NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

پست های گهربار دوستان رو نمیخونم لامذهب بار اطلاعتی انقدر بالاست از قوه درک ما خارجه:دی ! همینجوری چشمم خورد:

Nvidia Announces PhysX Support for PlayStation 4
پست گهربارتونو خودم اره عزیزم باید پول بده این داستان مشخصه هر زمانم انویدیا دلش بخواد باید طبق رویه اون سونی جلو بره .
این عکسم برای کنسول بازان نسل هفتم قرار دادیم که در فقر کیفیت بصری بازی ها بسر میبرن .و صرفا جهت اطلاع بود
موفق باشی

شما هم میتونی بجای درخت اززز ........

دوستان عکسو ببینید لذت ببرید
من توصیه میکنم دوستان روزی 7 الی هشت بار به تفاوت ها درون عکس توجه کنن . اتومات خودش میوفته:d

111fdf1111.jpg

EEEEEEDDD.jpg

فعلا تا دوستان منتظر ps4 علیه سلام هستند ما داریم به لطف pc از باریها کمال استفاده رو در 1080 میبریم
woow چقدر موهای لارا زیباست ;)
با 4 تا تار موی لارا حال کن کنسول باز هام با اینا حال میکنن البته این فقط یه مشت نمونه خروار خیلی دیگه هست که نزاشتم
والا بنظر من ارزش اینا خیلی بیشتر از 4تا تار موست بماند خیلی از انحصاری های سونی که عکس نزاشتم>:d

پست های گهربار دوستان رو نمیخونم لامذهب بار اطلاعتی انقدر بالاست از قوه درک ما خارجه:دی ! همینجوری چشمم خورد:

Nvidia Announces PhysX Support for PlayStation 4
دقیقا تایید میشه بار اطلاعاتی بسیار بالاست. الان من به یه معادله مجهول در رابطه با دوست که ارشیو عکسش رو اینجا داره اپلود میکنه رسیدم
اگه میشه یکی بیاد به من توضیح بده الان مقایسه بنچمارک تو DX9 با DX11 چه ربطی به PS4 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
نکنه این دوستمون فکر میکنه PS4 رو DX8.1 رندر میکنه

میزان این تفاوت رو میتونی تو گرز اف وار 1 و 3 ( جادگمنت ) ببینی . یااینکه کرایسیس 3 نسخه کنسولهای فعلی . که اگر دیده باشی خودت هم تعجب میکنی که چه طوری کنسول 7 سال پیش چنین چیزی رو اجرا میکنه !!! با این کیفیت !!
واقعا من که تعجب میکنم ملت چه طوری با فریم زیر 30 و رزولوشنی که حتی HD هم نیست بازی میکنن با این کیفیت!! احیانا خبر داری که FPS بازی کردن زیر 40 45 فریم مثل شکنجه میمونه البته برای شمای که با Aimbot بازی میکند هم تعجبی نداره اگه خبر نداشته باشی:)

Crysis 3 remains at 1152x720 on 360 and 1024x720 on the PS3,

کسی خواست کیفیت کنسول 7 سال پیش و پردارشش فوق خفنشو ببینه ویدئو این صفحه رو ببینه=))

(Heads Up: Crysis 3 Screenshot Comparison and Analysis (PS3 vs. Xbox 360

02138288503006271724.jpg

واقعا آدم نظرات رو تو این چند صفحه میخونه شاخ در میاره فک نکنم بعضی های که تو این تاپیک نظرات قشنگ و از دید خودشون دندان شکن میدن حتی 15 سال رد کرده باشن طرز فکر بعضی ها وحشتناک سطحی و بچه گانه هست.

آخرین ویرایش:
با 4 تا تار موی لارا حال کن کنسول باز هام با اینا حال میکنن البته این فقط یه مشت نمونه خروار خیلی دیگه هست که نزاشتم
اگه میخوای با بازی های انحصاری کنسول مانور بدی جواب نمیده چون نهایت با خرید یه PS3 همه این عناوین حل میشه اما چیزی که این تاپیک داره دنبال میکنه اینه که کنسول همیشه پشت سر PC حرکت میکنه بدلیل اینکه شما در PC کیفیت تجربه میکنی که هرگز نمیتونی در کنسول تجربه کنی دقیقا چیزی که استاد بزرگ Tony Tamasi فرمودن .:d

کارت گرافیکت چیه شا پسر ؟:d

نوشتم که!انگاری دوربینت و cpuت ضعیفه ها:d

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ----------

اگه میخوای با بازی های انحصاری کنسول مانور بدی جواب نمیده چون نهایت با خرید یه PS3 همه این عناوین حل میشه اما چیزی که این تاپیک داره دنبال میکنه اینه که کنسول همیشه پشت سر PC حرکت میکنه بدلیل اینکه شما در PC کیفیت تجربه میکنی که هرگز نمیتونی در کنسول تجربه کنی دقیقا چیزی که استاد بزرگ Tony Tamasi فرمودن .:d
ps3 یا xbox360 داری(فقط سوال کردم)؟

