Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
پ.ن2: البته ارفاق کردم، وگرنه میگن بتلفیلد 4 ه نسل بعد در حد Medium ه!:دی که به نظرم چرت می گن=))
چرت نمیگن درست میگن :d
bf4 روی ps4 Medium 900p با کمی ارفاق high
http://wccftech.com/battlefield-4-nextgen-consoles-comparable-medium-settings-pc-upscaled-720p/
چون قبلا هم گفته بودن برای 60FPS 4k بازی کردنش 4way-sli gk110 میخواد
پس یدونه 780ti تو رزولوشن 1080p با تنظیمات ultra دیگه زندگی میشه:d

حالا من یه کنسول باز که به هزار دلیل بخوام بیام سمت PC، چرا باید به جای AMD از GPU های انویدیا استفاده کنم؟ تا اونجا که دارم میبینم، AMD داره محصولاتی رو میفروشه که هم ارزون تر هستن، هم قدرت بیشتری نسبت به رقیب دارن!

به قول همین دوست بالایی، چطور یه کمپانی دو تا محصول داره که ضعیف تره، از قویتره گرونتره؟
نه هیچ اجباری نداره شما کارت گرافیک انویدیا انتخاب کنی اتفاقا amd هم تراشه های خوب ارزون قیمت تری تولید میکنه :d
اما خوب وقتی کارت انویدیا بخری ضمن اینکه PhysX تجربه میکنی در بازیها
فعلا مزایا دیگه هم داره برای مثال

R9-290X-R-56.jpg

R9-290X-R-55.jpg

داری میبینی که R9290X چه حرارت وحشتناکی داره

تراشه R9290X میشه گفت transistor density بالایی داره amd اگه die size افزایش میداد leakage کمتر میشد که خوب فقط برای اینکه هزینه تولید کمتر بشه این کارو نکرد
برای انتخاب یک کارت گرافیک فقط قیمت مهم نیست باید به حرارتی که تراشه تولید میکنه هم توجه کنی :d البته این مشکل برای amd بخاطر 28NM پیش اومد که تو سری بعدی 20NM قابل حله.

ولی چراکه نه گزینه های بسیار خوبی هستن مثل R9 280X با قیمت عالی که میشه انتخابشون کرد .
البته انویدیا ساپورت درایو بسیار بهتری داره من جفت کارتهای گرافیکی دو شرکتو تجربه کردم از دوستان هم میتونید بپرسید .

به قول همین دوست بالایی، چطور یه کمپانی دو تا محصول داره که ضعیف تره، از قویتره گرونتره؟
بسیار سوال خوبی کردی
اگه میبینی تایتان ضعیف تر شده 1000 دلار این بخاطر ضعف شدید معماری AMD بود که در زمان عرضه تایتان SINGLE GPU توان رقابت با این غول بی خاشو دمو نداشت .. انویدیا نامرد هم میدون رو خالی دید کشید رو قیمت

بعد که AMD تمام قدرتشو گذاشت R9290X عرصه کرد و با حرارت وحشتناکش تونست تایتان رد کنه اومد قیمت R9290X کشید پایین . بعد انویدیا مجبور شد 780TI با اخرین واحد SMX فعال عرضه کنه قیمتشم کم کنه . که عنوان قویترین کارت گرافیک جهان باز مال خود کنه .

انویدیا کلک زد 780TI با 3 گیگ روانه بازار کرد که نوبهای عزیزو قانع کنه که اره اگه تایتان 1000 دلاره چون 6 گیگه ( درصورتی که تنها قدرت کارت گرافیک به حجم رمش نیست ) همه میدونن الان 780TI خیلی قدرتمند تر از تایتانه
حالا تو بازی سنتر مد شده همش میگن 1000$ چون تحقیق نمیکنن نمیدون 780TI ارزون تر خیلی بهتره :d

در کل اگه میخواین کم هزینه کنید (گرافیک نسل بعدو از کنسولها هم بهتر تجربه کنید ) تعصبو بزارید کنار تا هنوز کنسولها هک نشدن یه سیستم خوب جم کنید بازی مولتی رایگان بزنید به بدن برای انحصاریها هم میتونید اوریج بخرید :d
دسته ایکس باکستم میتونی مثل باقلوا بزنی به PC با دسته بازی کنی نیاز به تنظیمم تو بازی نداره.
یسری بازیها هم رو پی سی هستن که باید حتما اوریج خریده بشه که اونم باز برمیگرده به سلیقه خودتون .

