Movie Center

#دیالوگ

View attachment 229820

زندگی خنده داره! برای یک بچه زمان همیشه سخت و کند میگذره. یهو بخود میای میبینی شده 50 سالت. تمام چیزی که از کودکیت مونده ...... تو یک جعبه ی کوچولوی زنگ زده جا میشه!​
من عاشق آهنگاش بودم

• Like
Reactions: Manchestercity
دوستانی که به LOTR و مخصوصا موسیقی متنش علاقه دارن دیدن این ویدئو خالی از لطف نیست.
اگر بعلاوه LOTR به موسیقی متال هم علاقه دارین که ویدوی پایین ساخته شده برای شماست.
منتظر ورژن 3 ساعتی ش توی دسامبر باشین

707d585a-dade-49f3-a1b6-687f0ea6a515.jpg

من میدونم که خودکشی از گناهان کبیرست اما اینم گناه بزرگیه که انسان خوشبخت نباشه. وقتی خوشبخت نیستی باعث اذیت و ازار اطرافیانت میشی. این گناه نیست ؟ این گناه نیست که اذیت و ازار اطرافیانت را فراهم کنی؟

View attachment 229964

من میدونم که خودکشی از گناهان کبیرست اما اینم گناه بزرگیه که انسان خوشبخت نباشه. وقتی خوشبخت نیستی باعث اذیت و ازار اطرافیانت میشی. این گناه نیست ؟ این گناه نیست که اذیت و ازار اطرافیانت را فراهم کنی؟
دید کیارستمی نسبت به زندگی واقعا عجیبه.
هم ازش بیزاره و هم عاشقه.
نمی‌دونم چرا بعضیا میگن کیارستمی فیلماش در ستایش از زندگیه؟
والا هر اونچه که از ایشون دیدم این جوری نبوده و زندگی رو ندیدم ستایش کنه!
کیارستمی در مورد آدما و زندگی حرف میزنه. اما ستایش نمی‌کنه!
.
.
این دیالوگ از Taste of Cherry رو به یاد دارم
ولی یه دیالوگ دیگه هم بود از همون پیرمرد کُرد که می‌گفت رفتم خودکشی کنم اما یه توت منو منصرف کرد از این کارم!
یه توت!
چقدر زیبا بیان میشه این گفت و گو. با چه شوقی از زنده بودنش حرف میزنه...
کیارستمی خوب می‌دونست چطوری از بازیگراش بازی بگیره و از سمتی هم خوب میدونست چی بنویسه که با مخاطب ارتباط برقرار کنه و حرف دلش رو بزنه.
قاب‌هایی هم که میگرفت که دیگه چیزی واسه گفتن نمیزاره...
اعتقادی به روح ندارم. اما اگه هست؛ روحش شاد با همه‌ی نقایصی هم که داشته...

دید کیارستمی نسبت به زندگی واقعا عجیبه.
هم ازش بیزاره و هم عاشقه.
نمی‌دونم چرا بعضیا میگن کیارستمی فیلماش در ستایش از زندگیه؟
والا هر اونچه که از ایشون دیدم این جوری نبوده و زندگی رو ندیدم ستایش کنه!
کیارستمی در مورد آدما و زندگی حرف میزنه. اما ستایش نمی‌کنه!
.
.
این دیالوگ از Taste of Cherry رو به یاد دارم
ولی یه دیالوگ دیگه هم بود از همون پیرمرد کُرد که می‌گفت رفتم خودکشی کنم اما یه توت منو منصرف کرد از این کارم!
یه توت!
چقدر زیبا بیان میشه این گفت و گو. با چه شوقی از زنده بودنش حرف میزنه...
کیارستمی خوب می‌دونست چطوری از بازیگراش بازی بگیره و از سمتی هم خوب میدونست چی بنویسه که با مخاطب ارتباط برقرار کنه و حرف دلش رو بزنه.
قاب‌هایی هم که میگرفت که دیگه چیزی واسه گفتن نمیزاره...
اعتقادی به روح ندارم. اما اگه هست؛ روحش شاد با همه‌ی نقایصی هم که داشته...
در پس این جاده ی تاریک و پر پیچ و خم
نوری دیدم . کودکی صدایم زد

