Movie Center

بنده فقط اومدم اظهار تاسف خودم رو اعلام بدارم که Back to the future رو با این رای دهی عجیب غریب به همچین جایی رسوندید! :-B
چه به لحاظ امتیاز منتقدین و چه مخاطب ها همه جوره Back to the future از مورد اول و دوم لیست جلوتره. اونم به این اختلاف نتیجه؟ سیریسلی؟ :-B
امیدوارم این نتیجه گیری از روی پخش شدن این ها از تلویزیون داخلی نباشه و واقعا هر 3 رو از سورس دیگه ای دیده باشید 8-|

بنده فقط اومدم اظهار تاسف خودم رو اعلام بدارم که Back to the future رو با این رای دهی عجیب غریب به همچین جایی رسوندید! :-B
چه به لحاظ امتیاز منتقدین و چه مخاطب ها همه جوره Back to the future از مورد اول و دوم لیست جلوتره. اونم به این اختلاف نتیجه؟ سیریسلی؟ :-B
امیدوارم این نتیجه گیری از روی پخش شدن این ها از تلویزیون داخلی نباشه و واقعا هر 3 رو از سورس دیگه ای دیده باشید 8-|
خداروشکر کن آخر نشده، Ghost کجای دلم بزار که از پلیس آهنی کمتر رای آورده؟ :-" :D
1984 هم مثل اینکه هیچ کس ندیده مثل خودم.

الان عذاب وجدان گرفتم، شب دانلود میکنم برم ببینمش.
@Jill-Valntine
شاید به کارم نیاد ولی اگه قالب اجازه میده، کاش گزینه تغییر رای هم میزاشتی.
============
آآآآآآآآآ الان یادم افتاد اول باید کتاب بخونم، پس هیچی دیگه ، از ارزشهای 1984 چیزی کم نمیشه، فعلا خداحافـــــــــــــــــظ.

==================
@Jill-Valntine
اینهایی که تو گروه ها دوم میشن میشه دوباره با هم رقابت کنن و بیان بالا؟

آخرین ویرایش:
بعد از adaptationـی مثل Rick&Morty که بسیار پا رو فراتر میازره و خیلی sophisticatedـتر و به-روز-تر و پولیش تر از فیلم دهه 80ـی میشه که دیگه برای مخاطب امروزی پیسینگ کندی داره و داستانش سهل و ساده است. (هرچند خودش منبع الهام بسیاری بوده در هر صورت)
البته ریک اند مورتی اساس اپیزود هاش چندجهانیه و خیلی محدود به تایم ترول ارتباط داره. بیشتر در حد دو تا کاراکتر اصلی اقتباس صورت گرفته به نظرم و نه داستانی
فارغ از این موضوع همه فیلم ها قدیمی هستن و تو امتیاز دهی باید قائدتا این مساله لحاظ بشه. وگرنه که اگر قرار بود با نمونه فیلم های اخیر مقایسه بشن اصلا وارد لیست شاید نمیشدن. ساده تر بخوام بگم 20 سال پیش مثلا اون فیلم رو دیدی و تو ذهنت بهش 10 دادی، دیگه نمیای الان بگی فلان فیلم این داستان رو جذاب تر نشون داده پس 10 رو میکنم 6:-??

شاید به کارم نیاد ولی اگه قالب اجازه میده، کاش گزینه تغییر رای هم میزاشتی.

گزینه تغییر رای باعث میشه به اهداف شوم ام نرسم و از طرفی دیگه، روند ارسال کیسه پول ها هم متوقف میشه! :D >:)

ولی جدا از شوخی، زمانی که نظر سنجی های ۵۰ فیلم ترسناک و ۵۰ فیلم علمی تخیلی رو شروع کردم، به بچه ها گفتم «تغییر رای» نداریم و آدم پای حرفی که میزنه باید وایسه!:D من فقط لیست کلی رو میدادم به بچه ها که اگر تغییری خواستن انجام بدم و منم تا جایی که میتونم برای انتخاب فیلم، وضعیتو براشون سخت میکنم؛ طوری که عرق از سر و صورتشو بریزه!:D

اینهایی که تو گروه ها دوم میشن میشه دوباره با هم رقابت کنن و بیان بالا؟

مشکلی نیست، اینبار اینکارو - برخلاف نظرسنجی ۵۰ فیلم ترسناک - انجام میدم؛ اینکار رو بعد از اینکه روند انتخاب فیلم رتبه اول تموم شد میریم سراغش.

ایده خوبیه. مرسی.

مشکلی نیست، اینبار اینکارو - برخلاف نظرسنجی ۵۰ فیلم ترسناک - انجام میدم؛ اینکار رو بعد از اینکه روند انتخاب فیلم رتبه اول تموم شد میریم سراغش.

