Movie Center

همین الان اومدم بگم که چقد این فرنچایز جیمز باند برای من بیخود و کلیشه ای هست.
و اینکه فقط برای همین آنا د آرماس هست که میخوام وقت مردن نیست رو ببینم :D
دیدم شما هم تنها جذابیت فیلم رو گرفتی!

همین دیشب اومدم از روسیه با عشق رو ببینم که میگن یکی از بهترین دو صفر هفتای تاریخه، انقد که تکراری بود برام بعد ربع ساعت بلند شدم، چقدرم این کالا سازی زن داخل این فرنچایز زیاده و خب قدیما یکمی مبتذل تر هم بوده این قضیه. البته خب... مشتریش خودمونیم دیگه :|
کلا جیمزباند بعد دانیل کریگ ارزش دیدن داره، نسخه های قدیمی تر 007 فقط از این اتاق میرفت تو اون اتاق!
یا واقعا دیگه خیلی آبکی بود و تخیلی.
نسخه های قدیمی باید تو همون زمان خودش میدیدی که کلا سینما و جاهای دیگه شرایطش همونطور بود، الان واقعا هیچیش قابل باور نیست.

بعد کریگ حالت واقع بینانه تری پیدا کرد و از مقدار سکانس های داخل اتاقش هم بطور وحشتناکی کاسته شد.
البته این نسخه جدید رو هنوز ندیدم.

کلا جیمزباند بعد دانیل کریگ ارزش دیدن داره، نسخه های قدیمی تر 007 فقط از این اتاق میرفت تو اون اتاق!
یا واقعا دیگه خیلی آبکی بود و تخیلی.
نسخه های قدیمی باید تو همون زمان خودش میدیدی که کلا سینما و جاهای دیگه شرایطش همونطور بود، الان واقعا هیچیش قابل باور نیست.

بعد کریگ حالت واقع بینانه تری پیدا کرد و از مقدار سکانس های داخل اتاقش هم بطور وحشتناکی کاسته شد.
البته این نسخه جدید رو هنوز ندیدم.
خب قضیه شخصیه پس!
چون از کازینو رویال هم زیاد خوشم نیومد :D
اسکای فال و اسپکتر هم کاملا از حافظم پاک شدن الان یادم نیست داستانشون چی بود.

راستی قبل نو تایم تو دای چیزی باید بدونم؟ میگن داستانش ادامه قبلیاست

خب قضیه شخصیه پس!

به طور مستقیم ادامه ی اسپکتره . ولی خب خود اسپکتر ادامه ی اسکایفال و کازینو رویال بود . اگه از کازینو رویال خوشتون نیومد کلا سراغ آخری هم نرید بهتره . کازینو رویال شاید بهترین جیمز باند باشه . هم علاقه مندان باند کلاسیک رو جذب می کرد هم فیلم قابل قبولی برای بقیه قشر مخاطب ها بود .

3e196e701f3055af35ffc88e81a007f9.jpg

این فیلم فینچ یک فیلم پسا اخرزمانی بسیار سیاهه که من خوشم امد شخصیت ربات بسیار انسانی داره با جلوه های ویژه خارق العاده و هنکس که تنهایی هم از پس نقش بر میاد .دوستداران اخرزمانی علمی تخیلی تماشا کنید .حجم بالا کیفیت بالا ببینید منتهی .

خب قضیه شخصیه پس!

کلا منم با 007 حال نمیکنم آخرین 007 که دیدم 7 سالم بود یواشکی رفتم VHS شو دیدم یه (قایق مشکی تک نفره بود موشک داشت)
قبل تر شم یه دونه بود ماشین سفید میرفت زیر آب
ولی کنجکاو شدم ببینم
شاید یه روزی

No Time To Die رو اصلا خوشم نیومد.بنظرم بدترین جیمز باند دنیل کریگ بود. شخصیت منفی فیلم پرداخت خیلی ضعیفی داره اصلا در حد و قواره هایی نیست که تقابل نفس گیر و جذابی با جیمز باند داشته باشه. صحنه های اکشن فیلم جذاب نیست است. نیمه دوم فیلم کاملا حوصله سر بر میشه. فیلم چیزی نداره که بابتش هیجان داشته باشید یا بخواید بدونید که در ادامه چی میشه. وجود کاراکتر لاشانا لینچ اضافی هست. فقط هست که به درد یه صحنه بخوره همین، حالا نمیدونم شاید در اینده براش برنامه داشته باشند ولی اگه این قرار بود پیش درامدی براش باشه پیش درامد ضعیفی بود.
نکته قوت فیلم همون Ana de Armas هست.

نکته قوت فیلم همون Ana de Armas هست.

آنا د آرماس خو زیاد تو فیلم نبودش، اما خوب و دوست داشتنی ظاهر شده بود! :D

بنظر من لیا سیدو فوق العاده و بسیار تاثیر گذار بود.:x:D اما در کل، ۲ تا مشکل عجیب داشت این فیلم:

۱. شخصیت پردازی و بسیار ضعیف شخصیت شرور فیلم که اصلا در حد این سری قدیمی نیست!

۲. طنز بی مزه که بعضی مواقع شورشو درمی آوردن؛ که بسیار بی معنی و اضافی بود این سکانس ها برا من!

انتظار داشتم که دنیل کریگ دیگه کارش تموم شده با مجموعه، شاهد یه خداحافظی باشکوه باشیم، حیف که ضدحال خوردم!

به نظر من No Time to Die حتی از اسپکترم بدتر بود. ریتم عجیب و غریب، ست پیسای تکراری و بدون خلاقیت و ویلین افتضاح کاری کرده بودن که می‌خواستم زودتر تموم شه‌. اگه هایپ کاذب دورش نبود، قشنگ با خاک یکسانش می‌کردن. تنها نکته مثبتش همون نسوان عزیز بودن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or