NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

والا بروسلی جان شما همین الان پشت pc نشستی داری با بنده تو فروم گفتگو میکنی :))خودتم میدونی قوطی یه گوشه اتاقت داره باد میخوره .
تمام بازیها هم تو pc طراحی میشه بعد برا کلک پول چندتاشون انحصاری میشن دی: پس مرجع اصلی گیم همین pce

e3 چیز خاصی نداره برای امثال ما که با تحقیق صحبت میکنن از همین الان کاملا مشخصه داستان چیه تو e3 اعلام میکنن قوطی ps4 نمیتونه بازیهارو تو 4k اجرا کنه این کجاش عجیبه ما موندیم .. اون زمان که نسل بعدی کنسول بیاد و شما پشت ویترین فقط داری نگاش میکنی تازه خدایانی چون gm110 شرکت معظم انویدیا رو کرده
دی:

دوستان با عنوان Starcraft 2 Heart Of The Swarm اصلا شوخی نکنید چون فهمش خیلی سنگینه بعد اینجوری ما هم مجبوریم شوخی کنیم .

دیگه اشکال از فرستنده نیست .

خودم سر عنوان Splinter Cell Conviction دوتا xbox360 سوزوندم اینقدر که داغ میکرد افتضاح بود کلا کنسول همینه
ممنون

رئیس سونی اروپا رسما گفته که 4K فقط برای پخش فیلمه و اصلا ربطی به بازی نداره . اگه اینطور میشد که شما اصلا اینطرفا پیدت نمیشد .

سر Splinter Cell Conviction 2 تا ایکس باکس سوزوندی !!!! بالاخره PS3 داشتی ، بازی کردی یا نداشتی !!! یا X360 داشتی و 2 تا سوزوندی !!!!!!!!!!!!! یا وضعت خیلی خوبه ، یا وضع خالی بندیت عالیه . زمانی که Splinter Cell Conviction اومد تو بازار ، 12 سال قبلش مایکرو X360 های با برد جاسپر رو وارد باار کرد . اون موضوع 3 چراغه شدن هم مربوط به برد های فالکونه و فقط برای نسخه های اولیه هست !!!!!!!!! که اصلا کسی اونا رو نداره !!!!!!!!!!!

وای بر من! وای بر من! یه چیزایی اینجا خوندم که اینجوری ":eek:" شدم...
خطاب به برخی کنسول فن ها و پی سی فن ها : نکنید اینکارهارو!!! ننویسید این چیزا رو!!! یه وقت دیدید تا دو سه سال بارون نیومد!

آخرین ویرایش:
دوتا xbox360 سوزوندم
:))
انصافا با اینکه سونی فنم ولی:))
یچیزی بگید با عقل ادم جور در بیاد شما بازی میکردی یا کشتی میگرفتی با کنسول؟!
یعنی pc اصلا خرابی نداره؟!
چون نرود میخ اهنین بر سنگ
به نکته خوبی اشاره کردی اتفاقا!!

خودتم بهتر از من میدونی ps4 که بعد شش سال که از زمان عرضش کذشته دیگه نخ نما شده هک بشه دیگه دلو دماغ خریدنشو ادم نداره مثل روز اول عرضه نمیچسبه
والا همین الانم یه عده هستن که دارن تازهps360 میخرن

آخرین ویرایش:
رئیس سونی اروپا رسما گفته که 4K فقط برای پخش فیلمه و اصلا ربطی به بازی نداره . اگه اینطور میشد که شما اصلا اینطرفا پیدت نمیشد .

سر Splinter Cell Conviction 2 تا ایکس باکس سوزوندی !!!! بالاخره PS3 داشتی ، بازی کردی یا نداشتی !!! یا X360 داشتی و 2 تا سوزوندی !!!!!!!!!!!!! یا وضعت خیلی خوبه ، یا وضع خالی بندیت عالیه . زمانی که Splinter Cell Conviction اومد تو بازار ، 12 سال قبلش مایکرو X360 های با برد جاسپر رو وارد باار کرد . اون موضوع 3 چراغه شدن هم مربوط به برد های فالکونه و فقط برای نسخه های اولیه هست !!!!!!!!! که اصلا کسی اونا رو نداره !!!!!!!!!!!
با تمام تفاصیل از بحث خارج میشم چون نرود میخ اهنین بر سنگ

اما یک چیز منو خیلی خوشحال میکنه و اون اینکه که در زمان عرضه بازی بینظیر watch dogs شما بدلیل اینکه ps4 بازیهاش بشددت تو ایران گرونه ارزوی بازی کردنشو دارید اما ما دقیقا

دو روز بعد عرضه بازی مجانی بازی با بالاترین حالت ممکنه رو pc مجانی حالشو میبریم البته شاید 5 سال دیگه ps4 هک بشه و شما هم بتونید بازی کنید چون کلا ادم بخواد 400 هزار تومن پول یه بازی بده ته ته دکتر باس باشه :))

حالا اون زمان کرک کردن تو بازی pc بهتون اموزش میدم نگران نباشید .:-*

خودتم بهتر از من میدونی ps4 که بعد شش سال که از زمان عرضش کذشته دیگه نخ نما شده هک بشه دیگه دلو دماغ خریدنشو ادم نداره مثل روز اول عرضه نمیچسبه

اگرم مایه دار باشی بخوای ps4 با تمام بازیهاش خریداری کنی کم کم 100 میلیون تومن باس بزاری کنار دی : که خوب تو سن سال ما با همچین پولی بری بزنی تو کسب کار بهتر جواب میده :))

پس همون 5 میلیونی که به PC میدی بهتره با کلی بازی مجانی حتی DVB هم میتونی تو PC سوار کنی و 10001 داستان دیگه .

