NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

به به برو بکس مولتی یوزر . اکانت Steamت هم که فیکه . بیخیال بابا شما ها از چی دارین میسوزین ؟ باید قبول کنید که PS4 واقعا سخت افزار شاخی داره . چرا انقدر خودتون رو به اب و اتیش میزنین. چیزی که مشخصه رو میخواین انکار کنید ؟ تمام استودیوها اومد از PS4 تعرف کردن AMD اومده گفته از قوی ترین
سخت افرار رو PS4 استفاده کرده اونوقت دلتون به حرف این بدبخت خوشه ؟ جالبه
بنده اصلا خوشم نمیاد بحث شخصی رو با بحث مشخص قاطی کنیم:|
شما از کجا متوجه شدی من مولتی یوزر هستم؟! اول تحقیق کن دوست من من در طول عمرم از 3 سال پیش که ADSL2+ گرفتم تا حالا به اندازه ی انگشت های دستم هم به بازی سنتر سر نزدم !!! در ضمن اکانت استیم هم کاملا واقعی هست چند بازی هم روش خریداری شده !(البته شاید من اشتباه چیزی رو تایپ کردم که تحقیق می کنم و درستش می کنم)
در رابطه با بقیه صحبتتون هم متاسفم بدون مطالعه پست های قبل وارد شدید البته ببخشید اینو میگم ولی این حقو بدین چون این مطلبی که شما میگید کلی گویی و بی منطق حرف زدن هست.

واقعا چه تنوع سبکی اصلا کف کردم!!:-o
:d
یه دونه بازی تو این سبک که سرش به تنش بی ارزه رو کنسول معرفی کنین ممنون میشم!!
تو باقی سبکا عناوین مولتی پلتفورم زیادی هست که بازی کنیم!!!

مثه مرد ميديم بازي ميخريم ولي نه عذاب نصب ميكشيم نه ذلت ارورو هزار كوفتو زحرمارو
کدوم ارور کدوم کوفت و زهر مار ؟ یعنی کپی و ریپلیس کردن 4 تا فایل برای شما سخت تر از دادن 400 تومن (!) پوله ؟
هر مشکلی باشه هکر های محترم هست ! اگه برای انلاین باشه و ... اره ولی ارور و اینا دیگه ربطی نداره !
پ.ن : 400 تومن که میدین باید پول نت رو هم بدین که الحمد لله نت ملی داره کم کم میاد و همه رو میارن به سمت پی سی !

Tomb Raider!!!!;;)

خوب زایم کردی ( درست نوشتم ؟ ):d

ولی خب قابل قیاس نیس در کل قبول کن دیگه)x

بعد تا قبل این که تام رایدر بیاد شما چی بازی میکردی؟؟؟

مثلا شما بازی ماشینی چی انجام میدی؟؟؟؟ نه گرن توریسمو میتونی بازی کنی نه فورزا :d

دیابلو۳:d
end war,halo wars

شما که هنوز نمیدونی دیابلو استراتژی نیست بهتره هیچی نگی!!
بعد شما این دوتا بازی که گفتی رو میذاری کنار امثال Starcraft یا Total War!!!
خوب زایم کردی ( درست نوشتم ؟ )
yahoo_4.gif

ولی خب قابل قیاس نیس در کل قبول کن دیگه
yahoo_14.gif

بعد تا قبل این که تام رایدر بیاد شما چی بازی میکردی؟؟؟

مثلا شما بازی ماشینی چی انجام میدی؟؟؟؟ نه گرن توریسمو میتونی بازی کنی نه فورزا
yahoo_4.gif

قبلش توم ریدرهای قدیمیتر رو بازی میکردم!!!:))
بازی ریسینگ هم شاید شبیه سازی نباشه ولی تو آرکید خیلی هست!!
شبیه سازی هم هوس کردم میرم Flight Simulator واسه هواپیما بازی میکنم!!!:d
ضایع!!:)

طرف غیب گفته ها :d در اینکه کنسولا همواره زیر PC قرار دارن که شکی نیست ولی خب ما فقیر فقرا که نمیتونیم سالی یه بار PC رو بروز کنیم مجبوریم بشینیم پای این وسیله های چیپ بازی کنیم ! :d

