NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

نه دوست عزیز به خاطر این نیست چون من خودم بعضی بازی ها رو که ارزشش رو داره اورجینال میخرم :| به خاطر اینکه با این اوضاع تو ایران شما نسل بعد باید بشینید تریلر های بازی هارو ببینید و گریه کنید :biggrin1: دلم براتون سوخت :|:| از الان برید یه برنامه ریزی کنید پولاتونو جمع کنید نسل بعد که اومد بتونید حداقل یه کیلزونو بخرید :biggrin1:
دوست عزیز همه از لحاظ مالی مثل هم نیستن که.
در ضمن من خودم هر بازی که ps4 خودم بازی کردم واست میفرستم که ببینی به تریلر نگاه نمیکنم. به خود بازی نگاه میکنم:d

یادمه یکی از همکارام سنگ پی سی رو به سینه میرد.2.5 میلون جمع کرد رفت پی سی خرید.
یه روز دیدم بهم میگه حسین بریم 360 بگیریم؟:-oگفتن روانی تو ابر کامپیوتر داری پی میخوای چیکار؟
گفت خونه پسر خالم هیلو رو دیدم خوشم اومده.گفتم فقط واسه هیلو؟گفت نه اون بازیه که آدمه خیلی قویه و صدای گاوی داره هم خیلی باحال بود:))(geow
گفتم بازم نمیرزه فقط به خاطر دوتا بازی...خلاصه این که بعد از کلی بحث فهمیدیم rdr و uncharted هم به مذاق آقا نشسته.
pc رو فروخت رفت هم 360 خرید هم ps3 .
کسی که میخواد بازی کنه اصلا به pc فکر نمیکنه.مگر زمانی که کسنولها دیگه ساخته نشن.

100% موافقم این بازی ها هم ک اسم بردید واقعا رو این سخت افزار ضعیف کنسول ها چ گرافیکی داشتن من یکی که rdr رو اصلا باور نمی شد رو 360 این گرافیک رو بده . حالا نسل بعدی هم همینجور چ از نظر بازی های انحصاری و چ گرافیک .کارت گرافیکش حتی ماله 1.5 سال پیش باشه ببینید باش ب چه گرافیک هایی دست پیدا می کنن.
من خودم ی زمانی سمت پی سی بودم از ای دیم مشخصه ولی الان 5 سالی هست ک دیگه بیخیالش شدم پشیمون هم نیستم هیچ خیلی هم از همه نظر چ تعداد بازی چ بازی های انحصاری و چه هزینه بیخود واسه سخت افزار ندادن ب نفعم شده

نه دوست عزیز به خاطر این نیست چون من خودم بعضی بازی ها رو که ارزشش رو داره اورجینال میخرم :| به خاطر اینکه با این اوضاع تو ایران شما نسل بعد باید بشینید تریلر های بازی هارو ببینید و گریه کنید :دی دلم براتون سوخت :|:| از الان برید یه برنامه ریزی کنید پولاتونو جمع کنید نسل بعد که اومد بتونید حداقل یه کیلزونو بخرید :دی
موفق باشید.

نه داداشم عوضی گرفتی. ما همین الانش هم داریم برا بازی های PS3 حدود 200+ هزینه میکنیم. یادمم نمیاد گریه کرده باشیم. ولی صدای گریه PC فن ها رو موقعی که با حسرت به انحصاری های کنسولی نیگا میکنن میشنویم.
میدونی از کجا مطمئنم؟ چون خودم یکی از شما ها بودم. 10 سال با حسرت فقط نشستم و نگاه کردم. الانم میدونم تو دل شما ها چی میگزره. اعتراف کردن خجالت نمی خواد. مرد میخواد. بسم الله.

آخرین ویرایش:
کلا انحصاری های PC یه مشت نقطه بازی هستن.

اولا فقط نقطه بازی ها نیستن!
ثانیا
Diablo III
StarCraft 2

Total War: Rome 2

شما به اینا میگی نقطه بازی؟؟؟؟؟
انحصاری PC نیست برادر

بولدش نکردم

-----
این مقایسه اصلا با عقل جور در نمیاد! اصلا نیاز به فکر کردن نداره.
اینا دوتا سیستمن که یکی قابلیت ارتقاء داره و یکی نداره.
از این واضح تر؟ حالا یکی میاد میگه نه دومی قوی تره!!!

