Movie Center

امبارگو review های The Matrix Resurrections کمتر از 6 ساعت دیگه برداشته میشه در حال حاضر هم کشورهایی مثل تایلند، روسیه، استرالیا و... ملت در حال تماشای فیلم داخل سینماها هستن، من از دیروز تا به الان که پیگیر هستم میشه گفت نظرها مثبت بوده...

اینم نظر یه بنده خدایی که فیلمو دیده Spoiler free هر کی خواست بخونه...

Solid film… definitely worth to watch if you are a matrix fan.

Some things hit the mark , others not very much but overall enjoyable film.

I would recommend watch the first three films to familiarize with characters and understand some lore. Hopefully they can build off this and continue.

For people that are worried about the new actors .. they did a great job. I enjoyed the agent more than then new morpheus but they hit all the right spots .

8/10

Edit: I live in phuket Thailand

red carpet premiere هم 18 دسامبر یعنی 2 روز دیگس به صورت زنده میتونید تماشا کنید...

پوستر جدید :

FGvtRLoXIAMsnMB.jpg

این تام هالند به عنوان اسپایدرمن خیلی نچسبه. حالا نمیدونم من باهاش حال نمیکنم یا کلا تو دیواره :D
منم اصلا به انداره بقیه دوستش نداشتم ولی بعد این فیلم جدید خدایی رستگار میشه.:دی

3.jpg

The bloody battle is not over yet :D

شاهکار کربلایی اندرو استنتون یعنی عنوان تحسین شده، پشم افکن و پشم سوزان Wall-E، توانست با قدرت هرچه تمامتر تمام رقبای این نظرسنجی رو به خاک بزنه و راه خودش رو به مرحله نهایی هموار کنه!:D

این یکی گروه یک برنده قاطع نداره بنظرم :دی

District 9 خیلی عالیه و واقعا دوستش دارم :دی Predestination هم همیشه تو خاطرم هست بخاطر پیچش های عجیب و غریبش :دی شاید عجیب ترین فیلم تو اون محوره :دی

ولی خب میخوام رای رو به SnowPiercer بدم :دی خیلی فیلم خاصیه :دی

نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم بشدت موفق Resident Evil: Welcome to Raccoon City که طرفداران زیادی عاشقش شدند و بشدت تو کف ش هستند - مخصوصا بازیگر نقش لیان اس کندی - قرار است در ۲۱ دسامبر عرضه شود! :D :o

سه شنبه، ۳۰ آذر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or