Movie Center

من تازه وقت کردم no time to die رو ببینم اونقدرها هم که بعضی میگن بد نیست سرگرم کنندس , یه نکته رو هم در نظر بگیرید دیگه هالییود متاسفانه کشش اون جیمز باندهای دهه ۸۰ نداره که، جیمز بیاد زنا رو شکنجه کنه یا چک و لقدیشون کنه به خاطر مسال امروزی که در امریکا اتفاق داره میوفته خلاصه اون باند رو که زنها براش بی ارزش بودن رو هیچ‌وقت نخواهید دید .
مگه الان مشکل فیلم با ارزش بودن زن هست؟ :D
من که ندیدم ولی همه میگن فیلمنامه و شخصیت پردازیش تو دیوار هست دیگه رغبت نکردم دانلود کنم.

جیمز باندای قدیمی هم اتفاقا همین ویژگی که شما میگید خیلی برا من رو اعصاب بود چون معلوم بود که بشکل مبتذلی میخواستن این رفتارش با زن هارو کوول جلوه بدن نه چیز دیگه.

• Poker Face
Reactions: simplexcomic96
من تازه وقت کردم no time to die رو ببینم اونقدرها هم که بعضی میگن بد نیست سرگرم کنندس , یه نکته رو هم در نظر بگیرید دیگه هالییود متاسفانه کشش اون جیمز باندهای دهه ۸۰ نداره که، جیمز بیاد زنا رو شکنجه کنه یا چک و لقدیشون کنه به خاطر مسال امروزی که در امریکا اتفاق داره میوفته خلاصه اون باند رو که زنها براش بی ارزش بودن رو هیچ‌وقت نخواهید دید .
الان زمونه بدي شده تو فيلم هم به كسي نميتوني بكي بالا چشت ابرو .

امشب به اصرار یکی از دوستان رفتیم فیلم eternals را در سینما دیدیم. با اینکه میدونستم از قبل که فیلم اصلا موفق نبوده و خیلی مثل بقیه اثار قبلی مارول جذاب نیست بازم گفتیم بریم یه امتحانی بکنیم ولی در کمال ناباوری از چیزی که فکر میکردم نه تنها بدتر بود بلکه بسیار حوصله سر بر و کسل کننده بود. از دو ساعت فیلم ۸۰ درصد فقط دیالوگ و صحبت بود و جلوه های ویژه و صحنه های اکشن هم بسیار ابتدایی و مسخره. نکته عجیب حضور نه چندان موفق خانم آنجلینا جولی اون هم نه به عنوان بازیگر نقش اصلی بود و مشخص بود که فقط از اسم ایشون برای تبلیغات استفاده کردند.بعد از افتضاح جیمز باند این دومین افتضاحی بود که دیدم. جالب اینجاست که میخوان قسمتهای مختلفی هم ازش درست کنند و مثل انتقام جویان میخوان خاطره سازی کنند. واقعا اون مارول قدیم چی بود و الان چی شد

این بابا کیانو مشخص نیست نمی زاره به صورتش دست بزنن یا چی؟ :))
شاید تو قراردادها ذکر میکنه که نباید به صورتش دست بزنن... مگه میشه هر چی فیلم بازی میکنه همه یه مدل گریم بخوان.
حالا این ماتریکس هم که کلا بحثش جداست، اصلا جور درنمیاد... ماتریکس کجا جان ویک کجا!!

• Like
Reactions: TheGodfather

Johnny Depp: New Jack Sparrow Pirates of the Caribbean project ‘in the works’​

Johnny Depp: New Jack Sparrow Pirates of the Caribbean project ‘in the works’
Disney Reportedly Developing Stand-Alone Jack Sparrow Movie Without Johnny Depp - Inside the Magic

چندین منابع داخلی گزارش دادن که pirate of caribbean بدون جانی دپ در حال ساخته، این خبر قبلا هم بود و باز دوباره قوت گرفته گویا
Margot Robbie هم تایید شده که هست.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or