داداش گلم بخدا قسم من فن نیستم اگه ایران نبودیم باور کن خودم حتما PS4 خریداری میکردم
اینو بدون تو کل فروم که هیچ کسی مثل من به برند سونی علاقه نداره از TV خونه بگیر تا رادیو همه رو برند سونی گرفتم حتی موبایل اکسپریا zl ارزشو دارم واقعا عالیه
اما هم من میدونم هم شما که عنوان watch dogs روی ps4 ده برابر بهتره از xbox360 و ps3 اجرا میشه و اصلا نمیشه ردش کرد
همچنین روی pc هم watch dogs با کمی اختلاف نسب به ps4 هردو با DirectX 11 براحتی اجرا میشن پس عقل حکم میکنه فن بازی بزاری کنار بفکر یک pc خوب باشی .
وسلام نامه شد تمام
من کجا گفتم که watch dogs روی کنسولهای نسل فعلی بهتر از PC و کنسولهای نسل بعدی احرا میشه ؟ مشخصه رو کنسولهای نسل بعد و pC بهتره .
من اصلا فن بازی نمیکنم . میخوام جو زدگی بیش ازحد شما روکنترل کنم . 100 بار گفتم PC قویتره .امابرای بازی نیست . تمام بازیهای نسل بعدی که برای PC عرضه میشن ، پورت کنسولی خواهند بود و نهایتا با 60 فریم و 1080 اجرا خواهند شد . نه بیشتر .
100 بار گفتم بازم میگم ، بازیهای مثل کرایسیس شاید تو هر 4 سال یه بار بیاد . پس ارزش نداره یه PC قدرتمند بخریم برای 4 تا بازی . شما اصلا نمیدونی کنسولها قیمتش چنده ، بازیهاش چنده ، هک میشه یا نه و .... همینطوری فقط از روی ذوق زدگی و جو گیری هی داری پشت سر هم میگی این بده و اون یکی خوبه . تو تمام پست هات همین رو گفتی .
X360 دقیقا 8 ماه بعد از اومدنش توسط تیم C4EVA هک شد و PS3 هم 3 سال !!! دلیل اینکه PS3 دیر هک شد هم فقط و فقط معماری جدید و دیسک های بلوری بودن . ازطرفی نسل جدید کنسولها معماری PC دارن و از CPU هایی با معماری جگوار استفاده میکنن . این نشون دهنده اینه که هکشون به مراتب راحت تر از چیزیه که فکرش رو میکنی . به همین دلیله که سونی و مایکرو دارن بازیهای شبکه رو گسترش میدن و به دنبال اجرای بازیها با تایید شبکه یا اتصال دائم به اینترنتن !! البته این مورد هم توسط هکرای روسی و با سرور دِدیکیت اختصاصی یا سرورهای مجازی قابل حله !!!!!! پس همونطوری که میبینی کنسولهای نسل بعد هک شدنی هستن . مخصوصا اینکه دیسک هاشون ، همون دیسک بلوری هست که مدتها پیش قفلشون شکسته شده توسط هکرها .
از طرفی هک شدن کنسولها یه جورایی خواسته خود سونی و ماکروهم هست . اونها خوب میدونن تو مناطقی از دنیا مثل ، شمال افریقا ، برزیل ، روسیه واروپای شرقی ، ایران و قسمتی از خاورمیانه ، نمیتونن کنسولهارو
شیپ کنن . و از طرفی تو اون مناطق امکانات و بستر ارتباطی پر سرعتوجود نداره . پس فروشی ندارن ، علی رغم اینکه میتونن بازار خوبی داشته باشن . پس میان راهکارهای هک رو خودشون منتشر میکنن تا کنسول هک بشه و تو اون مناطق هم فروخته بشه . این طوری حداقل چندین کنسول اضفی رومیتونن بفروشن .
مدیر سونی ، بخش خاورمیانه طبق اماری که داده بود ، میگفت میزان فروش PS3 تو دوبی و امارات حدود 2 میلیون دستگاه بوده . خوب واقعا کلا جمعیت این کشورها به 2 میلیون میرسه !!!!!!!!! بعدش میگفت اما امار فروش بازی تو این مناطق نشون میده تمامی کنسولهای ما اینجا فروش نرفتن . مشخصه خیلی از این کنسولها میاد توایران .
پس این بهت بگم که شما نگران هک کنسول نباش . نسل بعدی هم هک میشه . بعد از معرفی PS4 و X720 فقط خبرهای گروههای بزرگ هک مثل C4EVA و تیم ISO و ... رو دنبال کنی به یه نتایجی میرسی . مثل همین الان که WII U تقریبا طبق گفته هکرها بسیار راحته و مشکلی نداره .

میمونه بازیهاش که اونم خدابزرگه .
---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------
بین ماه من با ماه گردون فاصله از زمین تا آسمان است !
به طور کلی من کاری با مرجع چیزای مختلف ندارم:d ولی اینکه PC مرجع ساخته شدن بازی ها هست حرف درستی هست و نمیشه با مغلطه اونو با درخت و کاغذ متشابه گرفت ! بگذریم بحث منحرف میشه اینطوری
لید پلتفرم تمامی بازیها همیشه کنسول یا پلتفرم ضعیفتره . نه PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!