NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

من احتمالا حدس میزنم که به خاطر اینکه گرافیک PS4 توسط ای ام دی ساخته شده Nvidia لج کرده داره بد میگه :دی البته یه جورایی 100% یک PC High End قوی تر از PS4 ظاهر میشه! ولی خوب نه دیگه در این حد :دی

بعیده از شرکت معظم انویدیا بخواد اینجوری خودشو کوچیک کنه . شرکتی مثل سونی که اصلا تخصصی تو تولید تراشه گرافیگی نداره همیشه اویزونه به ابر شرکتهای تولید کننده تراشه
اما اکثرا کاربران فروم سخت افزاری با انواع اقسام بنچمارک تست در سایتهای معتبرسروکار دارن میدونن شرکت amd جلوی تراشه های گرافیکی ساخت انویدیا حرفی برای گفتن ندارن (بحث در این زمینه بشدت طولانیه رجوع کنید به فروم های سخت افزاری ) .tressfx گفتن انحصاری amd هست اما amd غلط کرده همین الان تمام کارتهای شرکت معظم انویدیا
Direct Compute 5.0 ساپورت هستن مثل هلو tressfx ساپورت میکنن . نمونشم با عکس اثبات کردیم.

در کل به ضرر سونی شد بخاطر قیمت و... خودشو فنا کرد.

آخرین ویرایش:
بعیده از شرکت معظم انویدیا بخواد اینجوری خودشو کوچیک کنه . شرکتی مثل سونی که اصلا تخصصی تو تولید تراشه نداره همیشه وصله به ابر شرکتهای تولید کننده تراشه
اما اکثرا کاربران فروم سخت افزاری با انواع اقسام بنچمارک تست در سایتهای معتبرسروکار دارن میدونن شرکت amd جلوی تراشه های گرافیکی ساخت انویدیا حرفی برای گفتن ندارن .tressfx گفته شده انحصار amd هست اما amd غلط کرده همین الان تمام کارتهای شرکت معظم انویدیا
Direct Compute 5.0 ساپورت هستن مثل هلو tressfx ساپورت میکنن .

چند صفحه پیش هم یه چیز گفتی و رفتی ولی مدرک نیوردی، الان دقیقا مدرکی بیار که ثابت کنه حرفی برای گفتن نداره

TressFX هم فناوری معرفی شده از طرف AMD هست جایی ندیدم گفته باشه انحصاری ...

پـَ نـَ پـَ میتونه! یک 690 کلِ PS4 رو میخوره باو.. ;)

الان؟ شاید، 2 سالِ دیگه؟ No Way (در کل تایتان 1000 دلاری هم از رده خارج میشه ناراحت نباش به قول ابوالفضل تا شما بخوای این بازی رو پی سی اجرا کنی ما سه چهار دور رفتیمش)

چند صفحه پیش هم یه چیز گفتی و رفتی ولی مدرک نیوردی، الان دقیقا مدرکی بیار که ثابت کنه حرفی برای گفتن نداره

TressFX هم فناوری معرفی شده از طرف AMD هست جایی ندیدم گفته باشه انحصاری ...

یعنی واقعا شما فکر میکنی تراشه ایی single gpu از شرکت amd شما میتونه با ابر تراشه gk110 single gpu انویدیا رقابت کنه ؟ :))

یحتمل الان دارم بازی دانلود میکنم سرعت اینترنتم ته میکشه فردا دو میلیونتا بنچمارک از titan رو میکنم خدمتتونن نشون میدیم دوستان استفاده کنن . با قدرت gk110 اشنا بشن .
شما کوداکورهای انویدیا رو اصلا دست کم نگیر شوخی ندارن :)) کلا کارت گرافیکهای شرکت amd جلوی کارت گرافیکهای شرکت معظم انویدیا باید جیک جیک کنن :))

