NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

vavi جان این دو عکسی که گذاشتی اصلا مثل هم نیستن اونی که مال ps4 هست با فاصله یک مایل گرفته شده! تنها دلیلی هم که این عکسا رو الان میذارن اینه که یکم سخت افزار بفروشن چون بعد امدن کنسول های نسل آینده اکثرا توف به پی سی هم نمیندازن... اون روزی که تایتان به زانو در میاد رو یادت میندازم 480 که چیزی نیست!

نه مشکل من نیست، از شما هم نیست، مشکل از اسم مخفف بازیه :d
حالا شما هم جا اینکه هی بگی بازی فلانه و 5 سالشه و 70 تا player داره ! یه لینک بذار مام بدونیم چیه بازی ! :yes:

داداش شما چه گیری دادی به این LoL خودت برو یه سرچ بزن دیگه :d

دوستان دقت کردید تنها جایی که ps فن ها با xbox فن ها متحد شدند همینجا است ؟؟؟
yahoo_8.gif
دم همتون گرم
yahoo_8.gif

آخه مقایسه کنسول ها با پی سی کاملا اشتباهِ و تنها مقایسه ای که با عقل جور در میاد همون کنسول vs کنسول هست!
این دوستمون vavi فکر کرده با یه 480 داره نهایت لذت بازی رو میبره... آره داداش شما با 480 BF3 ران میکنی رو 6تا مانیتور، ultra settings و 120 تا فریم داخل مد Conquest Large با 64 بازیکن! (و در آینده همینجوری اما 4K اجرا میکنی بدون هیچ مشکلی)

آخرین ویرایش:
70 میلیون پلیر داره
ولی من فکر نمیکنم بیش از 5میلیون پلیر به طور جد به این بازی بپردازت و در کنار کنسول که اولویت اولشونه به این بازی میپردازن....

آخه آدمی که کنسول نداره چه میدونه انحصاریش چیه که میخواد بگه ارزش نداره....
اصلا هم کنسول پشت pc نیست فعلا برین نگران دهها بازی باشین که واسه کنسول اومدن واسه pc نیمدن یا پورت ناقص تحویلتون دادن اره داداش برو به فکر اونا باش...
Red Dead? دیگه بزرگتر از این؟ چقدر حسرت خوردین؟ مزد باش و بگو حسرت خوردم
پسر گلم شما چند سالتونه ؟
چون مرتب میبینم اسپم میدی و به سخنان توجه نمیکنی من دارم میگم مسئله چهارتا بازی انحصاری قوطی حلبی نیست ما باید اشنا بشیم با انواع تکنیکها تا حداقل بدونیم چی به چیه

شما مطمئن باش زمانی که من داشتم اتاری بازی میکردم خیلی از بچه های این تاپیک هنوز بدنیا نیومده بودن پلی 3 ایکس باکس 360 هم داشتم منتها الان وقتی تنگم میگیره کلوپ سره کوچه هم پلی 3 داره هم ایکس باکس 360 و خیلی برای بازیهای انحصاری خودمو جر نمیدم .

:))
اما بطبع باید کلاس های اموزشی برای تفهیم بهتر تکنیکهای بکار رفته درون بازی های قرار بدیم تا دوستان بیشتر با علم روز اشنایی پیدا کنن . و متوجه بشن منظور اقای Tony Tamasi چیه

آخرین ویرایش:
تنها دلیلی هم که این عکسا رو الان میذارن اینه که یکم سخت افزار بفروشن چون بعد امدن کنسول های نسل آینده اکثرا توف به پی سی هم نمیندازن... اون روزی که تایتان به زانو در میاد رو یادت میندازم 480 که چیزی نیست!
یکی از حسابی ترین و منطقی ترین حرفایی که تو این تاپیک شنیدم همین حرفه...

چون مرتب میبینم اسپم میدی و به سخنان توجه نمیکنی من دارم میگم مسئله چهارتا بازی انحصاری قوطی حلبی نیست ما باید اشنا بشیم با انواع تکنیکها تا حداقل بدونیم چی به چیه

شما مطمئن باش زمانی که من داشتم اتاری بازی میکردم خیلی از بچه های این تاپیک هنوز بدنیا نیومده بودن پلی 3 ایکس باکس 360 هم داشتم منتها الان وقتی تنگم میگیره کلوپ سره کوچه هم پلی 3 داره هم ایکس باکس 360 و خیلی برای بازیهای انحصاری خودمو جر نمیدم .

