(STALKER)
کاربر سایت
Elite-Squad 2دوستان بیزحمت یه چندتا فیلم شبیه sicario معرفی کنید.
Elite-Squad 2دوستان بیزحمت یه چندتا فیلم شبیه sicario معرفی کنید.
این حرفی که میزنم نظر خودم به عنوان کسیه که طرفدار هریپاتر نبوده. در نتیجه امیدوارم به کسی برنخوره. اگر به نظرتون پرت اومد، حتماً ناشی از اینه که نظر من نسبت به دنیای داستانی هری پاتر خیلی پرت بوده.نمیدونم فقط من اینطوریم یا کلا این سری فیلم Fantastic Beasts اینقدر شلوغ و پلوغ و بی سر و تهه که بدون اغراق حالم به هم خورد از دیدن هر 2تاشون. از شخصیت های نچسبش گرفته تا جلوه های ویژه بیش از حد و زیادش که دیگه شورش رو درآورده. نکته مسخره-شون هم اینه که انگار جادوگری خیلی پیشرفته تره با اینکه مثلا 100 سال قبل تر از جریانات کتاب اصلیه![]()
بزن بریم راند بعدی هیچ جوره باقی به walle نمیرسند تو این 5 روز
موافقم تا حدودی ولی مسئلهای که هست اینه که هری پاتر برای رنج سنی ۱۰-۱۵ سال نوشته شده و توی ژانر و با توجه به مخاطبش خیلی خوب کارش رو انجام میده؛ رولینگ نویسنده خیلی معمولیایه ولی با این حال هری پاتر جذاب از آب درومد. مشکل اصلی دقیقا از بعدش شروع شد که رولینگ فکر کرد مسیح موعود ادبیاته… بابا زن بشین سر جات از زندگیت لذت ببر تو نه بلدی نمایشنامه بنویسی، نه فیلمنامه، هر وقت هم دهنش رو باز کرده یه چرند دیگهای گفته، از همه بدتر هم اون خزعبلاتی بود که تو پاترمور میذاشت.این حرفی که میزنم نظر خودم به عنوان کسیه که طرفدار هریپاتر نبوده. در نتیجه امیدوارم به کسی برنخوره. اگر به نظرتون پرت اومد، حتماً ناشی از اینه که نظر من نسبت به دنیای داستانی هری پاتر خیلی پرت بوده.
مشکل اصلی فانتاستیک بیستز به خاطر خودش نیست به خاطر هریپاتره. هریپاتر داستانی ـه که World Building اش نزدیک به صفره. در واقع تقریباً ورلد بیلدینگی نداره. کل دنیای داستان توی یه مدرسه وسط ناکجاآباد خلاصه شده همه اتفاقات مهم دنیا هم در اونجا رقم خورده. شاید علت اصلی که من از هریپاتر خوشم نمیومد همین بوده باشه. شاید هم نه.
اما وقتی بخوای همچین دنیایی رو بسط بدی، خود به خود مشکل ایجاد میشه. مجبوری یه چیزها و یه جاهایی رو نشون بدی که اون وقت برای یه عده ممکنه سوال پیش بیاد «پس اینا توی داستان اصلی کجا بودن».
الان اگر بخوام مثال روی بورس بزنم، همین مجموعه تلماسه رو اگر در نظر بگیرید، به خاطر World Building بهتر نسبت به هریپاتر، هر خر و خرسی میتونه بیاد داستان خودش رو توی این دنیای هربرت تعریف کنه و به کسی هم برنخوره. مثل همون کاری که پسر خود هربرت کرد و کلی کتاب تلماسه تولید کرد.
یا باز مثال روی بورس دیگه، دنیای بنیاد آسیموف که باز به همین شکله. یا استاروارز. باز ممکنه یک نفر بگه اینا کهکشانی هستن و نمیدونم ستینگ دنیاشون اجازه این کار رو میده، اون وقت میتونم مثالهای جمع و جورتری بزنم. مثل مجموعه One Piece یا منهوای Tower of God. حتی توی بازیها هم میشه به سری RE اشاره کرد.
دوستان بیزحمت یه چندتا فیلم شبیه sicario معرفی کنید.
این حرفی که میزنم نظر خودم به عنوان کسیه که طرفدار هریپاتر نبوده. در نتیجه امیدوارم به کسی برنخوره. اگر به نظرتون پرت اومد، حتماً ناشی از اینه که نظر من نسبت به دنیای داستانی هری پاتر خیلی پرت بوده.
مشکل اصلی فانتاستیک بیستز به خاطر خودش نیست به خاطر هریپاتره. هریپاتر داستانی ـه که World Building اش نزدیک به صفره. در واقع تقریباً ورلد بیلدینگی نداره. کل دنیای داستان توی یه مدرسه وسط ناکجاآباد خلاصه شده همه اتفاقات مهم دنیا هم در اونجا رقم خورده. شاید علت اصلی که من از هریپاتر خوشم نمیومد همین بوده باشه. شاید هم نه.
