Movie Center

خبر نداشتم کیفیت خوب/نسخه دیجیتال فیلم last night in soho انقدر زود منتشر میشه،
View attachment 232968

تریلر فیلم که خیلی خوب بود و نمرات و ... هم خوب بودن و خلاصه اینکه بریم سراغش :-"
اهم... عاقا این یجورایی خیلی ابکی بود :| نمیدونم انتظارات من خیلی بالا بود یا چی ولی در کل و مخصوصا از اواسط فیلم به بعد خیلی رفت توی در و دیوار :|

ارزش یه یار دیدن رو داشت ولی خوب واقعا چیز خاصی نبود و به قولی از اون فیلماییه که خیلی زود فراموش میشن.

+

در مورد نظرسنجی هم، اون اخر ادیسه فضایی باید برنده بشه، اگرم نشد تاپیک رو تحریم میکنیم :‌d

اهم... عاقا این یجورایی خیلی ابکی بود :| نمیدونم انتظارات من خیلی بالا بود یا چی ولی در کل و مخصوصا از اواسط فیلم به بعد خیلی رفت توی در و دیوار :|

ارزش یه یار دیدن رو داشت ولی خوب واقعا چیز خاصی نبود و به قولی از اون فیلماییه که خیلی زود فراموش میشن.

+

در مورد نظرسنجی هم، اون اخر ادیسه فضایی باید برنده بشه، اگرم نشد تاپیک رو تحریم میکنیم :‌d
بیشتر کسایی هم که دیدن ناراضی بودن من که بیخیال دانلودش شدم مث جیمز باند :)

سلام وقت به خیر دنبال اسم فیلمی با این داستان هستم که زنه نیخواد شوهرشو تست کنه خونشون یه مخفیگاه داره میره داخل اون در بسته میشه گیر میکنه بعد شوهرش بهش خیانت میکنه و این زن اولی از تو پناهگاه هنه جیو میبینه ولی نمیتونه کاری کنه

من به Star wars رای دادم چون به عنوان فیلم، از اون بیشتر از بقیه لیست خوشم میاد.
ولی با هیچ متر و معیاری نمیشه جنگ ستارگان رو علمی تخیلی دونست. این فیلم کاملاً در دسته فیلم‌های فانتزی و قصه‌های پریان قرار میگیره:D
توی این لیست، بعد از Star wars برای من Iron Giant قرار داره که اونم علمی تخیلی نیست:دی

این فینچ خیلی جالب بود کسی فیلمی شبیه به اون میتونه معرفی کنه؟ همون جوری تنها و ساده
i am legend هم قبل این که معرفی کنید دیدم :D
Cast Away

---------

یه پوستر دیگه از ماتریکس

1637356594085.png

View attachment 233013

Last Night in Soho 2021
7.5/10

مدل فیلم سازی ادگار رایت، مانند کوئنتین تارانتینو، بهره گیری از المان ها و بخش های موثر آثار معروف سینمای جهان است. مخاطب می تواند «خیزش مردگان» جورج رومرو، «برخورد نزدیک از نوع سوم» اسپیلبرگ و «پسران بد» مایکل بی را در سه گانه محبوب و معروف «کارنتو» نیز ببیند. رایت نیز در محبوب ترین اثرش نزد منتقدان، برداشت های «درایو» و «راننده تاکسی» را با جلوه ای خوش رنگ و لعاب در «بیبی درایور» نیز به کار می برد. «دیشب در سوهو» ترکیب عجیبی از مضمون «داپلگنگر - همزاد» و «ضمیر ناخودگاه - خواب زدگی» است. ترکیب زیرژانرها، اگر به درستی در طول یک اثر پیاده شود و فرم قصه آسیب نرساند، ایرادی محسوب نمی شود. نیمه اول فیلم مزبور پرانرژی است، جذاب و با دقت. قرارگیری شخصیت در عالم خیال و در کالبد یک زن جوان در دهه 60 میلادی. دو جهان موازی و تشبیه حرکات این دو شخصیت، مخاطب را فراتر از آن چیزی که در سینمای لینچ از مضمون داپلنگگر دیده است، می برد. ناگهان در نیمه دوم، فیلم دچار چرخش عجیبی می شود؛ پیوستگی با ظهور زورکی زیرژانرها از بین می رود. جامپ اسکرهای پیش پا افتاده و فرارهای بی علت پروتاگونیست از دست آن ها، تمام تکه های زیبای نیمه اول فیلم را نابود می کند. تمام اتفاقات نیمه اول فیلم زیر سوال می رود. مضمون «یک روح در دو کالبد» از بین می رود و فیلم به سمت غافل گیری های کلیشه ای ژانر جنایی کشیده می شود. اگر به لطف نقش آفرینی «آنیا تیلور جوی» و «توماسین مکنزی» نبود، می توانستم نیمه دوم فیلم را به اثری فاجعه آمیز «من می دانم که چه کسی مرا کشته است» (2007، با بازی لیندزی لوهان) نیز تشبیه کنم.
نقل قول از تاپیک همسایه :-"
دقیقا بزرگترین مشکل منم با فیلم نیمه دومش بود، شروع فیلم و اکثر نیمه اولش ادم رو جذب خودش میکنه و میشه گقت خیلی خوب هست ولی انگار یه افت ناگهانی و شدید توی کیفیت کلی فیلم بوجود میاد :|
دوستم بعد از تموم شدن فیلم گفت انگار فیلم رو نصف کردن و نصفه دومش رو کلا دادن به یه کارگدان و تیم ضعیف تر :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or