Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
8030@

حرف شما کاملا متین

کسی که بتونه مسلما سیستم خیلی قوی هم میخره من خودم هم بدم نمیاد بخرم البته اگه چیب یاری کنه

البته من بحثم بیشتر حرف انویدیاست که بنظرم خیلی غیر حرفه ای داره عمل میکنه

8030@

حرف شما کاملا متین

کسی که بتونه مسلما سیستم خیلی قوی هم میخره من خودم هم بدم نمیاد بخرم البته اگه چیب یاری کنه

البته من بحثم بیشتر حرف انویدیاست که بنظرم خیلی غیر حرفه ای داره عمل میکنه

والا انویدیا فقط گفته برای کسایی که کیفیت بهتر میخوان pc بهترین انتخابه .نه حرف جدیدیه نه حرف بدی گفته.
نمیدونم چرا تا انویدیا یه چیزی میگه سریع بعضیا جبهه میگیرن؟

پلتفرم pc تو پست قبلی هم گفتم ضعفهایی داره در زمینه بازی ولی دیگه جبهه گیری بعضی فنهای کنسولها واقعا در نوع خودش جالبه.

کسی که بخواد هر دو تا پلتفرم رو میگیره .من یکی که تا صد سال سیاه بازی مولتی پلتفرم رو روی کنسول بازی نمیکنم دیگه {الان 3 یا 4 سالی میشه}دلیلشم فریم ریت پایین کنسول و جزئیات گرافیک هست .
ولی از اون ور کنسول انحصاری مثل gow3 داره .

PC قدرتمنده و کنترل خوبی روی بازی های شوتر داره، اما از بازی های انحصاری کنسول و بعضا بازی هایی که براش انانس نمیشن و اگر هم انانس میشن 1-2 سال بعدش ریلیز میشن نمیشه گذشت. در کنار کنسول یه پی سی با قدرت مکفی همیشه خوبه. تعصب بیخودی روی یک پلتفرم تنها لذت بیشتر رو از بازیکن میگیره.

وقتی میرم تو AC: BLACK FLAG میبینم که NVIDIA حق داره با یه TITAN بکوبه تو صورت رئیس شرکت سونی و ماکرو :))))
کنسول واسه انحصاریا خوبه ولی خدایی PC دیگه پکونده تو کیفیت گیم ... گیما واقعا روش عجیبن با وجود تکنیکایی که NVIDIA وارد می کنه ...افرین داره واقعا...
من به شخصه حرفاشو میفهمم و قدرتشو تجربه کردم...

مشکل اینه که بازی ها یکی در میون واسه pc درست حسابی optimize نمیشن...

انویدیا بایدم چنین حرفی بزنه،کاری ندارم به خود PC چون شکی نیست که PC همیشه با داشتن جیبی پر قدرت همیشه قدرتمند ترین پلتفرم بوده و هست اما نگاه کنید از زمانی که دو کنسول جدید سونی و ماکروسافت معرفی شدن انویدیا تنها کاری که کرد این بوده که کاربران کنسول رو با زدن حرفهایی از کنسولهای جدید متنفر کنه و به سمت چیزی که خودش توش سرمایه گذاری داره بکشونه،این تند گویی ها نسبت به سونی و کنسول PS4 بیشتر از دیگر کنسولها بود چرا که سونی تو این نسل شرکتی بود که به انویدیا پشت کرد و رفت سمت رقیب Nvidia که AMD هست،چه سودی هم بالاتر از اینکه شرکت سازنده کارتهای گرافیکی با کنسول سازها قرارداد ببنده که پر فروش ترین پلتفرم دنیا هستند تو زمینه بازی.خود Nvidia زمانی که تو ساخت چیپ گرافیکی PS3 دست داشت همش از این کنسول تعریف می کرد اما این نسل که تمام شرکتهای کنسول سازی تنها با AMD قرار داد بستن داره این کنسولها رو از ابتدای معرفی می کوبونه و باید با فروش هر چه بیشتر این کنسولها شاهد واکنش تندتر انویدیا هم باشیم

