NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

دی دی دی دین بروسلی اژدها وارد میشود

ولی جان خودمون اقا خدایی Crysis 3 رو PC 1080 زدم با تکنیک FXAA یحتمل دندونام ریخت
:))
شما الان کیلزون نگاه کن

image_killzone_shadow_fall-21469-2660_0007.jpg

حالا اینو نگاه کن . اون بقل گوشه سمت چپ زرد رنگ نوشته 3DD11 اون یعنی زندگی

crysis3_2013_02_19_15_03_16_493.jpg

تازه مرحله دوم بازی CRYSIS 3 زیر نور افتاب دیدن علفزار ها دیدن نور خورشید اون لنز دوربین وای خدای من انگار رویا بود نه حقیقت بود انگار داشتیم واقعا راه میرفتیم تو اون طبیعت بکر

همین الان دوستدارید براتون عکس میگیرم
زیر پا تو شات کریسیس 3 با دوربین وقتی میری رو فلسهای کف زمین کاملا تسلیشن شدس حالا TESSLLATION چیه بماد بحث سنگینی داره

آخرین ویرایش:
یا ابر فرض :-o سهیییییییل جان این چی بود تفت دادی دادا ؟؟؟؟

اقا من اصلا اشتباه کردم ولی جان من اینو یه جا نگیا تو با این حرفت کل جهانیانو شگفت زده کردی .
ولی جدی دادا این حالا اینجا گفتی در مورد تکنیکها اما جای دیگه نگو برا خودت میگم :d
FXAA /TXAA ببینی دیوونت میکنه خیلی هم فرق داره با MSAA و.....

موفق باشی دوست خوبم

---------- نوشته در 07:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

دوست خوبم شک نکن تو از اولین نفراتی هستی تو ایران که WATCH DOGS میتونه DX11 بازی کنه و این خیلی ارزش منده

متوجه نمی شی چی می گم؟ این چیزایی که می گید فقط برای کرایسیسه تو یه بازی مولتی مثل DMC: Devil May Cry با کارت گرافیک تایتان و سی پی یو 8 هسته ای و 8 گیگ رم هم بازی رو اجرا کنی تفاوتی با کنسول نداره! حتما کنسول نداری که نمی دونی این رو! :
r4355_Ultra_with_HD_option.jpg

r625_Xbox_360_version.jpg

فرقی دارن؟
باز باید ترجمه کنم یا افتاد الان؟

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

ولی جان خودمون اقا خدایی CRYSYS 3 رو PC 1080 زدم با تکنیک FXAA یحتمل دندونام ریخت
شما الان کیلزون نگاه کن

حالا اینو نگاه کن . اون بقل کوشه سمت چپ زرد رنگ نوشته 3DD11 اون یعنی زندگی

تازه مرحله دوم بازی CRYSIS 3 زیر نور افتاب دیدن علفزار ها دیدن نور خورشید اون لنز دوربین وای خدای من انگار رویا بود نه حقیقت بود انگار داشتیم واقعا راه میرفتیم تو اون طبیعت بکر

این کرایسیس رو نداشتید به چی چنگ می زدید؟ من که تفاوت آنچنانی نمی بینم. افکت آتش و نورپردازی کیلزون خیلیم بهتره. تازه این عکس از بدترین جای ممکن کیلزونه و برای جاهایی که دود و گرد و غبار هست نیست.
گرافیک کیلزون 3 هم از دشواری بالاتر بود چه برسه به شادو فال.

آخرین ویرایش:
متوجه نمی شی چی می گم؟ این چیزایی که می گید فقط برای کرایسیسه تو یه بازی مولتی مثل DMC: Devil May Cry با کارت گرافیک تایتان و سی پی یو 8 هسته ای و 8 گیگ رم هم بازی رو اجرا کنی تفاوتی با کنسول نداره! حتما کنسول نداری که نمی دونی این رو!
باز باید ترجمه کنم یا افتاد الان؟
این کرایسیس رو نداشتید به چی چنگ می زدید؟ من که تفاوت آنچنانی نمی بینم. افکت آتش و نورپردازی کیلزون خیلیم بهتره. تازه این عکس از بدترین جای ممکن کیلزونه و برای جاهایی که دود و گرد و غبار هست نیست.
گرافیک کیلزون 3 هم از دشواری بالاتر بود چه برسه به شادو فال.
دادا چرا ناراحت میشی ؟
تا حالا چیزی در مورد مد کردن بازی های PC تو تمام عمرت شنیدی ؟ تاحالا تونستی تو بازی DMC: Devil May Cry که رو PC اجرا شده از طریق درایو انویدیا تکنیک 32XCSAA فعال کنی :)) اتفاقا بازی کردم زندگی بود این بازی جات خالی مجانی هم دانلود کردیم زدیم تو رگ.
رفیقت بروسلی هم اشاره کرد بچه های فرومهای سخت افزاری کمی سخته بحث باهاشون .چون اطلاعاتشون تو کنسول خلاصه نمیشه

