Nvidia:گیمر ها نباید انتخاب خود را محدود به PS4 و XBOX ONE کنند!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
nvidia-2.jpg

Nvidia اعتقاد دارد که گیمر ها هنگام انتخاب دستگاه بازی بعدی خود,نباید انتخاب خود را تنها محدود به
PS4 و XBOX ONE کنند.

طبق گقته Nvidia اگر گیمر ها به دنبال بهترین تجربه از بازی ها هستند,باید PC را انتخاب کنند.
"ما در حال ساخت PC های form-factor کوچک هستیم,تا جایگزین مناسبی برای کنسول های نسل بعد باشند.
اگر گیمر ها یک دستگاه بازی با قدرت بینهایت می خواهند,PC انتخاب انها خواهد بود." Matt Wright
مدیر فروش Nvidia ادامه داد:"در بحث گیمینگ,PC به مراتب بهتر از کنسول ها می باشد,به علاوه شما از
قابلیت های دیگری که یک PC دارد,بهره مند خواهید شد.

آخرین ویرایش:
اخه بگو ما اومدیم یه pc خفن بستیم وقتی رکستار عناوین اصلیشو واسه کنسول میده اون سیستم بخور تو سرمون بکوبیمش به دیوار چی کارش کنیم با اون همه قدرت خودتونم میدونید عناوین راکستار باید مثل گل رویید بوسید .

از بازی های انحصاری کنسول ها نمیشه گذشت شرافتا من خودم کنسول ندارم ولی انصافا ادم باید جفتشو داشته باشه به نشظر خودم یه pc متوسط که همه بازی ها رو بتونه تقریبا رون اجرا کنه ویه ps4 کفایت میکنه

High End

الان این قضیه رو روشن کن . یعنی سونی و مایکرو پول ندارن واسه تحقیق بدن Nvidia داره ؟ اصلا مقایسه nvidia با مایکر و سونی از نظر مالی خنده دار نیست ؟ واقعا ؟

اول اینجارو بخون روشن شی
NVIDIA: "No Longer Possible" for Consoles to Better PC Graphics - Blue's News Story
وقتی میگی
یعنی سونی و مایکرو پول ندارن واسه تحقیق بدن Nvidia داره ؟
یعنی پستو نمیخونی همینجوری برای خودت هرطور دوستداری برداشت میکنی ... تحقیق چی ؟ سونی ماکرو نمیتونن تحقیق کنن یعنی چی؟؟؟ نکنه سونی ماکرو شدن متحقق توسعه دهنده تراشه های گرافیکی ؟
داره میگه اینقد هزینه تولید تحقیق ماست و اشاره میکنه میگه سونی ماکرو دنبال قشر روتین هستن برای محصولشون هزینه نمیکنن میخوان سرو ته قضیه رو با 400 دلار ختم بخیر کنن
من از خودم حرف در نمیارم که :d

من مشکلم با اون تیکه از حرف شما بود که گفتید سونی و ماکروسافت نمیتونن ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با pc رو تامین بکنن
شما با این جملت تمام دنیا رو در فکر فرو بردی :|
کسی به روح بزرگوار حضرت سونی علیه سلام بی احترامی نکرد اینجوری حمله میکنی :d
اول بخون بعد در فکر فرو برو:d

سونی ماکرو نمیتونن با PC رقابت کنن ظریفت سرمایه گذاریشون محدوده چون اگه بخوان رقابت کنن کنسول میره بالا 1000 دلار بعد کنسولی که 1000 دلار شده رو پسر عباس اقا بقال سرکوچه قید خریدشو میزنه میره سر کوچه تیله بازی میکنه
برای همین مجبورن هزینه اولیه کم کنن کنسول بشه 400 دلار کنسول 400 دلاری هم دارید میبینید هنوز تو 900P گیر کرده .
گرفتی
نصیحت دوستانه: فخر فروختن با دوتا دونه بازی اوریج به بقیه چیه جالبی نیست . من خودم ده برابر تو بازی اوریج خریدم ولی تو جم روم نمیشه مطرح کنم چون در کنارش همه ماها پایرت هم میکنیم .

موفق باشی

آخرین ویرایش:
بچه ها این بحث ها مهم نیست !

با یک جمله همه چی تمومه :

آیا PC {که خیلی خیلی احترام میذارم بهش و فن هاش} بازی JRPG میاد بازی های توپ این سبک ؟ خوب معلومه نه{متسفانه} ;;)

مشگا همینه داداش high end وگرنه حال میده هم بازی کنی و هم انیمه ببینی رو پی سی !