Nvidia کلا و رسما شورشو درآورده! اصلا نمیدونم یکی نیست بهش بگه به تو چه مربوطه در مورد کنسول حرف میزنی؟آقا اصلا تو خوب ، تو بی نظیر، ولمون میکنی؟! من گیمرم و این منم که باید تصمیم بگیرم نه اینکه تو واسه من تصمیم بگیری!! من انتخاب اولم Xone و بعدش PS4 هستش حالا هی تو واسه خودت حرف ول کن بیرون چه تاثیری میخواد بذاره؟:d

انویدیا بایدم چنین حرفی بزنه،کاری ندارم به خود PC چون شکی نیست که PC همیشه با داشتن جیبی پر قدرت همیشه قدرتمند ترین پلتفرم بوده و هست اما نگاه کنید از زمانی که دو کنسول جدید سونی و ماکروسافت معرفی شدن انویدیا تنها کاری که کرد این بوده که کاربران کنسول رو با زدن حرفهایی از کنسولهای جدید متنفر کنه و به سمت چیزی که خودش توش سرمایه گذاری داره بکشونه،این تند گویی ها نسبت به سونی و کنسول PS4 بیشتر از دیگر کنسولها بود چرا که سونی تو این نسل شرکتی بود که به انویدیا پشت کرد و رفت سمت رقیب Nvidia که AMD هست،چه سودی هم بالاتر از اینکه شرکت سازنده کارتهای گرافیکی با کنسول سازها قرارداد ببنده که پر فروش ترین پلتفرم دنیا هستند تو زمینه بازی.خود Nvidia زمانی که تو ساخت چیپ گرافیکی PS3 دست داشت همش از این کنسول تعریف می کرد اما این نسل که تمام شرکتهای کنسول سازی تنها با AMD قرار داد بستن داره این کنسولها رو از ابتدای معرفی می کوبونه و باید با فروش هر چه بیشتر این کنسولها شاهد واکنش تندتر انویدیا هم باشیم

یه محصول 400 دلاری درسته که امار فروش خوبی داره اما سودش اینقدر نیست که یه شرکت مثل انویدیا که داره رو معماری تراشه های گرافیکی بصورت فوق تخصصی کار میکنه بیاد اینجوری که شما میگی خودشو کوچیک کنه

درصورتی که NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کنه این در حالیه که در طول عمر یک کنسول باید نزدیک 10 میلیارد دلار برا تحقیقاتش خرج کنه. سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC ندارن
اینتل با این که سود خوبی تو این داستان داره ولی صداش در نمیاد البته amd بعد عرضه r9 290x گفته بود هیچ چیزی نمیتونه جای لذت بازی با PC بگیره .

از نظر من برای عوام کنسول گزینه خوبیه بشددت پیشنهاد میشه

اما کسی که میخواد از گیم نهایت لذتو ببره برای چندتا انحصاری که با سلیقش جور در میاد کنسول مورد علاقه تهیه میکنه مولتی هم فقط PC .

البته تو ایران که کنسولا تا هک نشن 95% همین کنسولهای نسل جدیدم نمیتونن بخرن (هزینه بازیهای اوریج در طول یک سال ) یا مجبورن با کنسول قدیمی شون سر کنن بیخیال نسل جدید بشن یا بیان سمت PC .

یه محصول 400 دلاری درسته که امار فروش خوبی داره اما سودش اینقدر نیست که یه شرکت مثل انویدیا که داره رو معماری تراشه های گرافیکی بصورت فوق تخصصی کار میکنه بیاد اینجوری که شما میگی خودشو کوچیک کنه

درصورتی که NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کنه این در حالیه که در طول عمر یک کنسول باید نزدیک 10 میلیارد دلار برا تحقیقاتش خرج کنه. سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC ندارن
اینتل با این که سود خوبی تو این داستان داره ولی صداش در نمیاد البته amd بعد عرضه r9 290x گفته بود هیچ چیزی نمیتونه جای لذت بازی با PC بگیره .