موفق باشی

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

دادا چرا ناراحت میشی ؟
تا حالا چیزی در مورد مد کردن بازی های PC تو تمام عمرت شنیدی ؟ تاحالا تونستی تو بازی DMC: Devil May Cry که رو PC اجرا شده از طریق درایو انویدیا تکنیک 32XCSAA فعال کنی :)) اتفاقا بازی کردم زندگی بود این بازی جات خالی مجانی هم دانلود کردیم زدیم تو رگ.
رفیقت بروسلی هم اشاره کرد بچه های فرومهای سخت افزاری کمی سخته بحث باهاشون .چون اطلاعاتشون تو کنسول خلاصه نمیشه

موفق باشی

این کرایسیس رو نداشتید به چی چنگ می زدید؟
مترو 2033 :))

دادا چرا ناراحت میشی ؟

موفق باشی

این عکسی که از DMC گذاشتم ندیدی؟ یکیش برای یه سیستم خفن مثل مال جنابعالیه ولی هیچ تفاوتی نداره! حتما شماها چشم برزخی دارید!
هر سال داره جایزه بهترین گرافیک تو VGA می رسه به یه بازی کنسولی اونوقت شماها دم از گرافیک می زنید؟ منتقدا خلن که جایزه بهترین گرافیک رو می دن به کنسول؟
یه بازی PC بهم نشون بده که PC مدلی به خوبی و پر جزییاتی بدن کریتوس تو GOW 3 داشته باشه...عمرا بتونی پیدا کنی!
الان گفتم کیلزون3 پیچوندی چون عمرا بازی کرده باشی!
مترو 2033
yahoo_21.gif
متروی تهران-کرج که بدتر:دی یه دموی دو ساعته:دی
گفتم بازی! نه اینکه دکمه جلو رو بگیری تیر بزنی بعد دو ساعت دکمه جلو رو ول کنی اسم سازنده ها بیاد!

ولی جان خودمون اقا خدایی Crysis 3 رو PC 1080 زدم با تکنیک FXAA یحتمل دندونام ریخت
شما الان کیلزون نگاه کن

زیر پا تو شات کریسیس 3 با دوربین وقتی میری رو فلسهای کف زمین کاملا تسلیشن شدس حالا TESSLLATION چیه بماد بحث سنگینی داره
اخه برادر من بازی که نیومده فقط یه تریلر ازش اومده و بازی ناکامله هنوز رو که 2 تا عکس تو دو محیط متفاوتن رو چطوری با هم مقایسه میکنید والا تو این عکس چیزی کم نداره از کراسیس HIGH END تازه تو یه زمینه هایی هم سره مثل نور پردازی
که البته واسه کسایی که pc بازن خرید یک کنسول مثل آب خوردنه چون فقط نصف قیمته کارتشونه
باز هم این جک رو گفتید
اولا تو ایران گذشت اون دوران که این حرفو میزدید یه سری به بازار بزنید
دوما بصورت کلی بخوای حساب کنی این رو بیاد مزیت کنسول بدونی و عیب برای PCفکر میکنید افتخاره؟!

بچه های فرومهای سخت افزاری کمی سخته بحث باهاشون .چون اطلاعاتشون تو کنسول خلاصه نمیشه
نمیدونم چرا فکر میگنی اینجا چون همه طرفدار کنسول هستن ، چیزی از pC نمفهمن !!!! منم فکر میکنم تو هات اورکلاک همه چیزی در باره سخت افزار کنسول نمیدونن !!!
والا من جایی ندیدم حسین اینو بگه :d

شما الان کیلزون نگاه کن

این 2 تا عکس دلیل برتری نیستن .

کرایسیس رو 50 فریم داره اجرا میشه . این یعنی افت فریم !!!! که تو صحنههای درگیری بیشتر از یان هم میشه .

عکس اول از بازی کیل زون : این بازی با گرافیک بی نظیرش ، فقط از 2 گیگ رم استفاده کره . زمانی که بازی اومد و از 8 گیگ رم ps4 استفاده کرد ، اون وقت بیا این عکسها رو بذار . تازه این بازیهای موج اول هستن . بذار 2 سال بگذره ، اون وقت بیا همین عکس رو مجددا بذار .

اینقدر هم تسلیشن ، تسلیشن نکن !!! چون بعید میدونم چیزی ازش بدونی . اگر هم میدونی توضیح بده .