در مورد حرف انویدیا : بابا بچه ها بدبخت انویدیا رو چرا اینقدر میکوبید میگه خوب بازی های انحصاری روتون رو روی کنسول هاتون بکنید بازی های مولتی رو با بالاترین کیفیت ! {همین}

منظور بازی دونه ای 5000 تومنه دیگه ؟؟؟ :d

بقیه رو هم که واسه pc میدن رو بهترین کیفیت و نهایت 10 تومان پول بازی میشه نه 400 تومان

اون وقت کی گفته قیمته بازیها اینه؟DC که به کلاه برداری میون یه عده معروفه قیمت Kill Zone SF رو 245 هزار تومن و قیمت Ryse Son Of Rome رو 255 هزار تومن زده

Killzone: Shadow Fall

Ryse: Son of Rome

اول اینجارو بخون روشن شی
NVIDIA: "No Longer Possible" for Consoles to Better PC Graphics - Blue's News Story
وقتی میگی

یعنی پستو نمیخونی همینجوری برای خودت هرطور دوستداری برداشت میکنی ... تحقیق چی ؟ سونی ماکرو نمیتونن تحقیق کنن یعنی چی؟؟؟ نکنه سونی ماکرو شدن متحقق توسعه دهنده تراشه های گرافیکی ؟
داره میگه اینقد هزینه تولید تحقیق ماست و اشاره میکنه میگه سونی ماکرو دنبال قشر روتین هستن برای محصولشون هزینه نمیکنن میخوان سرو ته قضیه رو با 400 دلار ختم بخیر کنن
من از خودم حرف در نمیارم که :d

کسی به روح بزرگوار حضرت سونی علیه سلام بی احترامی نکرد اینجوری حمله میکنی :d
اول بخون بعد در فکر فرو برو:d

سونی ماکرو نمیتونن با PC رقابت کنن ظریفت سرمایه گذاریشون محدوده چون اگه بخوان رقابت کنن کنسول میره بالا 1000 دلار بعد کنسولی که 1000 دلار شده رو پسر عباس اقا بقال سرکوچه قید خریدشو میزنه میره سر کوچه تیله بازی میکنه
برای همین مجبورن هزینه اولیه کم کنن کنسول بشه 400 دلار کنسول 400 دلاری هم دارید میبینید هنوز تو 900P مثل چی گیر کرده .
گرفتی
نصیحت دوستانه: فخر فروختن با دوتا دونه بازی اوریج به بقیه چیه جالبی نیست . من خودم ده برابر تو بازی اوریج خریدم ولی تو جم روم نمیشه مطرح کنم چون در کنارش همه ماها پایرت هم میکنیم .

موفق باشی

جلل خالق:|
شما با یه حالت تمسخر گفتی بازی 5 تومنی میخوای بخری من کسی فخر نفروختم
دوست عزیز هنوز اول راهه منتظر میمونیم تا ببینیم یه کارت گرافیک 1000 دلاری با یه کنسول 400 دلاری چقدر فرق داره
یه باز دیگه حرفم رو تکرار میکن اگه کنسول ها نبودند و رقابت بین کنسول ها نبود صنعت بازی سازی الان تو همون کراسیس درش چفت و بست میشد تموم میشد میرفت پیِ کارش
اگر هم به نظر شما اینقدر بین pc و کنسول تفاوت وجود داره این همه پس مریضن میرن 2 تا کنسول میخرن تا اینکه برن 1 pc قوی بخرن؟
در ضمن من نه حمله کردم نه به کسی فخر فروختم الکی جو نده:d داریم منطقی بحث میکنیه دیییییه;;)

اون وقت کی گفته قیمته بازیها اینه؟DC که به کلاه برداری میون یه عده معروفه قیمت Kill Zone SF رو 245 هزار تومن و قیمت Ryse Son Of Rome رو 255 هزار تومن زده

Killzone: Shadow Fall

Ryse: Son of Rome

من gtaV رو تابستون که اومد میخواستم بگیرم توپخونه گفت 320

بزار چند تا بازی خوب معرفی شه قیمتارو میبینی

ps4 هم 399n دلار بود یادمه همه با ماشین حساب قیمتشو حساب میکردن گمرکم می کشیدن روش تو فاز خودشون می گفتن نهایت 1.500

