NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

تمام کارت های سری 7000 AMD و بالاترفقط ازاین تکنولوژی پشتیبانی میکنن . نوع پردازش این تکنولوژی به صورت موازی هست .
تمام کارت های Directx11 از این تکنولوژی پشتیبانی میکنن.حتی یوزر های Nvidia. فقط مشکلاتی اعم از فریم ریت روی Nvidia داره.
خودم با 6850 crossfire میانگین 55 فریم به بالا میگیرم. پس مختص سری 7 به بالا نیست.
من که جایی ندیدم این تکنولوژی رو تراشه های انویدیااجرا بشه !!
پیشنهاد می کنم یه سر به اینجا بزنی.
jap7owjlhbukpyfksrc4.png

آخرین ویرایش:
تمام کارت های Directx11 از این تکنولوژی پشتیبانی میکنن.حتی یوزر های Nvidia. فقط مشکلاتی اعم از فریم ریت روی Nvidia داره.
خودم با 6850 crossfire میانگین 55 فریم به بالا میگیرم. پس مختص سری 7 به بالا نیست.

پیشنهاد می کنم یه سر به اینجا بزنی.
jap7owjlhbukpyfksrc4.png

اینا چیزایی هستن که خود AMD گفته . مخصوصاساپورت سری 7000 رو . میتونی منابعی که گذاشتم رو بخونی . حتی بلاگ AMD هم همین ها رو گفته ! اگر هم درست باشه ، به واسطه DX 11 و با کمک AMD این مورد اتفاق افتاده . AMD دشمن اینتله . دشمن انویدیا که نیست .

به هر حال تمامی این تکنولوژیها روی PS4 و X720 از همون ابتدا خواهد بود .

آخرین ویرایش:
فقط درمورد این تصویر و ذوق زدگیت میخوام نکته ای رو بگم :

1- تکنولوژی TressFX انحصارا ساخت کمپانی AMD هست .
2- تمام محاسبات مربوطه به پردازش مو تو این تصویر توسط DirectCompute صورت میگیره . DirectCompute یه زبان اسمبلیه که تمام تراشه های گرافیکی ازش استفاده میکنن .
3- برای پردازش چنین تکنولوژی ای به تراشه ای بامعماری GCN یا ( Graphics Core Next ) نیاز داریم که مختص AMD هست . یعنی همون معماری PS4 ، دیگه فکر کنید PS4 چه غولیه .
( عکس وازسیستم خودت گرفتی ؟! یعنی اینکه سیستمت AMD هست ؟! اگه نیست پس فعلا خواب این تکنولوژی که ذوق مرگت کرده رو ببین :)))
4- تمام کارت های سری 7000 AMD و بالاترفقط ازاین تکنولوژی پشتیبانی میکنن . نوع پردازش این تکنولوژی به صورت موازی هست .

---------- نوشته در 06:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 AM ارسال شده بود ----------

جوابت و بالا دادم . من که جایی ندیدم این تکنولوژی رو تراشه های انویدیااجرا بشه !! چون این تکنولوژی مختص AMD هست . انویدیا غلط کرده از این تکنولوژی پشتیبانی میکنه . این تکنولوژِی مثل تکنولوژی فیزیک انویدیاست که مختص کارت های انویدیاست . اینم مختص AMD و سری 7000 به بالاست . اگر هم اضافه بشه ، به واسطه DX11 این اتفاق میافته .

اون عکس رو هم از تو اینترنت کپی کردی . نه سیستم خودت !! چه قدر مگه زمان داشتی که هم عکس و زدی تو فروم هم متن پست رو نوشتی و هم رو تصویر رو 2 بار گرفتی !!!! بعدش ردیش تو فوتوشاپ کنار هم گذاشتیتش !!! این کارا حداقل 10 دقیقه زمان میخواد !!!!!!!!!!!! اما تو تمام این کار را رو در عرض 2 دقیقه انجام دای .

من ازت خواهش میکنم اینقدر خالی نبند .

===================================
کارایی تسلیشن تو معماری GCN ( که مخصوصPS4 هست )
این عکسا بخشی از بهینه سازی های وتکنیک های معماری GCN مخصوص PS4 هست . بازم بیا هی بگو PC !! با اینکه هیچ چی در باره معماری کنسولهای نسل بعد و مخصوصا GCN نمیدونی !!!!!!!

=======================

اینم برای اونایی که میگن از خودت فکت نده بیرون و حرف نساز و ........ با چشمای باز ببینید که نگیداز خودت در اوردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازم میگم این تکنولوژی فقط برای AMD هست نه انویدیا ! منابع زیر برای عزیزان چشم و گوش بسته هست !

AMD TressFX Technology Detailed | techPowerUp

AMD unveils TressFX Hair simulation technology | bit-tech.net

بروسلی عزیزم خوشحالم باز شما یکی از کسانی هستید که کمی مطالعه داری و دنبال کسب دانش هستی و این نکته مهمیه و قابل احترام

اما نمیدونم چطور منابع میخونید که به این نتیجه میرسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)) شرکت معظم انویدیا Direct Compute 5.0 کامل ساپورت میکنه میتونی تو تمام gpu_z ها این موردو ببینی .

