Movie Center

غلامعلی ۹ ساله از تهران بهتر از این می‌تونست پوستر طراحی کنه! :|
گذشته از پوستر افتضاح، من هنوز نفهمیدم اینا چی توی تام هالند دیدن که برای این نقش انتخابش کردن. همین‌طور مارک والبرگ!
مارک سنش بالاس اگه نه خیلی بیشتر شبیه دریک هست ، تازه به نظر من این نسبت به بازگیر کلویی خیلی بهتر اون که تو دیواره

فیلم Antlers رو می بینم؛ تو این ۲۰ دقیقه که شروع شده به جز اتمسفر مریض و سنگینش، موسیقی متن فیلم بشدت خفن بوده و منو یاد چهار قسمت اول بازی سایلنت هیل میندازه!

فوق العاده کار کرده خاویر نابارته!

بالاخره مستند juice wrld اومد:-< اگر به هیپ هاپ و emo rap و بایوگرافی علاقه دارید از دستش ندید اصلا
Screenshot (76).png
قبل از دیدنش به نظرم مستند everybody`s everything که زندگینامه lil peepئه رو ببینید که اونم خیلی خوش ساخته
image_2021-12-16_185226.png
امیدوارم یه مستند درست حسابی هم برای تنتاسیون بسازن، حیفه از یوتیوب ملت بایوگرافیشو ببینن

غلامعلی ۹ ساله از تهران بهتر از این می‌تونست پوستر طراحی کنه! :|
گذشته از پوستر افتضاح، من هنوز نفهمیدم اینا چی توی تام هالند دیدن که برای این نقش انتخابش کردن. همین‌طور مارک والبرگ!
هایپ رسانه ای. این هالند یه فیلم خوب نداره.بازیگر مضخرف. مثل اون زندایا.ولی همش به اینا فیلم میدن.

امبارگو review های The Matrix Resurrections کمتر از 6 ساعت دیگه برداشته میشه در حال حاضر هم کشورهایی مثل تایلند، روسیه، استرالیا و... ملت در حال تماشای فیلم داخل سینماها هستن، من از دیروز تا به الان که پیگیر هستم میشه گفت نظرها مثبت بوده...

اینم نظر یه بنده خدایی که فیلمو دیده Spoiler free هر کی خواست بخونه...

Solid film… definitely worth to watch if you are a matrix fan.

Some things hit the mark , others not very much but overall enjoyable film.

I would recommend watch the first three films to familiarize with characters and understand some lore. Hopefully they can build off this and continue.

For people that are worried about the new actors .. they did a great job. I enjoyed the agent more than then new morpheus but they hit all the right spots .

8/10

Edit: I live in phuket Thailand

red carpet premiere هم 18 دسامبر یعنی 2 روز دیگس به صورت زنده میتونید تماشا کنید...

پوستر جدید :

FGvtRLoXIAMsnMB.jpg

این تام هالند به عنوان اسپایدرمن خیلی نچسبه. حالا نمیدونم من باهاش حال نمیکنم یا کلا تو دیواره :D
منم اصلا به انداره بقیه دوستش نداشتم ولی بعد این فیلم جدید خدایی رستگار میشه.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or