اما بطبع باید کلاس های اموزشی برای تفهیم بهتر تکنیکهای بکار رفته درون بازی های قرار بدیم تا دوستان بیشتر با علم روز اشنایی پیدا کنن .

داداش شما چه گیر کلاسی بذار کلاس ببینیم چی کار میکنی شرمنده ولی کشتی مارو

شما مطمئن باش زمانی که من داشتم اتاری بازی میکردم خیلی از بچه های ایت تاپیک هنوز بدنیا نیومده بودن پلی 3 ایکس باکس 360 هم داشتم منتها الان وقتی تنگم میگیره کلوپ سره کوچه هم پلی 3 داره هم ایکس باکس 360 و خیلی برای بازیهای انحصاری خودمو جر نمیدم .

اما بطبع باید کلاس های اموزشی برای تفهیم بهتر تکنیکها قرار بدیم تا دوستان بیشتر با علم روز اشنایی پیدا کنن .
من 19 سالمه از 4 سالگی کشته مرده گیم بودم...
همه حرفاتونم میخونم و همشون غیر منطقیه....
شما با این سنی که دارین از لحاظ فرهنگی مثل بچه ها میمونین چون تعداد زیادی فن کنسول در این تاپیک هست و شما دارین به علاقه اونا میگین قوطی حلبی.
در ضمن شما اگه مسولتون گرافیکه برین انمیشن تن تن 2011 و آواتار و اینجور چیزا ببینین چون از آنریل انجین 4 قشنگترن لازم نیست بازی کنین چون گیمینگ در مورد گیم پلی هست و نه در مورد گرافیک...
چه بازیهای زیادی که با گرافیک ضعیف مثل Dishonored دل گیمرا رو تسخیر کرد....
شما میبینی کم اوردی میخوای سنتو پیش بکشی که هیچ دست آوردی واست نداره...

شما رو مونیتور 40 اینچت فریم چند میگیری دادا؟:)) فکر نکنم اصلا بتونی 1080p با 60 فریم اجرا کنی همون 720p برا شما ایده اله .. کرایسیس 3 فقط عکس نگیر که فریمت بیاد رو 2 .. gow که اینقدر تکسچرها بلور شدن تصویر خلوته اصلا چیزی معلوم نیست .. اتفاقا منم مونیتور 40 اینچ دارم 1080 میزنم با 60 فریم فیکس خواستی عکس تقدیم دوستان میکنیم . چندتا مد میزنم کیف کنید
با قوطی میخوای بری جنگ pc ؟ |-)

خوب شما با 480 چقدر خوب فریم میگیری !:))ی لحظه فکر کردم 690 داری
ماکه 670 داریم ی 3770 باز تو بعضی جاها مشکل داریم نمی تونیم 60 فریم بگیریم تو کرایسیس 3 نکنه شما کلا داری اسمون نگاه می کنی می ری جلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان اگه کنسول بشه حلبی و قوطی بعد pcباید گفت تیر اهن یا پاره اخر !یا چمی دونم موتور برق با اون مصرف برقش

این بچه بازی ها دیگه قدیمی شده !
مهم این هست که ادم از هر چی داره لذت ببره حالا می خواد کنسول باشه یا pc.موبایل .یا مار پله

من نمیدونم این بحثا برای چیه ؟! من 90 % اوقات با xbox بازی میکنم ولی واقعا وم نمیشه بیام اینجا بگم xbox برا PC شاخه ! زشته به خدا ! چیه بیام بگم halo 4 میزنه Crysis 3 رو pc رو له میکنه ؟! بیام بگم میشینم با کنسول MMO بازی میکنم یا RPG بازی میکنم یا استراتژیک بازی میکنم ؟! بیام بگم BF3 و MOH و ... رو xbox بهتر اجرا میشن و با دسته خیلی حال میده ؟! در مورد تعداد بازیا و ... هم باید بگم PC هیچی کم نداره از کنسول . کاری به سبک ندارم, کنسول RDR داره , PC برا خودش Guild Wars داره , کنسول Halo و Killzone داره , PC برا خودش Crysis داره (کرایسیس انحصاری PC باید حساب بشه چون از نسخه ی کنسولی و PC خیلی فرق داره) ! یه بازیایی مثل Witcher 2 و Diablo 3 هم که دیگه وقتی PC بازا ته دیگشم خوردن تازه برا کنسول میاد ! پس هیچ برتری توی کنسول نسبت به PC وجود نداره ! در مورد بازی آنلاینم که دیگه نیازی نیست من بگم توی PC یه بازی مثل BF3 با 64 بازیکن و توی کنسول با فک کنم 24 بازیکن بازی میشه و مپا هم فرق داره ! همه ی اینا رو گفتم که دست از گول زدن خودتون بردارین و این بحث ساده رو تموم کنید . PC همیشه پلتفرم برتر بوده و این هیچ جوری از بین نمیره , اگه میبینید یه سری از بازیا براش عرضه نمیشه به خاطر مسئله ی کپی رایت هست که نمیارزه برای شرکتا نه به خاطر اینکه کنسول خیلی شاخه ! هر موقع فک کردین کنسول خیلی غوله و از نظر سخت افزار میتونه با PC رقابت کنه یه سر به دمو های Crysis 3 روی PC بزنید تا ببینید از نظر گرافیکی کنسول در مقابل PC یه شوخیه سادست ...