من خداوکیلی میگم الان دارم AC Black Flag بازی میکنم دندونام ریخته اینقدر گرافیک بالاست . باز هر طور خودتون صلاح میدونید .

آخرین ویرایش:
کنسول هم به صرفه تر هست و هم بازی های بیشتری براش میاد و گیمر های pc هم باید کم کم بیان طرف کنسول:d
چشم چون شما گفتی از این به بعد کنسول گیمر میشم;)
بتل باگ 4
این همون نبود 59 صفحه سرش دعوا کردید؟;))
پ.ن: آدم خیلی باید سطح شعورش بالا باشه که وسط بحث منتقی یهو بگو "بحث با شما فایده ای نداره، این آخرین حرف منه."8-|
چرت نمیگن درست میگن
:d
bf4 روی ps4 Medium 900p با کمی ارفاق high
http://wccftech.com/battlefield-4-ne...upscaled-720p/
چون قبلا هم گفته بودن برای60FPS 4k بازی کردنش 4way-sli gk110 میخواد
پس یدونه 780ti تو رزولوشن 1080p با تنظیمات ultra دیگه زندگی میشه
:d
مرد حسابی لینک خودمو به خودم میدی؟:punish::دی

High End

الان این قضیه رو روشن کن . یعنی سونی و مایکرو پول ندارن واسه تحقیق بدن Nvidia داره ؟ اصلا مقایسه nvidia با مایکر و سونی از نظر مالی خنده دار نیست ؟ واقعا ؟

امثال من و شما نشستیم تو این مملکت خبر از بیرون نداریم فقط میزنیم تو سر و کله خودمون که حرف نادرست خودمون رو به کُرسی بنشونیم.
درآمد سالانه انویدیا فقط از فروش تراشه های گرافیکی به میلیارد دلار میرسه درحالی که این فقط چیزیه که من و شما به عنوان گیمر یا pc gamer ازش باخبریم .

nvidia علاوه بر این که سرمایه گذاری های عظیمی در بخش science داره در بخش صنعت و اتومبیل سازی هم سالهاست دخول کرده و قراردادهای میلیاردی با شرکت هایی مثل فورد جنرال موتورز و ... داره که از چیپ های تگرا بر پایه فن آوری کودا برای هوشمند سازی کامل این اتومبیل ها برای سال 2020 به بعد استفاده می کنه . شرکتی که با صنایع دفاعی ایالات متحده همکاری نزدیکی داره .

اینقدر پستت مسخره بود که نیاز به جواب دادن نداره
کی داره از تعصب حرف میزنه اگه یه مقدار چشاتون رو باز کنین نماد pc رو جزو پلتفرم های من میبینین
تا با یه pc گیمر صحبت میکنی میاد 4 تا عدد میزاره جلوت میگه این رزولیشنه این فریموره این فلانه اون بهمانه انگار ما تو دوروبریامون کسیو نداریم که pc چند ملیونی داشته باشه....:))
بازی هاتون کجاست؟اینو به من بگو
انحصاری های کنسولی به کنار gta v رو چرا من نمیبینیم حالا شما هی برین بتل باگ 4 بازی کنین
من 2 ساعت دارم روزه میخونم میگم اینا سلیقه ایه هرکی دوست داره با هر پلتفرمی بازی میکنه شما میای یه چیزی ول میدی بعد هم به من میگی کژوال؟=))
من گفتم بحث گیمینگ pc اینجا مطرح هست نه امکانات دیگه
چون بقیه اون امکانات رو هر pc ای داره نیاز به گفتن نیست اصلا

الان این خنده ها چین ؟!!!
اقا تو hardcore خوب این پستا چیه میذاری ؟؟!! تو اصلا خداییه گمرا ...اینهمه نوشتی کاشتی دو کلام حرف درست میزدی...از خودت ننویس تو اولین پست گرفتم با چه ادمی طرفم
casual ;)
یه طور میگه gta انگار ما بازی نکردیم داداشه من ما طرف یه چیز رو نمیگیریم طرفه چیزی رو میگیریم که قویتره اره توام باشی بتل رو با اون گرافیک ببینی به عمع ی راکستار و جی تی ای رو کنسول فحاشی میکنی داش کجاییه کاری تو ...واسه ما نگو.... دیگه وقت تلفی داره...از اون وقت خوب استفاده کن با ما بحث کنی اخرش چیزی نصیبت نمیشه جا افسردگی یهو دیدی کنسولتو اتیش زدییا !!! از ما گفتن بود داداش :d خلاصه تحرک جسمی نشی یهویی برخورد فیزیکی با کنسولت
yahoo_4.gif

