NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

اصلا بحث کمیت و کیفیت انحصاری نیست , من میگم درست نیست انقدر بازیای انحصاریه pc و کنسول رو به رخ هم بکشیم چون که مثلا من از این بازی‌‌هایی‌ که شما گفتی‌ زیاد خوشم نمیاد و شما هم ممکنه از اینایی که من گفتم خوشت نیاد ولی اینجا هر چیزی در مورد pc vs console پیش میاد دوستان سریع لیست بازیارو ردیف میکنن
شک نکن اگه علاقه ای به این بازی های که شما گفتی داشتم اصلا سمت Pc هم نمیرفتم
خب چیو به رخ بکشیم؟
بازیاست دیگه فقط ! :d
البته من سمتِ بازیِ خوب هستم، برام فرقی نداره روی کدوم platform باشه
و نکته اینه که در حال حاضر حقیقتا pc جز همین عناوین استراتژیکش برتری خاصی نسبت به کنسول نداره !
حقیقت 8-|
--------------------------------------------
vavi
عزیزم واقعا تفاوت بسیار بالاست بین تک دموی ps 4 و pc
وای اینم نگفتی که نسخه ی pc روی 480 شما رندر شده؟ یا یک کارت 1.000 دلاری با خداقل 2.000 دلار سخت افزار دیگه کنارش؟؟؟
چون مشخصه نسخه ps 4 روی یک دستگاه 400 دلاری اجرا شده !!! :d

vavi جان شما که عکس میزاری بعد نسل که شروع شد میبینین این دمو تکنیکی همش کشکه و 95% بازیها اصلا pc و کنسولیشون نه تنها فرق نمیکنه بلکه کنسولی بهتر هم هست چون خود سازنده اینطوری میسازن و این وضعیت حداقل تا 4 سال ادامه داره پس سخت افزار قوی شما مفت نمی ارزه من خودم بازی اریج ps4 اجاره میکنم هفتهای 10 تومن بعدش اگه خیلی خوشم اومد دسته 2 میخرم اگر هم نه میرم بعد یه هفته پسش میدم هیچ زیانی هم نداره که هیچ کلی بازی با متای بالای 90 بازی میکنم که هرگز رو pc هم نخواهد اومد.

الکی دلتونو به انحصاری هاتون خوش نکنین چون اصولا pc گیمرا به عشق Bf cod WoW LoL DotA ... سراغ این پلتفرم میرن , البته فکر نمیکنم اکثرتون حتی بتونین WoW PVP رو درک کنین.
دیابلو و استارکرافت که اصلی بودنو یادت رفت :دی :peace: هیچ بازی ای به اندازه ی این DOTA 2 و LOL لذت نداره! :|
من پی سی رو هیچوقت ترک نمیکنم برم سراغ اون اسباب بازیها :|:| :دی :x

vavi جان شما که عکس میزاری بعد نسل که شروع شد میبینین این دمو تکنیکی همش کشکه و 95% بازیها اصلا pc و کنسولیشون نه تنها فرق نمیکنه بلکه کنسولی بهتر هم هست چون خود سازنده اینطوری میسازن و این وضعیت حداقل تا 4 سال ادامه داره پس سخت افزار قوی شما مفت نمی ارزه من خودم بازی اریج ps4 اجاره میکنم هفتهای 10 تومن بعدش اگه خیلی خوشم اومد دسته 2 میخرم اگر هم نه میرم بعد یه هفته پسش میدم هیچ زیانی هم نداره که هیچ کلی بازی با متای بالای 90 بازی میکنم که هرگز رو pc هم نخواهد اومد.
این مطلب پست قبلی خودمو تو این صفحه قرار میدم تا دوستان بیشتر مطالعه داشته باشن

دوستان تمام این بحثها فقط برای اینه که کاربران خوب کنسول باز ایرانی متوجه بشن آقای Tony Tamasi داره درست میگه و دقیقا کنسول پشت سر pc داره حرکت میکنه و باید به pc احترام گذاشت مگرنه عمه منم بلده بره یه سی دی از بقالی سر کوچه بخره یا اجاره کنه بزنه تو قوطی دسته دس بگیره بشینه انحصاری بازی کنه کار خاصی نیست .
yahoo_21.gif