من 19 سالمه از 4 سالگی کشته مرده گیم بودم...
همه حرفاتونم میخونم و همشون غیر منطقیه....
شما با این سنی که دارین از لحاظ فرهنگی مثل بچه ها میمونین چون تعداد زیادی فن کنسول در این تاپیک هست و شما دارین به علاقه اونا میگین قوطی حلبی.
در ضمن شما اگه مسولتون گرافیکه برین انمیشن تن تن 2011 و آواتار و اینجور چیزا ببینین چون از آنریل انجین 4 قشنگترن لازم نیست بازی کنین چون گیمینگ در مورد گیم پلی هست و نه در مورد گرافیک...
چه بازیهای زیادی که با گرافیک ضعیف مثل Dishonored دل گیمرا رو تسخیر کرد....
شما میبینی کم اوردی میخوای سنتو پیش بکشی که هیچ دست آوردی واست نداره...

دوست نوزده ساله و عزیز من شما دقیقا ده سال از من کوچیک تری .. شما میدونستی یحتمل همین عکسی که تو اواتارت گذاشتی :)) half life of gordon از صدقه سری pc بلند شده ؟ ;) البته به کسی نگو :d

موفق باشی تاپیکو ترک میکنیم

با تشکر از دوستان

مقایسه کنسول با pc?
چه مقایسه خنده داری.
هر وقت بازیهای مثل gt,forza.uncharted.gewoe.gow,rdr,lou,kz,و خیلی بازیای دیگه برا pc اومدن بیاید اینجا بحث کنید.
دوستان فن پی سی هم برن با کرایسس با dx 200000خوش باشن

خوب شما با 480 چقدر خوب فریم میگیری !:))ی لحظه فکر کردم 690 داری
ماکه 670 داریم ی 3770 باز تو بعضی جاها مشکل داریم نمی تونیم 60 فریم بگیریم تو کرایسیس 3 نکنه شما کلا داری اسمون نگاه می کنی می ری جلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=))=))=))

دوست نوزده ساله و عزیز من شما میدونستی یحتمل همین عکسی که تو اواتارت گذاشتی :)) half life of gordon از صدقه سری pc بلند شده ؟ ;) البته به کسی نگو :d
بله میشناسم کی آواتارمه گوردون فریمن در ضمن اگه از رو PC هم باشه الان افتخاری نیست چون برا کنسول بازیش در دسترسه
در ضمن تو سن کم آوردی میخوای مسخره کنی؟ خیلی روش خنده داری پیش گرفتی:))

---------- نوشته در 01:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

شما از اول تاپیک که زده شده تا الان توش بودی هیچ دست آوردی هم نداشتی VAVI جان چون چیزی در چنته نداری که رو کنی
برو واسه خودت بهتره...

دوست نوزده ساله و عزیز من شما دقیقا ده سال از من کوچیک تری .. شما میدونستی یحتمل همین عکسی که تو اواتارت گذاشتی :)) half life of gordon از صدقه سری pc بلند شده ؟ ;) البته به کسی نگو :d

با تشکر از دوستان

تقریبا تمامی پست های شما ترول هستش. این کار رو باس از اول میکردی.

در ضمن این بحث مسخره رو هم تمومش کنید که دائم تکرار میکنید نمیدونم فلان بازی از اول برای pc بوده.بوده که بوده.الان که نیست.پس حرف بی مورد نزنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or