خیلی عجیبه که بلید رانر انقد بیشتر از استاروارز رای گرفته
آخه اون فیلم ۹۰ درصد اتمسفر بود ولی همچین داستان خاصی نداشت و تاثیرگذاریشم که معلومه درحد استاروارز نیست.
هیتر بلید رانر نیستما فقط درمقایسه با استاروارز میگم اون خیلی اسکیل و تاثیرگذاریش بیشتره.
ببینید استاروارز چقد فیگور های به یاد موندنی درست کرده همه موجودات و رباتاش و...
But blade runner 2049 was cool I agree
خب طبیعیه ، چون 11 عدد فیلم داره این دنیای SW.
حالا لیست بلند بالای بازیها، کمیکها ، چندین انیمیشن، کلی سریال و... بماند.
BR بنده خدا 2تا فیلم داره، 2تا بچه کمیک (اونی که دیدم، نمیدونم بازم باشه یا نه) و یکدونه بچه انیمیشن کوتاه.
چی شد الان داره یک انیمیشن سریالی هم پخش میشه، که اونهم هم خوبه و هم نه!
صفحه قبل هم گفتم SW دنیای بمراتب سرگرم کننده تری داره با کلی شخصیت که هرکدومش میتونه یک کتاب/انیمیشن/سریال مجزا داشته باشه.
استاروارز که خوبه، BR از این لحاظ با Star Trek هم نمیتونه رقابت کنه.
اما خب چیزی که بلید رانر مجزا میکنه حرف مهمتری هست که داره میزنه.
SW رو یک بچه 6 ساله میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه، چون شخصیتهاش مشخصن که خوبن یا بدن، که البته نکته بدی نیست.
حالا شما BR به یک بزرگسال نشون بده، اگه وسط فیلم خوابش نبره ، خیلیهاشون امکان نداره بار دوم بخوان ببینن.
شخصیتهای خاکستری، نگاه فیلسوفانه، مذهب و...
کلا فیلم پیچیده ای هست ، دیدن و درک کردنش هم سخت.
نمونش خود من شاید کلا 3بار دیده باشم تو این سن، اونهم نه اینکه خودم بزارم ببینم، خواستم به کسی معرفی کنم یا همچین چیزی.
اما برعکس مثل friends یا office هر 3-2 سال میشینم کل سری SW از اول میبینم، یا یکسری بازیهاش بازی میکنم، ماشالله الانم که سریالهاش داره سرازیر میشن و کلی عشق میکنیم.
با همه اینها واقعا نمیشه بلید رانر کنار مجموعه SW تو یک کفه ترازو گذاشت، مخصوصا ویژگی Scifi این 2 عنوان که خب BR بارها از استاروارز فیلم مهمتری هست و هم خدمات بیشتر و مهمتری به این سبک کرده.