Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
ضعف PC متاسفانه اینه که کمپانی پر قدرتی پشتش نیست و حمایت کمتری ازش میشه !!! ماکروسافت هم همه ی هم و غمش XBONEهه !
ولی از لحاظ قدرت سخت افزاری و حرفه ای بودن کنسولا باید برن بوق بزنن :دی

ضعف اصلیش اینه که پی سی باز های اغلب پایرت خور هستند (مثل خود من) و بازی های اوریج روی پی سی فروششون کمتره (همه میرن کپی بازی میکنن)

ضعف اصلیش اینه که پی سی باز های اغلب پایرت خور هستند (مثل خود من) و بازی های اوریج روی پی سی فروششون کمتره (همه میرن کپی بازی میکنن)
کنسول بازها هم اغلب jtag باز هستن کنسولشون کپی خور ..(مثل خود من).. چه ربطی داره ؟؟؟ باز میخواین مکتب پایرت هدفمندو وسط بکشید
بازی gtav هنوز عرضه نشده بود صد میلیون نفر بازی تموم کرده بودن . موضوع پایرت ربطی به پی سی کنسول نداره .

آخرین ویرایش:
خوب منم اگه جای انویدیا بودم و این پیش فروشای کنسولی و هایپ نسل جدید رو میدیدم احتمالا از این حرفا میزدم البته دیگه داره شورشو در میاره تو این دو سه ماه اخیر جندین تاپیک از فرمایشات گوهربارشون داشتیم

کسی منکر مزیتهای PC نیست ولی یادمون باشه من و شمایی که خیلی گیمریم و روزی 7 ساعت و یا حتی بیشتر رو به گیم اختصاص میدیم میریم و پول سه تا کنسول و یه PC قدرتمند رو میدیم البته با فروش کلیه اما اکثر مردم دنیا 100 دلار پایینتر PS4 نسبت به وان براشون مهمه حالا اختلاف قیمت PC بماند

لول خوب حالا چه ربطی به حرف من داشت؟;;):d

ربط اش تو اینه که nvidia بر خلاف حرف شما نیازی با ساخت تراشه برای کنسول ها نداشت برخلاف amd که وضعیت اصلا خوبی تو حوزه gpu دسکتاپ نداره و چه بسا شاید حتی ورشکست میشد
اینکه عقده ای شده هم دیگه از اون حرف هاست

کنسول بازها هم اغلب jtag باز هستن کنسولشون کپی خور .... چه ربطی داره ؟؟؟ باز میخواین مکتب پایرت هدفمندو وسط بکشید
بازی gta هنوز عرضه نشده بود صد میلیون نفر بازی تموم کرده بودن . موضوع پایرت ربطی به پی سی کنسول نداره .
گنسولای نسل جدید که کپی خور نیستن فعلا خبری هم نیست که بشن حتی کپی خورشون هم مشکلاتی داره من دیروز رفتم از ساقی محل یه Geow3 بگیرم دوتا DVD سوزوند آخرش نتونست قرار شد خودم برم DVD خوب پیدا کنم که بتونه برام رایت کنه اما PC این مشکلاتو نداره

ربط اش تو اینه که nvidia بر خلاف حرف شما نیازی با ساخت تراشه برای کنسول ها نداشت برخلاف amd که وضعیت اصلا خوبی تو حوزه gpu دسکتاپ نداره و چه بسا شاید حتی ورشکست میشد
اینکه عقده ای شده هم دیگه از اون حرف هاست
تمام شرکتهای دنیا پول براشون حرف اولو میزنهو nvidia هر 1 میلیون دلار که بیشتر در بیاره مدیراش پول دارتر و شرکتش گسترده تر میشه. اتفاقا nvidia خیلی هم علاقه داره تو این چیزا هم باشه.

با وجود اینکه NVIDIA رو خیلی قبول دارم اما چند وقته داره چرت و پرت زیاد میگه .

الان دقیقا احساس NVIDIA رو درک میکنم اما NVIDIA باید متوجه بشه وقتی قیمت کنسول به مرور میاد پایین اون هم باید از قیمت کل کم کنه .

به خاطره همینه هیچ کدام از شرکت ها باهاش کار نکردن و از فروش الان کنسول های سونی و ماکروسافت داره حالش گرفته میشه و اینجوری برخورد میکنه .

