Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
بله بین PS4 و Xbox one نباید محدود شه باید Wii U , Vita ,PS3 , Xbox360 هم نگاهی بهشون انداخت.

- - -ویرایش - - -

هرکی رانندس باید یه فراری داشته باشه؟ هرکی هم گیمره باید یه استودیو بخره!:دی داداش جنگه مگه 4تا پلتفرم ؟!؟!
کنسول مثل ماشین نیست که :دی کنسول یه جنس تقریبا ارزون قیمته و خریدش آسون، که متاسفانه توی ایران همچین نیست :دی مقایسه راننده با گیمر مثل همون ضرب المثل ربط چیز با چیزه :-"

ضعف PC متاسفانه اینه که کمپانی پر قدرتی پشتش نیست و حمایت کمتری ازش میشه !!! ماکروسافت هم همه ی هم و غمش XBONEهه !
ولی از لحاظ قدرت سخت افزاری و حرفه ای بودن کنسولا باید برن بوق بزنن :دی

یک موضوع رو روشن کنم!:d
منبع اصلی من این جا هست:
Nvidia: Gamers should not limit their options to PS4/XB1; PC is the way to go - NeoGAF
یعنی من از اینجا ترجمه کردم..کاملا هم صحیح هست!
مورد اول هم که خوب بخونید!خط اخر..

شما که اصلا اول اون منبع neogaf رو ننوشته بودید و بعد از این که بچه ها به ترجمه اعتراض کردند اون رو هم اضافه کردید؛ ولی حتی از این هم بگذریم باز منبع تاپیک خود neogaf هم (که شما می گین منبع اصلی تون بوده) سایت mcvuk بوده که درش تمام مطالبی که خدمت تون گفتم نوشته شده. بهتره به جای مطالب ناقص یک فروم اینترنتی منبع اصلی ترجمه بشه.

یک بار دیگه برای این که راحت تر بتونید در پست اول کپی پیست کنید مطالب رو اینجا براتون می ذارم:

ببخشید، این خبر چرا انقدر ناقص ترجمه شده؟

عنوان خبر که اینه:

Nvidia: PC far superior to next-gen consoles

NVIDIA: پی سی بسیار برتر از کنسول های نسل بعد است

در متن خبر هم یک سری جملات ترجمه نشدند:

“The PC platform is far superior to any console when it comes to gaming, plus you get all the extra functionality that a computer brings.”

پی سی از هر کنسول دیگری در زمینه گیم بسیار برتر است ، ضمن این که تمام قابلیت های اضافی دیگری که یک کامپیوتر دارد هم در اختیار شما قرار می گیرد.

---------------------------------------------------
And the GPU maker isn’t wrong. The latest digital data from UKIE found the PC to be the UK’s fastest growing platform

در این قسمت نویسنده خبر گفته های مدیر NVIDIA رو تایید می کنه و میگه:

ایشون اشتباه نمی کنند. آخرین اطلاعات دیجیتال UKIE نشون داده که PC رو به رشدترین پلت فرم در انگلستان هستش.

He added: “Steam now has more users than Xbox Live. There is a whole new generation who grew up playing on PC with titles like Minecraft orWorld of Tanks. There’s a huge community who love playing their games on PC.”

آخرین صحبت های مدیر انویدیا هم در این قسمت گفته شده:

تعداد کاربران استیم در حال حاضر از Xbox Live بالاتره. الان یک نسل جدید کامل وجود داره که با PC و با عناوینی مثل Minecraft و World of Tanks رشد کردند، و جمعیت عظیمی هم گیم های خودشون رو روی PC بازی می کنند.

لطفا پست یک رو با ترجمه مطالب فوق ادیت کنید. ممنون.

ضعف برنامه نویسی روی pc دلیل بر ضعف سخت افزار نیست ! :))
بلی ! کمی میس آندرستندینگ شده ! من منظورم این نبود که سخت افزار PC بده ! منظورم اینه که بری کارت گرافیک 999 دلاری همین انویدیا رو بخری بعد نتونی 60 فریم بازی کنی :D یعنی اون تجربه ای که ازش حرف میزنه بوجود نمیاد ! تازه بازی های انحصاری و بعضا راک استاری هم بماند که رو PC نمیاد !

