NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

ولی امان از دست کنسول بازهایی که تازه یه ساله pc شاید هم چند ماه pc باز شدند...فرهنگ pc باز در حد جنگهای فن بویهای کنسولها اوردن پایین........
امان از دست کسایی که فن pc هستن ولی هیچوقت پا کنسول نشستن و میخوان رو فنای کنسول رو کم کنن.
(که هیچوقت هم موفق نمیشن

موندم انودیا خیلی دلش واسه گیمرها میسوزه چرا گرافیکهاش رو ارزونتر نمیده که همه بتونن مثلا ۶۹۰ بگیرن
نتونسته مشتریشو قانع نگه داره حالا داره چوب میزاره لای چرخ amd
اون فیزیکشم بخوره تو سرش
بنده نه ته پیازم نه سرش...اگه amd یا ati(سابق) نمیبود ملت هنوز باید با 7200le یا agpها بازی میکردن
در ضمن سونی۴ هم میاد همه فن هاش میخرن حالشونم میکنن پس الکی دعوا نکنین که پولش تو جیب یکی دیگه میره

GTX690 بیش از 4 میلیون قیمتشه اونوقت فنای PC که پولشم ندارن پزشو به ما کنسول گیمرا میدن:))

خير نبينه اين nvidia ي پول پرست بچه هاي بي سي رو شب عيدي به جون هم انداخت
مارو بدون ابوالفضل وارد چه جنگي كرد:(

قسمتی از کره زمین به حساب نمیارن چون قانون کپی رایت رعایت نمیشه.

PS3 , VITA که اریج هستم. ویندوز و IDM و آنتی ویروس هم اریج هستم.
کلا وضع همینه تا یه چیزی میگی میبینن کم میارن جواب ندارن بدن میخوان به خودت حمله کنن.
دوباره میگم:
2- فنای PC که پز بازی رایگان رو میدین اصلا درستش اینه که بازی هر قیمتی باشه برین اریجینال بخرین چون سازنده رو بازی زحمت کشیده بعد شما کپی بازی میکنید بعد سازنده کلی وقت و پول گذاشته ولی سرمایه بش بر نمیگرده بعد مثل THQ ورشکست میشه بعد واسش اشک میریزین میگین آه تو عشق من بودی با تو خاطره دارم اما نمیدونی خودت به این روز انداختیش

ممنون
واقعا بهتون تبریک میگم که همه چیو اوریج میزنید و جای ستایش داره فقط ممنون میشم کمک کنید بقیه دوستان هم بتونن اوریج بزنن چون شما تنها کسی هستین تو کل ایران که میتونه همه چیو اوریج بزنه .
اگه بشه یه فکری کنید حساب قرض الحسنه ایی باز کنید مثلا برای دوستداران بازی های اوریج خور کنسول ps4 ممنون میشیم چون همه نمیتونن مثل شما اینطوری اوریج بزنن . چون اکثرا تو ایران کرک میزنن گوششون کنده میشه بنده خداها :d

راستش اصلا قصد ورود به این بحث های بی نتیجه رو نداشتم و ندارم.
در ضمن من هیچ تعریفی ارائه ندادم دوست عزیز (لیستی هم که ارئه کردم بر اساس تعریف بازی Strategy از سایت معتبر GameRanking بود)
این پست منهم فقط جهت این بود که عرض کنم روی کنسول ها هم بازی های استراتژی خوبی اومدن.

موفق و موید باشید

فقط یه چیز بگم دوست عزیز,این لیستی که شما رو کردین که نصفش اصلا استراتژی حساب نیستن و اکثرشون هم مال کنسولهای دستی بودن!!!
یه متای بالای 90 هم که راه رضا خدا توش نبود!!!

GTX690 بیش از 4 میلیون قیمتشه اونوقت فنای PC که پولشم ندارن پزشو به ما کنسول گیمرا میدن:))
کاملا درسته ps4 فرض کنیم 450 دلار قیمتشه نهایت تو یک سال 60 تا بازی دندون گیر اوریج براش در نظر بگیریم قیمت میره بالا 4 میلیون فنای کپسول که پولشم ندارن پزشو به ما pc گیمرا میدن:))

ببین جناب کسی با شما نبود که خودتونو واسه لایک گرفتن انداختین وسط از این به بعد هم هر چی شما و اون دوستتون که پستاتونو لایک میکنه درموردم نقل قول کنید بی جواب میمونه.برین خوش باشین...تو فیس بوگ
وقتی همچین تصوری دارید، واقعا چیزی نمیشه گفت. (اگه بخوام لایک بگیرم، این قدر دوست دارم تو سایت که بخوان لایک کنن، از تعداد لاگین شدنت تو سایت بیشتر میشه:) )
از اینجا به بعد هم از بلک لیست استفاده می کنم.
یکی از دوستان (u.s.a) نوشته جالبی داشتن تو امضاشون. سعی می کنم اون جمله را سرلوحه قرار بدم.

من احتمالا حدس میزنم که به خاطر اینکه گرافیک PS4 توسط ای ام دی ساخته شده Nvidia لج کرده داره بد میگه :دی البته یه جورایی 100% یک PC High End قوی تر از PS4 ظاهر میشه! ولی خوب نه دیگه در این حد :دی

من احتمالا حدس میزنم که به خاطر اینکه گرافیک PS4 توسط ای ام دی ساخته شده Nvidia لج کرده داره بد میگه :دی البته یه جورایی 100% یک PC High End قوی تر از PS4 ظاهر میشه! ولی خوب نه دیگه در این حد :دی
بابا خود Nvidia هم گفته که PS4 در سطح یک PC Low-End Cpu ـه.. دیگه بحث نداره.

بابا خود Nvidia هم گفته که PS4 در سطح یک PC Low-End Cpu ـه.. دیگه بحث نداره.
Nvidia خدا پیغمبر که نیست استغفرلله
میا میگه بپر تو چاه شما میپری؟!
بنظرات اگه الان با سونی همکاری داشت این حرفو میزد یا مثل amd میگفت چیزی که روی کنسول گزاشتیم رو هیچ pcی نیست؟!

بابا Nvidia حتما یک چیزی میدونه که میگه!
yahoo_22.gif
به هر حال 4 تا پیرهن (شلوار
biggrin1.gif
) بیش تر از من و شما پاره کرده.
yahoo_3.gif
بحث رقابت پول و سود وسکه میاد وسط پیرهنو و شلوارو شرت و تنبنو و ............بنداز دور داداشم

Nvidia خدا پیغمبر که نیست استغفرلله
میا میگه بپر تو چاه شما میپری؟!
بابا Nvidia حتما یک چیزی میدونه که میگه! :| به هر حال 4 تا پیرهن (شلوار :دی) بیش تر از من و شما پاره کرده. ;)
پ.ن1: نکنه شما میگی یک PS4 از یک Low-End PC قوی تره؟! :|/:)
پ.ن2: باو چرا نمیفهمین PC قویتره؟ :|
Nvidia
بحث رقابت پول و سود وسکه میاد وسط پیرهنو و شلوارو شرت و تنبنو و ............بنداز دور داداشم
نه خو داوشم، بحث پول و سود و رفابت رو هم کنار بزنیم خداوکیلی هیچ وقت یک کنسول به پای یک PC نمیرسه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or