مهم اشنایی کاربران با تکنیک های روز دنیاست که به امید خدا کلاس های اموزشی شروع خواهیم کرد
موفق باشید

تک دمو Elementa واقعا روی PS4 غم انگیزه

عکسها گویای مطلب هستن

برای مشاهده تصویر اصلی (702x806) روی این نوار کلیک کنید.
47978163099181651814.jpg

اينكه حجم particle هاي فقط بخش چشم devil در دموي elemental UE4 نسخه PC به اندازه كل Particle هاي PS4 هست چيز قابل چشم پوشي نيست- (دقت كنيد اصلا جاي چشم devil در ps4 حجم real time particle اي نيست ):))

برای مشاهده تصویر اصلی (1578x889) روی این نوار کلیک کنید.
Unreal-Engine-4-1.jpg

حجم ذرات چشم دويل از كل ذرات در ps4 بسيار بيشتره=))
حجم ذرات به واسطه cuda core ها و physx nvidia حجم GI و 100 ها افكت ديگه مواردي بودن كه باعث شده بود اصلا قابل قياس نباشن.

آخرین ویرایش:
دیابلو و استارکرافت که اصلی بودنو یادت رفت :biggrin1: :peace: هیچ بازی ای به اندازه ی این DOTA 2 و LOL لذت نداره! :|
من پی سی رو هیچوقت ترک نمیکنم برم سراغ اون اسباب بازیها
گربه دستش به گوشت نمی رسید میگفت گوشتش بو میده...
حالا حکایت شما هم همینه دستتون به Red Dead Redemption نمیرسه میگین بدرد نمیخوره Dota 2 فقط خوبه اونا اسباب بازیه....

من پی سی رو هیچوقت ترک نمیکنم برم سراغ اون اسباب بازیها :|:| :biggrin1: :x

وقتی تعصب چشم رو کور میکنه و حقایق باطل میشن...
Keep Hallucinating

دوستان تمام این بجثها فقط برای اینکه کاربرام خوب کنسول باز ایرانی متوجه بشن آقای Tony Tamasi داره درست میگه و دقیقا کنسول پشت سر pc داره حرکت میکنه با باید به pc احترام گذاشت مگذنه عمه منم بلده بره یه سی دی بخره بشینه انحصاری بازی کنه
مهم اشنایی کاربران با تکنیک هاست که به امید خدا کلاس های اموزشی شروع خواهیم کرد
آخه آدمی که کنسول نداره چه میدونه انحصاریش چیه که میخواد بگه ارزش نداره....
اصلا هم کنسول پشت pc نیست فعلا برین نگران دهها بازی باشین که واسه کنسول اومدن واسه pc نیمدن یا پورت ناقص تحویلتون دادن اره داداش برو به فکر اونا باش...
Red Dead? دیگه بزرگتر از این؟ چقدر حسرت خوردین؟ مزد باش و بگو حسرت خوردم

گربه دستش به گوشت نمی رسید میگفت گوشتش بو میده...
حالا حکایت شما هم همینه دستتون به Red Dead Redemption نمیرسه میگین بدرد نمیخوره Dota 2 فقط خوبه اونا اسباب بازیه....
یه طوری میگی انگار چی هست , من خودم rdr رو با xbox تموم کردم ولی بازم این چیزی که شما بهش میگی اسباب بازیو ترجیح میدم.

من خاموش نیستم
اسمش خنده دار بود دیگه
lol بود اسمش
:d
کامل باید بنویسید دیگه
دقیقا خاموشی
lol نیس که خنده دار باشه LoL هست والا خیلی هم تابلو هست همون طور که WoW GoW GeoW HL معلومه مخفف چی هستن اینم هست. دیگه اون مشکل تو هست که خبر نداری LoL که 70 میلیون پلیر داره و 5 سال از عمرش میگذره مخفف چه بازی هست نه ما.

یه طوری میگی انگار چی هست , من خودم rdr رو با xbox تموم کردم ولی بازم این چیزی که شما بهش میگی اسباب بازیو ترجیح میدم.

