NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

(کرایسیس انحصاری PC باید حساب بشه چون از نسخه ی کنسولی و PC خیلی فرق داره) !
چَشم ! :d

یه بازیایی مثل Witcher 2 و Diablo 3 هم که دیگه وقتی PC بازا ته دیگشم خوردن تازه برا کنسول میاد !
یاد دارک سولز نسخه ی pc افتادم ! :d
عزیزم دیر و زود داره، سوخت و سوز نداره !!! (البته انگار سوخت و سوز هم داشته واسه بعضیا :d)

پس هیچ برتری توی کنسول نسبت به PC وجود نداره !
چَشم !
در مورد بازی آنلاینم که دیگه نیازی نیست من بگم توی PC یه بازی مثل BF3 با 64 بازیکن و توی کنسول با فک کنم 24 بازیکن بازی میشه و مپا هم فرق داره ! همه ی اینا رو گفتم که دست از گول زدن خودتون بردارین و این بحث ساده رو تموم کنید . PC همیشه پلتفرم برتر بوده و این هیچ جوری از بین نمیره , اگه میبینید یه سری از بازیا براش عرضه نمیشه به خاطر مسئله ی کپی رایت هست که نمیارزه برای شرکتا نه به خاطر اینکه کنسول خیلی شاخه ! هر موقع فک کردین کنسول خیلی غوله و از نظر سخت افزار میتونه با PC رقابت کنه یه سر به دمو های Crysis 3 روی PC بزنید تا ببینید از نظر گرافیکی کنسول در مقابل PC یه شوخیه سادست ...
nبار این مسئله گفته شده، nبار دیگه هم گفته بشه بازم بهش دقت نمیکنید !
اقا بتلفیلد با کنسول 200 دلاری داره 24 بازیکن رو جواب میده !
شما یک pc به من نشون بده که سرجمع 500 دلار قیمتش باشه، و اصلا بتونه بتلفیلد رو ران کنه، ولو با یک دونه بازیکن، 64 تا بخوره تو سره دایس !!!!
شما تفاوت رو از تمام جنبه ها بسنج !!
بله میشه همین الان، همین الان با 30.000 دلار یک pc بست که قدرتش از ps 8 هم بالاتر باشه !!
اما مسئله اینجاست؟
به چه قیمتی؟ و چرا؟

در مورد تعداد بازیا و ... هم باید بگم PC هیچی کم نداره از کنسول . کاری به سبک ندارم, کنسول RDR داره , PC برا خودش Guild Wars داره , کنسول Halo و Killzone داره , PC برا خودش Crysis داره (کرایسیس انحصاری PC باید حساب بشه چون از نسخه ی کنسولی و PC خیلی فرق داره
اولا که شما gUILD wARS رو با rdr مقایسه میکنی. دوما کرایسی 3 انحصاری pc? این حرف خنده دار نیست؟!
معادل اینا چی بازی میکنی؟
Forza-God of War-Uncharted- MGS4-SOCOM-GEARS-LITTLE BIG PLANET-GT-NINJA GAIDEN II-
بازم بگم؟!
شما هیلو 4 و کیلزون 3 با متای بالای 85 رو با کرایسیس مقایسه میکنی که هر نسخش بدتر از قبلیس؟ کرایسیس 3 که اصلا گیمپلیش اگه این گرافیکو نداشت غیر قابل تحمل بود!

---------- نوشته در 01:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 PM ارسال شده بود ----------

یه بازیایی مثل Witcher 2 و Diablo 3 هم که دیگه وقتی PC بازا ته دیگشم خوردن تازه برا کنسول میاد !
علاوه بر Dark Souls باید GTA IV , LA NOIRE رو هم به یاد داشته باشیم!

