NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

خوبه صاحب ابر کامپیوتر های ناسا و IBM نیستی این جوری میگی , حلقه ای 1000 تومن پول بازی کامپیوتر دادن آدمو پی سی فن نمیکنه..
احتمالا تو دِه شما حلقه ای 1000تومانه :دی باشه آقا با کنسولتون حال کنید ما بدخت بیچاره ایم اصن :دی

احتمالا تو دِه شما حلقه ای 1000تومانه :دی باشه آقا با کنسولتون حال کنید ما بدخت بیچاره ایم اصن :دی
خو ديگه بدتر ميريد پدر تورنتو در مياريد از بس دانلود ميكنيد اون 1000 تومنم ميذاريد تو جيفتون=))

خو ديگه بدتر ميريد پدر تورنتو در مياريد از بس دانلود ميكنيد اون 1000 تومنم ميذاريد تو جيفتون=))
شبا توصیه میکنم دیگه تو آب نمک نخوابی :دی با دانلود که هزینه بیشتر میشه مرد مومن :| :دی

آقایون پی سی باز ، لطفا اگه تجربه ی بازی با کنسول رو ندارید الکی مقایسه ی بی پایه و اساس نکنید. من فکر نکنم کسی باشه که با کنسول بازی کنه ولی تجربه ی بازی کردن با پی سی رو نداشته باشه ولی برعکسش ممکنه نباشه. مطمئن باشید بازیها طوریکه روی کنسول اپتیمایز میشن و خوب اجرا میشن ، روی پی سی خیلی ضعیفتر خواهد بود مگه اینکه خود بازی رو پی سی ساخته بشه که اونم تعداد انگشت شماری از استودیو ها اینکار رو میکنن. مطمئنا صنعت گیم خیلی بیشتر از این چیزهایی که شما میگید پیچیده تره و سونی و مایکرو بیکار نیستن که بیان این همه روی بازار کنسول ها سرمایه گذاری کنن.

آقایون پی سی باز ، لطفا اگه تجربه ی بازی با کنسول رو ندارید الکی مقایسه ی بی پایه و اساس نکنید. من فکر نکنم کسی باشه که با کنسول بازی کنه ولی تجربه ی بازی کردن با پی سی رو نداشته باشه ولی برعکسش ممکنه نباشه. مطمئن باشید بازیها طوریکه روی کنسول اپتیمایز میشن و خوب اجرا میشن ، روی پی سی خیلی ضعیفتر خواهد بود مگه اینکه خود بازی رو پی سی ساخته بشه که اونم تعداد انگشت شماری از استودیو ها اینکار رو میکنن. مطمئنا صنعت گیم خیلی بیشتر از این چیزهایی که شما میگید پیچیده تره و سونی و مایکرو بیکار نیستن که بیان این همه روی بازار کنسول ها سرمایه گذاری کنن.

امیر جان منم دقیقا همین جوری بودم اون زمانی که PC باز بودم هیچ وقت تجربه درستی از کنسول نداشتم . با شروع این نسل و اومدن PS3 یه دونه خریدم کلان زندگی گیمریم تغییر کرد . کار به جایی رسیده که اصلا نمیتونم با mouse و کیبرد بازی کنم . این دوستان هم همین جوری هستن . تا حالا دستشون
به کنسول نرسیده یه دونه بازی انحصاری بازی نکردن بی خود و بی جهت فن بازی در میارن . کلان این تاپیک بسته شه خیلی بهتره این بحث هیچ فایده نداره .