حسه جواب نیست یه دوتا پست درست فنی بذار تا جواب بگیری داش از خودت ننویس تو که کارت خیلی درسته ...
من با 2 تو ایمیج افسردت میکنم :d میتونم اینکارو بکنم :dکردمم:d;)

آخرین ویرایش:
الان یه 760 غیر رفرنس حدود 1,200 ه. این کارت PS4 رو راحت میخوره. PS4 حدود 3 میلیون. حالا دقیقا چطوری 1200/3000 شد 2.5؟ اصلا اینو بیخیال. کمی ارفاق می کنیم. الان 780TI که قویترین کارت گرافیک موجود در بازار هستش و PS4 رو میجوه، قورت میده، حضم میکنه و در آخر میده بیرون میشه 3,000 تومن. چطور تقسیم کردی که 3000/3000 شد 2.5؟ اصلا اینم بیخیال. الان Titan که گرون ترین مدل بازاره(و از 780TI ضعیف تره:|)میشه حدود 3200. چطور تقسیم کردی که 3200/3000 شد 2.5؟

ببین دوست گلم ، میخوای مثه خودت جوابتو بدم یا نه ؟!!؟ زیاد با حرفات منو داغون نکن با ما هم دل داریم :)
تو اگه توجه میکردی میدیدی من الان دارم از قیمت واقعی خودش حرف میزنم نه اونی که تو داری میگی و میبینی و این در جواب Nvida بود نه اینکه شما بیاید نقل کن کنی واسه من :) . اگه گفتم 2.5 برابر چون PC گیمرا تا تقی به توقی میخوره میان میگن Titan و دیگه اینو که میدونی داداش قیمتش چنده ؟! واگه باز پرت نبودی از میادین و یکم اوضاع نابسامان و ببینی میفهمی که قیمت الان PS4 به دلیل بعضی از سود جویان و کمبود PS4 نسبت به تقاضای زیادی که داره هست و این تا چن ماه آینده درست میشه و الان قیمت PS4 توی ایران 2550 هست و من خارج زندگی نمیکنم ....
و اینکه داداش شما بازی رو برو فقط با GPU تنها بازی کن غمت نباشه اجرا میشه :)
ونیازی نمیبینم که بیشتر واسه شما توضیح بدم وقتی یکم به کامنتی که من دادم فک نکردید :)

و واسه اطلاعات بیشتر شما و درک کامنم اینو میگم
CPU: Core i7 3770k - GPU: Radeon HD 7870 - Ram: Corsair 8GB 2200 - Power Supply: Green850 ....
این یه سیستم منه خوبو بدش بماند و از این قویتر به مراتب زیاد تر هست و من کسیو میشناسم 40 تومن داده پای یه سیستم و کاری به ایشون ندارم و اینو گفتم بگم سیستم من نسبت به ایشون به مراتب ضعیفتر و .... ولی من با PS3 گیم بازی میکنم و در آینده نه چندان دور اگه زنده باشیم و قضیه خدمتمون مشخص شه با PS4 .
حالا من با این سیستم چکار میکنم ؟!؟ هیچی امدم جواب شمارو دارم میدم همین که کاریست بسی بیهوده :) و من با این سیستم نمیتونم MGS4 - GOW3 - KZ2-3 - U1-2-3 - TLOU - GTA V - LBP - HR - Beyond و غیره بازی کنم . حالا این دلیل من بود که میگم میریم سوی PS4 نه یه PC که هر چقدر هم میخواد قوی باشه همین .
حالا اگه شما تعریفتون از گیم با قیمت که چه عرض کنم دانلود کردن بصورت رایگان و با چن کرک برای کامل شدن که هیچ ولی اگه نه باید بگم که PC با تمام قدرتی که داره نمیتونه موفق باشه در گیمینگ بخاطر نداشتن امنیت و سرمایه گذاری که کسی ریسکشو نمی کنه فقط کافی میزان فروش گیمارو نسبت به کنسولا نگاه کنی خودت میفهمی چی میگم و گفتم . حالا از چه راهی رفتم شد 2.5 برابر !؟؟!

