو مینداختی به هم ریختی!
کنفرانس سونی رو هم همینطور ولی برعکسش!

از ای حرفا که بگذریم میرسیم به Killzone و ... واقعآ بازی باحالیه و کاملآ با سلیقه من جور در میاد
ببین آقای کنی من ترایلر HD این بازیو دیدم و عناصری مثل فیزیک خوب انیمیشن کاراکتر عالی جو عالی و تآثیر گذار و از همه مهمتر کنتراست و رنگبندی خاص بازیه که بازیو زیبا جلوه میده (یه چیزی مثل GOW) خوب این عناصری که گفتم هیچکدومشون نیاز به پردازش بالا و قدرت سخت افزاری زیاد نداره و فقط از یه تیم قوی و هنرمند میشه این انتظارو داشت! در مقابل این عناصر چند عنصر بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه و بعضی اوقات آزاردهنده هم میشه مثل تکسچر و سایه های نرم و جزئیات و تعداد چند ضلعی (که بعضی جاهاش خیلی خوب کار شده و بعضی جاهاش هم که خیلی ضعیف) سیستم انفجار هم که ضعیف تخریب پذیری چندانی رو هم که ندیدم. همه این عناصر برعکس عناصر اول که گفتم نیاز به پردازش بالا و سخت افزار قوی داره

خوب این چیزارو هم که توی GOW داشتیم شایدم یه مقدار بهتر و بافت های با کیفیت تر و جزئیات بهتر!

پس به این نتیجه میرسیم که KILLZONE 2 چیزی نیست که بخواد تفاوت قدرت سخت افزاری PS3 و X360 نشون بده و تو این قسمت برتری نسبی با X360

در مورد اون هف هشتا بازی دیگه ای هم که گفتی چیزه خاصی نبودن مخصوصآ LAIR که روز به روز داره از گرافیکش کمتر میشه خصوصآ اون دریای عظیمش! GT HD رو هم که تو پست سامان میتونی ببینی و نگی که از FM2 بهتره! تا حالا صحبتی در مورد PGR 4 کردی یا عکساشو دیدی ؟
مطمئنم که دیدی;)

خواهشآ دوستان واقعیت رو با چشمان باز ببینید
:laughing::laughing:
:lol::lol:
دقیقا تمام حرفهایی که زدی درست بود حالا دیگه بی خیال بیشتر از این خودتو خسته نکن.

این گفته شما کاملآ غلط عزیز من. من نمیدونم شما از روی چه حسابی داری این حرفو میزنی
یا اطلاعاتت تو این زمینه پایینه یا هم که داری خودت و بقیه رو گول میزنی! از همون اولین کنفرانس مایکروسافت شما جو اینجارو با تیکه هایی که به مایکرو مینداختی به هم ریختی!
کنفرانس سونی رو هم همینطور ولی برعکسش!

از ای حرفا که بگذریم میرسیم به Killzone و ... واقعآ بازی باحالیه و کاملآ با سلیقه من جور در میاد
ببین آقای کنی من ترایلر HD این بازیو دیدم و عناصری مثل فیزیک خوب انیمیشن کاراکتر عالی جو عالی و تآثیر گذار و از همه مهمتر کنتراست و رنگبندی خاص بازیه که بازیو زیبا جلوه میده (یه چیزی مثل GOW) خوب این عناصری که گفتم هیچکدومشون نیاز به پردازش بالا و قدرت سخت افزاری زیاد نداره و فقط از یه تیم قوی و هنرمند میشه این انتظارو داشت! در مقابل این عناصر چند عنصر بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه و بعضی اوقات آزاردهنده هم میشه مثل تکسچر و سایه های نرم و جزئیات و تعداد چند ضلعی (که بعضی جاهاش خیلی خوب کار شده و بعضی جاهاش هم که خیلی ضعیف) سیستم انفجار هم که ضعیف تخریب پذیری چندانی رو هم که ندیدم. همه این عناصر برعکس عناصر اول که گفتم نیاز به پردازش بالا و سخت افزار قوی داره

خوب این چیزارو هم که توی GOW داشتیم شایدم یه مقدار بهتر و بافت های با کیفیت تر و جزئیات بهتر!

