فقط درمورد این تصویر و ذوق زدگیت میخوام نکته ای رو بگم :
1- تکنولوژی TressFX انحصارا ساخت کمپانی AMD هست .
2- تمام محاسبات مربوطه به پردازش مو تو این تصویر توسط DirectCompute صورت میگیره . DirectCompute یه زبان اسمبلیه که تمام تراشه های گرافیکی ازش استفاده میکنن .
3- برای پردازش چنین تکنولوژی ای به تراشه ای بامعماری GCN یا ( Graphics Core Next ) نیاز داریم که مختص AMD هست . یعنی همون معماری PS4 ، دیگه فکر کنید PS4 چه غولیه .
( عکس وازسیستم خودت گرفتی ؟! یعنی اینکه سیستمت AMD هست ؟! اگه نیست پس فعلا خواب این تکنولوژی که ذوق مرگت کرده رو ببین
)
4- تمام کارت های سری 7000 AMD و بالاترفقط ازاین تکنولوژی پشتیبانی میکنن . نوع پردازش این تکنولوژی به صورت موازی هست .
---------- نوشته در 06:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 AM ارسال شده بود ----------
جوابت و بالا دادم . من که جایی ندیدم این تکنولوژی رو تراشه های انویدیااجرا بشه !! چون این تکنولوژی مختص AMD هست . انویدیا غلط کرده از این تکنولوژی پشتیبانی میکنه . این تکنولوژِی مثل تکنولوژی فیزیک انویدیاست که مختص کارت های انویدیاست . اینم مختص AMD و سری 7000 به بالاست . اگر هم اضافه بشه ، به واسطه DX11 این اتفاق میافته .
اون عکس رو هم از تو اینترنت کپی کردی . نه سیستم خودت !! چه قدر مگه زمان داشتی که هم عکس و زدی تو فروم هم متن پست رو نوشتی و هم رو تصویر رو 2 بار گرفتی !!!! بعدش ردیش تو فوتوشاپ کنار هم گذاشتیتش !!! این کارا حداقل 10 دقیقه زمان میخواد !!!!!!!!!!!! اما تو تمام این کار را رو در عرض 2 دقیقه انجام دای .
من ازت خواهش میکنم اینقدر خالی نبند .
===================================
کارایی تسلیشن تو معماری GCN ( که مخصوصPS4 هست )
این عکسا بخشی از بهینه سازی های وتکنیک های معماری GCN مخصوص PS4 هست . بازم بیا هی بگو PC !! با اینکه هیچ چی در باره معماری کنسولهای نسل بعد و مخصوصا GCN نمیدونی !!!!!!!
=======================
اینم برای اونایی که میگن از خودت فکت نده بیرون و حرف نساز و ........ با چشمای باز ببینید که نگیداز خودت در اوردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازم میگم این تکنولوژی فقط برای AMD هست نه انویدیا ! منابع زیر برای عزیزان چشم و گوش بسته هست !
AMD TressFX Technology Detailed | techPowerUp
AMD unveils TressFX Hair simulation technology | bit-tech.net