NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

مهم نیست که سخت افزار PS4 در حد یه PC قوی هست یا نه مهم اینه که بتونه نیاز نسل بعدو برطرف کنه که با توجه به صحبتای سازنده ی های مختلف از شرکتای بازیسازی تا الان که مشخصات سخت افزاری این کنسول راضی کننده بوده و خیلیا ازش ابراز رضایت کردن همین بسه قرار نیست قدرت یه کنسول در حد یه PC باشه که هر ماه داره ارتقاء پیدا میکنه و قطعات جدیدی واسش عرضه میشه

:)) لج و لج بازی ؟ بیخیال بابا !

چیزی که پر واضح اینه که به هر حال هر نسل از کنسول میتونه با یکی دو نسل با PCهای High End رقابت کنه بعدش دیگه به طبع از نظر تکنولوژی کم میاره
سخت افزار یه PC قدرتمند تو سال ۲۰۱۵ قطعا قویتر از کنسول PS4 و مدل جدید Xbox خواهد بود اما بحث سر اینه : با چه قیمتی ؟ به چه علتی ؟
یعنی یه کاربر اگه بخواد یه PC بخره چرا باید این کارو بکنه ؟ اصلا تصور میکنیم که قدرت خرید یه کارت گران قیمت هم داره اما برای چه بازی ؟

اگه قراره Nvidia نه در کنسول سونی و نه در کنسول نسل بعد مایکروسافت شراکت داشته باشه خب مسلما اوضاعش به هم میریزه !
پس مجبوره به احتمال خیلی قوی بزنه تو کار PC Gaming و قدم برداشتن برای بازیهای PC !

دوستان خواهش میکنم با عناوینی همچون Company of Heroes Tales of Valor و Starcraft 2 Heart Of The Swarm همچنین ابر گیمی مثل World Conflict اصلا شوخی نکنید نمره هاش تو سقف اسمونه چون واقعا تعصب بینهایتی رو این عناوین دارم
شک نکنید سونی پشیمون میشه که چرا با شرکت معظم انویدیا هم سو نشد .

:d
بنده زمانی فن AMD بودم اما الان متوجه شدم عمق فاجعه درون این شرکت چقدر زیاده برای فروش بیشتر سرو ته همه چیو میزنه حتی درایو هاشو دستکاری هم میکرد .

اما واقعا باید به شرکتهای خالقی مثل انویدیا و اینتل شدیدا احترام بزارید
اگرم پیشرفتو تکنولوژی براتون مهم نیست که یحتمل سوت بزنید دیگه چی بگم اخه :d

به هر حال باید ناراحت باشید با همچین شرکتی وصلت نکردید دی:

الان میشه یکم از اون عمق فاجعه رو برای من بشکافی تا روشن بشم ؟! همین تکنولوژی TressFX که چند صفحه پیش میزدیش تو سره اینو اون کاره AMDـه

در ضمن من تو یه سری سایت و یه مطلب تو همین بازیسنتر خوندم که میگفتن در واقع اکثریت کارهای ps3 رو cpuـوش انجام میده و GPU بکار رفته توش اصلا توانایی بالایی نداره وحتی از پس یه سری کار بر نمیاد پس مسلما سونی دوباره همون اشتباه رو نمیکنه ...

الان خیلی پر مغز و با حساب حرف زدین؟

دوست من اینجا فروم بازیه کلاس درس انیشتین نیستش که:d

نمیخواست باهاتون با حساب حرف بزنه,میخواست بهتون بفهمونه هر حرف بی ربطی رو اینجا نگین و اینقدر هم پست بی دلیل ندین!!!

1- دوست داران کنسول بزارین نسل بعد شروع شه تا فنای PC با هزینه گزاف ارتقای سالانه که مجبور به انجامشن مواجه شن بعد ببینین چی میگن.
2- فنای PC که پز بازی رایگان رو میدین اصلا درستش اینه که بازی هر قیمتی باشه برین اریجینال بخرین چون سازنده رو بازی زحمت کشیده بعد شما کپی بازی میکنید بعد سازنده کلی وقت و پول گذاشته ولی سرمایه بش بر نمیگرده بعد مثل THQ ورشکست میشه بعد واسش اشک میریزین میگین آه تو عشق من بودی با تو خاطره دارم اما نمیدونی خودت به این روز انداختیش

دوستان خواهش میکنم با عناوینی همچون Company of Heroes Tales of Valor و Starcraft 2 Heart Of The Swarm همچنین ابر گیمی مثل World Conflict اصلا شوخی نکنید نمره هاش تو سقف اسمونه چون واقعا تعصب بینهایتی رو این عناوین دارم
شک نکنید سونی پشیمون میشه که چرا با شرکت معظم انویدیا هم سو نشد .