یادمه یکی از همکارام سنگ پی سی رو به سینه میرد.2.5 میلون جمع کرد رفت پی سی خرید.
یه روز دیدم بهم میگه حسین بریم 360 بگیریم؟:-oگفتن روانی تو ابر کامپیوتر داری پی میخوای چیکار؟
گفت خونه پسر خالم هیلو رو دیدم خوشم اومده.گفتم فقط واسه هیلو؟گفت نه اون بازیه که آدمه خیلی قویه و صدای گاوی داره هم خیلی باحال بود:))(geow
گفتم بازم نمیرزه فقط به خاطر دوتا بازی...خلاصه این که بعد از کلی بحث فهمیدیم rdr و uncharted هم به مذاق آقا نشسته.
pc رو فروخت رفت هم 360 خرید هم ps3 .
کسی که میخواد بازی کنه اصلا به pc فکر نمیکنه.مگر زمانی که کسنولها دیگه ساخته نشن.

یادمه یکی از همکارام سنگ پی سی رو به سینه میرد.2.5 میلون جمع کرد رفت پی سی خرید.
یه روز دیدم بهم میگه حسین بریم 360 بگیریم؟:-oگفتن روانی تو ابر کامپیوتر داری پی میخوای چیکار؟
گفت خونه پسر خالم هیلو رو دیدم خوشم اومده.گفتم فقط واسه هیلو؟گفت نه اون بازیه که آدمه خیلی قویه و صدای گاوی داره هم خیلی باحال بود:))(geow
گفتم بازم نمیرزه فقط به خاطر دوتا بازی...خلاصه این که بعد از کلی بحث فهمیدیم rdr و uncharted هم به مذاق آقا نشسته.
pc رو فروخت رفت هم 360 خرید هم ps3 .
کسی که میخواد بازی کنه اصلا به pc فکر نمیکنه.مگر زمانی که کسنولها دیگه ساخته نشن.

زیبا ترین حرف تاپیک رو شما زدی...

ضمنا دوستان به یه چیز دقت کنن ! اینکه همونقدری که uncharted یا GOW یا halo برای کنسول بازا شاخه , Guild Wars , Diablo , WOW , DOTA 2 , StarCraft و ... برای PC بازا شاخه ! اگه ملاکتون سلیقه ای هست که هیچی ولی اگه الکی نیست که یه نگاه به اینا بندازین :
اینا متای بازیا هست :
Uncharted 3 : 91
Halo 4 :87
Red Dead Redemption : 95
Gears of war judgment : 80
god of war 3 : 92
god of war ascention : 80
Heavy Rain : 87
اینا برای منسول بود حالا بازیای PC :
Starcraft 2 : 93
Guild Wars 2 : 90
Total War : Shogun 2 : 90
WOW : 93
Civilization 5 : 90
Crysis : 91
Star Wars : The Old Republic : 85
Torchlight 2 : 88
The Lords Of The Rings Online : 88
Diablo 3 : 88
خب حالا که نگاه میکنم نظرم عوض شد , PC هیچی بازی نداره و بدبخت این PC بازا از صب تا شب میشینن در و دیوارو نگاه میکنن و حسرت کنسول میخورن :| در ضمن به یه نکته هم دقت کنین , اکثر بازیای PC که براتون گذاشتم بازیایی هستن که تجربه ی آنلاینشون مهمه و حتی تا چند سال بازیای فوق العاده ای هستن , شما بشین امروز God Of War که بسیار دوسش دارم و تمام نسخه هاشم بازی کردم بازی کن . خب تمومش کردی ؟! بندازش دور چون تموم شد ! همینطور RDR یا Uncharted که اصلا بخش MP توشون ارزش خاصی نداره ! نمیگم چون بازیای PC تجربه ی آنلاین بهتری دارن پس بازیا کنسولی ضعیف ترن , منظورم اینه که بازیای کنسولی رو برای PC غول نکنین چون خود PC غول پروره ! هر کدوم بازیای خودشون و مخاطب خودشونو دارن و کنسول به هیچ وجه بازیاش از PC بیشتر یا بهتر نیست , فقط میمونه فرق بین سخت افزار که دیگه من خودمو خسته نمیکنم راجع به این قضیه میتونید از گوگل یا بهتر از اون از بینگ کمک بگیرید ... >:d

