NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

شما میتونی از این به بعد بجای استفاده از کاغذ، از درخت استفاده کنی اخه مرجع اصلی کاغذ درخته!
میان ماه من با ماه گردون فاصله از زمین تا آسمان است !
به طور کلی من کاری با مرجع چیزای مختلف ندارم:d ولی اینکه PC مرجع ساخته شدن بازی ها هست حرف درستی هست و نمیشه با مغلطه اونو با درخت و کاغذ متشابه گرفت ! بگذریم بحث منحرف میشه اینطوری :)

آخرین ویرایش:
عزیز فکر کنم خودتون خوب میدونید پای چه سود کلانی این وسطه

پای هر چقدر سود هم در میون باشه یه شرکتی مثل انویدیا نمیاد یه حرفی از رو هوا بزنه که اعتبارش زیر سوال بره!!!

داداش گلم بخدا قسم من فن نیستم اگه ایران نبودیم باور کن خودم حتما PS4 خریداری میکردم

اینو بدون تو کل فروم که هیچ کسی مثل من به برند سونی علاقه نداره از TV خونه بگیر تا رادیو همه رو برند سونی گرفتم حتی موبایل اکسپریا zl ارزشو دارم واقعا عالیه

اما هم من میدونم هم شما که عنوان watch dogs روی ps4 ده برابر بهتره از xbox360 و ps3 اجرا میشه و اصلا نمیشه ردش کرد
همچنین روی pc هم watch dogs با کمی اختلاف نسب به ps4 هردو با DirectX 11 براحتی اجرا میشن پس عقل حکم میکنه فن بازی بزاری کنار بفکر یک pc خوب باشی .

وسلام نامه شد تمام

من کجا گفتم که watch dogs روی کنسولهای نسل فعلی بهتر از PC و کنسولهای نسل بعدی احرا میشه ؟ مشخصه رو کنسولهای نسل بعد و pC بهتره .

من اصلا فن بازی نمیکنم . میخوام جو زدگی بیش ازحد شما روکنترل کنم . 100 بار گفتم PC قویتره .امابرای بازی نیست . تمام بازیهای نسل بعدی که برای PC عرضه میشن ، پورت کنسولی خواهند بود و نهایتا با 60 فریم و 1080 اجرا خواهند شد . نه بیشتر .

100 بار گفتم بازم میگم ، بازیهای مثل کرایسیس شاید تو هر 4 سال یه بار بیاد . پس ارزش نداره یه PC قدرتمند بخریم برای 4 تا بازی . شما اصلا نمیدونی کنسولها قیمتش چنده ، بازیهاش چنده ، هک میشه یا نه و .... همینطوری فقط از روی ذوق زدگی و جو گیری هی داری پشت سر هم میگی این بده و اون یکی خوبه . تو تمام پست هات همین رو گفتی .

X360 دقیقا 8 ماه بعد از اومدنش توسط تیم C4EVA هک شد و PS3 هم 3 سال !!! دلیل اینکه PS3 دیر هک شد هم فقط و فقط معماری جدید و دیسک های بلوری بودن . ازطرفی نسل جدید کنسولها معماری PC دارن و از CPU هایی با معماری جگوار استفاده میکنن . این نشون دهنده اینه که هکشون به مراتب راحت تر از چیزیه که فکرش رو میکنی . به همین دلیله که سونی و مایکرو دارن بازیهای شبکه رو گسترش میدن و به دنبال اجرای بازیها با تایید شبکه یا اتصال دائم به اینترنتن !! البته این مورد هم توسط هکرای روسی و با سرور دِدیکیت اختصاصی یا سرورهای مجازی قابل حله !!!!!! پس همونطوری که میبینی کنسولهای نسل بعد هک شدنی هستن . مخصوصا اینکه دیسک هاشون ، همون دیسک بلوری هست که مدتها پیش قفلشون شکسته شده توسط هکرها .