بابا بس كنيد ديگه خسته نشديد؟
بذاريد دلشون خوش باشه اخه تو گروني رفتن فقط 1 ميليون پول كارت گرافيك دادن تو دلشونو خالي نكنيد رفتن يه پي سي اي بستن كه نسل بعد هم با اين قطعات بازيها رو بقول خودشون اخرين گرافيك(lol)بازي كنن
خو خودتونو جاي اينا بذاريد
اولا اول نسل بعد تا اخرش تفاوتي بين پي سي high end و كنسولا نيست دوما نيست سوما به خيال باطل هم شايد يه اپسيلون باشه
پي سي بازا هميشه دوست دارن بازيهارو در اخرين گرافيك بازي كنن و دائم تو يه فكر خيالي كه گراف پيسيشون از كنسولا بالاتره به سرميبرن شما سعي نكنيد اونهارو از اين خواب قشنگ پوشالي بيدار كنيد
ولشون كنيد بحال خودشون
طرف اومده ميگه بازيهاي ps4 چهارصد تومن؟=))
خودتون بدونيد منظورش از اين حرف چي بوده اين پستش از چه چيزي نشعت ميگيره؟:))
باشه اقا قبول 400 تومن مثه مرد ميديم بازي ميخريم ولي نه عذاب نصب ميكشيم نه ذلت ارورو هزار كوفتو زحرمارو

کاملا تایید میکنم صحبتتون رو فقط اضافه کنم همون یه قلم Red Dead Redimtion قرار بود برای PC بیاد Rock Stars ترسید با انتشارش روی PC و کپی برداری شدید ضرر می کنه اونم نداده فعلنم GTA V رو روی PC به حال تعویق در آورده حالا اگر این بازی های انحصاری روی PC بیان مطمئن باشید گرافیکشون چند برابر کنسول خواهد بود آخه چطور انتظار میره کنسولی که بازی PC رو نمیتونه 60 فریم 1080p پردازش کنه بازی انحصاریش از PC با کیفیت تر باشه !!! آدم شاخ در میاره به خدا ...

نوشتم که!انگاری دوربینت و cpuت ضعیفه ها:d

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ----------

ps3 یا xbox360 داری(فقط سوال کردم)؟
درود
والا داشتم عزیز چیز خاصی نیست ادم بخاد خالی ببنده برامم تومنی دوزار ارزش نداره دوستان چی فکر میکنن کلوپ سر کوچه هم میشه رفت کنسول دست گرفت :d چیز خاصی نیست
اما تنها عنوانی که واقعا حسادت بر انگیزه GOW مگرنه PC هم انحصاری های خفنی داره که دوستان در صفحات قبل اشاره کردن میتونید مشاهده کنی

درضمن همین الان که دارم با شما صحبت میکنم دارم شبکه MTVLIVE HD بواسطه کارت DVB روی PC تماشا میکنم اینم یکی از هزاران مزیت PCe

بدرود

من میگم قانون خودمه !! من در اوردیه . !!! شما هم باش تا تونسل بعد این قانون ( به قول شما من در اوردی ) رو ببینی که چه طور اجرا میشه و چه طوره همین قانون pc روله میکنه .

پس اینبار یه حرفی میخوای بزنی بگو که قانون خودمه و به عنوان یه فکت به خورد مردم نده!!!
این قدر هم از حرص حرف نزن که PC له میشه یا فلان میشه,گذر زمان همه چیز رو نشون میده!!!

بحث سره قدرت و سخت افزار نیست اخه چرا اینقد میپرید به هم...اول اینکه کلا معماری کنسول و Pc با هم فرق میکنه و هیچوقت نباید این دو رو از این نظر و در حیطه اجرای بازی مقایسه کرد...حالا بحث کیفیت اجرا بکنار که یه کنسول قابلیت اینو داره که با یه PC چند برابر قویتر از خودش تو اجرای بازی بهتر عمل کنه.چون بحث قدرت نیست بحث معماریه که مخصوص گیم طراحی شده

دوم اینکه الان دیگه بازیسازا دیگه کم کم میان روی کنسول مانور میدن و اگه منطقی باشیم میبینیم که کار درست هم همینه طرف اگه علاقه به بازی داره یه کنسول محبوب رو جور میکنه و رو اون حساب باز میکنه برا بازی کردن.{همون کاری که بلیزاردبا دیابلو کرد}
سوم اینکه شما چرا بحث انحصاریها رو در نظر نمیگیرید؟ الان یکی مثل من هیچوقت نمیتونم با هر هزینه ای که روی یه PC کنم بازیهایی مثل آنچارتد یا گاد اف وار یا هیوی راین یا حتی همین ایکس باکس مثلا چرخ دنده های جنگ و خیلیای دیگه رو بازی کنم...

