خب تریلر قسمت سوم جانوران شگفت انگیز هم اومد . به نظرم فیلم امیدوارکننده ایه . کل این سری صرفا برای دوستداران این دنیا ساخته شده تا دوباره برگردن به دورانی که با سری فیلم های هری پاتر داشتن . فکر نمی کنم کسی انتظار داره در سطح سری اصلی ظاهر بشه . سری اصلی هم چه اون رو تین ایجری و مناسب یک قشر سنی خاص حساب کنیم چه نه جایگاهش در خاطرات و قلب خیلی ها پابرجاست . البته شخصا به نظرم هنوز هم یکی از سری های فانتزی قابل دفاع هالیووده و به خصوص به عنوان یک فانتزی نوجوانانه و اقتباسی هنوز اگه بهترین نباشه جزو بهترین هاست و تلاش های مشابه بعدش هیچ کدوم به تاثیرگذاری سری هری پاتر نبودن برای همین فکر نمی کنم جزو آثاری باشه که با افزایش سن ارزش اش در ذهن بیننده کم بشه .
با همین دید که صرفا قراره خاطرات زنده بشه به این سری فنتستیک بیست نگاه می کنم . برای همین برام ذره ای اهمیت نداره که نیوت اسکمندر چقدر نچسبه یا شخصیت های جدید ذره ای قدرت تاثیرگذاری سری اصلی رو ندارن . همین که قراره لوکیشن های خاطره انگیز و یک سری شخصیت آشنا رو ببینم کفایت می کنه

. در حرکت کثیف وارنر و البته نظرات عجیب وغیرحرفه ای رولینگ و پول پرستی اش که شکی نیست . اما کاملا بر خلاف چیزی که باید باشه به این گریندل والد جدید امیدوارم . به نظرم گریندل والد جانی دپ یک شخصیتی بود مثل جوکر جرد لتو . با اون گریم عجق وجق و اغراق در شخصیت پردازی و تا یک حدی اکتینگ زور می زد ویلین باشه . اما مدس میکلسن یک جوریه که همین طوری صاف وایسه دیالوگ بگه خباثت از سر و روش میباره . البته خب دپ تلاش اش رو کرد تو اون فیلم گریندل جای کار نداشت و نگه داشته بودن برای قسمت های بعدی که حیف دیگه قرار نیست توانایی واقعی اش رو ببینیم . حالا باید دید که فیلم چطوری از آب در اومده