نه مشکل من نیست، از شما هم نیست، مشکل از اسم مخفف بازیه
:d
حالا شما هم جا اینکه هی بگی بازی فلانه و 5 سالشه و 70 تا player داره ! یه لینک بذار مام بدونیم چیه بازی !
گرفتی ما رو؟ یه کلام بگو خو نمیشناختم بازی رو تموم شد رفت دیگه:d
LoL یه بازی F2P هست سبکش MOBA (اینو که دیگه میشناسی؟) هست بالای 70 میلیون Reg داشته که الان دیگه باید بیشتر شده باشه. باز خواستی آمار دقیق تر ببینی لینک زیر که برا 6 7 ماه پیش هستو یه نگاه بنداز...
infographic.png

ضمنا دوستان به یه چیز دقت کنن ! اینکه همونقدری که uncharted یا GOW یا halo برای کنسول بازا شاخه , Guild Wars , Diablo , WOW , DOTA 2 , StarCraft و ... برای PC بازا شاخه ! اگه ملاکتون سلیقه ای هست که هیچی ولی اگه الکی نیست که یه نگاه به اینا بندازین :
اینا متای بازیا هست :
خب حالا که نگاه میکنم نظرم عوض شد , PC هیچی بازی نداره و بدبخت این PC بازا از صب تا شب میشینن در و دیوارو نگاه میکنن و حسرت کنسول میخورن :| در ضمن به یه نکته هم دقت کنین , اکثر بازیای PC که براتون گذاشتم بازیایی هستن که تجربه ی آنلاینشون مهمه و حتی تا چند سال بازیای فوق العاده ای هستن , شما بشین امروز God Of War که بسیار دوسش دارم و تمام نسخه هاشم بازی کردم بازی کن . خب تمومش کردی ؟! بندازش دور چون تموم شد ! همینطور RDR یا Uncharted که اصلا بخش MP توشون ارزش خاصی نداره ! نمیگم چون بازیای PC تجربه ی آنلاین بهتری دارن پس بازیا کنسولی ضعیف ترن , منظورم اینه که بازیای کنسولی رو برای PC غول نکنین چون خود PC غول پروره ! هر کدوم بازیای خودشون و مخاطب خودشونو دارن و کنسول به هیچ وجه بازیاش از PC بیشتر یا بهتر نیست , فقط میمونه فرق بین سخت افزار که دیگه من خودمو خسته نمیکنم راجع به این قضیه میتونید از گوگل یا بهتر از اون از بینگ کمک بگیرید ... >:d<​

شما با زرنگی تعداد بازیای بیشتری رو برا PC نوشتی. اینا رم بنویس:
Halo Reach 91
forza 3 92
gears 2 93
halo 3 94
uncharted 3 92
metal gear solid 4 94
little big planet 95
uncharted 2 96​

اینا متای بازیا هست :
خب حالا که نگاه میکنم نظرم عوض شد , PC هیچی بازی نداره و بدبخت این PC بازا از صب تا شب میشینن در و دیوارو نگاه میکنن و حسرت کنسول میخورن :| در ضمن به یه نکته هم دقت کنین , اکثر بازیای PC که براتون گذاشتم بازیایی هستن که تجربه ی آنلاینشون مهمه و حتی تا چند سال بازیای فوق العاده ای هستن , شما بشین امروز God Of War که بسیار دوسش دارم و تمام نسخه هاشم بازی کردم بازی کن . خب تمومش کردی ؟! بندازش دور چون تموم شد ! همینطور RDR یا Uncharted که اصلا بخش MP توشون ارزش خاصی نداره ! نمیگم چون بازیای PC تجربه ی آنلاین بهتری دارن پس بازیا کنسولی ضعیف ترن , منظورم اینه که بازیای کنسولی رو برای PC غول نکنین چون خود PC غول پروره ! هر کدوم بازیای خودشون و مخاطب خودشونو دارن و کنسول به هیچ وجه بازیاش از PC بیشتر یا بهتر نیست , فقط میمونه فرق بین سخت افزار که دیگه من خودمو خسته نمیکنم راجع به این قضیه میتونید از گوگل یا بهتر از اون از بینگ کمک بگیرید ... >:d
این بازی هایی که برا PC اسم بردی، حتی نگاشم نمیکنیم چه برسه وقت بزاریم برا بازی کردنشون. آخه Point & Click شد بازی ؟