اما وقتی بخوای همچین دنیایی رو بسط بدی، خود به خود مشکل ایجاد میشه. مجبوری یه چیزها و یه جاهایی رو نشون بدی که اون وقت برای یه عده ممکنه سوال پیش بیاد «پس اینا توی داستان اصلی کجا بودن».
الان اگر بخوام مثال روی بورس بزنم، همین مجموعه تلماسه رو اگر در نظر بگیرید، به خاطر World Building بهتر نسبت به هریپاتر، هر خر و خرسی میتونه بیاد داستان خودش رو توی این دنیای هربرت تعریف کنه و به کسی هم برنخوره. مثل همون کاری که پسر خود هربرت کرد و کلی کتاب تلماسه تولید کرد.
یا باز مثال روی بورس دیگه، دنیای بنیاد آسیموف که باز به همین شکله. یا استاروارز. باز ممکنه یک نفر بگه اینا کهکشانی هستن و نمیدونم ستینگ دنیاشون اجازه این کار رو میده، اون وقت میتونم مثالهای جمع و جورتری بزنم. مثل مجموعه One Piece یا منهوای Tower of God. حتی توی بازیها هم میشه به سری RE اشاره کرد.
من خودم دوست دارم این سری رو ولی در همون حد خودش و برای همون رنج سنی خودش.موافقم تا حدودی ولی مسئلهای که هست اینه که هری پاتر برای رنج سنی ۱۰-۱۵ سال نوشته شده و توی ژانر و با توجه به مخاطبش خیلی خوب کارش رو انجام میده؛ رولینگ نویسنده خیلی معمولیایه ولی با این حال هری پاتر جذاب از آب درومد. مشکل اصلی دقیقا از بعدش شروع شد که رولینگ فکر کرد مسیح موعود ادبیاته… بابا زن بشین سر جات از زندگیت لذت ببر تو نه بلدی نمایشنامه بنویسی، نه فیلمنامه، هر وقت هم دهنش رو باز کرده یه چرند دیگهای گفته، از همه بدتر هم اون خزعبلاتی بود که تو پاترمور میذاشت.
من بعد از دیدن تریلرView attachment 235828
Sonic the Hedgehog 2 - Official Trailer
1080p/UTUBE
سونیک بنظر من «تنها» فیلم خوبی هست که براساس یه بازی ساخته شده، بنظر میرسه که قسمت دومش خیلی بهتر شده!
تریلرش که عالی بود!
تریلر خوب بود به جز این jacob من کلا باهاش حال نمیکنم نمیدونم چرا . یه نکته مشکوک دیگه این بود کلا تینا توی تریلر نبود یا من ندیدم ؟ یعنی اتفاقی قراره براش بیوفته ؟خب تریلر قسمت سوم جانوران شگفت انگیز هم اومد . به نظرم فیلم امیدوارکننده ایه . کل این سری صرفا برای دوستداران این دنیا ساخته شده تا دوباره برگردن به دورانی که با سری فیلم های هری پاتر داشتن . فکر نمی کنم کسی انتظار داره در سطح سری اصلی ظاهر بشه . سری اصلی هم چه اون رو تین ایجری و مناسب یک قشر سنی خاص حساب کنیم چه نه جایگاهش در خاطرات و قلب خیلی ها پابرجاست . البته شخصا به نظرم هنوز هم یکی از سری های فانتزی قابل دفاع هالیووده و به خصوص به عنوان یک فانتزی نوجوانانه و اقتباسی هنوز اگه بهترین نباشه جزو بهترین هاست و تلاش های مشابه بعدش هیچ کدوم به تاثیرگذاری سری هری پاتر نبودن برای همین فکر نمی کنم جزو آثاری باشه که با افزایش سن ارزش اش در ذهن بیننده کم بشه .
با همین دید که صرفا قراره خاطرات زنده بشه به این سری فنتستیک بیست نگاه می کنم . برای همین برام ذره ای اهمیت نداره که نیوت اسکمندر چقدر نچسبه یا شخصیت های جدید ذره ای قدرت تاثیرگذاری سری اصلی رو ندارن . همین که قراره لوکیشن های خاطره انگیز و یک سری شخصیت آشنا رو ببینم کفایت می کنه. در حرکت کثیف وارنر و البته نظرات عجیب وغیرحرفه ای رولینگ و پول پرستی اش که شکی نیست . اما کاملا بر خلاف چیزی که باید باشه به این گریندل والد جدید امیدوارم . به نظرم گریندل والد جانی دپ یک شخصیتی بود مثل جوکر جرد لتو . با اون گریم عجق وجق و اغراق در شخصیت پردازی و تا یک حدی اکتینگ زور می زد ویلین باشه . اما مدس میکلسن یک جوریه که همین طوری صاف وایسه دیالوگ بگه خباثت از سر و روش میباره . البته خب دپ تلاش اش رو کرد تو اون فیلم گریندل جای کار نداشت و نگه داشته بودن برای قسمت های بعدی که حیف دیگه قرار نیست توانایی واقعی اش رو ببینیم . حالا باید دید که فیلم چطوری از آب در اومده