امیر جان منم دقیقا همین جوری بودم اون زمانی که PC باز بودم هیچ وقت تجربه درستی از کنسول نداشتم . با شروع این نسل و اومدن PS3 یه دونه خریدم کلان زندگی گیمریم تغییر کرد . کار به جایی رسیده که اصلا نمیتونم با mouse و کیبرد بازی کنم . این دوستان هم همین جوری هستن . تا حالا دستشون
به کنسول نرسیده یه دونه بازی انحصاری بازی نکردن بی خود و بی جهت فن بازی در میارن . کلان این تاپیک بسته شه خیلی بهتره این بحث هیچ فایده نداره .
منم همينجوري بودم دقيقا البته از بچگي كنسول داشتم ولي گفتم بذار پي سي رو تجربه كنم اقا چشمتون روز بد نبينه طوري شد كه ديگه حالم از پي سي بهم خورد كه ديگه اصلا پشمم حسابش نميكنم اگه روزي كنسول نباشه و فقط پي سي باشه گيمينگ رو ميذارم كنار
ضمنا بخاطر همين احساس تنفر بي اندازه ام كلوپ پي سي هيترز رو تاسيس كردم:-"

اصلا از اصل هم بحث سره این نبوده که بازی کردن روی PC یا PS و کنسول مقایسه بشه نگاه کنید به عنوان تاپیک ! (بسیار تعجب می کنم بعضی ها لیست های بلند بالای بازی رو به رخ هم می کشند!!!) بحث سره کیفیت تصویری و بصری و پردازشی بود نه چگونگی لذت بردن از بازی.
بنده صادقانه میگم خودم با اینکه از اول بحث در این تاپیک شرکت کردم و خیلی خوشحال هم شدم با دوستان عزیزی که اطلاعات خوبی دارند بحث کردم ، تا به حال با کنسول بازی نکردم ! پس بنابراین تمام پست های بنده رو بخونید بنده هیچ اظهار نظری روی نحوه انجام بازی و لذتی که کنسول داره نکردم چون خودم تجربه نکردم پس سوءتفاهمی پیش نیاد:).
بحث سر کیفیت بود که هزار تا دلیل هم آوردیم و بحث مختومه شد البته هنوز هم به قطع نمیشه نظر داد و باید منتظر بود کنسول PS4 رونمایی بشه و بیاد تو بازار و نسل جدید سیستم های PC هم خودشون رو نشون بدند اونوقت برای بحث و جدل اینقدر فرصت لازمه که باید 24 ساعت شبانه روز بشینیم تو فروم بحث کنیم سرش :d.
بنده خودم هم اقرار می کنم تجربه بازی روی کنسول خیلی خاصه چون کنسول واسه اینکار طراحی شده ولی از نظر کیفیت بصری خیر بنده توجیهی برای بهتر بودن کنسول دریافت نمی کنم.
با تشکر.@};-

من سیستمم 2سال میتونه دووم بیاره؟!:)) این سیستم نسل بعد که هیچ تا 3نسل بعد هم هیچ کنسولی به پاش نمیرسه :|
تورو خدا منو نخندونین =))
شرمنده یه جوری از سیستمت تعریف کردی بد جور رفتم تو کفش که ببینم چیه ولی دو تا مشکل داره:
1-این سیستم شما که فقط در حالت idle مصرفش از کل قدرت پاور شما بیشتره!!
2-مانیتورتون هم اصلا با این سیستمی که بستی هیچ سنخیت نداره چون کیفیت تصویری که میده در حد مانیتورهای flatron قدیمه که درست مثل این مونه که روی بدنه پیکان موتور S 500 رو بگذاری(البته اگه توش جا بگیره:d)....
من به چیز خاصی اشاره نمیکنم! ولی حداقل توی پروفایلت درستش کن تا بهتر بشه روی سیستمت نظر داد!!

