Movie Center

فیلم جدید ماتریکس رو دیدم ... سقوط آزاد بود به نظرم
کاشکی اصلا ساخته نمیشد
البته من کیفیت ضبط شده روی پرده سینما رو دیدم (طاقت نیاوردم تا پس‌فردا😅)

ترجیح میدادم خاطرات اون سه‌گانه دست‌نخورده باقی میموندند ...

احسنت، واقعا یک تنه داره سبک علمی تخیلی رو میبره جلو.

راما رو من راهنمایی که بودم بطور اتفاقی تو کتابهای برادرم پیدا کردم.
یادم نیست کدوم بود اما یادم میاد عکس روی جلدش دیدم و شروع کردم به خوندن، اما بعدش بقیه نسخه هارو هم با در به دری پیدا کردم.
چندسالی طول کشید ولی واقعا ارزشش داشت.

دیشب ماتریکس رو دیدم چون دیگه نمیتونستم تحمل کنم:دی چقدر فیلم عجیبی بود. فعلا نمیتونم بگم قطعی حسم بهش چیه! یه سری چیزاش خیلی خوب بود و یه سری چیزای دیگش نه چندان:دی فیلم به شدت متا و سلف رفرنسه که احتمالا دو دستگی زیادی ایجاد میکنه بین مخاطبا.
صحنه های اکشن جذاب بود، بازیگرای جدید شاید بغیر یه نفر (باگز) بقیه نچسب بودن، موسیقی هم خیلی خوب بود.
خلاصه جوری نبود که بگم شاهکاره یا نا امید کننده. صرفا خوش گذشت:دی

اولین تریلر فیلم The Northman ساخته ی رابرت اگرز، کارگردان فیلم های The Witch و The Lighthouse منتشر شد🔥
فیلم داستان یه شاهزاده ی وایکینگ رو دنبال میکنه که در جستجوی عدالت برای پدر کشته شده‌اشه..
ضمنا اکرانش اوایل اردیبهشته سال اینده اس
پ.ن: پیشنهاد میشه تریلرو ببینید!!

View attachment 237373

اولین تریلر فیلم The Northman ساخته ی رابرت اگرز، کارگردان فیلم های The Witch و The Lighthouse منتشر شد🔥
فیلم داستان یه شاهزاده ی وایکینگ رو دنبال میکنه که در جستجوی عدالت برای پدر کشته شده‌اشه..
ضمنا اکرانش اوایل اردیبهشته سال اینده اس
پ.ن: پیشنهاد میشه تریلرو ببینید!!

View attachment 237373
عجب تریلری بود به این میگن یه فیلم وایکینگی درست حسابی🤯🤯🤯🤯

تریلر The northman عالی بود!
چه کرده رابرت اگرز، خیلی منتظر بودم ببینم با یه فیلم با بودجه و وسعت بزرگتر چیکار میکنه و حداقل تریلر ناامیدمون نکرد که هیچ، فقط انتظار برای فیلم رو سخت تر کرد!
اون عناصر عجیب و مرموز بودن فیلم های قبلیش هم مثل اینکه همچنان توی فیلم هستن... 8->
+
1640020494390.png

=P~
پوستر فیلم رو هم خیلی میپسندیم

آخرین ویرایش:
چه میکنه این the northman تریلر اسپویل زیادی داشت ولی الحق آدرنالین میبره بالا سال ها بود تریلر یه فیلم اینطوری منو هایپ نکرده بودش. بالای 20 دفعه دیدمش تا الان.

چه فایت های نابی داشت خصوصا یه سکانسش از بلندی میپره با تبر میزنه به طرف.

و چه میکنه این کارگردان جوان.یه شاهکار و یه فیلم خیلی خوب داده اول کار حرفه گریش

دوستان چندتا فیلم جدید اومده
اما این‌جا کسی در موردشون حرف نزده.
فاز چیه؟:D
منظورم the french dispatch و drive my car هست

از سینمای آسیای شرقی خوشم نمیاد اما این فیلم میتونه مانع برنده شدن فیلم فرهادی بشه. سینماتوگرافی اندرسون هم کلا باهاش مشکل دارم. فیلم هایی که منتظرش هستم هنوز نیومده؛

Mass
Don't Look Up
Lost Daughter
A Hero

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or