Movie Center

SiminSecret

کاربر سایت
0033.jpg ​
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.​

فهرست سایت ها و ربات های دانلود فیلم و سریال که بدون سانسور هستن (آپدیت شده در تاریخ 11 آبان 1405):

farsiland.com = دانلود فیلم های سینمای ایران به محض پخش شدن + سریال های پخش شده از سرویس های استریم ایرانی
بامابین - دانلود فیلم و سریال بدون سانسور با زیرنویس فارسی چسبیده
ناین مووی: دانلود فیلم و سریال با زیرنویس و دوبله فارسی
SeenTa Watch – فیلم چی ببینم؟ موتور هوشمند پیشنهاد فیلم و سریال
مووی‌چی | دانلود اپلیکیشن فیلم و سریال برای اندروید، iOS و تلویزیون
فمیلی مووی | آرشیو فیلم و سریال با دانلود مستقیم
http://yekmoviez.com
https://nightmovie.org
بی سی موویز - دانلود و تماشای فیلم و سریال با زیرنویس فارسی چسبیده
دنیای سریال
https://digimoviez.com
https://www.f2medi.ir/
https://almasmovie.website/
سینماتیکا
زرفیلم - دانلود فیلم و سریال با زیرنویس فارسی چسبیده
https://avamovie.shop
hydrahd - Watch Movies and Series in High Definition
http://9movie.tv

بهینه‌ترین اپ‌ها برای اندروید:

اپلیکیشن‌های بامابین - بامابین
اپلیکیشن های ناین مووی
مووی چی (@movie_chi) | تک لینک | یک لینک بیو
https://oskolkhan.site/OskolKhan-1.9.1.apk
app link - بی سی موویز
https://cdn.nightmovienew.com/upload/handy/app-release.apk
https://linkbin.pw/avamovie/

ربات:

@Bamabin_bot
@seentawatchbot
@DonyayeSerialBot
@filmgirbot
@OmegaDlBot
@StreamWideBot
@yekmoviezbot
@Cinema_Twitter_Farsibot


🎬 سایت برای زیرنویس فیلم و سریال :

🌐 subkade.ir
🌐 subzone.ir
🌐 3fa.ir

⚠️اگر سایتی باز نشد درصورت نیاز با فیلترشکن باز شود✅
.
Stremio
(از تورنت استریم میکنه)
stremio.com

تماشای آنلاین فیلم و سریال خارجی:
fmovies.co
movies2watch.tv


میخوای بدونی نسخه دیجیتال فیلم ها چه زمانی عرضه میشه؟ کلیک کن!
 
آخرین ویرایش:
من الان متریکس 4 تموم کردم یک نظری بدم تا بعدا بیشتر به پیام های فیلم فکر کنم.

بزرگترین اشتباه فیلم این بود که نویسنده فکر میکنه مخاطبین فیلم با lore بعد از داستانه سه گانه فیلم که در بازی ادامه داشت آشنایی دارن و همه هم نشستن 29 تا کامیکو خوندن تا رفرنسهارو متوجه بشن و از همه مهمتر چپتر آخر animatrix یعنی matriculated که نحوه ی humanize کردن ماشین هارو نشون میده... خلاصه اگه کسی اینارو ندونه و بخواد از لنز 3 گانه به فیلم جدید نگاه کنه همون 15 دقیقه ابتدایی فیلم کافی بود که بخوره تو ذوقش.
به عنوان مثال assassinate شدن مورفییِس داخل matrix online که به عنوان canon و تایید خواهران wachowski هست.



