Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
خلاصه...
nvidia:
به منم پول بده :d
خلاصه اگه این کنسولا تا 4 سال دیگه هک نشن . نیازی نیست انویدیا پول بده خودمون اتومات میریم سمتش :d

البته یادم نبود اکثرا تو ایران همه اوریج بازن زبونم لال کسی سمت پایرت نمیره (:|(:|

آخرین ویرایش:
Nvidia اعتقاداتتو واسه خودت نگه دار ... طفلی بدجور خورده تو برجکش از وقتی AMD جاشو گرفته ، حالا کاری به خوب یا بد بودن این یا اون ندارم ...
پس اگه ما دنبال تجربه بهترین بازیها هستیم دقیقا میریم سمت کنسولهای نسل بعد نه یه PC که اولا بازیهاش به کنسولها نمیرسه و اینکه فقط خوده GPU دو و نیم برابر قیمت PS4 هست و بقیه قطعات بماند ...
و در بحث گیمینگ ما بازیهای را در کنسولها میبینیم که Nvida نمیبینه و احتمالا آنها کاری به بازی ندارند و میخواهند چیزه دیگه ای را به ما بفهمانند که متاسفانه همگی ما نمی فهمیم :(
و در کل همه PC دارند و از قابلیتهای جانبی یه PC بهرمند هستیم طبق گفته Nvidia :d ودر آخر WTF Nvidia just talking about

Nvidia اعتقاداتتو واسه خودت نگه دار ... طفلی بدجور خورده تو برجکش از وقتی AMD جاشو گرفته ، حالا کاری به خوب یا بد بودن این یا اون ندارم ...
پس اگه ما دنبال تجربه بهترین بازیها هستیم دقیقا میریم سمت کنسولهای نسل بعد نه یه PC که اولا بازیهاش به کنسولها نمیرسه و اینکه فقط خوده GPU دو و نیم برابر قیمت PS4 هست و بقیه قطعات بماند ...
و در بحث گیمینگ ما بازیهای را در کنسولها میبینیم که Nvida نمیبینه و احتمالا آنها کاری به بازی ندارند و میخواهند چیزه دیگه ای را به ما بفهمانند که متاسفانه همگی ما نمی فهمیم :(
و در کل همه PC دارند و از قابلیتهای جانبی یه PC بهرمند هستیم طبق گفته Nvidia :d ودر آخر WTF Nvidia just talking about
الان یه 760 غیر رفرنس حدود 1,200 ه. این کارت PS4 رو راحت میخوره. PS4 حدود 3 میلیون. حالا دقیقا چطوری 1200/3000 شد 2.5؟ اصلا اینو بیخیال. کمی ارفاق می کنیم. الان 780TI که قویترین کارت گرافیک موجود در بازار هستش و PS4 رو میجوه، قورت میده، حضم میکنه و در آخر میده بیرون میشه 3,000 تومن. چطور تقسیم کردی که 3000/3000 شد 2.5؟ اصلا اینم بیخیال. الان Titan که گرون ترین مدل بازاره(و از 780TI ضعیف تره:|)میشه حدود 3200. چطور تقسیم کردی که 3200/3000 شد 2.5؟

آخرین ویرایش:
الان یه 760 غیر رفرنس حدود 1,200 ه. این کارت PS4 رو راحت میخوره. PS4 حدود 3 میلیون. حالا دقیقا چطوری 1200/3000 شد 2.5؟ اصلا اینو بیخیال. کمی ارفاق می کنیم. الان 780TI که قویترین کارت گرافیک موجود در بازار هستش و PS4 رو میجوه، قورت میده، حضم میکنه و در آخر میده بیرون میشه 3,000 تومن. چطور تقسیم کردی که 3000/3000 شد 2.5؟ اصلا اینم بیخیال. الان Titan که گرون ترین مدل بازاره(و از 780TI ضعیف تره:|)میشه حدود 3200. چطور تقسیم کردی که 3200/3000 شد 2.5؟
شما خیلی زرنگی!:d این 3 میلیون قیمت واقعی PS4 نیست. به دلار حساب کن.
قیمت Titan که 1000$ هست تقسیم بر 400$ که قیمت PS4 هست دقیقا میشه 2.5
780Ti هم حدودا 700$ هست که تقسیم بر 400$ میشه 1.75
760 هم 250$ هست ، درسته که از PS4 ارزونتره ولی فقط با GPU نمیشه بازی کرد، کلی هم خرج CPU و Ram و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه میشه.تازه 2-3 سال بعدش هم باید دوباره همین خرج ها رو بکنی که سیستمت رو ارتقا بدی.
هر جوری هم که حساب کنی نمیتونی از لحاظ اقتصادی خریدن Gaming PC رو توجیه کنی.