هرچقدر هم که میخواد بگه براش پول آنچنانی نداشته . بگیم الان اگه هر GPU PS4 یا ONE در حدود 60-80 دلار باشه میگیم 60 دلاربگیم 2 میلیون هم کنسول فروخته باشن هر کدام که بیشتره 120 میلیون دلار سود بوده براش درسته در برابر سود فروش کارت 100 دلاری که کم کم 300-400 تا سود میکنه چیزی نیست اما پول کمی هم نیست با توجه به اینکه نیازی نبوده از GPU های قوی شرکت مایه بزاره بلکه مشخصا GPU های قدیمی تر کاستمایز میشن .

وقتی میرم تو AC: BLACK FLAG میبینم که NVIDIA حق داره با یه TITAN بکوبه تو صورت رئیس شرکت سونی و ماکرو :))))
کنسول واسه انحصاریا خوبه ولی خدایی PC دیگه پکونده تو کیفیت گیم ... گیما واقعا روش عجیبن با وجود تکنیکایی که NVIDIA وارد می کنه ...افرین داره واقعا...
من به شخصه حرفاشو میفهمم و قدرتشو تجربه کردم...

وقتی میرم تو AC: BLACK FLAG میبینم که NVIDIA حق داره با یه TITAN بکوبه تو صورت رئیس شرکت سونی و ماکرو :))))
کنسول واسه انحصاریا خوبه ولی خدایی PC دیگه پکونده تو کیفیت گیم ... گیما واقعا روش عجیبن با وجود تکنیکایی که NVIDIA وارد می کنه ...افرین داره واقعا...

دادا تو داری اینو میگی . من وقتی BF4 رو ULTRA 1080Pبا PC بازی کردم دندونام ریخت گرافیکش رو PC وحشتناک نبود دهشتناک بود .:)) >:):d انویدیا بجای این حرفا سریع تر MAXWELL کبیر عرضه کنه که خیلی ها ارزوی این معماری جدیدو دارن .
فکر کن ویچر 3 با GM110 بزنی تو رگ اوففف :x تصورشم ادمو دیوونه میکنه

آخرین ویرایش:
دادا تو داری اینو میگی . من وقتی BF4 رو ULTRA 1080Pبا PC بازی کردم دندونام ریخت گرافیکش رو PC وحشتناک نبود دهشتناک بود .:)) :d انویدیا این بجای حرفا سریع تر MAXWELL عرضه کنه که خیلی ها ارزوی این معماری جدیدو دارن .
فکر کن ویچر 3 با GM110 بزنی تو رگ :x تصورشم ادمو دیوونه میکنه

دقیقا
واقعا فوقولادست مثله یک فیلم میمونن من هیچیرو با EXTREME HBAO+ عوض نمیکنم فوقولادست لعنتی :دیا
لامصب محیط اساسینس گرافیک باور نکردنی داره واچ داگز چه شود :دی

بنده کاملا حرفهای ایشون رو قبول دارم و بازی با اکثر کنسول ها رو هم تجربه کردم ولی انصافا هیچ کدوم لذت بازی با PC رو نداشتند
بنظرم یکی از مشکلات PC خود مایکروسافت هست که به جای پشتیبانی از PC و Windows فقط از اون جعبه ی اسباب بازیش حمایت می کنه :|

کاملا باهاش موافقم. اگه کسی ادعای گیمری می کنه باید هر چهار تا پلتفرم رو داشته باشه. البته خوب تو ایران قضیه فرق می کنه و شرایطمون اجازه نمی ده از هر چهار تا پلتفرم اصلی بهره ببریم. (برای تعداد معدودی قضیه فرق می کنه)
شما ها چرا هرچی که انویدیا میگه ربطش می دیدید به قضیه ی سهیم نبودنش توی کنسولای نسل بعد؟ 8-|
کی این قانون رو گذاشته ؟
فقط تو بازی سنتر امکانش هست که از این فکتها صادر بشه:|
به نظر من کسی که حتی با یه اسمارت فون داره بازی میکنه و لذت میبره یه گیمر محسوب میشه هرچند کژواله

آخرین ویرایش:
کی این قانون رو گذاشته ؟
فقط تو بازی سنتر امکانش هست که از فکتها صادر بشه:|
به نظر من کسی که حتی با یه اسمارت فون داره بازی میکنه و لذت میبره یه گیمر محسوب میشه هرچند کژواله
منظورشون فکر کنم گیمر هاردکور باشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or