اصلا از اصل هم بحث سره این نبوده که بازی کردن روی PC یا PS و کنسول مقایسه بشه نگاه کنید به عنوان تاپیک ! (بسیار تعجب می کنم بعضی ها لیست های بلند بالای بازی رو به رخ هم می کشند!!!) بحث سره کیفیت تصویری و بصری و پردازشی بود نه چگونگی لذت بردن از بازی.
بنده صادقانه میگم خودم با اینکه از اول بحث در این تاپیک شرکت کردم و خیلی خوشحال هم شدم با دوستان عزیزی که اطلاعات خوبی دارند بحث کردم ، تا به حال با کنسول بازی نکردم ! پس بنابراین تمام پست های بنده رو بخونید بنده هیچ اظهار نظری روی نحوه انجام بازی و لذتی که کنسول داره نکردم چون خودم تجربه نکردم پس سوءتفاهمی پیش نیاد:).
بحث سر کیفیت بود که هزار تا دلیل هم آوردیم و بحث مختومه شد البته هنوز هم به قطع نمیشه نظر داد و باید منتظر بود کنسول PS4 رونمایی بشه و بیاد تو بازار و نسل جدید سیستم های PC هم خودشون رو نشون بدند اونوقت برای بحث و جدل اینقدر فرصت لازمه که باید 24 ساعت شبانه روز بشینیم تو فروم بحث کنیم سرش :d.
بنده خودم هم اقرار می کنم تجربه بازی روی کنسول خیلی خاصه چون کنسول واسه اینکار طراحی شده ولی از نظر کیفیت بصری خیر بنده توجیهی برای بهتر بودن کنسول دریافت نمی کنم.
با تشکر.@};-
بحث درباه ی قیمت بازیها و کپی خور بودن یا نبودن کنسول هم سر کیفیت بصری بازیهاست؟ از هر شاخه بعضی از دوستان یه چیزی میگن. در ضمن اگه برای شما پی سی بازها انقدر گرافیک مهمه ، شاید واسه ما نباشه ، همونطور که بارها بازی walking dead رو بازی کردیم.اینطور نیست که گرافیک مهم نباشه ولی چیزی که هست اینه که گرافیک همه ی زیبایی بازی رو نمیسازه . فدا کردن تمام المانهایی که باعث موفقیت یک بازی هستن برای گرافیک یعنی حماقت ! کاری که کرایتک توش مهارت داره. پس من هیچ وقت نمیام 2-3 تومن هزینه کنم که بخوام بشینم تکسچر رو در و دیوار رو ببینم و بگم " اهـــــــــ.... عجب گرافیکی"
بعضی از دوستان میان میگن شما میرید 200-300 تومن پول بازی میدید و ما همونو با گرافیک بیشتر رو pc و ارزونتر بازی میکنیم. خوب برادر من ، کسی که 200هزار تومن پول 1 بازی میده حتما اونقدر از لحاظ مالی تامین هست که اینکارو میکنه و حتما هم میتونه یه سیستم 2-3 تومنی جمع کنه ولی مطمئنا واسه بازی اینکارو نمیکنه. وگرنه همه میدونن چون pc محدودیت نداره میتونه جزئیات بیشتری پردازش کنه ولی نکته اینجاست که بیشتر بازیسازها ( بیشتر از 80% ) ملاک بازیسازی خودشون رو همین کنسول ها قرار میدن و مطابق با کشش اونها بازی میسازن. حالا pc هرچقدر هم میخواد قدرتمند باشه ، ممکنه کمی تفاوت داشته باشه ولی نه در حد یک نسل !!! در ضمن اینم بگم این بحثی که شده سر گرافیک ، به نظرم مقایسه ی اشتباهی هست چون واقعا معماری کنسول با pc فرق میکنه ، همونطور که ps3 با 256mb حافظه ی GDDR3 غول های گرافیکی زیادی رو پردازش کرد که تصورش برای خیلی از pc های خونگی هم دور از دست رسه.( البته با مشخصاتی مشابه ps3 )

میشه شما به سوال من جواب بدی که چرا تو vga 2011 بازی witcher2 اصلا نامزد بهترین گرافیک نشد ؟ یا تو vga 2010 مترو2033 اصلا نامزد دریافت این جایزه نشد ؟
لابد لایقش نبودن ؟هان ؟
تو قسمت جوایز باید جایزه گرافیک پی سی و کنسول از هم جدا باشه چون قابل مقایسه نیست...مثل همین سایت خودمون که جایزه بهترین گرافیک کنسولی و بهترین گرافیک پی سی را از هم جدا گرفته.... دوست عزیز بردن جایزه بهترین گرافیک Spike VGA دلیل بر این نمیشه که اون بازی بهترین گرافیک موجود باشه این حرف را چون هم UNCHARTED2&3 و GOW3 بازی کردم با اطمینان کامل میزنم :-*
ناز گل گرامی
اولا که بهترین عنوان با گرافیک جهانبرای PC و کرایسیس 3 نام داره این یک مورد که اصلا اینو با بازی های کپسولها تو رده بندی مقایسه نمیکنن .
مورد بعدی چون تو کنسولها شما مجبوری بری اوریج بازی بخری در امدشون تو این صنف بیشتره برای همین دقت بیشتری روی طراحی بازی های انحصاری میکنن