آخرین ویرایش:
760 هم 250$ هست ، درسته که از PS4 ارزونتره ولی فقط با GPU نمیشه بازی کرد، کلی هم خرج CPU و Ram و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه میشه.تازه 2-3 سال بعدش هم باید دوباره همین خرج ها رو بکنی که سیستمت رو ارتقا بدی.
من تو ایران زندگی می کنم، خارج رو چیکار دارم؟:-":دی=))
حالا چه گیری دادید به تایتان؟ فقط یه احمق واقعی در حال حاظر میره تایتان میخره، از 780TI ضعیف تره، 300 دلار گرون تر هم هست:| انویدیاس دیگه، چیکارش کنیم:-"
شما تجربه ای خیلی بهتر از PS4 در حال حاظر بخواید، با 900 دلار میتونید درستش کنید. PS4 بتلفیلد 4 رو 900P و 60 فریم نه چندان ثابت میده دیگه؟ خوب یه 660TI میتونه با رزولوشن 1080P رو تنظیمات گرافیکی تقریبا یکسان با PS4 فریم ریت 57 یا 51 رو بده:
High-1920.png

متاسفانه بنچمارک 900P نگرفتن، ولی مطمئنم اگه میگرفتن همین 660TI می تونست روی Ultra که خیلی از PS4 گرافیک بالاتری داره حدود 60 فریم بگیره. چون 1080 1.44 برابر پیکسل پیشتر داره! در واقع 633600 پیکسل بیشتر.
پ.ن: در اینجا اصلا X1 رو آدم حساب نمیکنیم که کلا به شدت گرونه و با 500 دلار میشه سیستمی بست که بتونه 720p روی medium بتلفیلد رو اجرا کنه!
پ.ن2: البته ارفاق کردم، وگرنه میگن بتلفیلد 4 ه نسل بعد در حد Medium ه!:دی که به نظرم چرت می گن=))
ویرایش قسمت Bold شده: یه همچین سیستمی رو میشه با 500-600 دلار بست که مینیموم فریمش تو بنچمارک بالا 38 ه.
650TI
8gb Corsair ram
B75 Mother board
CoolerMaster 500 Watt power
WD 500GB Hard
i5 4430

آخرین ویرایش:
@OMG
من اصلا حرفی از فریم ریت و رزولوشن زدم؟؟
من از لحاظ اقتصادی مقایسه کردم.
همون 780TI هم 300$ گرونتر از PS4 هست میشه با این پول 5 تا بازی خرید.
پ.ن.: من Anti-PC نیستم فقط به نظرم کنسول ها برای بازی کردن انتخاب بهتری هستند.(هم از لحاظ اقتصادی هم از لحاظ تنوع بازی ها.)
پ.ن.:تجربه بهم ثابت کرده بحث کردن با PC gamer ها به جایی نمیرسه.این آخرین پست من در این رابطه بود.

حالا من یه کنسول باز که به هزار دلیل بخوام بیام سمت PC، چرا باید به جای AMD از GPU های انویدیا استفاده کنم؟ تا اونجا که دارم میبینم، AMD داره محصولاتی رو میفروشه که هم ارزون تر هستن، هم قدرت بیشتری نسبت به رقیب دارن!

به قول همین دوست بالایی، چطور یه کمپانی دو تا محصول داره که ضعیف تره، از قویتره گرونتره؟

اقا یه سوال دارم از محابثه کنندگان موجود در تاپیک.واقعا کجای حرف انویدیا گفته شده : " قیمت کمتر , بازی بهتر روی PC اجرا میشه؟!" یا گفته : "تناسب قیمت و قدرت بهتر هست در PC." اگر نگفته و فقط از تجربه ی بهتر صحبت کرده (که تجربه ی بهتر با قدرت بیشتر حاصل میشه) دیگه این حرف هایی که از قیمت زده میشه چی هستن واقعا؟!یعنی می خواین چی جمله ی انویدیا که گفته : "در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد." رو زیر سوال ببرین؟!نظر شما میگه کنسول بهتره چون قیمتش مناسب تره , قبول حرف شما متین.اما چه ربطی داره به این حرف انویدیا که میاین با این عقیدتون حرف انویدیا رو مسخره می کنین؟!گفتم به نظرتون حرف عجیبی زده؟!(گرافیک بهتر روی PC اجرا میشه دیگه همین الان BF4 رو روی 4K میشه روی PC اجرا کرد (دقت کنین اسمی از قیمت نیوردم چون انویدیا هم نیورده) که ببخشید 4 تا PS4 و 3 تا Xone هم کنار هم توانایی انجام این کارو ندارن.) این خودش نشون دهنده ی درست بودن حرف انویدیا هست.)
بازم میگم بنده جایی از حرف انویدیا تناسب قدرت و قیمت رو نمی بینم که بخوام ازش انتقادی بکنم.در مورد قدرت و کیفیت نهایی صحبت کرده که پرفرمنس یک بازی روی pc با کنسول تفاوتش زمین تا اسمونه.