درضمن به این قسم موارد زیاد توجه نکنید که amd ازین توهمات زیاد زده .

این عکسو با دقت تمام نگاه کن اگه تو راست میگی پس چطوری من الان tressfx تو بازی بینظیر Tombraider با کارت گرافیک خودم انویدیا 480 gtx اعمال کردم ؟؟؟؟؟؟؟ :)):)):)):))

عکسو با دقت کامل ببین سند منگوله دار

جوابت و بالا دادم . من که جایی ندیدم این تکنولوژی رو تراشه های انویدیااجرا بشه
حالا ببین

کاملا از درایو کارت گرافیکم مشخصه من یک عدد کارت گرافیک 480gtx انویدیا دارم و به زیبایی این تکنیک زیبا تو بازی اعمال شده دی:

:)) من خداوکلی با اثبات این داستان اگه جای شما بودم دیگه دنبال ماجرا نمیگرفتم
تقدیم به شما با دقت ملاحظه کنید.

11deccdc.jpg

خواهشا اینقدر غزلیات تفت نده خوب نیست جلوی کاربران متخصص

پس به این نتیجه میرسیم tressfx به بهترین وجه رو کارت گرافیکهای شرکت معظم انویدیا هم اجرا میشه

دوستان باور کنید شماها فقط با کنسول سرو کله زدید ماها سالهاست داریم در مورد amd انویدیا مطلب میخونیم دعوت میکنم خیلی وارد این مقولات نشید یا حداقل به مراجع رجوع کنید
:d

من خدایی اگه یه کنسول داشتم حتی شده برای دیدن موهای لارا به این شکل سه سوت یه pc جم میکردم خداوکیلی بینظیره . قرص موهاش وقتی تو باد قرار میگیره ادمو دیوونه میکنه :x:))

به هر حال تمامی این تکنولوژیها روی PS4 و X720 از همون ابتدا خواهد بود .
خوب بروسلی جان بله تا حدودی این تکنولوزیها رو ps4 هست اما اخه داداش خوبم هنوز ps4 منتشر نشده منو امثال pc گیمرهایی مثل من دارن با این تکنولوزیها روز دنیا عشق میکنن .. شما میخوای بشینی 5 سال بعد که ps4 هک شد تازه عشق کنی ؟ :))
ایمان بیار دوست عزیزم :d

آخرین ویرایش:
به پیر به هر کی قبولش دارید خیلی ها هستند که الان سیستم قوی تر از شما را دارند چرا فکر می کنید هر کی کنسول بازی می کنه !پول نداره بره ی PCخوب جمع کنه !
این بحث کردن تو این تاپیک هم به هیچ جای نمی رسه !

بهتر هست یا تاپیک قفل بشه یا اسمشو بزاریم PC VS CONSOLE

جالبه بعضی دوستان که ادعا می کردند ربط انویدیا به کنسول PS4 چیه خودشون الان AMD / SONY روی مقابل انویدیا قرار دادند :d:-o

به هر حال بحث ادامه دادنش فایده نداره بهتره هرکسی هر چی دوست داره بخره و بقیه خواننده ها هم خودشون قضاوت کنند.

جالبه بعضی دوستان که ادعا می کردند ربط انویدیا به کنسول PS4 چیه خودشون الان AMD / SONY روی مقابل انویدیا قرار دادند :d:-o

به هر حال بحث ادامه دادنش فایده نداره بهتره هرکسی هر چی دوست داره بخره و بقیه خواننده ها هم خودشون قضاوت کنند.

با نهایت احترام به محمد عزیزم کاملا حرفتون درسته اما

من فقط میگم چرا دوستان کنسول باز چشماشونو بستن ؟؟؟؟ تاکی میخوان با ps3 /xbox 360 عقب مونده سر کنن همین موضوع tressfx موهای لارا به قدری فاجعس که کسی که ساده ازش میگذره فقط داره خودشو گول میزنه یک فن بیش نیست

حرف ما اینه طرف میخواد بشینه بیست سال دیگه این تکنولوژی هارو رو ps4 هک شده تجربه کنه اشکالی نداره میتونه تا ابد از خواب بیدار نشه . در هر صورت ماها داریم استفاده میکنیم

با تشکر:x

درکل سر سونی کلاه رفت با شرکت معظم انویدیا وصلت نکرد
Tony Tamasi داره همینو میگه .