بازم میگم PS4 چه تو E3 چه تو هر زهر مار دیگه ایی که معرفی بشه میتونه فیلم 4K نشون بده اما بازی کردن تو رزولوشن دهشتناک 4K هرگز نمیتونه و باس تو رویا تصور کنید . چون سخت افزارش تا 10 سال دیگه همینه

موفق باشید

شب خوش ما رفیتم گیم بای;)

دیگه کاملا مشخصه که هیچ سازنده کنسولی سمتش نرفته و به شدت در حال جِلز و وِلز هست..

با تمام تفاصیل از بحث خارج میشم چون نرود میخ اهنین بر سنگ

اما یک چیز منو خیلی خوشحال میکنه و اون اینکه که در زمان عرضه بازی بینظیر watch dogs شما بدلیل اینکه ps4 بازیهاش بشددت تو ایران گرونه ارزوی بازی کردنشو دارید اما ما دقیقا

دو روز بعد عرضه بازی مجانی بازی با بالاترین حالت ممکنه رو pc مجانی حالشو میبریم البته شاید 5 سال دیگه ps4 هک بشه و شما هم بتونید بازی کنید چون کلا ادم بخواد 400 هزار تومن پول یه بازی بده ته ته دکتر باس باشه :))

حالا اون زمان کرک کردن تو بازی pc بهتون اموزش میدم نگران نباشید .:-*

اگرم مایه دار باشی بخوای ps4 با تمام بازیهاش خریداری کنی کم کم 100 میلیون تومن باس بزاری کنار دی : که خوب تو سن سال ما با همچین پولی بری بزنی تو کسب کار بهتر جواب میده :))

پس همون 5 میلیونی که به PC میدی بهتره با کلی بازی مجانی حتی DVB هم میتونی تو PC سوار کنی و 10001 داستان دیگه .

بازم میگم PS4 چه تو E3 چه تو هر زهر مار دیگه ایی که معرفی بشه میتونه فیلم 4K نشون بده اما بازی کردن تو رزولوشن دهشتناک 4K هرگز نمیتونه و باس تو رویا تصور کنید . چون سخت افزارش تا 10 سال دیگه همینه

موفق باشید

شب خوش ما رفیتم گیم بای;)

همین طور واسه خودت میدوزی و میبافی !!!!!!!!!! تاکید میکنم رزولوشن 4k فقط برایپخش فیلم هست که با تراشه ای مخصوص به صورت سخت افزاری ، فیلم ها رو دکدینگ میکنه . به هیچ وجه برای اجرای بازی نیست . watch dogs رو هم با بالاترین گرافیک ممکن رو کنسولهای فعلی بازی میکنم که کلی هم حال میده .

موفق باشی

اگه gpu رو میدادن انویدیا بسازه تا ده سال از PC جلوتر بود =))

دیگه کاملا مشخصه که هیچ سازنده کنسولی سمتش نرفته و به شدت در حال جِلز و وِلز هست..

من اصلا کاری به این بحثا ندارم ولی nVidia خیلی بزرگتر از این حرفاست که با چون چیپ گرافیکیه PS4 رو نمیسازه یخواد این حرفا رو بزنه!!

من اصلا کاری به این بحثا ندارم ولی nVidia خیلی بزرگتر از این حرفاست که با چون چیپ گرافیکیه PS4 رو نمیسازه یخواد این حرفا رو بزنه!!
عزیز فکر کنم خودتون خوب میدونید پای چه سود کلانی این وسطه

گر بازیهای مشترک نسل بعدی علاقه داری برو دنبال pc خودم کمکت میکنم بهترین pc کانفیگ و اسمبل کنی
در کنارش یه ps4 بخر و تا هک نشده فعلا دو تا بازی مثل gow و کیلزون تهیه کن چون مطمئنا اصلا عمرا کسی بتونه با این قیمتهای کضایی تمام بازی های ps4 خریداری کنه
حسین اینقدر اوضاع مالیت خوبه یعنی?!:d

آخرین ویرایش:
همین طور واسه خودت میدوزی و میبافی !!!!!!!!!! تاکید میکنم رزولوشن 4k فقط برایپخش فیلم هست که با تراشه ای مخصوص به صورت سخت افزاری ، فیلم ها رو دکدینگ میکنه . به هیچ وجه برای اجرای بازی نیست . watch dogs رو هم با بالاترین گرافیک ممکن رو کنسولهای فعلی بازی میکنم که کلی هم حال میده .