یعنی شما از بیخ بازی کردن ول کن

کسی که میگی rdr انگار چیه ؟ یعنی تا حالا تو عمرش بازی نکرده شما بیخیال بازی کردن شو :)

حالا نکته جالبی که هممون میدونیم اینه که اکثر کسایی که سنگ Dota و Diablo و... هیچوقت بازیش نکردن!
بعد چند سال هنوز pc گیمرا تو crysis گیر کردن چون بازی دیگه ای نیست که مثال بزنن بگن این از نهایت پولی که بابت قدرت دادیم استفاده کرد!
اینا 100 تا بازیو با 5 تا بازی مقایسه میکنن!
تازه پز دیابلو رو هم ندین چ.ن واسه کنسول داره میاد!
تازه مطمئن باشین Dota و اینا هم رو کنسول میاد! چون مطمئن باشین سازنده در برابر پول بیشتر در نهایت نمیتونه مقاومت کنه!

این مطلب پست قبلی خودمو تو این صفحه قرار میدم تا دوستان بیشتر مطالعه داشته باشن

دوستان تمام این بحثها فقط برای اینه که کاربران خوب کنسول باز ایرانی متوجه بشن آقای Tony Tamasi داره درست میگه و دقیقا کنسول پشت سر pc داره حرکت میکنه و باید به pc احترام گذاشت مگرنه عمه منم بلده بره یه سی دی بخره بزنه تو قوطی دسته دس بگیره بشینه انحصاری بازی کنه کار خاصی نیست .:))

مهم اشنایی کاربران با تکنیک های روز دنیاست که به امید خدا کلاس های اموزشی شروع خواهیم کرد
موفق باشید

داداش شما مشاوره Tony Tamasi ؟ اصلا عکس ایشونم تا حالا دیدی؟؟؟؟ یکم دربارش تحقیق کن بعد بیا این جا خواهشا

اتفاقا کنسول ها هیچوقت پشت pc نیستند

همه بازی هایی که میسازن معیار سازنده های بازی کنسول ها هستند حالا شما هی بیا کرایسیسو مثال بزن :"> ( بعشدم خواهشا عکس میذارذی بذار تو تگ اسپویلر )

--------------------------------

دوستان دقت کردید تنها جایی که ps فن ها با xbox فن ها متحد شدند همینجا است ؟؟؟:x دم همتون گرم :x

یعنی شما از بیخ بازی کردن ول کن

کسی که میگی rdr انگار چیه ؟ یعنی تا حالا تو عمرش بازی نکرده شما بیخیال بازی کردن شو :)
باشه منتظر بودم تو بگی که دیگه گیمو بزارم کنار =))
اگه به پروفایل xbox من یه نگاه میکردی میدی که بازی کردم.

بعد کاربر vavi جان شما برا اینکه گرافیک بازیت به اون تک دموی آنریل 4 برسه باید 8-9 میلیون سیتم ببندی!
در صورتی که ما 2 میلیون میدیم و 2 برابر شما بازی گیرمون میاد! تازه اکثرا اون بازیایی که واسه pc نمیان معمولا جزو بالاترین متاهای نسل هم هستن!

---------- نوشته در 01:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

دوستان دقت کردید تنها جایی که ps فن ها با xbox فن ها متحد شدند همینجا است ؟؟؟:x دم همتون گرم :x
پرچم کنسول بالاست....

دقیقا خاموشی
lol نیس که خنده دار باشه LoL هست والا خیلی هم تابلو هست همون طور که WoW GoW GeoW HL معلومه مخفف چی هستن اینم هست. دیگه اون مشکل تو هست که خبر نداری LoL که 70 میلیون پلیر داره و 5 سال از عمرش میگذره مخفف چه بازی هست نه ما.
نه مشکل من نیست، از شما هم نیست، مشکل از اسم مخفف بازیه :d
حالا شما هم جا اینکه هی بگی بازی فلانه و 5 سالشه و 70 تا player داره ! یه لینک بذار مام بدونیم چیه بازی ! :yes:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or