ببین دوست گلم ، میخوای مثه خودت جوابتو بدم یا نه ؟!!؟ زیاد با حرفات منو داغون نکن با ما هم دل داریم :)
تو اگه توجه میکردی میدیدی من الان دارم از قیمت واقعی خودش حرف میزنم نه اونی که تو داری میگی و میبینی و این در جواب Nvida بود نه اینکه شما بیاید نقل کن کنی واسه من :) . اگه گفتم 2.5 برابر چون PC گیمرا تا تقی به توقی میخوره میان میگن Titan و دیگه اینو که میدونی داداش قیمتش چنده ؟! واگه باز پرت نبودی از میادین و یکم اوضاع نابسامان و ببینی میفهمی که قیمت الان PS4 به دلیل بعضی از سود جویان و کمبود PS4 نسبت به تقاضای زیادی که داره هست و این تا چن ماه آینده درست میشه و الان قیمت PS4 توی ایران 2550 هست و من خارج زندگی نمیکنم ....
و اینکه داداش شما بازی رو برو فقط با GPU تنها بازی کن غمت نباشه اجرا میشه :)
ونیازی نمیبینم که بیشتر واسه شما توضیح بدم وقتی یکم به کامنتی که من دادم فک نکردید
:)

و واسه اطلاعات بیشتر شما و درک کامنم اینو میگم
CPU: Core i7 3770k - GPU: Radeon HD 7870 - Ram: Corsair 8GB 2200 - Power Supply: Green850 ....
این یه سیستم منه خوبو بدش بماند و از این قویتر به مراتب زیاد تر هست و من کسیو میشناسم 40 تومن داده پای یه سیستم و کاری به ایشون ندارم و اینو گفتم بگم سیستم من نسبت به ایشون به مراتب ضعیفتر و .... ولی من با PS3 گیم بازی میکنم و در آینده نه چندان دور اگه زنده باشیم و قضیه خدمتمون مشخص شه با PS4 .
حالا من با این سیستم چکار میکنم ؟!؟ هیچی امدم جواب شمارو دارم میدم همین که کاریست بسی بیهوده :) و من با این سیستم نمیتونم MGS4 - GOW3 - KZ2-3 - U1-2-3 - TLOU - GTA V - LBP - HR - Beyond و غیره بازی کنم . حالا این دلیل من بود که میگم میریم سوی PS4 نه یه PC که هر چقدر هم میخواد قوی باشه همین .

حالا اگه شما تعریفتون از گیم با قیمت که چه عرض کنم دانلود کردن بصورت رایگان و با چن کرک برای کامل شدن که هیچ ولی اگه نه باید بگم که PC با تمام قدرتی که داره نمیتونه موفق باشه در گیمینگ بخاطر نداشتن امنیت و سرمایه گذاری که کسی ریسکشو نمی کنه فقط کافی میزان فروش گیمارو نسبت به کنسولا نگاه کنی خودت میفهمی چی میگم و گفتم . حالا از چه راهی رفتم شد 2.5 برابر !؟؟!
قسمت بولد شده سبز رو که جواب نمیدم، چون اگه دقت میکردی میدیدی جواب دادم به یکی دیگه:)
بولد شده قرمز هم کلا نادیده می گیرم، انگاشتامون درد گرفت اینقدر این حرفای تکراری رو جواب دادیم:)
بقیه پست:
گیم رایگان؟:))
اینا کسایی هستن که BF4 رو اوریج خریدن:
1. Persian-Masoud