ایده خوبیه. مرسی.
پس من یکبار دیگه میتونم به Star Wars رای بدم >:)
و باز هم احتمالا رای نیاره:( :-"

نبینی بهتره.... فقط بدونی آخر فیلم 2019 چی شد کفایت میکنه.
فیلم جدیدش احتمالا چیز خوبی از آب دربیاد. دو تای قبلی کاملا مزخرف بودن.
از دوتا Amazing Spider-Manها و Spider-Man 3 که بهتر بودن انصافاً

نه واقعا :D. نسبتا به همین سه تا فیلم هم برای من نچسب تر بودن به هر شکل. دوتا Amazing Spider-Man حداقل برای من حسی دادن که دلم بخواد یک قسمت سومی باشه، ولی این سریه جدید اگر به خاطر کانکت بودنش به MCU نبود، خیلی فراتر از فیلم های Venom هم نمی‌رفت (پایین تر از شماره اول ونوم که تام هاردی سر بازیگریش جذابش کرد و بالاتر از شماره دوم که دیگه نشد کری کنه فیلم رو) هم پیترپارکر از بقیه نچسب تر هست هم اسپایدرمنش.

آقا با اجازه حس فیلم اسپایدرمن رو نمیدادن.
این جدیده واقعا از تریلرا حس قبلیا رو میده.:D
اجازه چرا :D

قبول دارم، فیلتر ماروله که فیلماش همسان میشن ولی بازم این ۲تا رو به ۳تا فیلم قبلیش ترجیح میدم. AS2 بجز لباس محشرش، کمیستری گارفیلد و استون و مقادیری ساندترک زیمر عذاب‌آور بود دیدنش برای من

نه واقعا :D. نسبتا به همین سه تا فیلم هم برای من نچسب تر بودن به هر شکل. دوتا Amazing Spider-Man حداقل برای من حسی دادن که دلم بخواد یک قسمت سومی باشه، ولی این سریه جدید اگر به خاطر کانکت بودنش به MCU نبود، خیلی فراتر از فیلم های Venom هم نمی‌رفت (پایین تر از شماره اول ونوم که تام هاردی سر بازیگریش جذابش کرد و بالاتر از شماره دوم که دیگه نشد کری کنه فیلم رو) هم پیترپارکر از بقیه نچسب تر هست هم اسپایدرمنش.
بی‌خیال انصافا

اون یک ربع اول AS2 که هی داره جوک بی‌مزه میگه بجای اینکه جلوی راینو رو بگیره، کل پلات پدر و مادرش که به بدترین شکل ممکن یکدفعه تموم میشه و اصلا دلیلی نبود باشن تو این فیلما، زور زدن سونی برای معرفی Sinister Six، ویلن‌های بی‌خود با بک‌استوری بی‌خودتر (من هنوز نفهمیدم چرا لحظه الکترو شدن الکترو، باید می‌دیدیم فاصله بین دندوناش فیکس میشن :D) کلا سری Amazing Spider-Man به من به‌شخصه این حس رو میده که یک مشت پیر پاتال (Avi Arad و دوستانش) نشستن دور هم و corporateترین فیلم ممکن رو ساختن. در اینکه ونوم‌ها هم بی‌خودن موافقم ولی اسپایدی تام هالند با اینکه نقطه اوج این کاراکتر نیست قطعا ولی خیلی دور هم نیست. دوتا فیلم ساده و دلچسب و جمع و جور و سومی هم که جاه‌طلبانه‌ترین فیلم اسپایدرمن قراره باشه. بعد خب سر اون قراردادها کلی ماجرا داشتن، معلومه میخوان بیشتر وصلش کنند به یونیورسشون. در عین حال روح کاراکترش سرجاشه، یک سری چیزها هم متفاوتند که تکرار مکررات نباشه. همین والچر از هر ۴تا ویلنی که تو AS بودن، بهتر نبود؟

Amazing SM بنظرم توی جلوه های ویژه داغون بود و در بقیه موارد خیلی بهتر از این جدیداس
این دوتا آخری یه حس بچگانه ای داشتن. این سومی بنظر چیز خوبی میاد اگه گند نزن

دیروز کیفیت خوب the last duel از فیلم های خوب امسال منتشر شد و امروز هم نوبت the power of the dog رسید.... :-"

1638384513308.png

نقدهای فیلم که خیلی مثبت بودن و از بازی عاقای شرلوک خیلی تعریف کردن، موسیقی متن فیلم هم دوباره توسط جانی گرینوود انجام شده (که امسال موسیقی متن spencer هم کار ایشون بود) و در کل استاد امسال شانس بالایی توی فصل جوایز داره :-" وتوی اسکار هم میگن برای هر دو فیلم اسپنسر و power of the dog نامزد میشه احتمالا.

در کل پرونده فیلم های خوب 2021 داره بسته میشه و اکثر فیلم ها بصورت دیجیتالی منتشر شدن، فقط licorice pizza هست که باقی مونده اگه اشتباه نکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or