یه تست از Unigine Heaven 4.0 با فاکتور تسلیشن 2 بگیر ببین کارت گرافیکت چطوری گریه میکنه
هنوز وارد مباحث تخصصی تراشه ها نشدیم مگرنه بنده جز به جز واحدهای [FONT=&amp]Warp scheduler[/FONT] [FONT=&amp] اینجا شجره نامه شو میریزم رو میز تا بدونید کارتهای انویدیا چقدر در پردازش dx11 قوی هستن .
سونی سوادشو نداره بخواد با انویدیا کار کنه همش فکر قیمت کمتره .. فقط میخوادتهشو گل بگیره ..
فعلا صحبتهای تاپیک در حد بگو بخنده حرفی نشده تا وارد این قسمتهای مهم تراشه ها بشیم

نام اصلی کاربری من VFSDF هست .[/FONT]:d

آخرین ویرایش:
آقا من جواب مهم ترین سوالم رو از PC گیمرهای محترم (محترمه!) نگرفتم!
اگه گرافیک PC برتری داره واقعا و یه سری آپشن های مخفی-چشم برزخی هست (غیر از تو کرایسیس و مترو) که گرافیک رو تو همه بازیا یه نسل جلوتر می بره، چرا منتقدا همیشه جایزه بهترین گرافیک رو به بازی های کنسولی می دن؟
الف-مغز خر خوردن
ب-از بچه های سخت افزار نیستن
ج-دیدن برتری PC چشم برزخی می خواد
د-سیستم ناسا ندارن
این سوال رو جواب بدید ممنون می شم واقعا. فقط نپیچونید که PC استراتژی داره و گرافیک مترو و کرایسیس بالاست!

یعنی واقعا شما فکر میکنی تراشه ایی single gpu از شرکت amd شما میتونه با ابر تراشه gk110 single gpu انویدیا رقابت کنه ؟ :))

یحتمل الان دارم بازی دانلود میکنم سرعت اینترنتم ته میکشه فردا دو میلیونتا بنچمارک از titan رو میکنم خدمتتونن نشون میدیم دوستان استفاده کنن . با قدرت gk110 اشنا بشن .
شما کوداکورهای انویدیا رو اصلا دست کم نگیر شوخی ندارن :)) کلا کارت گرافیکهای شرکت amd جلوی کارت گرافیکهای شرکت معظم انویدیا باید جیک جیک کنن :))

یه تست از Unigine Heaven 4.0 با فاکتور تسلیشن 2 بگیر ببین کارت گرافیکت چطوری گریه میکنه

اون بنچ ها رو نگه دار برا خودت همشونو دیدم، تیتان برای نسل بعده انویدیاس پس باید تا نسل بعد amd صبر کنی

بحث در مورد الانه که کارتای سری 7xxx amd با سری 6 انویدیا هم قدرت هستن اگه میتونی خلافشو ثابت کن

سیستم من قوی نیست نمیخواد گریشو در بیاری اما جنابعالی برو بنچهای 7990 و ARES II رو ببین بعد از گریه کارتای amd حرف بزن

اگه گرافیک PC برتری داره واقعا و یه سری آپشن های مخفی-چشم برزخی هست (غیر از تو کرایسیس و مترو) که گرافیک رو تو همه بازیا یه نسل جلوتر می بره، چرا منتقدا همیشه جایزه بهترین گرافیک رو به بازی های کنسولی می دن؟
الف-مغز خر خوردن
د-سیستم ناسا ندارن
این سوال رو جواب بدید ممنون می شم واقعا. فقط نپیچونید که PC استراتژی داره و گرافیک مترو و کرایسیس بالاست!

میشه شما به سوال من جواب بدی که چرا تو vga 2011 بازی witcher2 اصلا نامزد بهترین گرافیک نشد ؟ یا تو vga 2010 مترو2033 اصلا نامزد دریافت این جایزه نشد ؟
لابد لایقش نبودن ؟هان ؟
تو قسمت جوایز باید جایزه گرافیک پی سی و کنسول از هم جدا باشه چون قابل مقایسه نیست...مثل همین سایت خودمون که جایزه بهترین گرافیک کنسولی و بهترین گرافیک پی سی را از هم جدا گرفته.... دوست عزیز بردن جایزه بهترین گرافیک Spike VGA دلیل بر این نمیشه که اون بازی بهترین گرافیک موجود باشه این حرف را چون هم UNCHARTED2&3 و GOW3 بازی کردم با اطمینان کامل میزنم :-*