:))

که الان زیر 2300 نیست

من gtaV رو تابستون که اومد میخواستم بگیرم توپخونه گفت 320

بزار چند تا بازی خوب معرفی شه قیمتارو میبینی

ps4 هم 399n دلار بود یادمه همه با ماشین حساب قیمتشو حساب میکردن گمرکم می کشیدن روش تو فاز خودشون می گفتن نهایت 1.500

:))

که الان زیر 2300 نیست
تا 3 ماه دیگه به 1500 هم میرسه. این خط اونم نشون:d

بعضی ها همچین می گن 400 دلاری یا 500 دلاری همین کنسول ها الان 2900 تا 3400 قیمت دارن که با پولش می شه ابر کیس جمع کرد

آره دیگه , هی همینو بگو !
یارو هی میگه مگه مریضیم کنسول 400 دلاری رو ول کنیم بریم کامپیوتر جم کنیم که یه گرافیکش 1000 دلاره !

یکی نیس بگه PS4 که میگین 400 دلار اینجا دو و نیم میلیونه ...
هی نیمخواد برین PC بخرین , فقط برین ببینین چی میشه با 2.5 میلیون جم کرد بعد بیاین حرف بزنین !

از این طرف یارو میاد میگه 3-2 سال یدف اونی که PC داره باید بره پول بده کامپیوترشو ارتقا بده !
یکی نیس بیاد بگه نیس کنسول دارا ارتقایی تو کارشون نیس ؟
یعنی اون آدمی که PS3 داره نباید بره بفروشه کنسولشو , پول بزاره روش یه PS4 بخره یا ...

آدم کنسول دار شب که نمیخوابه صب بلند شه ببینه PS3ش شده PS4 یا ایکس باکسش شده ایکس وان !!!

هزار دفعه قبلا گفتم , یدف دیگه هم روش :
کنسول جماعت به بازیهای انحصایش زندست وگرنه از نظر قدرت اصلا بی احترامی به کامپیوتره که بخای کنسولو باهاش مقایسه کنی ...

دوست عزیز هنوز اول راهه منتظر میمونیم تا ببینیم یه کارت گرافیک 1000 دلاری با یه کنسول 400 دلاری چقدر فرق داره
یه باز دیگه حرفم رو تکرار میکن اگه کنسول ها نبودند و رقابت بین کنسول ها نبود صنعت بازی سازی الان تو همون کراسیس درش چفت و بست میشد تموم میشد میرفت پیِ کارش
اگر هم به نظر شما اینقدر بین pc و کنسول تفاوت وجود داره این همه پس مریضن میرن 2 تا کنسول میخرن تا اینکه برن 1 pc قوی بخرن؟
در ضمن من نه حمله کردم نه به کسی فخر فروختم الکی جو نده:d داریم منطقی بحث میکنیه دیییییه;;)
یه کارت گرافیک 1000 دلاری هم نیاز نیست شما بگو یدونه 780ti یا یدونه r9290x .
منم یه زمانی مثل شما فکر میکردم دنیا فقط تو جعبه کنسولم خلاصه میشه .. اما وقتی سیستمو ارتقا دادم تازه فهمیدم اختلاف خیلی بیشتر از این حرفاست که به بخوای تصورشو بکنی

مثال : همین الان شما بری ps4 بخری بشینی medium bf4 900p بازی کنی هایپ بشی .. تازه متوجه میشی کسایی هستن این بازی چند هفته پیش ultra bf4 1080p بازی میکردن صداشونم در نیومده . حالا ac Black Flag بازیهای دیگه که جای خود داره .

خود من بشخصه اگه ارتقا نداده بودم سیستمو الان باید تو حسرت نسل بعد سیر میکردم تا کنسولا هک بشن :d هرچند الان نسل بعدم رد کردم

من جایی گفتم کنسول ها نباشن ؟ اتفاقا کنسولها باعث میشن صنعت گیم رونق پیدا کنه و همچنین باعث میشن پیشرفت کیفیت بصری بازی ها بشددت کند بشه

