Movie Center

1 jfR0trcAPT3udktrFkOebA.jpeg
بعد از چند ماه استراحتی که بازماندگان نبرد پر از خین و خین ریزی ترسناکترین فیلمها دادیم :D بالاخره زمان ۵۰ فیلم برتر علمی و تخیلی فرا رسیده است.

هر نظر سنجی ای ۵ فیلم در نبردی پر از تنش و خین خین ریزی ۷ روزه!:D

بعد از چند ماه استراحتی که بازماندگان نبرد پر از خین و خین ریزی ترسناکترین فیلمها دادیم :D بالاخره زمان ۵۰ فیلم برتر علمی و تخیلی فرا رسیده است.

sacred deer علمی تخیلی نیست بیشتر راز آلود و درام بود. در ضمن میشد تو همون نظر سنجی ژانر وحشت هم آوردش.
---------------------------
سطح انتظارتون از این فیلم جدید ماتریکس رو با توجه به کارنامه کارگردانش باید حسابی پائین بیارید، اینجوری اگر بد بود که احتمالش زیاده تو ذوقتون نمی خوره.
در ضمن این دزدان دریایی کارائیب هم تو همون نسخه 3 پرونده اش با گور وربینسکی بسته شده دوتای بعدی واقعا فیلم های متوسط و ضعیفی بودن و جانی دپ بیشتر در حد یک شخصیت لوس در اومده بود.

sacred deer علمی تخیلی نیست بیشتر راز آلود و درام بود. در ضمن میشد تو همون نظر سنجی ژانر وحشت هم آوردش.

اون عکس چون قشنگ بود همینطوری گذاشتمش! :D

و گرنه The Killing of a Sacred Deer تو لیست ۵۰ تایی نیستش!:D

انصافا نظرسنجی خیلی بی رحمانه طرح شده. واقعا برخورد نزدیک خوبه. استاروارز هم همینطور.
بلیدرانر مستقیم میومد بالا این وضعیت پیش نمیومد: ))
من خودم عاشق استاروارزم ولی خیلی هم فرقی نمیکنه، بالاتر حذف میشدن :D

• Like
Reactions: HIGH DEVS
این بابا کیانو مشخص نیست نمی زاره به صورتش دست بزنن یا چی؟ :))
شاید تو قراردادها ذکر میکنه که نباید به صورتش دست بزنن... مگه میشه هر چی فیلم بازی میکنه همه یه مدل گریم بخوان.
حالا این ماتریکس هم که کلا بحثش جداست، اصلا جور درنمیاد... ماتریکس کجا جان ویک کجا!!
کیانو برای این فیلم موهاش رو از ته زده.

10128955_dvaa.jpg

تو تریلر هم دقت کنی یه صحنه نشون میده.

این Matrixو از کاورش میشه فهمید چی قراره باشه. عمرا اگه 2ساعت بیشتر برا ادیتش زمان گذاشته باشن خیلی مبتدیانس اصلا در حد سری نیست. انتظاری هم نمیرفت البته فقط کاش کلاس کارو حفظ میکردن.

• Like
Reactions: TheGodfather
Lotr بازا ببینن
اخه اینو من الان باید ببینم. بعد 20 سال؟ بعد ده بار دیدن فیلم؟

View attachment 232976
منم تا چند وقت پیش نمی‌دونستم.
باور هم نمی‌کردم!
تا این که یه سکانس‌هایی از فیلم رو دیدم،
اون موقع باورم شد!:))

همین اول فینال رو بین بلید رانر اصلی و 2049 برگزار کنیم و تموم کنیمش :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• S@nic

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or