NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

یه دونه بازی تو این سبک که سرش به تنش بی ارزه رو کنسول معرفی کنین ممنون میشم!!
تو باقی سبکا عناوین مولتی پلتفورم زیادی هست که بازی کنیم!!!

دوست عزیز اینطوریا هم شما انتظار دارید نیست و عناوین استراتژی بسیار عالی و خوبی برای کنسول ها ریلیز شده اند.
برای اینکه احتمال میدهم PC فن های متعصب شروع به ایراد گرفتن از پست بنده بکنند ، لیست بازی های برتر استراتژی که برای کنسولها منتشر شده و سرشون به تنشون می ارزه (بر اساس متای بازی ها) برای اطلاع دوستان لیست میکنم: (متای بالای 80)

Advance Wars - GBA متای 92.20
Fire Emblem: Awakening - 3DS متای 92.11
Advance Wars: Dual Strike - DS متای 90.45
Advance Wars 2: Black Hole Rising - GBA متای 90.16
Plants vs. Zombies - X360 متای 89.90
Pikmin 2 - GameCube متای 89.60
XCOM: Enemy Unknown - X360 متای 88.96
Fire Emblem - GBA متای 88.60
Tactics Ogre: Let Us Cling Together - PSP متای 88.38
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions - PSP متای 88.26
Disgaea: Afternoon of Darkness -PSP متای 87.77
Final Fantasy Tactics Advance - GBA متای 87.64
PixelJunk Monsters Deluxe - PSP متای 87.64
Valkyria Chronicles - PS3 متای 87.22
Jeanne d'Arc - PSP متای 86.34
Little King's Story - Wii متای 85.89
Fire Emblem: Path of Radiance - GameCube متای 85.85
ChuChu Rocket! - DreamCast متای 85.62
Disgaea: Hour of Darkness - PS2 متای 85.35
Disgaea 2: Cursed Memories - PS2 متای 85.33
Sid Meier's Civilization Revolution - PS3 متای 85.27
Sid Meier's Civilization Revolution - X360 متای 84.61
Defense Grid: The Awakening - X360 متای 84.45
Valkyria Chronicles II - PSP متای 84.27
Disgaea 2: Dark Hero Days - PSP متای 84.27
PixelJunk Monsters - PS3 متای 83.97
Front Mission 3 - PlayStation متای 83.78
Full Spectrum Warrior - X360 متای 83.69
Tactics Ogre: The Knight of Lodis - GBA متای 83.62
Worms 2: Armageddon - X360 متای 82.83
Phantom Brave - PS2 متای 82.82
Disgaea DS - DS متای 82.70
Disgaea 4: A Promise Unforgotten - PS3 متای 82.53
La Pucelle: Tactics - PS2 متای 82.40
Toy Soldiers: Cold War - X360 متای 82.32
Kingdom Under Fire: The Crusaders - X360 متای 82.22
Skulls of the Shogun - X360 متای 82.20
Halo Wars - X360 متای 82.05
Harvest Moon: Friends of Mineral Town - GBA متای 82.00
Sid Meier's Pirates! - PSP متای 81.97
Pokemon Conquest - DS متای 81.97
Theme Park Roller Coaster -PS2 متای 81.91
Darwinia+ - X360 متای 81.79
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - X360 متای 81.55

و.....

موفق و موید باشید

وقتی اون شرکت بازیساز ایران رو اصلا قسنتی از کره ی زمین نمیدونه و فروش اون بازی به صورت کپی یا اوریج فرقی به حال اون شرکت نداره ! (یعنی اصلا جزء امار به حساب نمیاره )
قسمتی از کره زمین به حساب نمیارن چون قانون کپی رایت رعایت نمیشه.
شما همه سیستم و بازی هاتون اوریج هستن ؟ (نرم افزار و او اس که جرا کلا )
PS3 , VITA که اریج هستم. ویندوز و IDM و آنتی ویروس هم اریج هستم.
کلا وضع همینه تا یه چیزی میگی میبینن کم میارن جواب ندارن بدن میخوان به خودت حمله کنن.
دوباره میگم:
2- فنای PC که پز بازی رایگان رو میدین اصلا درستش اینه که بازی هر قیمتی باشه برین اریجینال بخرین چون سازنده رو بازی زحمت کشیده بعد شما کپی بازی میکنید بعد سازنده کلی وقت و پول گذاشته ولی سرمایه بش بر نمیگرده بعد مثل THQ ورشکست میشه بعد واسش اشک میریزین میگین آه تو عشق من بودی با تو خاطره دارم اما نمیدونی خودت به این روز انداختیش

