NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

تمام حرف هام حق بود و نتونستی نقل قولش کنی! :)
هر آدمی فکر میکنه حرفش درست ترین حرفه این که شما به حرف خودت میگی حرف حق خیلی مضحکه

هر آدمی فکر میکنه حرفش درست ترین حرفه این که شما به حرف خودت میگی حرف حق خیلی مضحکه

اوه! الآن که پست هات رو خوندم متوجه شدم خیـــــــــلی سنت کم هست و کلا مشکل رفتاری و قدرت کلام داری! ببخشید، بحث کردن با تو بزرگترین اشتباهه!
موفق باشی!

نمردیم و فهمیدیم mmo یعنی چی :-*
نه آخرش مثل RDR تراژدیه حتما! یه بیلاخ می دن آخرش دیگه! همین! غیر از اینه؟
صحنه های احساسی و زندگی کردن با بازی هم بماند. تنها چیزی که داره اعتیاد مغز برای سرگرم شدن و وقت گذرونیه که تهش هیچی نیست.

چیزی که میشنوم اینه: جک جک جک
حالا خوبه ما هر دو رو بازی کردیم میخوام ببینم تو کدوم MMO رو بازی کردی که راجع بش نظر میدی؟
بعید می دونم بازی کرده باشید!
حالا انگار وارکرافتی که با پنتیوم3 اجرا می شه و از تو غارهای کابل کانکت می شن سرور هک شده بازی می کنن چی هست که بازی نکرده باشیم! من وارکرافت بازی کردم، هیچ چیز خاصی نداشت.
لطفا آشغال محض رو با شاهکاری به اسم RDR مقایسه نکنید...

همتون دارین چرت میگین.
بازی با کنسول بیشتر حال میده.
اما هر کی عاشق MMO و استراتژی باشه میره سمت PC.
هر کی گرافیک اولیت اولش باشه میره سمت PC هر کی حال کردن و بازیه بیشتر میره سمت کنسول.
هر کی مایه دار باشه همشو با هم میگیره.
هر کی نباشه میره کنسول هک شده میگیره اگرم نسل بعد هک نشه میره یه سیستمی جمع میکنه که بتونه بازیای نسل بعدو هک شده بازی کنه.
اگر حرفم اشتباه بگین اشتباهه اما خواهشا توهین نکنید. مثل بعضی فنا که طرف مقابلو به بچه بودن گیمر واقعی نبودن و ... متهم میکنن

اول ابنو بگم این بحثها به جایی نمیرسه چون قبلا هم یه جایی نرسیده نهایتش تاپیک قفل میشه
ولی یه چیزی میخوام به دوستان pcgamer بگم ولی قبل از اون اینم بگم من در حال حاضر دو کنسول مطرح و pc بروزی در اختبار دارم اینو گفتم بعدا حرف درنیاد

و اما من این یکی دو روزه این تاپیکو دنبال کردم با دیدن پست بعضی از دوستان یاد یه ماجرایی افتادم
اوایل سال 2006 من به همراه یکی از دوستام دو تا ایکس باکس گرفتیم یه دوستی داشتم که سالها pcgamer بود به طوریکه به هیچ وجه حاضر نبود سیستمشو زیر سوال ببره یه چیز تو مایه های فن های همین سایت بیشتر حرفشم هم دقیقا همین حرفای دوستان اینجا بود که کامپیوتر فلان و بهمان و این چیه این همه پول دادید خریدید و غیره
این ماجرا ادامه داشت و ما همچنان در حال بازی عناوین جدید روی کنسولهای تازه به بازار اومده بودیم و این دوستمون هم درگیر دانلود درایور کارت و کرک و غیره
به جایی رسید که تو سال 2007 مجبور شد با هزینه گزافی سیستمشو ارتقا بده ولی باز هم به جایی نرسید چون دید هر 3 4 ماه یکبار باید کلی پول خرج کنه اونوقت نهایت چیزی که گیرش میومد کمی رزولیشن بالاتر بود
اخرشو بگم براتون کارش به جایی رسید که ما دستگاهمون رو بهش قرض میدادیم تا عناوین جدیدو ببره :dو در اخر قید سیستمشو زد و به جمع کنسول بازها پیوست

حالا روی کلامم با دوستان فن های پی سی هست اگر بخواین نسبت به هزینه حساب کنیم کنسولها به مراتب کم هزینه تر هستند و به همون نسبت پرفورمنس بهتر هم ازشون گرفته میشه عناوین بهتری دارن بازی با گیم پد کنسولها لذت بخش تره و.............
نمیدونم باورتون میشه یا نه ولی دو تا از عناوین پی سی الان 6 ماهه روی سیستم خودم نصبه هنوز ازشون نیم ساعت بازی نکردم با اینکه با اخرین کیفیت هم اجراشون میکنم و این در حالی هست که تو این مدت ده ها عنوان کنسولی رو تموم کردم کلا دیگه بازی با پی سی برام جذابیتی نداره با اینکه اون عناوین پی سی رو هم دوست دارم تموم کنم

در مورد انویدیا هم بگم اینا فقط بازارگرمیشون هست برای فروش کارتهاشون وگرنه اینا اگه زدو بند نکن با بازی سازها با یه کارت گرافیک میشه حداقل دو سال بازی کرد

نه آخرش مثل RDR تراژدیه حتما! یه بیلاخ می دن آخرش دیگه! همین! غیر از اینه؟
صحنه های احساسی و زندگی کردن با بازی هم بماند. تنها چیزی که داره اعتیاد مغز برای سرگرم شدن و وقت گذرونیه که تهش هیچی نیست.

بعید می دونم بازی کرده باشید!
حالا انگار وارکرافتی که با پنتیوم3 اجرا می شه و از تو غارهای کابل کانکت می شن سرور هک شده بازی می کنن چی هست که بازی نکرده باشیم! من وارکرافت بازی کردم، هیچ چیز خاصی نداشت.
لطفا آشغال محض رو با شاهکاری به اسم RDR مقایسه نکنید...

تو که حتما wow بازی کردی=)) نکنه تو سرور های free بازی کردی ؟ :)) حداقل برو داستان 2 تا از mmo ها رو بخون 2 تا هم نمیخواد بشین کلا داستان های سری warcraft و ماجرا هاشو بخون نمیخواد بازی کنی فقط بخون خودت میفهمی بعدا چی گفتی الان :-j

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or