2. S
hadow7Cyrus

3. Ramb0o0

4.
halk3r

5.
MehdiAlCapoN

6.
Sh_mr_x

7. MK_Brainkiller

8. C0MmAnDeR_7

9.
Th3L4sT

10.
naiemmoradi

11. FPS_Pun1sheR

12. Persian-BHD

13. PREDATOR-SR71

14. Amir_Ostouvar

15. d0bid0b

16. xXCybeRyXx

17. HoseinHarami

18. mojtabakhezri

19. Miladosos

20. persian-pooya

21. Saed-NightHawk

22. kenway1775

23. SamiFoton31

24. Killers_Arrow

25. modashna

26. KingStarX2

27. MaXkilL-B

28. llPersianll

29. AlmaHeyva

30. MahdiRoyal
متاسفانه تاپیک BF3 پاک شده، اونم لیستش سر به فلک میزاره.
BF: BC 2
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy
M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
COD: BO2
1. HamidM3
2. Persian-Masoud
3. sh_mr_X
4. Captain176
5. devilmeti
6.MehdiAlcapon
COD: Ghosts:
Mehran M.D
Alireza7
RaZe Rockst4r
BehradRa
B|T|K Marksman_GhѺ3T
RaZe Soap
MaSTeR|EST!MATOR
Mr.X
RAZ__SELBY
RaVeN
Devil Noxxo
Ki11ER
MaSTeR|Sgt.Ghost
!R!S | PunisheR
حتی MOH: Warfighter به اون داغونی:
1. Persian-Masoud
2. Captain176
3. Amirdbcopper
4. alinoori2
MW 3:
1.
masoud69

sniper_orginal .2

persia0181 .3

nima_atomic .4

6.
mort3za

7. Fightout

8. M_Reza

9. mohsensaed

10. ali7boban

11. 2survival

12. p3yman

naruto1390 .13

lucky_luke525 .14

Ar1acasH .15

wwwaligameir .16

manhatan2010
.17

xs4e3dx
.18

Vulgrim141 .19

M4JiD .20

shahramcat .21

King_DAVOOD .22

tashbad .23

sina_slipknot
.24

sh_mr_x
.25

Kparsakia .26

NavidCoD8 .27

NavidCoD8 .28

abed3p .29
Starcraft II
RezaRazeR کارکتر کد : 359

Reza کارکتر کد : 650

mashmammad کارکتر کد :280

sura کارکتر کد:621

DEXON کارکتر کد:754

Cyrus کارکتر کد:236

Humanoid کارکتر کد : 863
Diablo 3:
Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

FPS Doug : amir#2974
تاپیک Steam هم چک کنی بد نیست:http://forum.bazicenter.com/thread17054/
خودت خجالت نمیکشی که میگی PC گیمرا همه پایریت هستن؟ دیگه خود من که آخرت پایریت خورم یه Civilization V تو اکانت استیمم هست!
نمیتونه موفق بشه؟
Valve's Steam Now Has More Users Than Xbox Live
Steam rises to 65 million active users, eclipsing Xbox Live | The Verge
Valve’s Steam is now bigger than Microsoft’s Xbox Live - Industry - News - HEXUS.net
نیازی به توضیح بیشتر نیست.
کسی ریسکشو نمیکنه؟
یادش بخیر، این Dark souls یه زمانی نمیومد واسه PC، الان بعد از یه ریسک(که البته هیچ کی ریسک نمیکنه واسه PC، غیر از بازی های نامکو و مورتال کمبات و Yaiba: Ninja Gaiden Z و Injustice و ناروتو و کسلوانیا و Ensalved و King of Fighters و MGR:R و چندین بازی دیگه:lol:) PC شده جزو پلتفرم های اصلیش:) بازم نیازی به توضیح بیشتر نمی بینم:)

چه حوصله ای دارید همچین پستای طویلی میدید . واقعا حوصله میخواد خوندنشون .

مشکلی نمیبینم یک گرافیک خوب بخرم . مشکل من اینه که بعد خریدنش باهاش چی میتونم بازی کنم . تلویزیون 4K که ندارم ، بازیای دلبخواهم که همه کنسولیه ،

نمیدونم چرا انویدیا محدودیت رو توی کنسولها فقط میبینه نه بازیا .

قسمت بولد شده سبز رو که جواب نمیدم، چون اگه دقت میکردی میدیدی جواب دادم به یکی دیگه:)
بولد شده قرمز هم کلا نادیده می گیرم، انگاشتامون درد گرفت اینقدر این حرفای تکراری رو جواب دادیم:)

چیو داری میگی اینایی که گفتی اصن چی بودن !؟؟! چیو جواب دادی چرا مقلته میکنی حرفی داری بزن با منطق نه اینکه فلان .... بازم نگرفتی چی شد موفق باشی :) :d :)
یه بار دیگه کامنتم و بخون شاید فهمیدی ... واسه من لیست بازی نذار که خودت خجالت میکشی اونوقت بعدشم من از باز حرف نزدم قسمت آخری که رنگیش نکردی رو بهتر دوباره بخونی دوست عزیز و باز برای سومین بار میگم این کامنتای من بر علیه کسی نبود شما خودشو ناراحت نکن :d