آخرین ویرایش:

من فقط میگم چرا دوستان کنسول باز چشماشونو بستن ؟؟؟؟ تاکی میخوان با ps3 /xbox 360 عقب مونده سر کنن همین موضوع tressfx موهای لارا به قدری فاجعس که کسی که ساده ازش میگذره فقط داره خودشو گول میزنه یک فن بیش نیست

حرف ما اینه طرف میخواد بشینه بیست سال دیگه این تکنولوژی هارو رو ps4 هک شده تجربه کنه اشکالی نداره میتونه تا ابد از خواب بیدار نشه . در هر صورت ماها داریم استفاده میکنیم

ما نخوایم بیدار بشیم و بچسبیم به بازیمون (Unchated-GoW-GT-FF-RDR-KZ-...) کیو باید ببینیم ؟
قدرت کنسول تو بازیاشه چیزی که برای گیمر مهمه ! حالا pc شما 100 برار قویتر باشه بازم نمیتونه یه LBP رو اجرا کنه :))
بحث بی فایدس در هر حال ...

درکل سر سونی کلاه رفت با شرکت معظم انویدیا وصلت نکرد
Tony Tamasi داره همینو میگه .

اقا هروقت بازی هایی مثل فورزا - gow - انچارتد و ... برای pc اومد مارو خبر کن

بعدشما بچه مایهداری پول میدی pc ابگریت میکنی

Nvidia Titan is good,powerful,mighty,eccentric,wonderful,precious,potent,miracle,God's sole creation ... But it is Not going to render
:
RDR
GOW
GeOW
Uncharted
Forza
Gran Turismo
Killzone
Resistance
+
Motion Controlling Games

من یه جای دیگه هم گفتم.
شما 690 و Titan هم که داشته باشی آخرش باز مجبوری به عکسهای TLOU و Beyond و Gears ... زل بزنی و حسرت بخوری.
شما یکم بیدار شو.:d

الکی دلتونو به انحصاری هاتون خوش نکنین چون اصولا pc گیمرا به عشق Bf cod WoW LoL DotA ... سراغ این پلتفرم میرن , البته فکر نمیکنم اکثرتون حتی بتونین WoW PVP رو درک کنین.

آخرین ویرایش:
الکی دلتونو به انحصاری هاتون خوش نکنین چون اصولا pc گیمرا به عشق Bf cod WoW LoL DotA ... سراق این پلتفرم میرن , البته فکر نمیکنم اکثرتون حتی بتونین WoW PVP رو درک کنین.
کنسول گیمر هم عشق COD , BFزیاد داریم والا

vavi
جان امروز تا عصر PSرو وصل میکنم 40 اینچ برات چند تا عکس میزارم با لبات بازی کنه بفهمی کنسول یعنی چی از بازی میزارم برات نه 4 تا افکت موی لارا

آخرین ویرایش:
الکی دلتونو به انحصاری هاتون خوش نکنین چون اصولا pc گیمرا به عشق Bf cod WoW LoL DotA ... سراق این پلتفرم میرن , البته فکر نمیکنم اکثرتون حتی بتونین WoW PVP رو درک کنین.
ای اقا !!
اون آبی ها که روی کنسول هم اومدن !
اون lol هم از عناوین pc ـه؟؟؟ lol :d
زیاد هم دلت رو خوش نکن به این حرف، چون استارتشو جناب بلیزارد زد با تیزر دیَبلو تری برای نسل فعلی و بعدی !
شما ادراکتو از wow pvp اینجا بنویس
منم بر فرض مثال، یکی از هزار عنوان کنسول؛ ادراکمو از red dead redemption مینویسم
بعد بذاریم کنار هم، خودت خندت میگیره از حرفت !!!!

ای اقا !!
اون آبی ها که روی کنسول هم اومدن !
زیاد هم دلت رو خوش نکن به این حرف، چون استارتشو جناب بلیزارد زد با تیزر دیَبلو تری برای نسل فعلی و بعدی !
شما ادراکتو از wow pvp اینجا بنویس
منم بر فرض مثال، یکی از هزار عنوان کنسول؛ ادراکمو از red dead redemption مینویسم
بعد بذاریم کنار هم، خودت خندت میگیره از حرفت !!!!
بحث fps روی pc که ادامه ندیم بهتره و البته همین که wow pvp رو در مقابله rdr میاری کاملا مشخصه که چقدر اطلاعات در مورد این بازی داری.

کنسول گیمر هم عشق COD , BFزیاد داریم والا

vavi
جان امروز تا عصر PSرو وصل میکنم 40 اینچ برات چند تا عکس میزارم با لبات بازی کنه بفهمی کنسول یعنی چی از بازی میزارم برات نه 4 تا افکت موی لارا
شما رو مونیتور 40 اینچت فریم چند میگیری دادا؟:)) فکر نکنم اصلا بتونی 1080p با 60 فریم اجرا کنی همون 720p برا شما ایده اله .. کرایسیس 3 فقط عکس نگیر که فریمت بیاد رو 2 .. gow که اینقدر تکسچرها بلور شدن تصویر خلوته اصلا چیزی معلوم نیست .. اتفاقا منم مونیتور 40 اینچ دارم 1080 میزنم با 60 فریم فیکس خواستی عکس تقدیم دوستان میکنیم . چندتا مد میزنم کیف کنید
با قوطی میخوای بری جنگ pc ؟ |-)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or