از طرفی هک شدن کنسولها یه جورایی خواسته خود سونی و ماکروهم هست . اونها خوب میدونن تو مناطقی از دنیا مثل ، شمال افریقا ، برزیل ، روسیه واروپای شرقی ، ایران و قسمتی از خاورمیانه ، نمیتونن کنسولهارو شیپ کنن . و از طرفی تو اون مناطق امکانات و بستر ارتباطی پر سرعتوجود نداره . پس فروشی ندارن ، علی رغم اینکه میتونن بازار خوبی داشته باشن . پس میان راهکارهای هک رو خودشون منتشر میکنن تا کنسول هک بشه و تو اون مناطق هم فروخته بشه . این طوری حداقل چندین کنسول اضفی رومیتونن بفروشن .

مدیر سونی ، بخش خاورمیانه طبق اماری که داده بود ، میگفت میزان فروش PS3 تو دوبی و امارات حدود 2 میلیون دستگاه بوده . خوب واقعا کلا جمعیت این کشورها به 2 میلیون میرسه !!!!!!!!! بعدش میگفت اما امار فروش بازی تو این مناطق نشون میده تمامی کنسولهای ما اینجا فروش نرفتن . مشخصه خیلی از این کنسولها میاد توایران .

پس این بهت بگم که شما نگران هک کنسول نباش . نسل بعدی هم هک میشه . بعد از معرفی PS4 و X720 فقط خبرهای گروههای بزرگ هک مثل C4EVA و تیم ISO و ... رو دنبال کنی به یه نتایجی میرسی . مثل همین الان که WII U تقریبا طبق گفته هکرها بسیار راحته و مشکلی نداره . :)) میمونه بازیهاش که اونم خدابزرگه .

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------

بین ماه من با ماه گردون فاصله از زمین تا آسمان است !
به طور کلی من کاری با مرجع چیزای مختلف ندارم:d ولی اینکه PC مرجع ساخته شدن بازی ها هست حرف درستی هست و نمیشه با مغلطه اونو با درخت و کاغذ متشابه گرفت ! بگذریم بحث منحرف میشه اینطوری :)

لید پلتفرم تمامی بازیها همیشه کنسول یا پلتفرم ضعیفتره . نه PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لید پلتفرم تمامی بازیها همیشه کنسول یا پلتفرم ضعیفتره . نه PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کی گفته لید بازیها پلتفورم ضعیف باشه,خیلی از بازیها مثل اکثر بازیهای کپکام تو این نسل لیدشون PC بود!!!

من کی گفتم PC از نظر تعداد بازی و محدود کردن بازی ها اوله خوب معلومه کنسول از نظر تعداد بازی و حتی بازی های قشنگ از لحاظ گیمپلی برتره بحث اینجا سره گرافیک و کیفیته حاج حسین جان.:d

مشخصه از سوزه اصلا Nvidia نبود PS3 همچین قدرت گرافیکی می‌تونست داشته باشه؟
Nvidia گند زد با کارت گرافیک ps3 دیگه همه اطلاع دارن که کارت گرافیک 360 از ps3 قویتره"با یه سال اختلاف!!!!!!!!" ...بازی ساز ها نتونستن یه بازی مولتی رو درست رو ps3 اجرا کنند..اون برتری ps3 تو اختصاصیهاش بخاطر اینکه پوست استادیوهای سونی کنده میشه میشینن از چیپ سل کار میکشند در اصل سل تکنیکهای جدید گرافکی رو امولت میکنه

کلا انویدیا حرف زیادی زده!
قدرت پردازشی با استفاده مطلوب از اون دو چیز متفاوت هست!همین نسل فعلی رو نگاه کنید!خیلی از پردازنده ها و گرافیک ها روی کاغذ از کنسول ها خیلی بهترن ولی در میدان عمل به مراتب کارایی کمتری دارن!
بعد چون نسل بعد رقیبش قطعات رو ساخته اینطوری حرف میزنه!