خیلی از شرکتهای سازنده بازی هستن وقتی بازیشون رو کنسول فروششو کرد از دور خارج شد براشون سودی نداشت وسوسه میشن بازی شونو ببرن رو استیم کسی از پول حتی کم بدش نمیاد که درسته؟ ... نمونش Mortal Kombat / Castlevania و.. خیلی بازهای دیگه GTAV دیر زود داره سوخت سوز نداره.
بازهایی هم که از طرف amd/nvidia حمایت میشن هم که خوب تکلیفشون مشخصه چندین برابر بهتر رو PC میشه تجربشون کرد .کما اینکه همین بازیهای که با فاصله زمانی هم رو پی سی پورت شدن بازم کیفیت بهتری دارن.
داریم منطقی بحث میکنیه دیییییه;;)
حالا چون داری منطقی حرف میزنیم خدمت عرض میکنم فرض شما اصلا ته اوریج باز درسته ؟ خداوکیلی تو سال چندتا بازی اوریج میتونی بخری ؟ اگه بخوای بگی تمام بازیهای طول عمر یک کنسولو همشونو اوریج میخری حقیقت من باورم نمیشه
اگرم فقط توسال 10 تا بازی اوریج میخری بقیه اصلا بازی نمیکنی که خوب خیلی از بازیها شاهکار داری اینجوری از دست میدی

اگرم فقط 10 تا بازی اوریج میخری بقیه رو همه رو پایرت میکنی که دیگه برادر من 10تا دونه بازی اوریج خریدن که این حرفارو نداره بیا من خودم از همین سی پی گیمرها صد نفرو بهت معرفی کنم از استیم بازی اوریج خریدن
منم حقیقت میبینم طرف با دوتا دونه بازی اوریج خریدن احساس اوریج بازی بهش دست داده جواب سلام بقیه رو نمیدن سعی میکنم ازش فاصله بگیرم

انویدیا حرف بدی نزده میگه هرکی میخواد لذت بیشتری از بازی مولتی ببره بیاد سمت پی سی حالا این چه ربطی به سوزش انویدیا داره ما نمیدونیم.

خلاصه مطلب: دنیای گیم تو ایران یعنی کپی هک پایرت واینا اصلا بد نیستن چون با این وضعیت توقعی دیگه نمیشه داشت .
همین الان اگه X1 هک بشه اما PS4 هک نشه .. شک نکن طرفدارای X1 تو بازی سنتر میلیونی میشن :d خودتم بهتر میدونی منظورم چیه
موفق باشی

آخرین ویرایش:
یه کارت گرافیک 1000 دلاری هم نیاز نیست شما بگو یدونه 780ti یا یدونه r9290x .
منم یه زمانی مثل شما فکر میکردم دنیا فقط تو جعبه کنسولم خلاصه میشه .. اما وقتی سیستمو ارتقا دادم تازه فهمیدم اختلاف خیلی بیشتر از این حرفاست که به بخوای تصورشو بکنی

مثال : همین الان شما بری ps4 بخری بشینی medium bf4 900p بازی کنی هایپ بشی .. تازه متوجه میشی کسایی هستن این بازی چند هفته پیش ultra bf4 1080p بازی میکردن صداشونم در نیومده . حالا ac Black Flag بازیهای دیگه که جای خود داره .

خود من بشخصه اگه ارتقا نداده بودم سیستمو الان باید تو حسرت نسل بعد سیر میکردم تا کنسولا هک بشن :d هرچند الان نسل بعدم رد کردم

من جایی گفتم کنسول ها نباشن ؟ اتفاقا کنسولها باعث میشن صنعت گیم رونق پیدا کنه و همچنین باعث میشن پیشرفت کیفیت بصری بازی ها بشددت کند بشه

خیلی از شرکتهای سازنده بازی هستن وقتی بازیشون رو کنسول فروششو کرد از دور خارج شد براشون سودی نداشت وسوسه میشن بازی شونو ببرن رو استیم کسی از پول حتی کم بدش نمیاد که درسته؟ ... نمونش Mortal Kombat / Castlevania و.. خیلی بازهای دیگه GTAV دیر زود داره سوخت سوز نداره.
بازهایی هم که از طرف amd/nvidia حمایت میشن هم که خوب تکلیفشون مشخصه چندین برابر بهتر رو PC میشه تجربشون کرد .کما اینکه همین بازیهای که با فاصله زمانی هم رو پی سی پورت شدن بازم کیفیت بهتری دارن.