پس به این نتیجه میرسیم که KILLZONE 2 چیزی نیست که بخواد تفاوت قدرت سخت افزاری PS3 و X360 نشون بده و تو این قسمت برتری نسبی با X360

در مورد اون هف هشتا بازی دیگه ای هم که گفتی چیزه خاصی نبودن مخصوصآ LAIR که روز به روز داره از گرافیکش کمتر میشه خصوصآ اون دریای عظیمش! GT HD رو هم که تو پست سامان میتونی ببینی و نگی که از FM2 بهتره! تا حالا صحبتی در مورد PGR 4 کردی یا عکساشو دیدی ؟
مطمئنم که دیدی

خواهشآ دوستان واقعیت رو با چشمان باز ببینید
ببینید میان همچین پستای بیربطی به تاپیک میدن بعد حتی یه دونه تخلف هم حساب نمیشه اونوقت ما دریایی از تخلفیم:cheesygri
من نمیدونم سخته درک کردن اینکه گرافیک این بازی بالا بوده؟
سایه تو این بازی ضعیف کار شده؟ :laughing:
بازم هر کی یه نظری داره نظره شما هم خوب این بوده

آقایون هنوز هیچ سایتی کنفرانس کامل سونی را برای دانلود نگذاشته ؟
یکی جواب بده لطفا ممنون میشم
خواهشا بجای کل کل کردن جواب منم بدین بابا کف کردم
Good Luck

دقیقا تمام حرفهایی که زدی درست بود حالا دیگه بی خیال بیشتر از این خودتو خسته نکن.
اقا کیانوش عزیز بهتر نیست یا جواب ندین یا اگرم جواب میدین تمسخر نباشه؟;)
این چندمین پستی هست که میبینم دارین مسخره میکنین دیگرون رو! خوب اگه نمیخواین بحث کنین جواب ندین...

آخرین ویرایش:
بحث کاملا بیخوده.
جناب trancearena شما میای از روی یه تریلر که به حامتال زیاد کیفیت HD شو هم ندیدی در مورد soft shadow بازی صحبت میکنی!یا تو اون سرعت راجه به پلیگان ها!انفجار رو هم که همه کف کردن جز شما.تخریب پذیری هم من خودم به وفور دیدم تو تریلر.
خلاصه که با حرفای قلنبه سلنبه اتفاقی منمی افته.
بهتره هر کسی جایگاه خودشو بشناسه،رد کردن حرف کارشناسایی که به مراتب بیشتر از من و شما از بازی دیدن با یه سری حرفی که صرفا چون رد کردنش سخته(که مثلا من بخوام اینجا بشینم تعداپلیگان هارو بشمرم)کار جالبی نیست.
لطفا بحث در این مورد نشه.Impression های سایتهای مختلف تو همین تاپیک گذاشته شده و حتی مال گیم اسپات ترجمه شده.هر کسی بخواد میره اونارو میخونه.

آقایون هنوز هیچ سایتی کنفرانس کامل سونی را برای دانلود نگذاشته ؟ :(
یکی جواب بده لطفا ممنون میشم
Good Lock

این هم از طرف من با این که دوستمون zax030 قبلآ یک لینک لطف کرده بودند!!

این هم یکی دیگه.

SCEA E3 2007 Press Conference

SCEA%20E3%202007%20Press%20Conference.JPG

دوست عزیز Silenthill_ir شما فکر کنم برای اینکه بتونید به این لینکها دست رسی داشته باشید در سایت ریجستر شوید (عضو)

البته چون خودم لوگ این هستم فکر کنم به این لینک دست رسی دارم کسانی که ریجستر نباشند اجازه دست رسی ندارند فکر کنم.

آخرین ویرایش:
اقا کیانوش عزیز بهتر نیست یا جواب ندین یا اگرم جواب میدین تمسخر نباشه؟;)
این چندمین پستی هست که میبینم دارین مسخره میکنین دیگرون رو! خوب اگه نمیخواین بحث کنین جواب ندین...

قکر نکنم تشخیص پست با ربط یا بیربط به شما ربطی داشته باشه;)
اگه داری از من سؤال می کنی که باید بگم نه بهتر نیست. جواب پست مسخره رو باید با تمسخر داد. هر کسی خواست با منطق صحب کنه با منطق هم جواب می گیره هر کسی هم داستان سرایی کرد و پست مسخره داد نمیشه با منطق جوابشو داد. با منطق یکبار یا دو بار میشه جواب داد که ایشون هم گرفته جوابشو دیگه لزومی نداره هی بیاد حرفهای خنده دارشو تکرار کنه.

