NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

توان کمتر ندارن . همونطور که گفتم لید پلتفرم ساخت بازی ، پلتفرمه ضعیف تره . الان قدرتمند ترین CPU دنیا Intel Xeon E5-4650 @ 2.70GHz هست که مدل سروره و از CPU های PC میشه Intel Core i7-3960X @ 3.30GHz رو نام برد که 8 امین CPU قدرتمند دنیاست . قیمتش هم تو امازون $989.99 هست که به پول ما میشه 4 میلیون !!!!!!!!! خوب اصلا ارزش داره ؟؟؟؟ بازی ای براش هست ؟؟؟؟

معمولا CPU های بازیها رو طوری میسازن که بتونن تو پردازش موازی بهتر عمل کنن . یعنی به صورت موازی چندین برنامه وچندین فعلیت مثل هوش مصنوعی ، گرافیک ، کنترل رنگ و ... رو انجام بدن . اما پردازنده های PC معمولا تمرکزشون رو پردازش چند رشته برای مصارف شخصی مثل کارهای گرافیکی وانیمشن سازی هست . دقیقا میشه مثل مثال کامیون و فراری که تو چند پست صفحه قبل گفتم . برای همین پردازنده ها تو کنسولهای کارایی بهتری از خودشون برای پردازش بازی به نسبت PC نشون میدن .

میزان این تفاوت رو میتونی تو گرز اف وار 1 و 3 ( جادگمنت ) ببینی . یااینکه کرایسیس 3 نسخه کنسولهای فعلی . که اگر دیده باشی خودت هم تعجب میکنی که چه طوری کنسول 7 سال پیش چنین چیزی رو اجرا میکنه !!! با این کیفیت !!
خب همینجا شما چشم بسته غیب گفتی عزیز :d
شما اصلا نظر من رو در مورد پردازنده نپرسیدی و یک دفعه پریدی روی پردازنده ها ! اگر از من بپرسی من تفاوتی بین Core I7 2500K و 2600 K با اون غول بیابونی 990 دلاری یعنی 3960X در اجرای بازی ها نمیبینم و کارایی خاصی نشون نخواهند داد ...
موضوع بعد اینه که این قیمت های وحشت ناک فقط برای داخل ایران هست نه همه ی دنیا پس 4 میلیون تومان واسه ما ارزش نداره البته همونطور که گفتم 990 دلار هم ارزش نداره واسه ی یک پردازنده بدیم که یک صدم تغییر کارت گرافیک هم تاثیر نداره...
البته پردازنده های PC فیزیک مخصوص انویدیا رو هم اجرا می کنند و در شلوغی ها و بازی ها و برنامه های چند Thread ای هم چند هسته ای بودن و تعداد هسته های بیشتر بسیار موثر هست.
بازم من موافق نیستم که پردازش بازی ها در کنسول بهتر از PC هست !!!:d

شما میتونی از این به بعد بجای استفاده از کاغذ، از درخت استفاده کنی اخه مرجع اصلی کاغذ درخته!
شما هم میتونی بجای درخت اززز ........

دوستان عکسو ببینید لذت ببرید
من توصیه میکنم دوستان روزی 7 الی هشت بار به تفاوت ها درون عکس توجه کنن . اتومات خودش میوفته:d

111fdf1111.jpg

EEEEEEDDD.jpg

فعلا تا دوستان منتظر ps4 علیه سلام هستند ما داریم به لطف pc از باریها کمال استفاده رو در 1080 میبریم
woow چقدر موهای لارا زیباست ;)

آخرین ویرایش:
میشه واسه این قانون من درآوردیتون یه منبع هم بیارین؟؟
اونوقت چجوری مثلا یه بازی مثل ویچر 2 یا کرایسیس 1 رو کنسولا اومد؟؟؟؟

مفهوم حرف رو نگرفتی ! حالابرای 2 تا بازی میان پلتفرم اصلی روتغییر میدن !!! چون قصدشون مثلا اینه که فقط رو همین کنسول بیاد !!! نمیشه !؟

----------------------------------

اون قانون رو هم بازیسازها گفتن !!!!!!!!!!!!! بگرد تو گوگل صحبت های کارگردانهای بازی رودر باره لید پلتفرم پیدا کن و خودت بخون . دوست داری باورکن و دوست نداری هم باور نکن . اجباری نیست . والله :|

من فقط یه چیزی میگم
دوستانی بودن تو همین تاپیک که نسل قبل سره بحث x360 vs ps3 که میومد سنگ انویدیا را به سینه میزدن و میگفتن amd در سطحی نیست که بخواد با nvidia رقابت کنه و ......حالا با اومدن این خبر حزب بادیا مشخص شدن:)):))=))
نتیجشم اینه که یه دفعه همه بر علیه انویدیا شدن