آخرین ویرایش:
اولا فقط نقطه بازی نیستن!
ثانیا
Diablo III
StarCraft 2

Total War: Rome 2

شما به اینا میگی نقطه بازی؟؟؟؟؟
WoW و GW2 رو یادت رفت..
-
واقعا انقد درک اینکه PC نسبت به کنسول ها خــیلی قویتره سخته؟ :-/
خب حالا که نگاه میکنم نظرم عوض شد , PC هیچی بازی نداره و بدبخت این PC بازا از صب تا شب میشینن در و دیوارو نگاه میکنن و حسرت کنسول میخورن :|
DAFUQ؟ PC هیچی بازی نداره؟ کل بازیای MMORPG مال PC ـن خوشگله! =))

یه بازیایی مثل Witcher 2 و Diablo 3 هم که دیگه وقتی PC بازا ته دیگشم خوردن تازه برا کنسول میاد !

اگه فقط بخوام از پارسال برات بگم از تاخیر خوردن که اینا میشه، Alan Wake، Alan Wake's American Nightmare، Prototype 2، Max Payne 3، Resident Evil: Operation Raccoon City، Assassin's Creed III، I Am Alive

DMC هم امسال خورد!
RE 6 که هنوز نیومده!
The Amazing Spider-Man :d

ضمنا دوستان به یه چیز دقت کنن ! اینکه همونقدری که uncharted یا GOW یا halo برای کنسول بازا شاخه , Guild Wars , Diablo , WOW , DOTA 2 , StarCraft و ... برای PC بازا شاخه ! اگه ملاکتون سلیقه ای هست که هیچی ولی اگه الکی نیست که یه نگاه به اینا بندازین :
اینا متای بازیا هست :
Uncharted 3 : 91
Halo 4 :87
Red Dead Redemption : 95
Gears of war judgment : 80
god of war 3 : 92
god of war ascention : 80
Heavy Rain : 87
اینا برای منسول بود حالا بازیای PC :
Starcraft 2 : 93
Guild Wars 2 : 90
Total War : Shogun 2 : 90
WOW : 93
Civilization 5 : 90
Crysis : 91
Star Wars : The Old Republic : 85
Torchlight 2 : 88
The Lords Of The Rings Online : 88
Diablo 3 : 88
خب حالا که نگاه میکنم نظرم عوض شد , PC هیچی بازی نداره و بدبخت این PC بازا از صب تا شب میشینن در و دیوارو نگاه میکنن و حسرت کنسول میخورن :| در ضمن به یه نکته هم دقت کنین , اکثر بازیای PC که براتون گذاشتم بازیایی هستن که تجربه ی آنلاینشون مهمه و حتی تا چند سال بازیای فوق العاده ای هستن , شما بشین امروز God Of War که بسیار دوسش دارم و تمام نسخه هاشم بازی کردم بازی کن . خب تمومش کردی ؟! بندازش دور چون تموم شد ! همینطور RDR یا Uncharted که اصلا بخش MP توشون ارزش خاصی نداره ! نمیگم چون بازیای PC تجربه ی آنلاین بهتری دارن پس بازیا کنسولی ضعیف ترن , منظورم اینه که بازیای کنسولی رو برای PC غول نکنین چون خود PC غول پروره ! هر کدوم بازیای خودشون و مخاطب خودشونو دارن و کنسول به هیچ وجه بازیاش از PC بیشتر یا بهتر نیست , فقط میمونه فرق بین سخت افزار که دیگه من خودمو خسته نمیکنم راجع به این قضیه میتونید از گوگل یا بهتر از اون از بینگ کمک بگیرید ... >:d
God of War Ascension که MP داره خیلی هم خوبه، در کل یه جوری از تجربه آنلاین صحبت میکنید کسی ندونه میگه کمتر از پینگ 10 نمیگیرید! خوبه اینو هم فهمیدیم که آنلاین Uncharted ارزش نداره!!! (آنلاین RDR رو تجربه نکردم)
شما هم میتونید از همون گوگول یا بینگ برای فرق قیمت استفاده کنید!
قبلا هم یه پستی دادم دوباره میذارمش

چندتا نكته رو لازم دونستم بگم.

