Movie Center

اِگین می :>
یه پیشنهاد:D
یه تنفس بدین به نظرسنجی های مربوط به سای-فای و اینو قرار بدین
@Jill-Valntine

?Who is your favorite archer in pop culture
View attachment 236590

پایان نظرسنجی:

لگولاس :D

جدا از شوخی، بذار بکوب نظرسنجی سای فای رو تموم کنیم بعد میرم سراغش!:D

غلامعلی ۹ ساله از تهران بهتر از این می‌تونست پوستر طراحی کنه! :|
گذشته از پوستر افتضاح، من هنوز نفهمیدم اینا چی توی تام هالند دیدن که برای این نقش انتخابش کردن. همین‌طور مارک والبرگ!

گذشته از پوستر افتضاح، من هنوز نفهمیدم اینا چی توی تام هالند دیدن که برای این نقش انتخابش کردن. همین‌طور مارک والبرگ!
1639647765632.png

مارک سنش بالاس اگه نه خیلی بیشتر شبیه دریک هست ، تازه به نظر من این نسبت به بازگیر کلویی خیلی بهتر اون که تو دیواره

فیلم Antlers رو می بینم؛ تو این ۲۰ دقیقه که شروع شده به جز اتمسفر مریض و سنگینش، موسیقی متن فیلم بشدت خفن بوده و منو یاد چهار قسمت اول بازی سایلنت هیل میندازه!

فوق العاده کار کرده خاویر نابارته!

بالاخره مستند juice wrld اومد:-< اگر به هیپ هاپ و emo rap و بایوگرافی علاقه دارید از دستش ندید اصلا
Screenshot (76).png
قبل از دیدنش به نظرم مستند everybody`s everything که زندگینامه lil peepئه رو ببینید که اونم خیلی خوش ساخته
image_2021-12-16_185226.png
امیدوارم یه مستند درست حسابی هم برای تنتاسیون بسازن، حیفه از یوتیوب ملت بایوگرافیشو ببینن

هایپ رسانه ای. این هالند یه فیلم خوب نداره.بازیگر مضخرف. مثل اون زندایا.ولی همش به اینا فیلم میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or