موفق باشی

داداش گلم بخدا قسم من فن نیستم اگه ایران نبودیم باور کن خودم حتما PS4 خریداری میکردم

اینو بدون تو کل فروم که هیچ کسی مثل من به برند سونی علاقه نداره از TV خونه بگیر تا رادیو همه رو برند سونی گرفتم حتی موبایل اکسپریا zl ارزشو دارم واقعا عالیه

اما هم من میدونم هم شما که عنوان watch dogs روی ps4 ده برابر بهتره از xbox360 و ps3 اجرا میشه و اصلا نمیشه ردش کرد
همچنین روی pc هم watch dogs با کمی اختلاف نسب به ps4 هردو با DirectX 11 براحتی اجرا میشن پس عقل حکم میکنه فن بازی بزاری کنار بفکر یک pc خوب باشی .

حالا چند تا سوال میمونه که خیلی سادس

اگر بازیهای مشترک نسل بعدی علاقه داری برو دنبال pc خودم کمکت میکنم بهترین pc کانفیگ و اسمبل کنی
در کنارش یه ps4 بخر و تا هک نشده فعلا دو تا بازی مثل gow و کیلزون تهیه کن چون مطمئنا اصلا عمرا کسی بتونه با این قیمتهای کضایی تمام بازی های ps4 خریداری کنه

اگرl گرافیک اصلا برات مهم نیستو برای پیشرفت علم ارزشی قائل نیستی که یحتمل با همون ps3/xbox360 خودت صفا کن

وسلام نامه شد تمام

منطق يك عده توي اين بحث تن ارسطو رو توي قبر ميلرزونه.

حيفيد نمونيد توي اين مملكت هدر ميشيد.

كنسول صرفا براي بازي ساخته شده.بنابراين نتيجه گيري در مورد قدرت اون براي اجراي بازي ها تنها با استفاده از آمار و ارقام اصلا درست نيست.در واقع قدرت كنسول ها هر چي هست بالفعل استفاده ميشه ولي قدرت بالقوه PC به ندرت استفاده ميشه.

هر كدوم هم يك سري سبك هاي مخصوص به خودشون رو دارن كه هركس به هركدوم بيشتر علاقه داشته باشه ميتونه بره به اون سمت.طرفدار سبك Strategy و MMO بهتره بره به سمت PC و طرفدار Fighting و Racing و غيره هم بهتره بره سمت كنسول.

به خاطر چهار تا افكت و غيره پولتون رو نريزيد دور.

نکته ی روز:

من یک شرکت بازیساز هستم، سود برای من در اولویت قرار داره چون خونواده گرسنه منتظر منن.
من یک موتور طراحی می کنم که از قدرت PS4 و Next Xbox به طور مساوی بهره برداری کنه.
شرکت nVidia هم نمیاد به من پول بده تا من توان اضافی برای جزییات نسخه ی PC هدر بدم.
در نتیجه نسخه ی PC شامل تنظیمات "پایین تر از کنسول، مثل کنسول، یه خورده بالاتر از کنسول" میشه.

حالا هر کدوم می خوان از اون یکی قوی تر باشند.

تمام

viva جان یه جوری حرف از 4K میزنی کسی ندونه میگه الان داری Crysis 4 رو 4K و Ultra روی 120 FPS اجرا میکنی با یه کارت 480... آره داداش اگه 4K بیاد که تا سه چهار سال آینده خوابش رو هم نمیتونی ببینی... الان به فکر تایتان باش که از بازی هایی مثل Watch Dogs، BF4 و... که تازه شروعِ ش عقب نباشی! چون با این وضعیت کارت ها معلوم نیست که آخر نسل آینده باید یه هفت هشت ده تا تایتان بیست، به خودت ببندی. (شاید تونستی روی سه تا مانیتور اجراش کنی!! آره از این چرت پرتا وقتی کسی کم میاره)
دیگه ندیده بودم کسی پایرت کنه و بهش افتخار هم بکنه و از نقات قوت پی سی هم بدونش!

اینم کارایی یه تایتان خدایی یکی بیاد بگه همچین چیزی ارزش 4 میلیون تومن داره؟ (یا حتی همون 1000$ دلارش! باهاش میشه دوتا کنسول های نسل آینده سونی و مایکرو رو خرید)

wiy03vuxcnf8bdvxgl9s.png

من خودم بیشتر فن کنسول هستم ولی باید قبول کرد که pc همیشه یه سرو گردن بالاتر از کنسولهای بازی هست مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته

والا بروسلی جان شما همین الان پشت pc نشستی داری با بنده تو فروم گفتگو میکنی :))خودتم میدونی قوطی یه گوشه اتاقت داره باد میخوره .
تمام بازیها هم تو pc طراحی میشه بعد برا کلک پول چندتاشون انحصاری میشن دی: پس مرجع اصلی گیم همین
شما میتونی از این به بعد بجای استفاده از کاغذ، از درخت استفاده کنی اخه مرجع اصلی کاغذ درخته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or