Movie Center

کیفیت خوب Spencer_یکی از مورد انتظارترین فیلم های امسال برای من_ هم منتشر شد :-"

1637684783731.png

گویا بهترین بازی کریستن استوارت توی کارنامه بازیگریش هست و از اونور موسیقی متن فیلم هم توسط استاد jonny greenwood نوشته شده که این چند وقته خیلی سرش شلوغ بوده :-"
توی فصل جوایز احتمالا یه سری جایزه رو درو کنن این 2 تا...
این پوستر فیلم هم خیلی زیباست و به شدت میپسندیمش :">

+

1637684923851.png

کیفیت web-dl ایشون هم در دسترس قرار گرفته ولی خوب مثل اینکه ندیدنش از دیدنش بهتره و به قول یکی از دوستان که توی سینما دیده بودش، "گور بابای پول، حیف وقت که پای این اشغال گذاشتم" :-" :-" :-"

1.jpg

بالاخره اولین نبرد خونین نظر سنجی ۵۰ فیلم برتر علمی/تخیلی هم تموم شد:D و همان طور که بالا مشاهده میکنید، نیروهای کمکی و پول های رد و بدل شده در پشت پرده کار خودشو کرد!:p :D

دیالوگ دومین نظر سنجی مربوط میشه به مهترین سکانس های فیلم روبوکاپ و با تمام احترام که برا حاجیمون استنلی کوبریک قائل هستم، رای من روبوکاپ هست!:D

هر چند که بعید میدونم این فیلم خودشو بکشه بالا از این گروه!:D

مغزم می‌گفت ادیسه فضایی ولی قلبم می‌گفت بازگشت به آینده. در آخر مغزم با هماهنگی لوب پیشانی و مخچه و ارتشی از نورونها، فیلمبرداری انقلابی و افسانه ای ادیسه فضایی و هارمونی بی نظیر موسیقی و تصویر و پیام خارق‌العاده فیلم استنلی کوبریک رو به یادم آورد و به راحتی قلبم رو قانع کرد.

من بالای 50 بار فیلم 1987 robocop رو دیدم و لذت بردم ولی شاهکاری مثل اودیسه 2001 که الهام بخش اکثر فیلسازان جهان بوده رو شاید 2 بار هم ندیدم.

فیلمهایی که از انیمه Ghost In The Shell ۱۹۹۵ الهام گرفته شده

d33d7244d134.png

روبوکاپ فیلم خیلی خوبیه ولی به نظر من حتی نزدیک به ادیسه فضایی هم نیست. وقتی برای اولین بار ادیسه فضایی رو میدیدم بعد از هر سکانس فقط به این فکر میکردم که این صحنه رو چطوری ساختن. فقط یک دهه قبل از ساخته شدن ادیسه یعنی در دهه 50 Ray Harryhausen با تکنیک استاپ موشن جلوه های ویژه رو به اوج خودش رسونده بود ( چیزی که با وجود شاهکارهایی که خلق کرد مثل جیسون و اراگوناتسها الان بخاطر پیشرفت سینما بچه گانه و ضعیف بنظر میرسه) ولی چیزی که در ادیسه فضایی میبینیم با وجود اینکه ساختش برای اون دوره است همین الان هم شاهکاره.

back to the future از همون بار اول برام حوصله سربر و خسته کننده بوده و دیدن اینکه این همه تحویل گرفته میشه و اصلا بنوعی کالت فیلمه باعث میشه فکر کنم خیلی اورریت شده. در کل روبوکاپ اگر به ادیسه نمیخورد عنوان خیلی شایسته ای برای بالا رفتن بود.

من بالای 50 بار فیلم 1987 robocop رو دیدم و لذت بردم ولی شاهکاری مثل اودیسه 2001 که الهام بخش اکثر فیلسازان جهان بوده رو شاید 2 بار هم ندیدم.
دقیقا دهه شصتی ها و هفتادی ها فکر کنم همه همین وضع داشتن، برای اولین بار کلاس 4ام دبستان بودم که دیدم، میشه 72-73 .
یادم میاد همون شبی که فیلم به ما رسوندن با VHS، برای اینکه تو مهمونی سروصدا نکنیم یک تیکه 4-3 بار از اول پلی کردن و ما از پای تلیویزون تکون نخوردیم :D
دیگه بماند که بعدها چندین بار دیدیم.
فیلمهایی که از انیمه Ghost In The Shell ۱۹۹۵ الهام گرفته شده
فیلم هایی که ایده گرفتن خیلی زیادترن، اینها فقط بخشیش هست.
کلا یک اثر وقتی این حد خوب هست و تاریخ ساز، دیگه خیلی سخت میشه که عناوین بعد اون باهاش مقایسه نشن و یا ایده نگرفته باشن.
مثلا خود ghost in the shell جاهایی سوال پیش میاد که آیا از Blade runner ایده گرفته، خالقش تقریبا همین عبارت بالارو میگه( من فقط نقل به مضمون کردم از گفته ایشون) و ادامه میده که با این حال تمام سعیم کردم که با اون اثر متفاوت باشه.
“Any film set in a near-future world is influenced to some degree by Blade Runner, but I did my best to make [Ghost in the Shell] different from it.”

چیدمان فیلم هارو تو هر مرحله باید طوری بچینی که تنش داشته باشن...این طوری که مشخصا از اول معلومه کی میره بالا. کاملا یک طرفه هست و بقیه فیلم ها شانسی ندارن.
مثلا روبوکاپ کاملا شایسگی رفتن به مرحله بعد رو داره و خودم هم بهش رای دادم ولی در مقابل اسپیس ادیسه واقعا شانسی نداره...طوری بچین که با هم تنش و اصطکاک داشته باشن.
انگار داری فوتبال ایران - مالدیو می بینی:D

خب میبینم که نظرات چقدر متفاوت هست.
صبح که پاشدم گفتم معلومه رقابت بین اودیسه و Ghost هست، الان نظرات واقعا تفاوت میکنه.
===
خودم 1984 ندیدم چون هنوز کتابش نخوندم، نمیدونم درست هست که نادیده بگیرمش و از بین بقیه انتخاب کنم یا نه.
بین اودیسه فضایی و G.in the shell من فکر کنم درآخر باید از یک روش مدرن مثل 10-20-30-40 استفاده کنم :))
برای همین فعلا رای نمیدم[-(.

@Jill-Valntine این چه کاریه که با آدم میکنی؟
مغزم در حال گریپاژ کردن هست :D
فکر کنم آخرش امشب و فردا که بیکارم برم دوباره هر 2 رو ببینم.

آخرین ویرایش:
دوستان برام چند تا سایت برای دانلود فیلم و سریال معرفی می کنین فیلم و سریال ها کامل(بدون سان س ور) با کیفیت و زبان اصلی باشه
رایگان باشه یا اگر هم اشتراکی بود فی.ل.تر نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or