----------------------
نسل بعد نسل گرافیک تخیلی نیست که شما داری حرص میخوری . نهایتا تمام بازی چه pc و چه کنسول رو 60 فریم و 1080 قفل هستن . نسل بعد نسل فیزیک و هوش مصنوعی پیشرفته هست که مشخص میشه کدوم پلتفرم برترینه . حالا بازم برو 4 تا عکس بذار .
هنوز کنسولهای نسل بعدی نیومدن . اگه بیان سایت های بزرگی هستن که خودشون مقایسه میذارن ، نیاز بهاین کار شما نیست .

حالا اگر چیپ گرافیکی PS4 رو خودشون طراحی کرده بودن چنان با آب و تابی تعریف می کرد از کنسول و تا 10 ساله دیگه تاضمین هم می کرد :d شاید هم می گفت از از کارت گرافیک تایتانشون هم این چیپ های گرافیکی پلی 4 قوی تره :d این نسل حسابی با اون GPU که تحویل سونی دادن گند زدن.

یه چیزی بگم PC گیمرها گریه کنن:
PS4 بیاد تو توپخونه و بقیه مغازه ها حتما بازیاش رو کرایه می دن! ما کنسول گیمرها هم از زمان سگا بازی کرایه می کردیم! یه یهک بسوزید از دیدن اینکه ما راحت به بازی 400 تومنی مون هم می رسیم!

دادا چرا ناراحت میشی ؟

موفق باشی

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

مترو 2033 :))

شما یه عکس مقایسه ای بین گیرز1 که اول نسل اومد با جاجمنت که چند روز دیگه میاد بزار تفاوت رو ببین یا از انچارتد 1 با 3.این گرافیک کیل زون هم میبینی هنوز اولشه

خدایا مارو نجات بده

دوستان کیا Tombraider رو PC بازی کردن دستاشون بالا :))

اقایی که میگی تکنیکها پشمن :)) یحتمل شما میدونی TRESSFX چیه ؟ اما اگه تو PC فعالش کنی

عکسو ببین بدون شرح موهای لارا با لبات بازی میکنه

EEEEEEDDD.jpg

همین الان عکسو گرفتیم
بابا این گوگل لامصبو یه سرچ بزنید اصلا سخت نیست
بخدا اگه بدونی دستان چیه .:d
بروسلی جان شما 5 سال دیگه صبر کنی با همچین جزئیاتی بازی رو PS4 میتونی بازی کنی قسم میخورم ولی تا 5 سال خیلی مونده اگه هک شه البته
چاکره همه دوستان

خدایا مارو نجات بده

دوستان کیا Tombraider رو PC بازی کردن دستاشون بالا :))

اقایی که میگی تکنیکها پشمن :)) یحتمل شما میدونی TRESSFX چیه ؟ اما اگه تو PC فعالش کنی

عکسو ببین بدون شرح موهای لارا با لبات بازی میکنه

EEEEEEDDD.jpg

همین الان عکسو گرفیتم

بخدا اگه بدونی دستان چیه .:d

چاکره همه دوستان

شما با یه 480 کرایسیس3 رو روی اخرین تنظیمات اجرا کردین؟:-o

Nvidia : The New Captain Obvious
خب معلومه هیچ کنسولی نمیتونه از نظر سخت افزاری با پی سی رقابت کنه. چون همش در حال پیشرفته. ولی کنسول یه چیزی میذارن که قیمتش متوسط باشه. یه پی سی High End قیمتش از خون منم بالاتره :دی کی میره این همه راهو
یکی از دوستان یه چیزی گفت
رم 8 گیگ DDR5 اصلا برای PC هست؟
اون گیف بود ، که یارو آروم درو میبست :دی کسی داره اونو بذاره؟ :دی

شما با یه 480 کرایسیس3 رو روی اخرین تنظیمات اجرا کردین؟:-o
نه فدای تو بشم بنده با تکنیک FXAA رو رزولوشن 1080 اجرا کردم فریمم رو 30 الی 70 فریم تو کل بازی فیکس بود اگه کارت سری 600 بود حتی رو TXAA میشد اجرا گرد
بازی خیلی خریه اصلا تو گرافیک نمیشه با CRYSIS3 شوخی کرد جدی میگم
داستانشم دوستداشتم خوب بود

یحتمل X8 میزاشتم فریم افت میکرد X8 برا از ما بهترونه اما همینم ده برابر قوطی کیفیت داشت ..
اگه دوست دارید همین الان عکس بگیرم ببینید ..

آخرین ویرایش:
هرچقدر هم اگه ضعیف باشه بازی سازا بازی رو بهینه و شاهید گرافیک زیبایی خواهیم بود که متاسفانه رو PC تک و تو بازیها بهینه میشن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or