Origami 2008
عضو تحریریه
استاد یک سر بیاد ایران میشه پای ثابت کارهای منوچهر هادی . هردو سالی یک مشت کار میدن همه از دم آشغالجناب بروس ویلیس رکورد زده 9 تا فیلم در یک سال همه از دم آشغال ! جالبه توی همه این فیلمها به یک شکل بدون گریم با همون کله تاس همیشگی تازه 9 تای دیگه هم برای سال بعد آماده کرده
View attachment 237070
نمیدونم اینجا پست شد یا نه ولی عاقای obama مثل هر سال لیست فیلم های مورد علاقش رو توییت کرد:
View attachment 237160
به خود لیست کاری ندارم و در کل لیست خیلی خوبی به نظر میرسه، فقط اومدم بگم فیلم اولی، Drive my Car رو خیلی منتظرشیم
View attachment 237161
اقتباس یکی از داستان های موراکامی هست که هیچی، اینطور فیلم های آروم و درام ژاپنی رو خیلی دوست دارم به شخصه، در کل فیلم هایی که در مورد روابط ادما و موارد و مشکلات روزمره میسازن به طرز عجیبی خوبن.
حالا جدا از اینا، فیلم متا و نقد های خیلی مثبتی هم گرفته و ملت هم از فیلم راضی بودن...
+
tragedy of macbeth هم البته خیلی خوب به نظر میرسه و اگه به اندازه تریلرش عجیب باشه میره بالای لیست بهترین فیلم های 2021 برای من...
+
عاقا این 2021 هر چقدر برای صنعت بازی ها بد بود، بجاش فیلم خوب زیاد داشت
+
در مورد the last duel اینجا پست ندادم فکر کنم، فیلم واقعا خوب ولی بیش از حد طولانی بود، اونم طولانی بودنی که اذیت کننده بود برای من، جوری که انگار زمان نمیرفت جلو و اگه فیلم جمع و جور تر و 30-50 دقیقه کوتاه تر بود خیلی بیشتر میپسندیدیمش...![]()
لعنتی اون سایت تورنت که من معمولا چک میکنم نزاشتش هنوزDrive My Car که خیلی وقته اومده!
ای وایفیلم blonde (با بازی آنا دی آرماس) که پیرامون ظهور و افول مرلین مونرو است، درجه سنی NC-17 دریافت خواهد کرد.
Netflix's Marilyn Monroe Biopic Will Be Rated NC-17