حالا چون داری منطقی حرف میزنیم خدمت عرض میکنم فرض شما اصلا ته اوریج باز درسته ؟ خداوکیلی تو سال چندتا بازی اوریج میتونی بخری ؟ اگه بخوای بگی تمام بازیهای طول عمر یک کنسولو همشونو اوریج میخری حقیقت من باورم نمیشه
اگرم فقط توسال 10 تا بازی اوریج میخری بقیه اصلا بازی نمیکنی که خوب خیلی از بازیها شاهکار داری اینجوری از دست میدی

اگرم فقط 10 تا بازی اوریج میخری بقیه رو همه رو پایرت میکنی که دیگه برادر من 10تا دونه بازی اوریج خریدن که این حرفارو نداره بیا من خودم از همین سی پی گیمرها صد نفرو بهت معرفی کنم از استیم بازی اوریج خریدن
منم حقیقت میبینم طرف با دوتا دونه بازی اوریج خریدن احساس اوریج بازی بهش دست داده جواب سلام بقیه رو نمیدن سعی میکنم ازش فاصله بگیرم

انویدیا حرف بدی نزده میگه هرکی میخواد لذت بیشتری از بازی مولتی ببره بیاد سمت پی سی حالا این چه ربطی به سوزش انویدیا داره ما نمیدونیم.

خلاصه مطلب: دنیای گیم تو ایران یعنی کپی هک پایرت واینا اصلا بد نیستن چون با این وضعیت توقعی دیگه نمیشه داشت .
همین الان اگه X1 هک بشه اما PS4 هک نشه .. شک نکن طرفدارای X1 تو بازی سنتر میلیونی میشن :d خودتم بهتر میدونی منظورم چیه
موفق باشی

من اتفاقا این نسل اوایل زیاد بازی اورجینال میخریدم ولی الان بیشتر کپی بازی میکنم فقط بازی هایی که دوست داشته باشم رو اورجینال میخرم
بحث من اصلا رو این نسل نیست رو نسل بعده این نسل تمیوم شد رفت پی کارش
بعدشم چرا فکر میکنی یه نفر اگه سالی 10 تا بازی اورجینال بخره ورشکست میشه؟
شما تو استیم یا اوریجینز بازی میخری تو اکانتت هست خیلی وقتا نمیتونی بفروشی مگر اینه واسه هر بازی یه اکانت داشته باشی که اونم منتقی نیست
ولی بازی های کنسولی رو ما فیزیکی میخریم بازی میکنیم 1 ماه بعد با مثلا 30 تومن کمتر میفروشیم.تازه اگه خودمون دسته 2 بخریم و بعد مثلا 1 ماه بعد بفروشیم ضررش خیلی کمتر میشه
حالا یکی دوست داره بعضی بازی ها رو آنلاین بازی کنه مثل فیفا یا همین bf4 که گفتی میخره و 1 سال نگه میداره.ولی دلیلی نداره همه ی بازی هاشو آرشیو کنه مگر اینکه خیلی جیبش پر باشه

اون دوستومن هم که گفت کنسول الان 2.5 ملیونه درسته ناهم همیشه به همه میگیم الان وقت کنسول خریدن نیست من خودم برنامه ریزیم واسه بعد از عید هست
در مورد خرف آخرت هم بله تو ایران کنسولی که هک بشه محبوبیتش بیشتره من منکره این قضیه نمیشم ولی همونطور که توضیح دادم میشه با یه برنامه ریزی درست بازی های اورجینال خرید. بازی کرد و لذت برد با کمترین ضرر
حالا یکی مثل شما همه چیز بازی رو تو گرافیک بازی ها میبینه که دیگه بحثش جداست .فقط نمیدونم چرا این همه سال جایزه بهترین گرافیک سال واسه انحصاری های کنسولی بوده:-/
من خودم به شخصه گرافیک هنری رو بیشتر از گرافیک فنی میپسندم
در هر صورت همه چیز سلیقه ای هست من هم یه زمانی PC باز بودم ولی خوب بعدش تغییر جناح دادم:d

مسخره ترین حرکت مقایسه کنسول و پی سی....بعضیا واقعا چطور فکر میکنن ...
کسی که اسمه خودشو میذاره پی سی باز و بعد کنسول باز شده این حرکت اخرزمانی و اون اقایی که مییاد همچین حرفی میزنه سواستفاده از نام پسی گیمر بوده حرفش مگر نه کسی که پی سی گیمر باشه و سیستم قوی و حتی متوسط داشته باشه هیچوقت سمت هیچ کنسولی نمره...این ثابت شدست اگر غیز این باشه طرف یه کاژوال و بس
در ضمن اقای sorena شما با این حرکت چند پله به پابیین اومدی و پسرفت....اینو دیگه ما خوب میدونیم اینچیزا واسه ما وبقیه دوستان نگو هموتقدر که غیر حرفه ای تو سایت هست قطا حرفه ای و دنیا دیده هم وجود داره
نکن دادش نکن مقایسه نمیخورن به هم .... تعصب بی فایدست تو این مورد

