Erebus کاربر سایت Jul 11, 2007 #1 خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده. زمان برگزاری: Wednesday July 11th, 2007 11:30AM PDT 2:30PM EDT 22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران countdown Video Stream: 1UP GameSpot G4TV Gametrailrs IGNباید Insider باشی Announcements: آپدیت خواهد شد ...
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده. زمان برگزاری: Wednesday July 11th, 2007 11:30AM PDT 2:30PM EDT 22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران countdown Video Stream: 1UP GameSpot G4TV Gametrailrs IGNباید Insider باشی Announcements: آپدیت خواهد شد ...
m.sarsh کاربر سایت Jul 11, 2007 #76 ببخشید وسط گفتمان میام چرت و پرت میگم ولی اینطوری خیلی عالیه همینطور همه یه چیزی از کنفرانس رو میگن و بقیه هم کامل مطلع میشن.همینطور ادامه بدید.
ببخشید وسط گفتمان میام چرت و پرت میگم ولی اینطوری خیلی عالیه همینطور همه یه چیزی از کنفرانس رو میگن و بقیه هم کامل مطلع میشن.همینطور ادامه بدید.
Elvish Hero Channeling La Masia کاربر سایت Jul 11, 2007 #78 متالگیر نکته داستانی هم روشن کرد یا جفنگیات بود؟:biggrin1:
Hodor کاربر سایت Jul 11, 2007 #79 تکلیف UT3 چی شد بلاخره چرا کسی چیزی نمیگه بیشتر... گفتم که مشخصه که بازیه مولتی رویه pc مییاد وایییییییی داره کیلزونو نشون میده متفاوت از اون تریلری که صبی نشون دادن
تکلیف UT3 چی شد بلاخره چرا کسی چیزی نمیگه بیشتر... گفتم که مشخصه که بازیه مولتی رویه pc مییاد وایییییییی داره کیلزونو نشون میده متفاوت از اون تریلری که صبی نشون دادن
Hodor کاربر سایت Jul 11, 2007 #80 متالگیر نکته داستانی هم روشن کرد یا جفنگیات بود؟ بیشتر... من که اینقدر قطو وصل شد هیچی نفهمیدم ولی یه لحضه دیدم اسنیک رو زمینه و لیکویید با اسلحه واستاده باهاش حرف میرنه!!!!
متالگیر نکته داستانی هم روشن کرد یا جفنگیات بود؟ بیشتر... من که اینقدر قطو وصل شد هیچی نفهمیدم ولی یه لحضه دیدم اسنیک رو زمینه و لیکویید با اسلحه واستاده باهاش حرف میرنه!!!!
A Allurea کاربر سایت Jul 11, 2007 #81 woooooooooooooooooooow killzone2 دیوونه کننده بود یه movie جدید از killzone 2 نشون داد حتما دانلود کنید
woooooooooooooooooooow killzone2 دیوونه کننده بود یه movie جدید از killzone 2 نشون داد حتما دانلود کنید
Elvish Hero Channeling La Masia کاربر سایت Jul 11, 2007 #82 آقا چرا ضعیف عمل میکنین؟ کیلزون2 بهتر از تریلر صب هستش؟ کی تریلر متالو کامل دید؟
Dinosaur Loyal Member Jul 11, 2007 #83 مثل اینکه سونی همه E3 های قبلی رو داره جبران میکنه ! پس کی تموم میشه ؟ بازی جدید سازنده Sly Cooper هم انگار معرفی شده به اسم Infamous . چه طوری بیده ؟!
مثل اینکه سونی همه E3 های قبلی رو داره جبران میکنه ! پس کی تموم میشه ؟ بازی جدید سازنده Sly Cooper هم انگار معرفی شده به اسم Infamous . چه طوری بیده ؟!
Hodor کاربر سایت Jul 11, 2007 #84 منظورم اینه که اونی که تو گیم تریلر گذاشته بودن صبح من دانلود کردم و خیلی کمتر از اینی بود که الان نمایش دادن!!! منظورم گرافیک نبود که:laughing:
منظورم اینه که اونی که تو گیم تریلر گذاشته بودن صبح من دانلود کردم و خیلی کمتر از اینی بود که الان نمایش دادن!!! منظورم گرافیک نبود که:laughing:
soroushq کاربر سایت Jul 11, 2007 #85 ولی خبر NCSoft رو که داد من قلبم دیگه ضربان نمیزد.بعدش متال اومد که .... آخرین ویرایش: Jul 12, 2007
reven666 کاربر سایت Jul 11, 2007 #87 چی شد بلاخره ، تریلری از mgs4 نشون دادن هنوز ؟ لینکی برای دانلود هست + عکس ؟
Wakashizuma مدیر سابق کاربر سایت Jul 11, 2007 #89 نوشته شده توسط osos: تاریخ عرضه از متال نگفتن :confused: صبر عیوب میخواد واسه این بازی بیشتر... Early 2008
نوشته شده توسط osos: تاریخ عرضه از متال نگفتن :confused: صبر عیوب میخواد واسه این بازی بیشتر... Early 2008
Hodor کاربر سایت Jul 11, 2007 #90 چی شد بلاخره ، تریلری از mgs4 نشون دادن هنوز ؟ لینکی برای دانلود هست + عکس ؟ بیشتر... :laughing: چه قدر عجله داری هنوز یه ربع نگذشته از کنفرانس
چی شد بلاخره ، تریلری از mgs4 نشون دادن هنوز ؟ لینکی برای دانلود هست + عکس ؟ بیشتر... :laughing: چه قدر عجله داری هنوز یه ربع نگذشته از کنفرانس