:d
بنده زمانی فن AMD بودم اما الان متوجه شدم عمق فاجعه درون این شرکت چقدر زیاده برای فروش بیشتر سرو ته همه چیو میزنه حتی درایو هاشو دستکاری هم میکرد .

اما واقعا باید به شرکتهای خالقی مثل انویدیا و اینتل شدیدا احترام بزارید
اگرم پیشرفتو تکنولوژی براتون مهم نیست که یحتمل سوت بزنید دیگه چی بگم اخه :d

به هر حال باید ناراحت باشید با همچین شرکتی وصلت نکردید دی:

خوبه چکارا میشه کرد با پی سی:-oخوبه که میدونید با پی سی غیر از بازی کارای دیگه هم میشه کرد و پی سی رو برای گیم نساختن بلکه کنسول رو برای گیم ساختن.
بازی با پی سی مثل بار بردن با بوگاتیه:dبار رو میبره ولی هدف از ساخته شدنش باربری نبوده:d
تکنولوژی رو کنسول داره که با گذشت 8سال هنوز پا به پای پی سی ای که روز به روز داره قطعات جدید براش میاد میایه.
با پی سی بازی کردن هم هیچ تکنولوژی ای پیشرفت نمیکنه بلکه مصارف دیگه یه کامپیوتره که باعث پیشرفت تکنولوژی میشه.

اول باید یه تقاضا از مدیرای ارشد سایت بکنم . اون هم اینه که برای کاربرا مخصوصا افرادی که با کنسول بازی میکنن یک تاپیک آموزشی بزارید و در باره رم و فلسفه وجودش توضیحاتی بدن . و بگن که رم 8 گیگ با هر پهنای باندی ، کار پردازش انجام نمیده و اصولا قدرت یک وسیله پردازشگر بیشتر متناسب با قدرت cpu و gpu هست .
در ادامه خدمت دوستان عارضم که .
خود کرده را تدبیر نیست

یک مثال برای دوستان میزنم و بعد در ادامه به عمل کرد انویدیا در ps3 ، اشاره میکنم . ( چون ظاهرا دوستان کنسولی با بحث منطقی میونه خوبی ندارن )
فرض کنید من قصد خرید یک ماشین دارم . با پولی که دارم ، هم میتونم پراید بخرم . هم میتونم پژو پارس سال . ولی برای اینکه سود بیشتری ببرم ( مقداری از پولم رو در بانک بزارم) پراید رو انتخاب میکنم
انتخاب من پراید هست . حالا پراید رو خریدم و از خرید پژو پارس منصرف شدم . آیا من الان میتونم برم از سایپا شکایت کنم که " آقای سایپا ، چرا ماشین شما از نظر ایمنی و سرعت و شتاب از پژو پارس عقب تر هست ."
حالا ماجرای ps3 و سونی و انتخاب rsx هم مثل این ماشین ها هست .
سونی شرکت بزرگی هست . دارای کارشناسانی زبده در امور سخت افزاری و نرم افزاری هست و قطعا در سال 2005 و قبل تر از آن ، از آینده تکنولوژی های گرافیکی با خبر بوده است . و با همه این اطلاعات ، به خرید rsx مبادرت ورزیده . بنابر این انویدیا تحت هیچ شرایطی به سونی خیانت نکرده و پردازنده ای رو به سونی ننداخته . بنابراین اینکه فکر کنیم سونی در قراردادی که با انویدیا برای استفاده از rsx ، بسته ، سرش کلاه گشادی رفته ، نا عادلانه هست. و اینکه بخواهیم آوار شکست ps3 رو بر سر انویدیا بریزیم دور از عقلانیت هست .
اسناد و مدارکی از کنفرانس های سونی موجود هست نمایانگر این هست که سونی تمامی تمرکز خودش رو بر روی cell گزاشته بود و با باور اینکه cell توانایی زیادی برای ساخت بازی داره ، از خرید یک gpu قدرتمند تر برای کنسولش خودداری میکنه .
بر روی کاغذ همه چیز درست بود . cell توانایی تقریبا 2 برابر قوی تر از xenon داشت و rsx و xenos قدرتی تقریبا مشابه دارند .
پس ps3 باید میتوانست بازی هایی داشته باشد که گرافیکی خیلی بهتر از xbox داشته باشند.