آخرین ویرایش:
من اتفاقا این نسل اوایل زیاد بازی اورجینال میخریدم ولی الان بیشتر کپی بازی میکنم فقط بازی هایی که دوست داشته باشم رو اورجینال میخرم
بحث من اصلا رو این نسل نیست رو نسل بعده این نسل تمیوم شد رفت پی کارش
بعدشم چرا فکر میکنی یه نفر اگه سالی 10 تا بازی اورجینال بخره ورشکست میشه؟
شما تو استیم یا اوریجینز بازی میخری تو اکانتت هست خیلی وقتا نمیتونی بفروشی مگر اینه واسه هر بازی یه اکانت داشته باشی که اونم منتقی نیست
ولی بازی های کنسولی رو ما فیزیکی میخریم بازی میکنیم 1 ماه بعد با مثلا 30 تومن کمتر میفروشیم.تازه اگه خودمون دسته 2 بخریم و بعد مثلا 1 ماه بعد بفروشیم ضررش خیلی کمتر میشه
حالا یکی دوست داره بعضی بازی ها رو آنلاین بازی کنه مثل فیفا یا همین bf4 که گفتی میخره و 1 سال نگه میداره.ولی دلیلی نداره همه ی بازی هاشو آرشیو کنه مگر اینکه خیلی جیبش پر باشه

آخه یه چیزایی رو کنسولا به رخ میکشن که PC 10 ساله داره :| واقعن با این چیزا هایپ میشید؟! :| مثلا خودشونو کشتن میشه آهنگ بذاری بک گراند بعد بری تو بازی من از سر NF HP سال 2004 این حرکتُ میزدم ... یا مثلا قابلیت فیلمبرداری و اتصال به تویچ :| وای چه جالب , اوه ببخشید Fraps هست :دی
PC هزینه ی بیشتری داره ولی 10001 امکانات بیشتر داره , شما با کنسولت ته ته ش میشینی بازی میکنی , تو خارج باشی فیلم و سریال ام میبینی باهاش با PC 1 کار بگو نشه انجام داد ... مولتی که بازی میشه کرد , فیلم که میشه دید , سریال که میشه دید , کار شخصی و اداری میشه انجام دارد , انواع و اقسام نرم افزارهای مختلف رو برای کار داری , یه خیل عظیمی مود واسه بازیا میاد که رو کنسول هنوز نیومده (حالا شاید بعدن اضافه کنن ) و باور کن تو مقطع زمانی مختلف گاها من دیدم از کنسول ام واسش بازی بیشتر میاد ... هفته ای کم کم 10 تا بازی تو استیم میبینم از متای متوسط گرفته به بالا .

اینم که میگی بازی فیزیکی رو نمیشه فروخت , استیم یه برنامه ی بلند مدت برای اینکار ریخته , و مطمئن باش وقتی سونی و مایکرو دیجیتالی شدن , استیم 2 سال حداقل زودتر اینکارو انجام داده ... بعد اینجا ایران که دلار گرونه که هیچ , طرف تو خارج پولش میرسه ام سالی 20 تا بازی نمیخره عزیز من!! استیم تخفیف میزنه , یهو یه پکِ کامپیلیت ادیشن میده بهت , با 40 دلار (همین چند هفته پیش سه گانه ی مس افکتُ گذاشته بود) ...تخفیف آخر هفته اشم واسه بازیا جدید هم هست! حالا شما برو فیزیکی بخر دونه ای 60 دلار ...
من خودم بازیها رو دانلود میکنم همیشه اولش , خوشم بیاد میرم میخرم , چون واقعن اونقد پول ندارم همه رو اصل بخرم , بمونه رو دستم , یه موقعی هست تخفیف خوب میده , خوب آدم مثلا یه جا کل اسپلینتر سل ها رو میخره ولی خارجم اگه زندگی میکردم هیچ وقت از روی تریلر و این چیزا تصمیم نمیگرفتم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or