NVIDIA: چون سونی و مایکروسافت تو ساخت چیپ گرافیکی کنسولاشون سراغ ما نیومدن عقده ای شدیم و درنتیجه تمایل داریم کارت گرافیکی 1000 دلاری تایتان را به شما انداخته و جیبتان را خالی کنیم.:d

اونی که پول داره میتونه pc بخره و هر 2یا 3 سال یه پول گنده ای بده سیستمشو ارتقاع بده فقط باید تا اخر عمر تو حسرت خیلی از بازی ها بمونه
بستگی به سلیقه هم داره خیلی ها بازی های استراتژی یا pc style رو دوست دارن و pc رو همیشه ترجیح میدن
من خودم کنسول رو ترجیح میدم حتی اگه کپی خور نباشه

خب یه طورایی داره تبلیغ هم برای کارتاش میکنه "با کشوندن کنسول بازها به سمت PC البته ممکنه همون شخص بره سراغ AMD که اون موقع اپیک فیل میشه :d"

خوده من به شخصه با Pc راحتترم و در اولین فرصت سیستم رو ارتقاع میدم و با بودجه بعدی میرم سراغ PS4 اما صادقانه بخوایم نگاه کنیم کنسولها بسیار به صرفه تر هستن "البته نه در ایران"
الان سریع ترین کارت انویدیا 700 دلار و سریعترین کارت ای ام دی 550 دلار قیمت داره که به تنهایی قیمت بیشتری نسبت به کنسولها دارن ، از اونطرف انویدیا میخواد کارت titan black رو عرضه کنه که یا قیمت تایتان اول رو کاهش میده و این رو به همون 1000 دلار میفروشه یا رگ انویدیاییش میزنه بیرون و یه قیمت 300-1200 دلار میزاره روش، حالا به اینا قیمت بقیه قطعات و خوده بازیا که تقریبا هم قیمت بازیای کنسول رو اضافه کنید میبینید که تا علاقه به یه سری افکت یا رزولوشن 2k و بالاتر نباشه سخته انتخاب کردن این پلتفورم ...

شما ها چرا هرچی که انویدیا میگه ربطش می دیدید به قضیه ی سهیم نبودنش توی کنسولای نسل بعد؟ 8-|

همچین بی ربط هم نیست ! مثلا برای این نسل از این حرفها نمیزد چون پردازنده گرافیکی یکی از کنسولها برای خودشه ...

NVIDIA: چون سونی و مایکروسافت تو ساخت چیپ گرافیکی کنسولاشون سراغ ما نیومدن عقده ای شدیم و درنتیجه تمایل داریم کارت گرافیکی 1000 دلاری تایتان را به شما انداخته و جیبتان را خالی کنیم.:d

فروش کارت های nvidia بسیار بیشتر از تراشه های amd هست و nvidia بر خلاف amd کاملا در شایط ایده عالی به سر میبره

اینم خودش رو کشت با این اظهار نظر هاش :|
حتما AMD باید بیاد یه دو سه تا تیکه دیگه بهش بندازه تا فتوا نده :d

همین تایتان شما بازی داغونی مثل COD:Ghosts رو نتونست 60 فریم ثابت اجرا کنه ولی از اونور کنسول ها تونستن :d

اول از همه یه چیزو خوب یاد بگیر ...کسنول رو با pc مقایسه نکن ...pc خیلی خیلی قویتره...
بعدشم حرف از رو هوا نزن داریکس 11 بازی اپتیمایز نیست به هیچ شکل بعدشم گرافیک ghost روی pc بسیار متفاوت تر از کنسول بود و از تکنیکایه جدایی استفاده میکرد در ضمن ps4 با همون اپشن داغون نمیتونست 60 فریم اجرا کنه بازی رو ...
گرافیک ghost رو pc بالا بود ندیدی فقط میگی...
در ضمن titan 60 فریم و میگیره و تو بدترین حالت زیره 60 نمییاد و با ریختن اپدیت بازی و گرافیک فریم دو برابر هم میشه ...
67929346999445823568.jpg

هزار با گفتیم و نشون دادیم که ghost رویه pc بالاست و با اون کنسولا فرق داره بازم مییاید حرف خودتون رو میزنید و دوم اینکه بازی اپتیمایز نیست...

PC قوی مکمل خیلی خوبی واسه PS4 هست حیف که پول سیستم بالا ندارم . از AMD هم نمیدونم چرا خوشم نمیاد دوس داشتم کنسولمم رو انویدیا بود

بطور کل PC ترجیح میدم کما اینکه برای خرید کنسول مشکلی ندارم .
برای خرید کنسول باید ببینم بازی انحصاری که میخوام براش هزینه کنم ارزش داره و با سلیقه من جور هست یا خیر .
البته لذت PC فقط تو گیم خلاصه نمیشه شخصی سازی ارشیوی که میتونی داشته باشی لذت اورکلاک و..... خیلی موارد دیگه

آخرین ویرایش:
ضعف PC متاسفانه اینه که کمپانی پر قدرتی پشتش نیست و حمایت کمتری ازش میشه !!! ماکروسافت هم همه ی هم و غمش XBONEهه !
ولی از لحاظ قدرت سخت افزاری و حرفه ای بودن کنسولا باید برن بوق بزنن :دی
کمپانی از bilzzard و valve پر قدرت تر ؟
بدبدختی اینجاست که یه عده فکر میکنن pc فقط سخت افزار قوی داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or