کی گفته لید بازیها پلتفورم ضعیف باشه,خیلی از بازیها مثل اکثر بازیهای کپکام تو این نسل لیدشون PC بود!!!

قانون بازی سازاست :| از خودم که درنمیارم دوست عزیز . برای اینکه بتونن سطح جزئیات تکنیکی بازی رو درست پیاده کنن قاعدتا باید اول بازی رو رو ضعیف ترین پلتفرم هر نسل بهینه کنن تا بتونن به بهترین شکل رو پلفرمهای قویترن اجراش کنن . برعکسش نمیشه .

کلا دو سه نفر تو این تاپیک داریم که بعد جور خودشون رو به در ودیوار میزنند که حرف غیر منطقی خودشون رو به کرسی بشوند. واقعا این همه تلاش و فعالیت جای تبریک و خسته نباشید داره
اخه برادر فنی که هی تپ تپ عکس میذاری !!! به خدا بقیه هم از سیستم های میدرنج که شما داری ، بهترش رو دارند و دیدند این داستان ها رو . عکس از کنسولی 6 سال پیش اومده گذاشتی داری مثلا با DX11 pc مقایشه میکنی!!!! اون کیلزون جدید رو بشین ببین تفاوتش با همون کرایسیس 3 هم کاملا معلومه از لحاظ فنی ( حالا شما متوجه نشدی یه مطلب دیگه است)منطقت رو اگر ملاک قرار بدی متوجه میشی زمانی شما همین اختلاف 20 تا 30% رو برای نسل بعد ببینی که حدود 4 تا 5 سال گذشته باشه و شما یه pc high end برای 4 سال بعد رو داشته باشی تا تفاوت ها دوباره شروع بشه .
من مرده اون 128 انتی الایز یا .... هستم که میان میگن .عجب داستانی داریم بسیار نشاط اور

من کی گفتم PC از نظر تعداد بازی و محدود کردن بازی ها اوله خوب معلومه کنسول از نظر تعداد بازی و حتی بازی های قشنگ از لحاظ گیمپلی برتره بحث اینجا سره گرافیک و کیفیته حاج حسین جان.:d

خوب گفتی پلتفرم اول. منم جوابتو دادم دیگه :d

دوستان اینا زبون ما رو نمی فهمن چون فقط براشون گرافیک مهمه. یه پا فریم نیاد پایین، علف بلندتر باشه و...
در مورد گفته انویدیا هم هر عاقلی می دونه اگه حرفش درست بود AMD هم اعلام می کرد PS4 ضعیفه. اصلا انویدیا نه سر پیازه نه ته پیاز و تو ساخت PS4 دخالت نداشته و یه چیزی رو هوا پرونده...واقعا خبرش ارزش خبری هم نداره به این علتی که عرض کردم.

من اصلا کاری به این بحثا ندارم ولی nVidia خیلی بزرگتر از این حرفاست که با چون چیپ گرافیکیه PS4 رو نمیسازه یخواد این حرفا رو بزنه!!

فقط سونی نیست که هر سه شرکت با هاش کار نکردن..
حالا به غیر از سهام که به شدت پایین میاد و رغیبش AMD جلو میزنه اگر برای هر کنسول نسل بعد 10 دلار سود برای اون شرکتی که کارت گرافیکی کنسول رو ساخته در نظر بگیری با 250 میلیون کنسولی که احتمالا فروش میره رقمی معادل 2.5 میلیارد دلار سود از دست میده..

