این Tick, Tick... BOOM لین-منوئل میرندا رو بعد از ظهر شروع کردم و بعد نیم ساعت از پاش بلند شدم. اصلا منو نگرفت.
برخلاف همیلتون که سه ساعت بود کامل دیدمش.
به نظر میاد تو کارگردانی فیلم، میراندا، کمیتش لنگ میزنه.
الان دلم میخواد Total Recall رو ببینم!
تیک تیک بوم ادای احترام میرانداست به جانتان لارسن و برودوی. من بعید میدونم غیر از اهالی نیویورک و عشاق برودوی کسی ازش لذت ببره! فیلم خوبیه ولی خوب همیلتون اصولا جذابیت غریبی داره قابل مقایسه نیست
نمیدونم فقط من اینطوریم یا کلا این سری فیلم Fantastic Beasts اینقدر شلوغ و پلوغ و بی سر و تهه که بدون اغراق حالم به هم خورد از دیدن هر 2تاشون. از شخصیت های نچسبش گرفته تا جلوه های ویژه بیش از حد و زیادش که دیگه شورش رو درآورده. نکته مسخره-شون هم اینه که انگار جادوگری خیلی پیشرفته تره با اینکه مثلا 100 سال قبل تر از جریانات کتاب اصلیه
دوستان بعضی فیلمای 4k که میگیرم رو تلویزیون صداشون پخش نمیشه، همه ویژگی هاش درست لود میشه مث HDR و... ولی صدا نداره
چجوری درستش کنم؟
ویرایش: الان چک کردم فورمت صدای فیلم True HD هست، رو تلویزیون وقتی میذارم میگه This video doesn't support audio
الان تنها راهم اینه که رو همون کامپیوتر پخش کنم وصل کنم به تلویزیون اما مشکل اینجاست که HDR روشن نمیشه اینجوری ( نمیدونم چرا HDR رو که تو ستینگ ویندوز روشن میکنم یه لحظه تصویر میره و میاد دوباره خاموش میشه)