دوست عزیز اینطوریا هم شما انتظار دارید نیست و عناوین استراتژی بسیار عالی و خوبی برای کنسول ها ریلیز شده اند.
برای اینکه احتمال میدهم PC فن های متعصب شروع به ایراد گرفتن از پست بنده بکنند ، لیست بازی های برتر استراتژی که برای کنسولها منتشر شده و سرشون به تنشون می ارزه (بر اساس متای بازی ها) برای اطلاع دوستان لیست میکنم: (متای بالای 80)

Advance Wars - GBA متای 92.20
Fire Emblem: Awakening - 3DS متای 92.11
Advance Wars: Dual Strike - DS متای 90.45
Advance Wars 2: Black Hole Rising - GBA متای 90.16
Plants vs. Zombies - X360 متای 89.90
Pikmin 2 - GameCube متای 89.60
XCOM: Enemy Unknown - X360 متای 88.96
Fire Emblem - GBA متای 88.60
Tactics Ogre: Let Us Cling Together - PSP متای 88.38
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions - PSP متای 88.26
Disgaea: Afternoon of Darkness -PSP متای 87.77
Final Fantasy Tactics Advance - GBA متای 87.64
PixelJunk Monsters Deluxe - PSP متای 87.64
Valkyria Chronicles - PS3 متای 87.22
Jeanne d'Arc - PSP متای 86.34
Little King's Story - Wii متای 85.89
Fire Emblem: Path of Radiance - GameCube متای 85.85
ChuChu Rocket! - DreamCast متای 85.62
Disgaea: Hour of Darkness - PS2 متای 85.35
Disgaea 2: Cursed Memories - PS2 متای 85.33
Sid Meier's Civilization Revolution - PS3 متای 85.27
Sid Meier's Civilization Revolution - X360 متای 84.61
Defense Grid: The Awakening - X360 متای 84.45
Valkyria Chronicles II - PSP متای 84.27
Disgaea 2: Dark Hero Days - PSP متای 84.27
PixelJunk Monsters - PS3 متای 83.97
Front Mission 3 - PlayStation متای 83.78
Full Spectrum Warrior - X360 متای 83.69
Tactics Ogre: The Knight of Lodis - GBA متای 83.62
Worms 2: Armageddon - X360 متای 82.83
Phantom Brave - PS2 متای 82.82
Disgaea DS - DS متای 82.70
Disgaea 4: A Promise Unforgotten - PS3 متای 82.53
La Pucelle: Tactics - PS2 متای 82.40
Toy Soldiers: Cold War - X360 متای 82.32
Kingdom Under Fire: The Crusaders - X360 متای 82.22
Skulls of the Shogun - X360 متای 82.20
Halo Wars - X360 متای 82.05
Harvest Moon: Friends of Mineral Town - GBA متای 82.00
Sid Meier's Pirates! - PSP متای 81.97
Pokemon Conquest - DS متای 81.97
Theme Park Roller Coaster -PS2 متای 81.91
Darwinia+ - X360 متای 81.79
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - X360 متای 81.55

و.....

موفق و موید باشید

تعریف جنابعالی از استراتژیک چیه ؟!

مردم ما چه دغ دغه هایی دارن!!....pcفن ها رو که نگو!:دی
فک نمیکنم SONY اونقدی کوچیک شده باشه که بخواداز هشدار اینو اون ,وچند تا شرکنه تازه ب دوران رسیده بترسه...
SONY...(PLAYSTATIONیعنی اصالت ....یعنی ریشه..یعنی قدمت..یعنی 1946

قسمتی از کره زمین به حساب نمیارن چون قانون کپی رایت رعایت نمیشه.PS3 , VITA که اریج هستم. ویندوز و IDM و آنتی ویروس هم اریج هستم.کلا وضع همینه تا یه چیزی میگی میبینن کم میارن جواب ندارن بدن میخوان به خودت حمله کنن.دوباره میگم:2- فنای PC که پز بازی رایگان رو میدین اصلا درستش اینه که بازی هر قیمتی باشه برین اریجینال بخرین چون سازنده رو بازی زحمت کشیده بعد شما کپی بازی میکنید بعد سازنده کلی وقت و پول گذاشته ولی سرمایه بش بر نمیگرده بعد مثل THQ ورشکست میشه بعد واسش اشک میریزین میگین آه تو عشق من بودی با تو خاطره دارم اما نمیدونی خودت به این روز انداختیش
بابا من به کی حمله کردم :| یک کلام سوال پرسیدم ! حرف منم سر اینه شما تو کشوری زندگی میکنی که 95 % پایرت خورن . پس هر کاری بکنی نمیتونی ! یه بازی اینجوریه . اهنگ ها و فیلم هاتون رو هم از ایتیونز میخرین ؟ درست شما میتونی حمایت کنی حمایت کن تو کشوری که یدونه بازی کنسول با حقوق یه فرد(ترجیها کارمند ) برابره عملا یه همچین کاری که شما میگی غیر ممکنه ! همین .