اما کسی که میخواد از گیم نهایت لذتو ببره برای چندتا انحصاری که با سلیقش جور در میاد کنسول مورد علاقه تهیه میکنه مولتی هم فقط PC .

البته تو ایران که کنسولا تا هک نشن 95% همین کنسولهای نسل جدیدم نمیتونن بخرن (هزینه بازیهای اوریج در طول یک سال ) یا مجبورن با کنسول قدیمی شون سر کنن بیخیال نسل جدید بشن یا بیان سمت PC .
داداش شما مطمئنی داری در مورد مایکروسافت حرف می زنی ؟:d

سونی و ماکروسافت قادر به پرداخت پول مورد نیاز برای تحقیقات روی کنسول نیستن؟ضرفیت سرمایه گذاری برای رقابت pc رو ندارن؟:|داداش یه نفسی تازه کن همچین داری nviadia رو بزرگتر از سونی و ماکروسافت نشون میدی هیچی کی ندونه فکر میکنه چه خبره
شما 1000 دلار پول میدی فقط واسه یه کارت گرافیک که مثلا تو بعضی بازیا یکگرافیک بهتر ببینی ما 400 دلار میدیم هم گرافیک خوب داریم هم کلی بازی دیگه و خیلی امکانات دیگه که در مجموعه ی یه کنسول جمع آوری شده من با اون 1000 دلار پول تاتان میرم با 400 تاش یه کنسول میگیرم با 500 تاش یه PC معمولی که کارای روزانمو جوابگو باشه میگیرم با بقیشم میرم بازیو خرتو پرت میگیرم الکی هم پولمو حروم نمیکنم
این قضیه هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری رو هم اگه دقت کنی میفهمی واسه PC هرچه قدر پول بدی خیلی وقتا همون قدر آش نمیخوره سرِ بازی

سونی و ماکروسافت قادر به پرداخت پول مورد نیاز برای تحقیقات روی کنسول نیستن؟ضرفیت سرمایه گذاری برای رقابت pc رو ندارن؟:|داداش یه نفسی تازه کن همچین داری nviadia رو بزرگتر از سونی و ماکروسافت نشون میدی هیچی کی ندونه فکر میکنه چه خبره
شما 1000 دلار پول میدی فقط واسه یه کارت گرافیک که مثلا تو بعضی بازیا یکگرافیک بهتر ببینی ما 400 دلار میدیم هم گرافیک خوب داریم هم کلی بازی دیگه و خیلی امکانات دیگه که در مجموعه ی یه کنسول جمع آوری شده من با اون 1000 دلار پول تاتان میرم با 400 تاش یه کنسول میگیرم با 500 تاش یه PC معمولی که کارای روزانمو جوابگو باشه میگیرم با بقیشم میرم بازیو خرتو پرت میگیرم الکی هم پولمو حروم نمیکنم
این قضیه هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری رو هم اگه دقت کنی میفهمی واسه PC هرچه قدر پول بدی خیلی وقتا همون قدر آش نمیخوره سرِ بازی

By the time of the Xbox 360 and PS3, the consoles were on par with the PC. If you look inside those boxes, they’re both powered by graphics technology by AMD or NVIDIA, because by that time all the graphics innovation was being done by PC graphics companies. NVIDIA spends 1.5 billion US dollars per year on research and development in graphics, every year, and in the course of a console’s lifecycle we’ll spend over 10 billion dollars into graphics research. Sony and Microsoft simply can’t afford to spend that kind of money. They just don’t have the investment capacity to match the PC guys; we can do it thanks to economy of scale, as we sell hundreds of millions of chips, year after year.

توجه نکردی عزیز کسی شما رو مجبور کرده بری PC HIGH END بگیری ؟؟؟؟ کما اینکه اونایی هم که رفتن سیستم جم کردن همه این فرمایشات شمارو حفظ بودن . ولی خوب میدونن برای چی دارن هزینه میکنن.
با بقیشم میری بازی خرتو پرت میگیری ؟؟؟:)) منظور بازی دونه ای 5000 تومنه دیگه ؟؟؟ :d بزار هک بشن بعد پولتو حروم نکن . اینجوری باید وام هم بگیری
اول نسل اره ولی اخر نسل PC HIGH END داشته باشی میتونی از نسل جدید کنسولی هم جلو تر باشی .