اگه داری از من سؤال می کنی که باید بگم نه بهتر نیست. جواب پست مسخره رو باید با تمسخر داد. هر کسی خواست با منطق صحب کنه با منطق هم جواب می گیره هر کسی هم داستان سرایی کرد و پست مسخره داد نمیشه با منطق جوابشو داد. با منطق یکبار یا دو بار میشه جواب داد که ایشون هم گرفته جوابشو دیگه لزومی نداره هی بیاد حرفهای خنده دارشو تکرار کنه.

من بحثم این نبود;)
منظوره من اینه که کلا جواب ندی!چون اینطوری جو تاپیک زیاد جالب نمیشه;) و کسی هم از این بحثا چیزی بهش نمیرسه...اگر شما جواب ندی باز میاد حرفاشو تکرار کنه؟نه! چون میبینه کسی به پستش توجهی نکرده...پس دلیلی نداره که بیاد دوباره حرفهاش رو تکرار کنه! و خود به خود حرفش میره توی خاطرات:دی
موفق باشی
خوب منم از این که همینقدر تاپیک رو به بیراهه کشوندم معذرت میخوام...

:laughing::laughing:
:lol::lol:
متآسفم برات
--------------
در ضمن من نگفتم کیلزون بازی بدی اتفاقآ بازی عالی به نظر میرسه با اون سرمایه گذاری عظیمی که روش شده
در مورد GT هم گول اون دمو هارو نخورید سونی از این کارا زیاد کرده نمونش Motorstorm , F1 , ...

کیفیت HD شو هم ندیدی در مورد soft shadow بازی صحبت میکنی!یا تو اون سرعت راجه به پلیگان ها!انفجار رو هم که همه کف کردن جز شما

HD شو دیدم عزیز من منظورم اینه که اونقدر فوق العاده نبودند

آخرین ویرایش:
متآسفم برات
--------------
در ضمن من نگفتم کیلزون بازی بدی اتفاقآ بازی عالی به نظر میرسه با اون سرمایه گذاری عظیمی که روش شده
در مورد GT هم گول اون دمو هارو نخورید سونی از این کارا زیاد کرده نمونش Motorstorm , F1 , ...

بلا خره چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما این بازی عالی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پست میدی میگی خوب نبود یه پست میدی میگی بازیه خوبی هست و روش سرمایه گزاری شده:laughing:
ببین این تریلر رو اگه شما نگاه کنی بدون در نظر گرفتن اون 2 سال پیش اینطوری :eek: میشی ولی چون همه توقع داشتن مثل 2 سال پیش بشه این حرف ها رو میزنن و البته این رو هم بگم که این تریلر خیلی به اون 2 سال پیش نزدیک بود و مسلما با مدت زمانی که دارن روی این بازی کار میکنن و گرافیکش رو به همون 2 سال پیش میرسونن و سونی به قولش عمل میکنه.
البته تا شما فوق العاده رو تو چی ببینی؟؟؟؟؟؟؟

معذرت میخوام اما میدونستید GT حجیمترین(چه تعداد ماشینها و مپ ها) و پرفروشترین بازیه ریسی هست که تا بجال ساخته شده؟ ;)

مسلما با مدت زمانی که دارن روی این بازی کار میکنن و گرافیکش رو به همون 2 سال پیش میرسونن و سونی به قولش عمل میکنه.
چه جالب!
اچ دی شم دیده باشی خدایی تو اون سرعت بالا راجه به پلیگان و سافت شدو....:biggrin1:
در مورد GT هم گول اون دمو هارو نخورید
خوب اون motor strom که Pre بوده.این Real time هستش دیگه گول زدن چیه؟!خود کیانوشم گفته که Replay ها با Engine خود بازی رندر میشن حالا شاید یکم بهتر.بقیه اون 6-7 تا دمو هم R&C هستش،Uncharted هستش(هر چند من خودم خوشم نمیاد)،Infamous که من خودم ندیدم ولی همه میگن خوبه.Lair هم نمیدونم ندیدم عکساشو.
البته یه سروگردن که نمیشه گفت،مثلا Mass Effect روی X360 عالی هستش،ولی خوب اینهایی که سونی دیروز نشون داد واقعا عالین،که به اینا عنوان هایی مثل Heavenly Sword و MGS4 و NCsoft's Project و یه سری عنوانی که هنوز سرنوشتشون معلوم نیست مثل Heavy Rain اینا رو هم اضافه کنی نشون میده که سونی هم الان از نظر عنوانهای خوبی که در راه داره واقعا وضعش بهتر شده و دیگه اون تفاوتی رو که قبلا با X360 داشت رو نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or