کلا انویدیا حرف زیادی زده!
قدرت پردازشی با استفاده مطلوب از اون دو چیز متفاوت هست!همین نسل فعلی رو نگاه کنید!خیلی از پردازنده ها و گرافیک ها روی کاغذ از کنسول ها خیلی بهترن ولی در میدان عمل به مراتب کارایی کمتری دارن!
بعد چون نسل بعد رقیبش قطعات رو ساخته اینطوری حرف میزنه!
من متوجه نمیشم چطور بسیاری از گرافیک ها و پردازنده ها از کنسول کارایی کمتر دارند در حالی که روی کاغذ قویتر هستند ؟!
نرم افزار های بنچمارک PC رو اگر بشه روی PS3 و XBOX 360 به اجرا در آوورد باید بندازیش سطل آشغال و یه نو بخری چون دود سوختنش از دود دودکش خونتون بیشتره:d
در بازی به قول دوستمون هنوز بازی ای نیومده که از حداکثر قدرت عملی PC استفاده کنه این کشمکش ها سره کیفیت کنسول و PC پشت پرده داستان هایی داره که باعث سود کلان واسه ی شرکت ها شده پس نمیشه توان PC رو فقط روی بازی با کنسول مقایسه کرد.

من متوجه نمیشم چطور بسیاری از گرافیک ها و پردازنده ها از کنسول کارایی کمتر دارند در حالی که روی کاغذ قویتر هستند ؟!
.

توان کمتر ندارن . همونطور که گفتم لید پلتفرم ساخت بازی ، پلتفرمه ضعیف تره . الان قدرتمند ترین CPU دنیا Intel Xeon E5-4650 @ 2.70GHz هست که مدل سروره و از CPU های PC میشه Intel Core i7-3960X @ 3.30GHz رو نام برد که 8 امین CPU قدرتمند دنیاست . قیمتش هم تو امازون $989.99 هست که به پول ما میشه 4 میلیون !!!!!!!!! خوب اصلا ارزش داره ؟؟؟؟ بازی ای براش هست ؟؟؟؟

معمولا CPU های بازیها رو طوری میسازن که بتونن تو پردازش موازی بهتر عمل کنن . یعنی به صورت موازی چندین برنامه وچندین فعلیت مثل هوش مصنوعی ، گرافیک ، کنترل رنگ و ... رو انجام بدن . اما پردازنده های PC معمولا تمرکزشون رو پردازش چند رشته برای مصارف شخصی مثل کارهای گرافیکی وانیمشن سازی هست . دقیقا میشه مثل مثال کامیون و فراری که تو چند پست صفحه قبل گفتم . برای همین پردازنده ها تو کنسولهای کارایی بهتری از خودشون برای پردازش بازی به نسبت PC نشون میدن .

میزان این تفاوت رو میتونی تو گرز اف وار 1 و 3 ( جادگمنت ) ببینی . یااینکه کرایسیس 3 نسخه کنسولهای فعلی . که اگر دیده باشی خودت هم تعجب میکنی که چه طوری کنسول 7 سال پیش چنین چیزی رو اجرا میکنه !!! با این کیفیت !!

قانون بازی سازاست :| از خودم که درنمیارم دوست عزیز . برای اینکه بتونن سطح جزئیات تکنیکی بازی رو درست پیاده کنن قاعدتا باید اول بازی رو رو ضعیف ترین پلتفرم هر نسل بهینه کنن تا بتونن به بهترین شکل رو پلفرمهای قویترن اجراش کنن . برعکسش نمیشه .

میشه واسه این قانون من درآوردیتون یه منبع هم بیارین؟؟
اونوقت چجوری مثلا یه بازی مثل ویچر 2 یا کرایسیس 1 رو کنسولا اومد؟؟؟؟
فقط سونی نیست که هر سه شرکت با هاش کار نکردن..
حالا به غیر از سهام که به شدت پایین میاد و رغیبش AMD جلو میزنه اگر برای هر کنسول نسل بعد 10 دلار سود برای اون شرکتی که کارت گرافیکی کنسول رو ساخته در نظر بگیری با 250 میلیون کنسولی که احتمالا فروش میره رقمی معادل 2.5 میلیارد دلار سود از دست میده..

اصلا متوجه حرف من نشدین!!!
میگم انویدیا نمیاد یه حرفی از رو هوا به هر دلیلی بزنه,\الا باز شما حرف خودتون رو بزنین!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or