آخرین ویرایش:
الف-مغز خر خوردن
د-سیستم ناسا ندارن
ناز گل گرامی
اولا که بهترین عنوان با گرافیک جهانبرای PC و کرایسیس 3 نام داره این یک مورد که اصلا اینو با بازی های کپسولها تو رده بندی مقایسه نمیکنن .
مورد بعدی چون تو کنسولها شما مجبوری بری اوریج بازی بخری در امدشون تو این صنف بیشتره برای همین دقت بیشتری روی طراحی بازی های انحصاری میکنن

حالا سوال من از شما یک لحظه تصور کن GOW رو PC یه نسخه ازمایشی شو رو پی سی عرضه کنن فقط برای دیدن تفاوت :)) میدونی چه اتفاقی میوفته ؟ :))
اون بنچ ها رو نگه دار برا خودت همشونو دیدم، تیتان برای نسل بعده انویدیاس پس باید تا نسل بعد amd صبر کنی
تایتان برای نسل بعده ؟ کی همچین حرفی رو برای شما تفت داده ؟؟ :))
پسر خوب تایتان هم پدر بزرگواره 680 هست فقط تعداد SMX هاش زیاد شده و از خاندان مطهره کپلره یا همون میزان نانو متری

انویدیا GK110 یا همون تایتان رو نکرد چون عملا همون 680 کوچولوش پدر کارتهای AMD در اورده بود .. تایتان این اواخر رو کرد تا فقط حال سونی بگیره بگه کنسولش جوجه بازیه مگرنه خیلی وقته انویدیا AMD اصلا حسابم نمیکنه :))
شما DIE SIZE تراشه رو ببین عشق میکنی . البته نمیدونم تا چه حد در مبانی تخصصی تراشه های گرافیکی تخصص دارید تا بهتر بتونم توضیح بدم

اما از حرفی که زدید مشخصه نمیشه زیاد ادامه داد

آخرین ویرایش:
الف-مغز خر خوردن
د-سیستم ناسا ندارن

اقا من نمیخوام طرفداریه pc رو بکنم ولی فک کنم اونکه همیشه بازیایه کنسولی بهترین گرافیک میشن بخاطر اینه که اونا میگیرن
همون گرافیک کنسولی رو ملاک قرار میدن برای مقایسه بین پلتفرما وگرنه کل این سالا همیشه pc بهترین گرافیک میشد!ولی
در کل من کنسول رو ترجیح میدم چون پولی که میدی دیگه تا 6 7 سال برات هر بازی که بیاد رو میاره بالا.مثلا شما یه سیستم
که همزمان با عرضه ps3-xbox جمع شده باشه رو در نظر بگیر بازیایی که الان رو 360 راحت بالا میان رو اون باید با حداقل تنظیمات
بازی کنی نمونش دوست خودم که همین اتفاق براش افتاد.

به هرحال فن بودن بدون تحقیق بد نیست :d

اما اسپم دادن اینجوری ارزش تاپیکو فقط کم میکنه

موفق باشید شب خوش

:)) تو یکی که خیلی باحالی . جالبه خودت خدای اسپم هستی به دیگران گیر میدی . هر پستی که تو یکی میدی من گزارش میکنم . چون به جز خراب کردن جو تاپیک و فن بازی بی مورد هیچی توش نیست . خوش باش با PCیت

خدایا مارو نجات بده

دوستان کیا Tombraider رو PC بازی کردن دستاشون بالا :))

اقایی که میگی تکنیکها پشمن :)) یحتمل شما میدونی TRESSFX چیه ؟ اما اگه تو PC فعالش کنی

عکسو ببین بدون شرح موهای لارا با لبات بازی میکنه

EEEEEEDDD.jpg

:))

همین الان عکسو گرفتیم
بابا این گوگل لامصبو یه سرچ بزنید اصلا سخت نیست
بخدا اگه بدونی دستان چیه .:d
بروسلی جان شما 5 سال دیگه صبر کنی با همچین جزئیاتی بازی رو PS4 میتونی بازی کنی قسم میخورم ولی تا 5 سال خیلی مونده اگه هک شه البته
چاکره همه دوستان