این بابا (tamasi) اومده درباره قدرت cpu , gpu پلی استیشن 4 صحبت کرده....
اون وقت چیزی که ما اینجا تو این تاپیک می بینیم :
انحصاری های کنسول بیشتره
رم ps4 قوی تره
پی سی گرونتره و کنسول ارزونتره
پی سی داره میمیره
تایتان 1000 دلاره
و .....
حالا من الان یه ساعته دارم دنبال ربط داشتن این موارد به cpu , gpu پلی استیشن 4 می گردم:-/
این بخش پست من هم در راستای پستهای دوستان :d :
حالت ایده ال و پول داری :d بخواهیم در نظر بگیریم، یه پی سی مناسب (لازم هم نیست حتما تایتان هم روش ببندیم8-| ) می گیریم و مولتی پلتفرم ها (مخصوصا fps ها ) را رو پی سی می ریم. ریسینگ ها و فایتینگ ها و همچنین انحصاری هایی که واقعا از بعضی از اونها نمیشه گذشت را رو کنسول های گرام...
حالت معمولی و با تفکری یه کم اقتصادی تر : کنسول ها را می گیریم و خوب اغلب بازی های استراتژی و MMO را از دست می دیم. ولی از نظر بازی غنی تر هستیم.(البته من هیچ وقت دوست ندارم یه FPS را رو کنسول تجربه کنم:| ، به نظرم موس و کیبورد و fps برای همدیگه خلق شدن :d )
حالت اقتصادی تر : می ریم سراغ کنسولی که انحصاری بیشتر و بهتری داره.
حالت اقتصادی تر تر : می ریم سراغ کنسولی که هک شده باشه.
البته یه فاکتور دیگه ای هم هست تو انتخاب اون حالت های بالا تاثیر می ذاره : سلیقه و علاقه به سبک خاصی از بازی

شما که هنوز نمیدونی دیابلو استراتژی نیست بهتره هیچی نگی!!
بعد شما این دوتا بازی که گفتی رو میذاری کنار امثال Starcraft یا Total War!!!

قبلش توم ریدرهای قدیمیتر رو بازی میکردم!!!:))
بازی ریسینگ هم شاید شبیه سازی نباشه ولی تو آرکید خیلی هست!!
شبیه سازی هم هوس کردم میرم Flight Simulator واسه هواپیما بازی میکنم!!!:d

مگه فقط استراتژی بود؟
شما گفتین درکنار شاهکار دیابلو۳ خوب دیابلو۳ هم برای ps3,4 میاد.
باشه شما نظر بدین:|

دوستان خواهش میکنم با عناوینی همچون Company of Heroes Tales of Valor و Starcraft 2 Heart Of The Swarm همچنین ابر گیمی مثل World Conflict اصلا شوخی نکنید نمره هاش تو سقف اسمونه چون واقعا تعصب بینهایتی رو این عناوین دارم
شک نکنید سونی پشیمون میشه که چرا با شرکت معظم انویدیا هم سو نشد .

:d
بنده زمانی فن AMD بودم اما الان متوجه شدم عمق فاجعه درون این شرکت چقدر زیاده برای فروش بیشتر سرو ته همه چیو میزنه حتی درایو هاشو دستکاری هم میکرد .

اما واقعا باید به شرکتهای خالقی مثل انویدیا و اینتل شدیدا احترام بزارید
اگرم پیشرفتو تکنولوژی براتون مهم نیست که یحتمل سوت بزنید دیگه چی بگم اخه :d

به هر حال باید ناراحت باشید با همچین شرکتی وصلت نکردید دی:

آخرین ویرایش:
درود
والا داشتم عزیز چیز خاصی نیست ادم بخاد خالی ببنده برامم تومنی دوزار ارزش نداره دوستان چی فکر میکنن کلوپ سر کوچه هم میشه رفت کنسول دست گرفت :d چیز خاصی نیست
اما تنها عنوانی که واقعا حسادت بر انگیزه GOW مگرنه PC هم انحصاری های خفنی داره که دوستان در صفحات قبل اشاره کردن میتونید مشاهده کنی

درضمن همین الان که دارم با شما صحبت میکنم دارم شبکه MTVLIVE HD بواسطه کارت DVB روی PC تماشا میکنم اینم یکی از هزاران مزیت PCe

بدرود
من کجا منظورم این بود که خالی میبندی منظورم این بود که بفهمم این قدر که از pc حمایت میکنی و دلیل هم واسش داری کنسول رو هم تجربه کردی یا این که یه طرفه قضاوت میکنی.اون قسمت برجسته هم دیگه زدی جاده خاکی انگار کسی تا حالا pc رو از نزدیک ندیده و مزایا شو نمیدونه و فقط شمایی که تو مملکت pc دارید.در ضم من میتونم با کنسولم اسکیت برم و املت درست کنم و همین الانم که با شما صحبت میکنم به عنوان بالش ازش استفاده میکنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or