این ها رو گفتم که بدونید cell پاشنه آشیل ps3 شد . نه انویدیا و rsx

1- دوست داران کنسول بزارین نسل بعد شروع شه تا فنای PC با هزینه گزاف ارتقای سالانه که مجبور به انجامشن مواجه شن بعد ببینین چی میگن.
2- فنای PC که پز بازی رایگان رو میدین اصلا درستش اینه که بازی هر قیمتی باشه برین اریجینال بخرین چون سازنده رو بازی زحمت کشیده بعد شما کپی بازی میکنید بعد سازنده کلی وقت و پول گذاشته ولی سرمایه بش بر نمیگرده بعد مثل THQ ورشکست میشه بعد واسش اشک میریزین میگین آه تو عشق من بودی با تو خاطره دارم اما نمیدونی خودت به این روز انداختیش
1- اینجا ایرانه و در کشوری که کپی رایت رعایت نمیشه
2- شما همه سیستم و بازی هاتون اوریج هستن ؟ (نرم افزار و او اس که جرا کلا )
3- وقتی اون شرکت بازیساز ایران رو اصلا قسنتی از کره ی زمین نمیدونه و فروش اون بازی به صورت کپی یا اوریج فرقی به حال اون شرکت نداره ! (یعنی اصلا جزء امار به حساب نمیاره )

1- اینجا ایرانه و در کشوری که کپی رایت رعایت نمیشه
2- شما همه سیستم و بازی هاتون اوریج هستن ؟ (نرم افزار و او اس که جرا کلا )
3- وقتی اون شرکت بازیساز ایران رو اصلا قسنتی از کره ی زمین نمیدونه و فروش اون بازی به صورت کپی یا اوریج فرقی به حال اون شرکت نداره ! (یعنی اصلا جزء امار به حساب نمیاره )

1-حرف حساب
2-(کاری به بقیه ندارم ولی من از لینوکس استفاده میکنم)
3-درسته که ایرانو ادم حساب نمیکنن ولی فروش براشون فرق داره بازی اریجو که همینجوری مفتی نمیدن دست ملت اونایی که اوریج میخرن خوب پولش میره تو جیب سازنده.اونایی هم که کپی بازی میکنن خوب طبیعتا پولش نمیره تو جیب سازنده ها:d

دوستای عزیزم.اقایون طرفدار سونی تو رو خدا انرژی گرانبهاتون رو اینجا هدر ندید.مگه نشنیدی:

"کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمی تونی بیدار کنی"

برا بعضی از اینا هرچقدر هم که دلیل بیاری و با منطق حرف بزنی اخر حرف خودشون رو میزنن.تجربه بحث با بعضیاشون رو داشتم.طرف میاد میگه من هیچی نمیدونم و ادعا نمی کنم ولی پشت سرهم رم ps4 رو میکوبونه.یه دفعه همه شون کارشناس میشن.حالا خوبه خیلی از سازنده ها از ps4 تعریف و تمجید کردن ولی این دوستان یه جوری حرف میزنن انگار دکترای علوم کامپیوتر از MIT دارن و سازنده ها هیچی نمیفهمن.=))

خوبه چکارا میشه کرد با پی سی:-oخوبه که میدونید با پی سی غیر از بازی کارای دیگه هم میشه کرد و پی سی رو برای گیم نساختن بلکه کنسول رو برای گیم ساختن.
بازی با پی سی مثل بار بردن با بوگاتیه:dبار رو میبره ولی هدف از ساخته شدنش باربری نبوده:d
تکنولوژی رو کنسول داره که با گذشت 8سال هنوز پا به پای پی سی ای که روز به روز داره قطعات جدید براش میاد میایه.
با پی سی بازی کردن هم هیچ تکنولوژی ای پیشرفت نمیکنه بلکه مصارف دیگه یه کامپیوتره که باعث پیشرفت تکنولوژی میشه.
علت اینکه تکنولوژی کنسول ها بعد 8 سال داره با PC رقابت می کنه تبانی و سود شرکت های بازی سازی و اهداف بلند مدت سازنده های سخت افزار جهت سود بردن خودشون هست.
شما فکر می کنی الان نمیشه بازی رو ساخت که با طبیعت اصلی مو نزنه ؟ چرا میشه ساخت همونطور که دمو ها و انیمیشن ها ساخته میشن منتهی اگر الان EA بیاد کریسیس 4 رو یهو بکشه بالا یک شوک وحشت ناک وارد میشه و 99.9% PC های فعلی دنیا هم از پس اجرای بازی بر نمیان همونطور که کریسیس 1 یه نیم پیشرفتکی کرد و همه مجبور شدن کلا سیستم عوض کنند!
بحث سخت افزار PC و مقایسه اون با قوطی کنسور ها معامله مقایسه ژیان و لامبورگینیه فقط اینطوری ظاهر سازی شده تا منو شما کنار هم بازیمونو انجام بدیم و به مرور پیشرفت کنیم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or