دوستان میگم تعداد فیلم هایی که تو 1 سال میان چقدر زیاد شده تعداد رفته بالا کیفیت فوق به طرز غیرقابل باور نکردنی اومده پایین
قبلا ها حداقل تعداد فیلم ها و کیفیتشون متعادل بود
من solaris و 12monkeys رو فکر کنم ندیدم ولی بین اونا اترنال سانشاین که رومانتیکه و اصلا sci-fi حسابش نمیکنم و اون وسط حس میکنم گزارش اقلیت اسپیلبرگ فیلم خفن تری بود.
نمی خوام غر بزنما.. همچنین بوی گند زدن به خاطرات از تریلر به مشام می رسه با دژاوو، رفرنس هوگو ویوینگ (اسمیت) با سیب زمینی فکر کنم وایب بهتری می داد تا این صحنه تریلر! هیچ حس خوبی به فیلم ندارم و همش به خودم می گم بالاخره نوستالژیه و باید دید، باز یک تریلر می دن که بیشتر گند می زنن به خاطراتم معرکه پوستراشونم تو دیواره
نمی خوام غر بزنما.. همچنین بوی گند زدن به خاطرات از تریلر به مشام می رسه با دژاوو، رفرنس هوگو ویوینگ (اسمیت) با سیب زمینی فکر کنم وایب بهتری می داد تا این صحنه تریلر! هیچ حس خوبی به فیلم ندارم و همش به خودم می گم بالاخره نوستالژیه و باید دید، باز یک تریلر می دن که بیشتر گند می زنن به خاطراتم معرکه پوستراشونم تو دیواره
همانا هر کس به سولاریس رای نده از ما نیست
این شاهکار پاسخ شوروی و کومونیست ها به شاهکار تمام دوران اودیسه فضایی کوبریک بود
یکی از بهترین فیلم های تارکوفسکی و به نظر من بهترین فیلم sci-fi کل تاریخ سینما