پ.ن : همین شرکت تازه به دوران رسیده نبود الان شما مفهومی به نام Physx و Directx نداشتین :)

آخرین ویرایش:
تعریف جنابعالی از استراتژیک چیه ؟!

راستش اصلا قصد ورود به این بحث های بی نتیجه رو نداشتم و ندارم.
در ضمن من هیچ تعریفی ارائه ندادم دوست عزیز (لیستی هم که ارئه کردم بر اساس تعریف بازی Strategy از سایت معتبر GameRanking بود)
این پست منهم فقط جهت این بود که عرض کنم روی کنسول ها هم بازی های استراتژی خوبی اومدن.

موفق و موید باشید

اهنگ ها و فیلم هاتون رو هم از ایتیونز میخرین ؟
نه نمیخرم چون باید مستر کارد داشته باشی و گرفتنش دردسر.
ولی همینو بدون که از لایو تا حالا چند بار با پوینتی که داشتم فیلم خریدم و دان کردم.

درست شما میتونی حمایت کنی حمایت کن تو کشوری که یدونه بازی کنسول با حقوق یه فرد(ترجیها کارمند ) برابره عملا یه همچین کاری که شما میگی غیر ممکنه !
ببخشید بحث بجا فن بازی به پز دادن رسید اما خدمتتون بگم ما زندگیمون خیلی بالاتر از کارمندیه. و همین کافیه که من نقشی در سود دهی کمپانی که بهش علاقه دارم داشته باشم. شما با یسریها طرف میشی پول بازی اریج ندارن بعد رو اونا رو میخواین کم کنین بگین PC بهتره شما اصلا با اونا جدل نکن بیا با من جدل کن ببینم چه در چنته داری.
در ضمن: اصلا بازی درمورد گرافیک نیست در مورد گیمپلی هست. ومن فکر میکنم تجربه های بیشتری رو رو کنسول بدست میاریم...

آخرین ویرایش:
علت اینکه تکنولوژی کنسول ها بعد 8 سال داره با PC رقابت می کنه تبانی و سود شرکت های بازی سازی و اهداف بلند مدت سازنده های سخت افزار جهت سود بردن خودشون هست.
شما فکر می کنی الان نمیشه بازی رو ساخت که با طبیعت اصلی مو نزنه ؟ چرا میشه ساخت همونطور که دمو ها و انیمیشن ها ساخته میشن منتهی اگر الان EA بیاد کریسیس 4 رو یهو بکشه بالا یک شوک وحشت ناک وارد میشه و 99.9% PC های فعلی دنیا هم از پس اجرای بازی بر نمیان همونطور که کریسیس 1 یه نیم پیشرفتکی کرد و همه مجبور شدن کلا سیستم عوض کنند!
بحث سخت افزار PC و مقایسه اون با قوطی کنسور ها معامله مقایسه ژیان و لامبورگینیه فقط اینطوری ظاهر سازی شده تا منو شما کنار هم بازیمونو انجام بدیم و به مرور پیشرفت کنیم.

بالاخره یه چیزی باید باشه که مرز رو مشخص کنه وگرنه هر روز سخت افزار جدید میومد و جیب ماها فقط این وسط خالی میشد.
اگر میتونستن چیزی بسازن که با طبیعت واقعی مو نزنه توی سینما که این محدودیتا وجود نداره و همه چیز از پیش رندر شده هست و ریل تایم نیست ولی با این حال اواتار که تمام ادعاش جلوه های ویژش هست رو که میبینی جونوراش همچین طبیعی نیست و مشخصه که همه چیزش کامپیوتریه تازه همه اینا از پیش رندر شده توسط چندتا سوپر کامپیوتره نه یه کامپیوتر معمولی.