حالا سوال من از شما یک لحظه تصور کن GOW رو PC یه نسخه ازمایشی شو رو پی سی عرضه کنن فقط برای دیدن تفاوت :)) میدونی چه اتفاقی میوفته ؟ :))
اقا من نمیخوام طرفداریه pc رو بکنم ولی فک کنم اونکه همیشه بازیایه کنسولی بهترین گرافیک میشن بخاطر اینه که اونا میگیرن
همون گرافیک کنسولی رو ملاک قرار میدن برای مقایسه بین پلتفرما وگرنه کل این سالا همیشه pc بهترین گرافیک میشد!ولی
در کل من کنسول رو ترجیح میدم چون پولی که میدی دیگه تا 6 7 سال برات هر بازی که بیاد رو میاره بالا.مثلا شما یه سیستم
که همزمان با عرضه ps3-xbox جمع شده باشه رو در نظر بگیر بازیایی که الان رو 360 راحت بالا میان رو اون باید با حداقل تنظیمات
بازی کنی نمونش دوست خودم که همین اتفاق براش افتاد.
جوابی ندارید بدید=)) :))
Crysis 3 و مترو و امثالشون هیچ وقت آفتابه هم نبردن چه برسه به جایزه بهترین گرافیک! حالا چون دل شماها نسوزه از طرف خودم جایزه آفتابه طلایی رو می دم بهشون:دی

با تشکر.@};-

محمد جان این خیلی خوبه که شما در مورد چیزی که تجربه اش نکردین نظر نمیدین. قابل ستایشه. دقیقا کاری که دوستان PC فن برعکس شما انجامش دادن و میدن. دقیقا ما هم همین رو میگیم. کیفیت بصری PC یه چیز دیگه است منتهی ( اینش خیلی مهمه ) :
کیفیت بصری اولین چیز مهم نیست. اولین چیز داستان و گیم پلی هستش. گرافیک اگر پایینتر نباشه دیگه بالاتر از اینا نیست. شما اگه دقت بکنی تو خارج و مخصوصا تو یوتوب اکثر فیلم ها از بازی ها مربوط به کنسول هست. میدونی چرا ؟ چون اونجا هیچ فرقی نمیکنه بازی برا چه پلت فرمی هستش. قیمت همه شون یکیه. مشکل منم این جاست. قصد جسارت ندارم ولی متاسفانه PC فن های ما ادای فن بودن رو در میارن. آخه فن 1000 تومنی به چه درد میخوره ؟ منم خودم از اوناش هستم. برای اینکه هزینه ام بیاد پایین اکثر مولتی هارو برا PC میگیرم. ولی دیگه هیچوقت نمیگم فن PC هستم. چون برا این فن بودنم ارزش قایل نیستم و هزینه پرداخت نمیکنم.

من خودم یک کنسول بازم و همیشه انتخاب اولم کنسوله
اما انصافا برای بازی های First Person Shooter هیچی جای ماوس و کیبورد و اون دقت و نرمی و تسلط روی ماوس و کیبورد رونمیگیره ;)

من خودم یک کنسول بازم و همیشه انتخاب اولم کنسوله
اما انصافا برای بازی های First Person Shooter هیچی جای ماوس و کیبورد و اون دقت و نرمی و تسلط روی ماوس و کیبورد رونمیگیره ;)
اتفاقا با دسته 360 می شه مثل هلو fps بازی کرد. برای من که خیلی راحت تر از موس و کیبرد (کیبرد با اونهمه کلید!) بود. PC هیچی نداره. همون سبک استراتژیشم می شه رو کنسول آورد ولی سازنده ها نمیارن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or