Nvidia نگفته کنسول نخرید :| گفته انتخابای دیگه هم هست, خواسته ملت PC رو فراموش نکنن همین :| حالا منی که کنسول دارم میام میشینم پای PC بازی میکنم یعنی مشکل دارم هیچی نمیفهمم!؟ :d منظورشون فقط اینه که PC هنوزم توی قدرت سخت افزاری برتر هست و مردم مجبور نیستن فقط بین PS4 و X1 انتخاب کنن! واقعا راست میگن خب حالا گیریم کنسولم گرفتی بالاخره نمیشه MMO RPG یا استراتژی بازی کرد باهاش یا یه سری بازیا روی PC کیفیت بهتری دارن ضمن اینکه استیم قیمتای خیلی خوبی روی بازیا میذاره و میشه بازیای ۶۰ دلاری کنسولو گاهی تا ۲۰-۳۰ دلار ارزونتر خرید. به هر حال اینم یه انتخاب میتونه باشه و Nvidia حرف بی ربطی نزده...

مسخره ترین حرکت مقایسه کنسول و پی سی....بعضیا واقعا چطور فکر میکنن ...
کسی که اسمه خودشو میذاره پی سی باز و بعد کنسول باز شده این حرکت اخرزمانی و اون اقایی که مییاد همچین حرفی میزنه سواستفاده از نام پسی گیمر بوده حرفش مگر نه کسی که پی سی گیمر باشه و سیستم قوی و حتی متوسط داشته باشه هیچوقت سمت هیچ کنسولی نمره...این ثابت شدست اگر غیز این باشه طرف یه کاژوال و بس
در ضمن اقای sorena شما با این حرکت چند پله به پابیین اومدی و پسرفت....اینو دیگه ما خوب میدونیم اینچیزا واسه ما وبقیه دوستان نگو هموتقدر که غیر حرفه ای تو سایت هست قطا حرفه ای و دنیا دیده هم وجود داره
نکن دادش نکن مقایسه نمیخورن به هم .... تعصب بی فایدست تو این مورد

اینقدر پستت مسخره بود که نیاز به جواب دادن نداره
کی داره از تعصب حرف میزنه اگه یه مقدار چشاتون رو باز کنین نماد pc رو جزو پلتفرم های من میبینین
تا با یه pc گیمر صحبت میکنی میاد 4 تا عدد میزاره جلوت میگه این رزولیشنه این فریموره این فلانه اون بهمانه انگار ما تو دوروبریامون کسیو نداریم که pc چند ملیونی داشته باشه....:))
بازی هاتون کجاست؟اینو به من بگو
انحصاری های کنسولی به کنار gta v رو چرا من نمیبینیم حالا شما هی برین بتل باگ 4 بازی کنین
من 2 ساعت دارم روزه میخونم میگم اینا سلیقه ایه هرکی دوست داره با هر پلتفرمی بازی میکنه شما میای یه چیزی ول میدی بعد هم به من میگی کژوال؟=))
من گفتم بحث گیمینگ pc اینجا مطرح هست نه امکانات دیگه
چون بقیه اون امکانات رو هر pc ای داره نیاز به گفتن نیست اصلا

حالا من یه کنسول باز که به هزار دلیل بخوام بیام سمت PC، چرا باید به جای AMD از GPU های انویدیا استفاده کنم؟ تا اونجا که دارم میبینم، AMD داره محصولاتی رو میفروشه که هم ارزون تر هستن، هم قدرت بیشتری نسبت به رقیب دارن!

به قول همین دوست بالایی، چطور یه کمپانی دو تا محصول داره که ضعیف تره، از قویتره گرونتره؟

یکی از دلایل اصلی برتری انویدیا فیزیکش هست که واقعا ارزشش رو داره!!
یکی دیگه درجه حرارت پایینتر محصولاتش و کیفیت ساختش هست و البته این که تو خیلی از رنج قیمت ها قدرت انویدیا بالاتر از AMD هست!!

اگه کنسولهای این نسل هک نشن و گیمرا مجبور به خرید عناوین اریجینال بشن خرید pc از لحاظ اقتصادی توجیه پذیره. قرار هم نیست همه تایتان بخرن با 3 تومن الان میشه سیستمی بست 2-3 سال جواب بده اما با 3 تومن میشه یه کنسول ps4 با 6 تا بازی. حتی اگه همه بازیهاشم بفروشه 300-400 تومن از سرمایه کم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or