یعنی الان به عقیده خودتون به اون شرکت سازنده خیانت کردید دیگه ؟
حرف منم سر اینه که اینجا ایرانه همچین کار هایی نمیشه کرد ! :)

ولی همینو بدون که از لایو تا حالا چند بار با پوینتی که داشتم فیلم خریدم و دان کردم.
سر چی دارید دعوا می کنید فکر می کنید سایت اسکیدرو فقط واسه ایران کرک میکنه ؟:))
من خودم دوستانی دارم در سوئد و لیتوانی یا آلمان که همه فیلم و ویندوز و نرم افزار و هرچی بگید کرک شده یا تورنتی دانلود می کنند زیاد سر چیزای کلی دعوا نکنید با هم دوست باشیم.:d

دیگه یک Crysis و یک Diablo داشتین که اون هم اومد رو کنسول..!

الان ابر کامپیوتر های ناسا هم قدرت دارن ولی کو بازی..!!؟ وقتی به هزار قرآن یک بازی اونم بعد از 6 ماه یا یک سال تا خیر نسبت به نسخه کنسولی میاد رو PC دیگه به چه درد میخوره..
الان هم کلا برتری بازی های PC فقط شده فریم و رزولیشن که اون هم هیچ تاثیری تو بازی نداره و فقط به درد منتقدها میخوره..

همین شرکت تازه به دوران رسیده نبود الان شما مفهومی به نام Physx و Directx نداشتین
DirectX که طراحی شرکت مایکروسافته و کنسول ساز هم هست. در ضمن اگه شرکت کنسول ساز مایکروسافت ویندوز نمیزد انویدیا هم مفهوم Physx رو الان اختراع نمی کرد...
یعنی الان به عقیده خودتون به اون شرکت سازنده خیانت کردید دیگه ؟
خیانته ولی کاری از دست من برنمیاد دوست عزیز!!!!!!!!!!:d

بالاخره یه چیزی باید باشه که مرز رو مشخص کنه وگرنه هر روز سخت افزار جدید میومد و جیب ماها فقط این وسط خالی میشد.
اگر میتونستن چیزی بسازن که با طبیعت واقعی مو نزنه توی سینما که این محدودیتا وجود نداره و همه چیز از پیش رندر شده هست و ریل تایم نیست ولی با این حال اواتار که تمام ادعاش جلوه های ویژش هست رو که میبینی جونوراش همچین طبیعی نیست و مشخصه که همه چیزش کامپیوتریه تازه همه اینا از پیش رندر شده توسط چندتا سوپر کامپیوتره نه یه کامپیوتر معمولی.
بله محمد عزیز حرفتون کاملا صحیح است ولی فیلم آواتار رو الان با فیلم Avengers نمیشه مقایسه کرد البته جلوه های ویژه فیلم یکم بحثش با بازی فرق داره ولی همون جلوه ویژه ی فیلم روی PC تا 5 سال دیگه هم با این پیشرفت دست نیافتنیه.
به طور کلی با صحبتتون موافقم.

مثل اینکه علاقه خاصی به مسخره کردن دارید شما؟
اگه جواب مثبته، بفرمایید که از ادبیاتی درخور خودتون استفاده کنیم؟
ببین جناب کسی با شما نبود که خودتونو واسه لایک گرفتن انداختین وسط از این به بعد هم هر چی شما و اون دوستتون که پستاتونو لایک میکنه درموردم نقل قول کنید بی جواب میمونه.برین خوش باشین...تو فیس بوگ

ما یه عده pc باز داشتیم از قدیم فنهای قدیمی pc هستند فوق العاده انسانهای با شعور و فهیم...اقا طرف دوست داره بازیها رو های اند بازی کنه به کسی ربطی نداره...مثالش هم اینه اقا جون یکی با فیلم 720p احساس ارمش میکنه در حالی یکی با 1080p هم راضی نمیشه حساسیت خاصی به کیفیت داره ...یا کلکسیونرها...مثلا خودم سکه جم میکنم چند هفته پیش نزدیک ... برای یک سکه قدیمی دادم..خوب عشقمه ربطی به درامدم هم نداره...در حالی که هم 360 دارم هم یه pc نسبتا های که پارسال گرفتم روی کنسول بیشتر بازی میکنم دلیلشم نمیدونم شاید طنبلی نصب بازی باشه شاید هم چیز دیگه....
ولی امان از دست کنسول بازهایی که تازه یه ساله pc برای بازی گرفتن شاید هم چند ماه pc باز شدند...فرهنگ pc باز در حد جنگهای فن بویهای کنسولها اوردن پایین........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or