يك اينكه بازار فروش بازي روي PC علارغم قضيه پايرت خوري بسيار هم خوب و با ثباته و اتفاقا اكثر شركت هاي بزرگ دارن روي اون بيشتر سرمايه گذاري ميكنن.

دوم اينكه كنسول و PC تفاوتشون فقط در نحوه ي براورد كردن نياز ملت هستش.كسي كه بيشتر به سبك Fighting و Action Adventure علاقه داره بايد به سمت كنسول بره.در مقابل كسي كه به سبك هاي RPG و به خصوص Strategy علاقه بيشتري داره يا بهتره به سمت PC بره.

در مور قدرت هم همين الان هم سيستمهايي با قدرت بيشتر از PS4 توي بازار موجودند ولي منظور اين مصاحبه اينه كه با بهره گيري بهتر از اين كنسول هاي نسل آينده تا سال ها ميشه بازي هاي با كيفيت ساخت كه براي اجرا روي PC به سيستم هاي خفني نياز داشته باشند و تا مدت ها كنسول هاي به لحاظ سخت افزاري جواب گو خواهند بود.

بله درست میگید ولی کم کم این موضوع هم داره از بین میره، اولین بازی سبک moba پارسال برای کنسول ریلیز شد (Guardians of Middle-earth) من یکی که خوشم امد از طرفی دیگه یکی از بزرگترین سازندگان MMO یعنی CCP Games امدِ برای کنسول های سونی بازی Dust 514 رو ساخت که نشان از این میده که در آینده بازی های در این سبک ها هم در کنسول میبینم.

اینو هم اضافه کنم که Diablo 3 تایید شد برای PS3 و PS4 و همین شرکت Blizzard گفت ممکن هست که MMO رو به کنسول بیاریم! (اینم منبع. البته خودم زیاد از شرکت Blizzard خوشم نمیاد :d)

یکی از دوستان حرف خوبی زد:
واقعا چه تنوع سبکی اصلا کف کردم!!:-o
:d

کسی که میخواد بازی کنه اصلا به pc فکر نمیکنه.مگر زمانی که کسنولها دیگه ساخته نشن.

به نظرم اصلا این حرف درست نیست! (کاملا نظر شخصی شماست)

نه دوست عزیز به خاطر این نیست چون من خودم بعضی بازی ها رو که ارزشش رو داره اورجینال میخرم :| به خاطر اینکه با این اوضاع تو ایران شما نسل بعد باید بشینید تریلر های بازی هارو ببینید و گریه کنید :biggrin1: دلم براتون سوخت :|:| از الان برید یه برنامه ریزی کنید پولاتونو جمع کنید نسل بعد که اومد بتونید حداقل یه کیلزونو بخرید :biggrin1:
موفق باشید.

بله دوست عزیز اکثر بازی ها رو کرایه میکنیم نهایت 10 تومن، نهایتش هم سالی یکی دوتا اورجینال میخریم برای آنلاین.
منم به شما توصیه میکنم از الان برید پولاتونو جمع کنید به فکر یه سیستم قوی باشید چون اینجوری از نسل آینده عقب میمونید! (نهایتش با سیستمی که شما دارید بتونید دو سال اول رو دوام بیارید)

کلا انحصاری های PC یه مشت نقطه بازی هستن.
شما اگه یکم درک و سواد داشتی و این عنوان هارو بازی میکردی به اینا نمیگفتی نقطه بازی :) متاسفم برای بعضی هاتون!
بله دوست عزیز اکثر بازی ها رو کرایه میکنیم نهایت 10 تومن، نهایتش هم سالی یکی دوتا اورجینال میخریم برای آنلاین.
منم به شما توصیه میکنم از الان برید پولاتونو جمع کنید به فکر یه سیستم قوی باشید چون اینجوری از نسل آینده عقب میمونید! (نهایتش با سیستمی که شما دارید بتونید دو سال اول رو دوام بیارید
من سیستمم 2سال میتونه دووم بیاره؟!:)) این سیستم نسل بعد که هیچ تا 3نسل بعد هم هیچ کنسولی به پاش نمیرسه :|
تورو خدا منو نخندونین =))

اینکه pc قویتره دلیلش اینه که شرکت پول پرست nvidia ماهی یه بار اومد کارت گرافیک جدید زد و گند زد به بازار نسل قبل که از این خبرا نبود.
شما خودتون ببینین چند مدل کارت گرافیک تو این 2 سال اومده واسه pc.
این کاری که nvidia با شما pc گیمرا کرد مثل این میمونه که سونی هر سال یه Play Station جدید بده بیرون!