و یه چیز دیگه اوایل هر نسل این بحث قدرت کنسول ها داغه و تا حدی هم قبول دارم قدرت ps4 در سطح یه pc های اند امروزی هست اما بازار گرمیش تا 1-2 سال هست منتظر نسل جدید کارت های گرافیک و وسی پی یو ها با معماری جدید باشید :>:>:>l-)

بیخیال بابا! از نظر تئوری PC هایی که اواخر سال بعد میان PS4 رو قورت میدن! اصلا چیزی نیست که روش بشه حتی بحث کرد! کنسول نمیتونه هیچ وقت با PC رقابت کنه چون سخت افزار PC متغییره! این یارو هم چشم بسته غیب گفته.

شما اصلا نظر من رو در مورد پردازنده نپرسیدی و یک دفعه پریدی روی پردازنده ها ! اگر از من بپرسی من تفاوتی بین Core I7 2500K و 2600 K با اون غول بیابونی 990 دلاری یعنی 3960X در اجرای بازی ها نمیبینم و کارایی خاصی نشون نخواهند داد ...
موضوع بعد اینه که این قیمت های وحشت ناک فقط برای داخل ایران هست نه همه ی دنیا پس 4 میلیون تومان واسه ما ارزش نداره البته همونطور که گفتم 990 دلار هم ارزش نداره واسه ی یک پردازنده بدیم که یک صدم تغییر کارت گرافیک هم تاثیر نداره...
البته پردازنده های PC فیزیک مخصوص انویدیا رو هم اجرا می کنند و در شلوغی ها و بازی ها و برنامه های چند Thread ای هم چند هسته ای بودن و تعداد هسته های بیشتر بسیار موثر هست.

خوب پس برو یه مطالعه ای در باره معماری PC و کنسول داشته باش . بعد بیا با هم منطقی تر سر این قضیه صحبت کنیم . کنسولها هم از فیزیک فوق پیشرفته HAVOK تو بازیها در کنار فیزیک انویدیا استفاده میکنن . ربطی نداره .

=====================

منم نگفتم بهتره . اما میتونه بهتر باشه . بنا بر قانون لید پلتفرم بودن . اوکی ؟! گرفتی کل قضیه رو ؟؟؟؟

مفهوم حرف رو نگرفتی ! حالابرای 2 تا بازی میان پلتفرم اصلی روتغییر میدن !!! چون قصدشون مثلا اینه که فقط رو همین کنسول بیاد !!! نمیشه !؟

----------------------------------

اون قانون رو هم بازیسازها گفتن !!!!!!!!!!!!! بگرد تو گوگل صحبت های کارگردانهای بازی رودر باره لید پلتفرم پیدا کن و خودت بخون . دوست داری باورکن و دوست نداری هم باور نکن . اجباری نیست . والله :|

من که همچین حرفی رو تا منبعش رو نبینم باور نمیکنم!!
ولی شما این بار خواستین یه حرفی بزنین اول مطمئن بشین درسته یا نه بعد ببگین که توش نمونین بعدا!!!

من که همچین حرفی رو تا منبعش رو نبینم باور نمیکنم!!
ولی شما این بار خواستین یه حرفی بزنین اول مطمئن بشین درسته یا نه بعد ببگین که توش نمونین بعدا!!!

من میگم قانون خودمه !! من در اوردیه . !!! شما هم باش تا تونسل بعد این قانون ( به قول شما من در اوردی ) رو ببینی که چه طور اجرا میشه و چه طوره همین قانون pc روله میکنه .

بخدا قسم داداش گلم من اصلا واقعا متعجبم

طرف هنوز که هنوزه physX مثلا تو بازی بتمن با کارتهای انویدیا ندیده اخه چطور میتونن وقتی چیزیو ندیدنو نمیدونن قضاوت کنن:)) البته مهم نیست فروم ایرانی اینجوری دیگه اما. برای ماها که این تکنیکهارو میبینیم واقعا ارزشمنده ..

بازم عکس دیگر برای افزایش دانش دوستان :d
توجه کنید فقط کارت گرافیک های شرکت انویدیا physX ساپورت هستن . این یعنی اگرم PS4 بخواد physX ساپورت کنه یحتمل باس برای این تکنولوژی به بنیانگذارش شرکت معظم انویدیا پول اخ کنه اگرم گرافیک مهم نیستو بازی ها در حد همون سوپر ماریو برای کاربران کنسول ارزش داره که هیچ .:))

physx batman arkham city

12182553156533934432.jpg

خوب پس برو یه مطالعه ای در باره معماری PC و کنسول داشته باش . بعد بیا با هم منطقی تر سر این قضیه صحبت کنیم . کنسولها هم از فیزیک فوق پیشرفته HAVOK تو بازیها در کنار فیزیک انویدیا استفاده میکنن . ربطی نداره .

