Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
دمت گرم ، خو ایشونم بیاد همینو بگه چرا راه و منحرف میکنه :)
و اینکه میگی دارن میان من که مشکلی ندارم باش ولی اینو میدونم که فروش روی PC کمتر از کنسولهاست و فقط کافی میزان فروش رو از VGchartz برسی کنی و اینکه هیچ سازنده ای از فروش بیشتر بدش نمیاد و Lead platform رو نمیدونم ولی بهینه سازی روی کنسولا در نظر گرفته میشه که این خیلی مهمتره و دلیلشو دیگه میدونی ولی میدونم که به هر حال یه PC برای ساخت یه بازی برای کنسول نیاز هست و من مشکلی با قدرت PC ندارم . تنها چیزی گفتم که این بود که روی کنسولها به خاطر اطمینان فروش بیشتر سرمایه گذاری میکنن تا یه PC

ببین ین که فروش یه سری بازی ها روی کنسول بیشتره شکی نیست ولی شما اومدی گفتی:
PC با تمام قدرتی که داره نمیتونه موفق باشه در گیمینگ بخاطر نداشتن امنیت و سرمایه گذاری که کسی ریسکشو نمی کنه
ولی با توجه به همون هایی که گفتم و این که خیلی از استودیو ها دارن برعکس قبل ها برای pc هم بازی ها رو port میکنن و تازه میان lead platform رو pc میذارن، این حرف شما یه مقدار بدون منطق به نظر میاد...

در کل، بله pirate کردن روی pc راحت تره ولی مخصوصا اخیرا یه سری اتنخاب ها روی pc خیلی خرید بازی اصلی رو مناسب میکنه. مثلا من skyrim legendary eidition رو توی یه sale به قیمت 20 یورو خریدم. بعد رفتم توی mod ها ! اصلا تعداد mod های موجود روی این بازی خیره کننده هست. یه سری mod گرافیکی که بازی رو در سطح نسل حاضر میکنه، mod هایی که ماموریت های جانبی اضافه میکنن، یا حتی tropical skyrim که کل skyrim رو میکنه هاوایی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or