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:49 PM ارسال شده بود ----------

من سیستمم 2سال میتونه دووم بیاره؟!:)) این سیستم نسل بعد که هیچ تا 3نسل بعد هم هیچ کنسولی به پاش نمیرسه :|
تورو خدا منو نخندونین =))
این حرف شما منو میخندونه چون ممکنه gtx690 شما تا 5-6 سال دیگه کار بده اما nvidia میره با شرکتای بازیسازی تبانی میکنه که بازیهاشونو الکی سنگین بدن که بتون فریم نده که شما مجبور 2 سال یه بار برین پولتونو بریزین تو حلق nvidia که براتون هیچ ارزشی قائل نمیشه!

توروخدا بس کنید زشته به خدا.از هر دانشمندی بپرسید میگه کنسول واسه بازیه.این حرفو ده سال پیش یه مهندس کامپیوتر بهم گفت که اگر میخوای بازی کنی کنسول بگیر.
انقدرم بازی لیست نکنید.یه سری بازی با یه ژانر مشخص و شبیه به هم.اصلا نمیدونم چجوری روتون میشه بازار عظیم نرم افزاری کنسول رو با پی سی مقایسه کنید.

توروخدا بس کنید زشته به خدا.از هرکی دانشمندی بپرسید میگه کنسول واسه بازیه.این حرفو ده سال پیش یه مهندس کامپیوتر بهم گفت که اگر میخواس بازی کنی کنسول بگیر.
انقدرم بازی لیست نکنید.یه سری بازی با یه
ژانر مشخص و شبیه به هم.اصلا نمیدونم چجوری روتون میشه بازار عظیم نرم افزاری کنسول رو با پی سی مقایسه کنید.

آره دیگه کنسول واسه بازیه چون یه نوع اسباب بازیه (:دی) شما چطور روتون میشه پی سی با اون عظمت و قدرت رو با کنسول مقایسه میکنید :|

توروخدا بس کنید زشته به خدا.از هر دانشمندی بپرسید میگه کنسول واسه بازیه.این حرفو ده سال پیش یه مهندس کامپیوتر بهم گفت که اگر میخوای بازی کنی کنسول بگیر.
انقدرم بازی لیست نکنید.یه سری بازی با یه ژانر مشخص و شبیه به هم.اصلا نمیدونم چجوری روتون میشه بازار عظیم نرم افزاری کنسول رو با پی سی مقایسه کنید.

داوش حسين وقتي نسل بعد اومدهيچكدوم هك نشدنو سازنده ها پي سي رو پشمم حساب نكردن اونوقت دوقرونيشون ميوفته و ميان اعتراف ميكنن
الان يكي مياد ميگه ps4 بازياش 400 تومنه=))

شما چطور روتون میشه پی سی با اون عظمت و قدرت رو با کنسول مقایسه میکنید
حالا به غیر از کرایتک و دایس کدوم یک از دهها استودیوی معروف جهان از این عظمت و قدرت استفاده کردن که شما سنگ قدرتشو به سینه میزنی!!!!!!!!!!:d

آره دیگه کنسول واسه بازیه چون یه نوع اسباب بازیه (:دی) شما چطور روتون میشه پی سی با اون عظمت و قدرت رو با کنسول مقایسه میکنید :|

خوبه صاحب ابر کامپیوتر های ناسا و IBM نیستی این جوری میگی , حلقه ای 1000 تومن پول بازی کامپیوتر دادن آدمو پی سی فن نمیکنه..

دقیقا درست گفتی.کنسول یه اسباب بازیه.چون اسبابه بازیه.ولی پی سی اسباب بازی نیست.حرف منم همینه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or