=====================

منم نگفتم بهتره . اما میتونه بهتر باشه . بنا بر قانون لید پلتفرم بودن . اوکی ؟! گرفتی کل قضیه رو ؟؟؟؟
متوجه نمیشم !:-/
این شما اینم تست ها ! اگر منظورتون از عدم مطالعه و دانش بنده در زمینه ی معماری و توان پردازنده های PC هست بنده بر این اساس حرف زدم:
Crysis3-CPU.png

قیمت 3550 اینتل = 250 دلار
قیمت 3960X اینتل = 998 دلار
تفاوت مینیمم فریم در کریسیس 3 = 2 فریم
تفاوت ماکسیمم فریم در کریسیس 3 =16 فریم
آیا حرف بنده غلط بود ؟:|
در ضمن موتور فوق پیشرفته ی HAVOK فقط برای کنسول نیست روی بسیاری از بازی های PC هم پیاده میشه !.
حالا شما بگو کجای حرف من مشکل داشت من توجیه کنم یا برم مطالعه کنم :d

من فقط یه چیزی میگم
دوستانی بودن تو همین تاپیک که نسل قبل سره بحث x360 vs ps3 که میومد سنگ انویدیا را به سینه میزدن و میگفتن amd در سطحی نیست که بخواد با nvidia رقابت کنه و ......حالا با اومدن این خبر حزب بادیا مشخص شدن:)):))=))
نتیجشم اینه که یه دفعه همه بر علیه انویدیا شدن
حزب باد تو اين جور موضوعات ايرادي نداره....همون طور كه دو صفحه پيش بحث سهام شد....:dبه جز من ، بچه هاي بازي سنتر سهام دار نيستندكه بخوان سنگ كمپاني خاصي رو به سينه بزنن...با توجه به هر خبر كه مياد يه لحظه فن اون كمپانين يروز دشمن خوني...ايرادي هم نميشه بهش گرفت خيلي طبيعيه...همين جهت گيرياست كه بحث و قشنگ ميكنه ...خيلي هم منطق نميتونه درش باشه همش جوگيري و حسيه مثل طرفداراي استقلال و چرتپوليس :d;)

متوجه نمیشم !:-/
این شما اینم تست ها ! اگر منظورتون از عدم مطالعه و دانش بنده در زمینه ی معماری و توان پردازنده های PC هست بنده بر این اساس حرف زدم:
Crysis3-CPU.png

قیمت 3550 اینتل = 250 دلار
قیمت 3960X اینتل = 998 دلار
تفاوت مینیمم فریم در کریسیس 3 = 2 فریم
تفاوت ماکسیمم فریم در کریسیس 3 =16 فریم
آیا حرف بنده غلط بود ؟:|
در ضمن موتور فوق پیشرفته ی HAVOK فقط برای کنسول نیست روی بسیاری از بازی های PC هم پیاده میشه !.
حالا شما بگو کجای حرف من مشکل داشت من توجیه کنم یا برم مطالعه کنم :d

کاملا تایید میشه ممنون دوست خوبم

شما هم میتونی بجای درخت اززز ........

دوستان عکسو ببینید لذت ببرید
من توصیه میکنم دوستان روزی 7 الی هشت بار به تفاوت ها درون عکس توجه کنن . اتومات خودش میوفته:d

EEEEEEDDD.jpg

فعلا تا دوستان منتظر ps4 علیه سلام هستند ما داریم به لطف pc از باریها کمال استفاده رو در 1080 میبریم
woow چقدر موهای لارا زیباست ;)

woow woow woooooow دوست من با موهای زیبای لارا خانوم چند فریم میگیری wooow

ولی به نظر من که کارت گرافیکم ضعیفه(my brain) اون tressfx of بهتره:d

آخرین ویرایش:
پست های گهربار دوستان رو نمیخونم لامذهب بار اطلاعتی انقدر بالاست از قوه درک ما خارجه:دی ! همینجوری چشمم خورد:

Nvidia Announces PhysX Support for PlayStation 4

بنده نظراتم رو با منابع معتبر همراه می کنم البته اگر لازم باشه ، استنباط مطالب رو هم به عنوان نظرات خودم و شواهد میدم پس این صحبت ها به من یکی نمی چسبه در ضمن اگر اشتباهی کرده باشم پاش بیوفته معذرت خواهی ویژه هم انجام میدم لطفا تشویش اذهان عمومی نکنید !:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or