چیو داری میگی اینایی که گفتی اصن چی بودن !؟؟! چیو جواب دادی چرا مقلته میکنی حرفی داری بزن با منطق نه اینکه فلان .... بازم نگرفتی چی شد موفق باشی :) :d :)
یه بار دیگه کامنتم و بخون شاید فهمیدی ... واسه من لیست بازی نذار که خودت خجالت میکشی اونوقت بعدشم من از باز حرف نزدم قسمت آخری که رنگیش نکردی رو بهتر دوباره بخونی دوست عزیز و باز برای سومین بار میگم این کامنتای من بر علیه کسی نبود شما خودشو ناراحت نکن :d

ایشون داره میگه اگر این همه ریسکی هست، پس چرا خیلی از بازی های انحصاری کنسول دارن یکی یکی برای pc هم میان؟ اگر فروششون خوب نیست مگه مریضن میان port میکنن ؟ چرا اومدن گفتن برای Dark Souls 2، میان PC رو lead platform در نظر میگیرن؟

ایشون داره میگه اگر این همه ریسکی هست، پس چرا خیلی از بازی های انحصاری کنسول دارن یکی یکی برای pc هم میان؟ اگر فروششون خوب نیست مگه مریضن میان port میکنن ؟ چرا اومدن گفتن برای Dark Souls 2، میان PC رو lead platform در نظر میگیرن؟

دمت گرم ، خو ایشونم بیاد همینو بگه چرا راه و منحرف میکنه :)
و اینکه میگی دارن میان من که مشکلی ندارم باش ولی اینو میدونم که فروش روی PC کمتر از کنسولهاست و فقط کافی میزان فروش رو از VGchartz برسی کنی و اینکه هیچ سازنده ای از فروش بیشتر بدش نمیاد و Lead platform رو نمیدونم ولی بهینه سازی روی کنسولا در نظر گرفته میشه که این خیلی مهمتره و دلیلشو دیگه میدونی ولی میدونم که به هر حال یه PC برای ساخت یه بازی برای کنسول نیاز هست و من مشکلی با قدرت PC ندارم . تنها چیزی گفتم که این بود که روی کنسولها به خاطر اطمینان فروش بیشتر سرمایه گذاری میکنن تا یه PC

الان این خنده ها چین ؟!!!
اقا تو hardcore خوب این پستا چیه میذاری ؟؟!! تو اصلا خداییه گمرا ...اینهمه نوشتی کاشتی دو کلام حرف درست میزدی...از خودت ننویس تو اولین پست گرفتم با چه ادمی طرفم
casual ;)
یه طور میگه gta انگار ما بازی نکردیم داداشه من ما طرف یه چیز رو نمیگیریم طرفه چیزی رو میگیریم که قویتره اره توام باشی بتل رو با اون گرافیک ببینی به عمع ی راکستار و جی تی ای رو کنسول فحاشی میکنی داش کجاییه کاری تو ...واسه ما نگو.... دیگه وقت تلفی داره...از اون وقت خوب استفاده کن با ما بحث کنی اخرش چیزی نصیبت نمیشه جا افسردگی یهو دیدی کنسولتو اتیش زدییا !!! از ما گفتن بود داداش :d خلاصه تحرک جسمی نشی یهویی برخورد فیزیکی با کنسولت :d
حسه جواب نیست یه دوتا پست درست فنی بذار تا جواب بگیری داش از خودت ننویس تو که کارت خیلی درسته ...
من با 2 تو ایمیج افسردت میکنم :d میتونم اینکارو بکنم :dکردمم:d;)
:|
خودت فهمیدی چی گفتی؟ خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی:|
ok شما hardcore از ما بکش بیرون. همین مونده با 4 سال سابقه تو بازیسنتر بیام با تو بحث کنم
راک استار رو داری با دایس مقایسه میکنی؟LOL
کلا چند نفرتون تو این سایت هیچ فعالیتی ندارین جز اینکه یه تاپیک در مورد pc میبینین میاین توش که تخریب کنین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or