فقط درمورد این تصویر و ذوق زدگیت میخوام نکته ای رو بگم :

1- تکنولوژی TressFX انحصارا ساخت کمپانی AMD هست .
2- تمام محاسبات مربوطه به پردازش مو تو این تصویر توسط DirectCompute صورت میگیره . DirectCompute یه زبان اسمبلیه که تمام تراشه های گرافیکی ازش استفاده میکنن .
3- برای پردازش چنین تکنولوژی ای به تراشه ای بامعماری GCN یا ( Graphics Core Next ) نیاز داریم که مختص AMD هست . یعنی همون معماری PS4 ، دیگه فکر کنید PS4 چه غولیه .
( عکس وازسیستم خودت گرفتی ؟! یعنی اینکه سیستمت AMD هست ؟! اگه نیست پس فعلا خواب این تکنولوژی که ذوق مرگت کرده رو ببین :)))
4- تمام کارت های سری 7000 AMD و بالاترفقط ازاین تکنولوژی پشتیبانی میکنن . نوع پردازش این تکنولوژی به صورت موازی هست .

---------- نوشته در 06:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 AM ارسال شده بود ----------

بعیده از شرکت معظم انویدیا بخواد اینجوری خودشو کوچیک کنه . شرکتی مثل سونی که اصلا تخصصی تو تولید تراشه گرافیگی نداره همیشه اویزونه به ابر شرکتهای تولید کننده تراشه
اما اکثرا کاربران فروم سخت افزاری با انواع اقسام بنچمارک تست در سایتهای معتبرسروکار دارن میدونن شرکت amd جلوی تراشه های گرافیکی ساخت انویدیا حرفی برای گفتن ندارن (بحث در این زمینه بشدت طولانیه رجوع کنید به فروم های سخت افزاری ) .tressfx گفتن انحصاری amd هست اما amd غلط کرده همین الان تمام کارتهای شرکت معظم انویدیا
Direct Compute 5.0 ساپورت هستن مثل هلو tressfx ساپورت میکنن . نمونشم با عکس اثبات کردیم.

جوابت و بالا دادم . من که جایی ندیدم این تکنولوژی رو تراشه های انویدیااجرا بشه !! چون این تکنولوژی مختص AMD هست . انویدیا غلط کرده از این تکنولوژی پشتیبانی میکنه . این تکنولوژِی مثل تکنولوژی فیزیک انویدیاست که مختص کارت های انویدیاست . اینم مختص AMD و سری 7000 به بالاست . اگر هم اضافه بشه ، به واسطه DX11 این اتفاق میافته .

اون عکس رو هم از تو اینترنت کپی کردی . نه سیستم خودت !! چه قدر مگه زمان داشتی که هم عکس و زدی تو فروم هم متن پست رو نوشتی و هم رو تصویر رو 2 بار گرفتی !!!! بعدش ردیش تو فوتوشاپ کنار هم گذاشتیتش !!! این کارا حداقل 10 دقیقه زمان میخواد !!!!!!!!!!!! اما تو تمام این کار را رو در عرض 2 دقیقه انجام دای .

من ازت خواهش میکنم اینقدر خالی نبند .

===================================
کارایی تسلیشن تو معماری GCN ( که مخصوصPS4 هست )
tessellation_benches_960W.jpg

powertune_960W.jpg

PRT_960W.jpg

tessellation_comparison_1024W.jpg

این عکسا بخشی از بهینه سازی های وتکنیک های معماری GCN مخصوص PS4 هست . بازم بیا هی بگو PC !! با اینکه هیچ چی در باره معماری کنسولهای نسل بعد و مخصوصا GCN نمیدونی !!!!!!!

=======================

اینم برای اونایی که میگن از خودت فکت نده بیرون و حرف نساز و ........ با چشمای باز ببینید که نگیداز خودت در اوردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازم میگم این تکنولوژی فقط برای AMD هست نه انویدیا ! منابع زیر برای عزیزان چشم و گوش بسته هست !

http://www.techpowerup.com/180675/AMD-TressFX-Technology-Detailed.html

http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/02/26/amd-tressfx/

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or