هیچ بحثی نیست که اگه یه PC دهها برابر یه کنسول قدرت داشته باشه هیچ فایده ای رو بازیهای انحصاری نداره واصلا بحث در مورد مقایسه بازیها تو این دو مقوله صحیح نیست.

و در آخر مقوله ای میمونه که تو ایران گرچه زیاد رواج نداره ولی نباید دورشو خط بکشیم و اونم بحث شبکه های بازی و آنلاین و pSN و XBOX LIVE هستش که با همون کنسول در دسترسی قرار میگیره و امکانات بیشماری رو شامل میشه...

بدرود...:)

بذاريد دلشون خوش باشه اخه تو گروني رفتن فقط 1 ميليون پول كارت گرافيك دادن تو دلشونو خالي نكنيد رفتن يه پي سي اي بستن كه نسل بعد هم با اين قطعات بازيها رو بقول خودشون اخرين گرافيك(lol)بازي كنن
اولا اول نسل بعد تا اخرش تفاوتي بين پي سي high end و كنسولا نيست دوما نيست سوما به خيال باطل هم شايد يه اپسيلون باشه
پي سي بازا هميشه دوست دارن بازيهارو در اخرين گرافيك بازي كنن و دائم تو يه فكر خيالي كه گراف پيسيشون از كنسولا بالاتره به سرميبرن شما سعي نكنيد اونهارو از اين خواب قشنگ پوشالي بيدار كنيد
ولشون كنيد بحال خودشون
باشه اقا قبول 400 تومن مثه مرد ميديم بازي ميخريم ولي نه عذاب نصب ميكشيم نه ذلت ارورو هزار كوفتو زحرمارو
همون قسمت قرمز کل صحبت شما رو زیر سوال می بره چون در 20 سال تاریخ PS 1,2,3 و PC کاملا خلاف حرف شما بوده اگر اثباتشو می خواید پست های چند صفخه ی قبل رو بخونید.
بقیه مطالبتون رو هم که احتمالا به شوخی فرمودید پس جوابی نمیدم.
شرمنده ها :)

کاملا تایید میکنم صحبتتون رو فقط اضافه کنم همون یه قلم Red Dead Redimtion قرار بود برای PC بیاد Rock Stars ترسید با انتشارش روی PC و کپی برداری شدید ضرر می کنه اونم نداده فعلنم GTA V رو روی PC به حال تعویق در آورده حالا اگر این بازی های انحصاری روی PC بیان مطمئن باشید گرافیکشون چند برابر کنسول خواهد بود آخه چطور انتظار میره کنسولی که بازی PC رو نمیتونه 60 فریم 1080p پردازش کنه بازی انحصاریش از PC با کیفیت تر باشه !!! آدم شاخ در میاره به خدا ...

به به برو بکس مولتی یوزر . اکانت Steamت هم که فیکه . بیخیال بابا شما ها از چی دارین میسوزین ؟ باید قبول کنید که PS4 واقعا سخت افزار شاخی داره . چرا انقدر خودتون رو به اب و اتیش میزنین. چیزی که مشخصه رو میخواین انکار کنید ؟ تمام استودیوها اومد از PS4 تعرف کردن AMD اومده گفته از قوی ترین
سخت افرار رو PS4 استفاده کرده اونوقت دلتون به حرف این بدبخت خوشه ؟ جالبه

ولشون كنيد بحال خودشون
درود
دوست خوبم عاشق اواتارت شدم چقدر خوشمله :x
چی داری ایکس باکس ؟ یا پلی 3 میزنی؟ چندتا بازی داری خریدی یا رایت کردی ؟ دانلود میکنی بعد رایت میکنی یا دانلود میکنی بعد میریزی تو هارد ؟ یا کلا دوست داری بازی بخری دانلود نکنی ؟:d
نترس تا اخر سال نون ببری هم گیرمون نمیاد چه برسه یه سی دی اوریجیتال ps4 اونم با هلوگرام اصلی :)) 400 تومن که چیزی نیست اصلا ببین چندتاش وارد ایران میشه
البته ارزو اصلا عیب نیست
كوفتو زحرمارو
txaa/fxaa/msaa/ اینارو میگی دیگه :d
منم موافقم این تکنیک هارو اصلا دکتر بودن روشون کار کردن چه کاریه ادم همین سوپر ماریو رو میتونه کلی باهاش صفا کنه بدون هیج کفتو زهر ماری عالیه موفق باشی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or