در کل توی ایران کنسول هک شده گزینه خوبیه .. انویدیا هم برای هموطنان ایرانی این موضوع اعلام نکرده که شما اینقدر ناراحت میشید.

آخرین ویرایش:
High End

الان این قضیه رو روشن کن . یعنی سونی و مایکرو پول ندارن واسه تحقیق بدن Nvidia داره ؟ اصلا مقایسه nvidia با مایکر و سونی از نظر مالی خنده دار نیست ؟ واقعا ؟

این روزا pci گیمر بودن بهتره قیمت ps4 یا xbox 1 به کنار و اصلا مهم نیست ولی آدم فکر قیمت بازی هایی که بخواد بخررو بکنه هر چند تا بازی پول یک کنسول میشه تو کشور ما

من که pcimo آپدیت کردم و آماده واسه نسل بعد رو با اون شروع می کنم

تا تکلیف قیمتا معلوم شه و ps4 بخرم هر 2کنسول بازی های ضعیفی معرفی شده بجز 1-2 عنوان بقیه رو هم که واسه pc میدن رو بهترین کیفیت و نهایت 10 تومان پول بازی میشه نه 400 تومان

فعلا پیش به سوی pci

توجه نکردی عزیز کسی شما رو مجبور کرده بری PC HIGH END بگیری ؟؟؟؟ کما اینکه اونایی هم که رفتن سیستم جم کردن همه این فرمایشات شمارو حفظ بودن . ولی خوب میدونن برای چی دارن هزینه میکنن.

با بقیشم میری بازی خرتو پرت میگیری ؟؟؟:)) منظور بازی دونه ای 5000 تومنه دیگه ؟؟؟ :d بزار هک بشن بعد پولتو حروم نکن . اینجوری باید وام هم بگیری

اول نسل اره ولی اخر نسل PC HIGH END داشته باشی میتونی از نسل جدید کنسولی هم جلو تر باشی .

در کل توی ایران کنسول هک شده گزینه خوبیه .. انویدیا هم برای هموطنان ایرانی این موضوع اعلام نکرده که شما اینقدر ناراحت میشید.

:))
داداش من تو همین نسل هم اورجینال بازی میکردم
گفتم 100 دلار نه 100 هزار تومان
من با 100 دلار یا همون 300 هزار تومن میتونم 2تا بازی اورجینال دسته 2 بگیرم
تاپیک های خریدو فروش بازی های من تو بازارسنتر هست
من مشکلم با اون تیکه از حرف شما بود که گفتید سونی و ماکروسافت نمیتونن ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با pc رو تامین بکنن
شما با این جملت تمام دنیا رو در فکر فرو بردی :|
اصلا کار به امکانات pc ندارم بحث من روی گیم هست اگه pc پلتفروم گیم بود تو بازی های مالتی پلتفرم فروش یه نسخه از بازی بیشتر از 1 ملیون واحد بود
همون کرایسیس 1 هم همون موقع کرایتک گفت به 200 هزار تا هم نرسیده اگه کنسول ها و رقابت بین کنسول ها نبود الان وضعیت بازی های رایانه ای چیزی اون ور تر از اَسف ناک بود
به هر حال این چیزا سلیقه ایه شما pc رو انتخاب میکن و انتخاب شما هم قابل احترامه مهم اینه که خودت لذت ببری ولی تلاشت برای نشون دادن nvidia به عنوان بزرگترین شرکت قطعات الکترونیک و پیشرو در صنعت گیم(!!!!!) بی فایده هست چون فکر کنم همه ی دنیا قبول دارن که سونی و ماکروسافت هر کدوشون از همه نظر بزرگتر از nvidia هستن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or