من این 23 صفحه رو خوندم یه چیزی رو اصلا متوجه نمیشم چرا PC باز ها نمیخوان قبول کنن بازی رو کنسول یه چیز دیگس ؟ همش چسبیدن به اون چند بازی انگشت شمار دوستان همه توضیحاتو دادن اونم از کامل یه چیزی اونورتر

دوست عزیز که لیست بازی pc میدی و میگی بازی های کنسول ارزشی ندارن بعدش باید بریزی دور و MP هاشونم ارزش نداره واسه شما نداره ما کاملا داریم ازش لذت می بریم این همه بازی هم داریم که هچوقت رو pc نیومدن و نمیان نمونشم امسال ما beyond و the last Of us رو داریم که باید تو حسرتش بمونید

گربه دستش به گوشت نمی رسید میگفت گوشتش بو میده...
حالا حکایت شما هم همینه دستتون به Red Dead Redemption نمیرسه میگین بدرد نمیخوره Dota 2 فقط خوبه اونا اسباب بازیه....
کسی نگفت بازیهای انحصاری شما بده :| ولی بازی های انحصاری PC دست کمی هم از اونها نداره! اتفاقا RDR از انحصاری های شاهکار X360 هستش :دی
میخوام ببینم Diablo III رو PS4 که میخواد بیاد چه لذتی میده با دسته بازی کردنش :)) منتظرم ببیینم نمره بالا 5 میاره! حیف این بازی حیف.....
آقا ما که حرفی نداریم! شما برید با قوطی حلبیتون بازی کنید ما هم با پاره آجرمون :دی و در حسرت هک شدن نسل بعد بمونید ما هم به ریشتون میخندیم :دی :punk::thanks:

خب تمومش کردی ؟! بندازش دور چون تموم شد ! همینطور RDR یا Uncharted که اصلا بخش MP توشون ارزش خاصی نداره ! نمیگم چون بازیای PC تجربه ی آنلاین بهتری دارن پس بازیا کنسولی ضعیف ترن
تا حالا مود فری فو ال RDRبازی کردی؟!
GT , FORZA چطور میدونی مولتی GT خودش یه زندگی برا خودش؟!
یکی از بهترین مولتی پلیر های این نسل یعنی KZ2چطور؟!
میدونستی کلا بعضی ها مولتی GEARS وHALO رو با هیچ بازی تو این نسل عوض نمیکنن ؟!
تا الان مولیتی LBPرو دیدی؟!
DIABLO3 هم که پرید با اجازت
همون انچارد هم درسته چندان روش مانور ندادن توی قسمت مولتی پلیر ولی باز هم بعضی بازی های PCرو میزاره تو جیب
.....................

هر کدوم از بازی های بالا برای خودشون فرمانروایین خواهشا از این حرف های خنده دار نزنید
تازه خیلی از بازی های دیگه نام نبردم بماند بازی های مولتی پلتفروم COD وBF3 وغیره

آخرین ویرایش:
آقا ما که حرفی نداریم! شما برید با قوطی حلبیتون بازی کنید ما هم با پاره آجرمون :biggrin1: و در حسرت هک شدن نسل بعد بمونید ما هم به ریشتون میخندیم :biggrin1:
شما فن pc هستی بخاطر بازی هک شده؟ واقعا باید برا pc گریه کرد که همچین فنایی داره که بخاطر خودش نه! به خاطر هک بازیهاش میرن سمتش!

شما فن pc هستی بخاطر بازی هک شده؟ واقعا باید برا pc گریه کرد که همچین فنایی داره که بخاطر خودش نه! به خاطر هک بازیهاش میرن سمتش!
نه دوست عزیز به خاطر این نیست چون من خودم بعضی بازی ها رو که ارزشش رو داره اورجینال میخرم :| به خاطر اینکه با این اوضاع تو ایران شما نسل بعد باید بشینید تریلر های بازی هارو ببینید و گریه کنید :دی دلم براتون سوخت :|:| از الان برید یه برنامه ریزی کنید پولاتونو جمع کنید نسل بعد که اومد بتونید حداقل یه کیلزونو بخرید :دی
موفق باشید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or