من خودم اصلا از شماره 4 توقع فایتینگ سیکوئنس خاصی نداشتم و بیشتر میخواستم رو داستان و فلسفه تمرکز داشته باشه ، چیزی که تو شماره اول به شدت تو چشم بود مباحثی مثل casuality , free will و predeterminism، fatalism که البته تو این قسمت هم تا حدودی بهش پرداخته شد... تم کلی فیلم هم دنیای امروزی به خوبی نشون میده که همه برای خودشون یک متریکس شخصی دارن ( سوشیال مدیا ) که با توجه به سلایق شخص فرد دچار شست و شو مغزی میشه و احساسات انسان را weaponized میکنن تا بتونن برای منفعت ازش تغذیه کنن. کاری که the analyst داخل فیلم انجام میداد، فکر میکنم جدی نبودن تم و استفاده از color grading متفاوت یا حتی بعضی از دیالوگهای goofiness چپتر 1 فیلم کمک خیلی خوبی کرده تا بتونه اوضاع و نگرش سطحی آدما تو دنیای مدرن نشون بده... البته این بستگی به شخص داره که بتونه برای لحظاتی اون حس نوستالژی فیلم های قدیمو بزاره کنار و با واقعیت امروزی مواجه بشه.
دنیای که نئو داخلش گیر افتاده بود درواقع همون زندگی ایده آلی بود که cypher میخواست داخلش زندگی کنه که البته بعدا یک سری کالت و ایدئولوژی blue pill به عنوان cypherite ازین نگرش بوجود اومد که تحت کنترل ماشین ها بود که انسان ها رو به ادامه زندگی داخل متریکس تشویق میکرد.

 
دوستان بهترین کیفیت 4k زیر 10 گیگ برای کدام انکودر هست؟
زیر 10 گیگ اصلا 4K شما تماشا نکن! تا خود 15 گیگ به نظرم گلدن پاپ ها بهترین ها هستن مثل ریلیز DON... برای 4‌K باید بالای 40 گیگ حجم بزاری
 
توقع دارید با ماتریکسی روبرو شوید.که تمام حرفایش را با همان نسخه ی اول زد.
چه چیزی حقیقت دارد.؟
-در نسخه ی اول باید از برزخ گذر کنید.
و مسیر نئو با یافتن عشق و از گذر برزخ آغاز می شود.
-و در نسخه ی بارگذاری مجدد شاهد تکامل شخصیت نئو هستیم.او یاد می گیرد دید خصمانه ی خود را نسبت به ماشین ها تعدیل کند.هامان به او یاد آوری می کند ماشین ها و انسان ها برای ادامه‌ی حیاط به همدیگر نیاز دارند.
-و در نسخه ی انقلاب ماتریکس نئو می آموزد از هر چیز پیش افتاده ای و ظاهراً تصادفی کارکرد مخصوص خودش را دارد.
ملاقات نئو با خانواده راما کاندرا در جایی دور و بعید در ایستگاه قطار مجازی،جایی که به نظر می رسد کالبد دیجیتالی نئو رها شده و سرگردان است.اینجا به نظر می رسد کارگردان می خواهد شما را به گذشته و فیلم نخست بازگرداند.و بر عنصری سرنوشت ساز و نهایی یک بار دیگر تأکید کند. عشق! در جایی دور از انتظار و بعید و به مانند فیلم نخست برزخ وار و مرموز. نئو در ادامه ی فیلم( یا همان مسیر نئو) می آموزد عشق فقط یک واژه است و مهم ارتباطی است که واژه بر آن دلالت دارد.و نئو به واسطه ی فرزانگی که درون او ایجاد می شود قابلیت درک از خودگذشتگی پیدا می کند.
فرانچایز اینجا پایان می یابد.
فیلم چهارم به نظر می رسد به این خاطر ساخته شده است. که عواقب سه نسخه‌ی پیشین را نمایان کند.شخصا هیچ انتظاری از فیلم نداشتم.در نبود واچسفکی دیگر مشخص بود این یک فیلم یک سویه است.و و از روی تریلر مشخص بود که فیلم چه مسیری را دنبال می کند.امیدوارم در اینجا تمام شود.و به نظر هم همینطور است.
+اگر قصد دارد ادامه پیدا کند.باید روی فضاسازی آن کار کنند.کیانو برای این نقش دیگر زیادی پیر شده است.و کری ان ماس نیز هینطور.اکشن فیلم در سطح سه گانه نیست.و این neo آن neo بزن بهادری نیست که می شناسیم و صحنه های مبارزه فیلم های قبل شبیح رقص ضربات بروی نت های موسیقی بود.یک اپرا در فضای سایبر پانک به سبک وسترن های اسپاگتی به خصوص لیونه شخصیت تحسین شده فیلم کم حرف فیلم و نیز مهارت بی چون و چرایش در مبارزه.هر چند نیو همچنان کم حرف است اما به نظر می رصد عامدانه و آگاهانه شمایل اسطوره ای او را کنار زده اند.
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or