درود بر شما. در مورد بخش اول فرمایشتون به نظرم که دیالوگ دوم که نوشتین کاملا شفاف گره. شوق زنده بودن در اعماق تاریکی هم همچنان وجود داره.
به نظرم طعم گیلاس در مورد تنهایست و بس . کارکتر اصلی فیلم هم بعد از پیدا کردن هم صحبت و مکالمه های متفاوت بالاخره بینش جدیدی پیدا میکنه.
در مورد کیا رستمی هم کاملا موافقم. به زیبایی بیان کردید. روحشون شاد . و صد حیف که سینمای ایران کارگردان بسیار بزرگی و از دست داد

امروز، سی‌و‌یک ماه اکتبر، روز خاصیه.
امروز زادروز مردیه که همه ما ع اشقانه دوستش داریم و حتی خودمون رو مریدش بدونیم!
مردی که اسم خودش رو برای ابد بر تارک سینما و نیز سبک فانتزی جاودانه کرد.
خالق بهترین اقتباس سینمایی از یک اثر ادبی فانتزی و به نظر من، بهترین سه‌گانه تاریخ سینما، «ارباب حلقه‌ها» و همچنین بسیاری از آثار درجه‌یک سینمایی دیگه مانند کینگ کونگ، استخوان‌های دوست‌داشتنی، ماجراهای تن‌تن و موجودات آسمانی و معروف‌ترین نیوزلندی حال حاضر دنیا، مردی که سه‌تا سه‌تا اسکار برنده می‌شد؛ پیتر جکسون بزرگ، امروز 60 ساله شد! :x ^:)^ <:-P>:D<

6e781964d2a14395a65c4a92723b954a.jpeg
PeterJTheHobbit.jpg
trending8-ap_1.jpg OscarsJackson.jpg
XLMD5FUCWO56TTR7R4AI74OULY.jpg
MMRE3INIS65G5VD2FAIJGFZ7UA.jpg
Peter-Jackson-Body-Height-Weight.jpg

پ.ن. دسته‌جمعی یه بازتماشای ارباب حلقه‌ها بریم! :D

5 بار دیدمش دیگه نای نگاه کردنش ندارم :D 🤣
ارباب حلقه ها از اون دست فیلماست که حداقل سالی یک بار باید ببینیش. من گذاشتم یه ماه دیگه همزمان با سالگرد 20 سالگی فیلم یه بار دیگه برم سراغش. Lotr خونم کم شده این روزا.

ارباب حلقه ها از اون دست فیلماست که حداقل سالی یک بار باید ببینیش. من گذاشتم یه ماه دیگه همزمان با سالگرد 20 سالگی فیلم یه بار دیگه برم سراغش. Lotr خونم کم شده این روزا.
صد درصد موافقم . هر سال هم که آدم نگاش میکنه حس تازگی داره. لامصب این سه گانه یه معجونی داره تکراری نمیشه اصلا

Unpopular opinion
ولی پیتر جکسون واقعی، پیتر جکسون هابیته. کج‌سلیقه تو بحث فنی و هنری، spectacle over substance، وگرنه که اگر بودجه، زمان و امکاناتش رو داشت LotR رو هم تا فیهاخالدون پر می‌کرد از CGI پرزرق و برق و استایل کارگردانی عجیبی که تو Mortal Engines هم استفاده کرده.
خوبی LotR رو به پای سورس متریالی که مو لای درزش نمیره و cast و crew پر از آدم حسابی بنویسید.

امروز، سی‌و‌یک ماه اکتبر، روز خاصیه.
امروز زادروز مردیه که همه ما ع اشقانه دوستش داریم و حتی خودمون رو مریدش بدونیم!
مردی که اسم خودش رو برای ابد بر تارک سینما و نیز سبک فانتزی جاودانه کرد.
خالق بهترین اقتباس سینمایی از یک اثر ادبی فانتزی و به نظر من، بهترین سه‌گانه تاریخ سینما، «ارباب حلقه‌ها» و همچنین بسیاری از آثار درجه‌یک سینمایی دیگه مانند کینگ کونگ، استخوان‌های دوست‌داشتنی، ماجراهای تن‌تن و موجودات آسمانی و معروف‌ترین نیوزلندی حال حاضر دنیا، مردی که سه‌تا سه‌تا اسکار برنده می‌شد؛ پیتر جکسون بزرگ، امروز 60 ساله شد! :x ^:)^ <:-P>:D<

View attachment 230026
View attachment 230030
View attachment 230031 View attachment 230028
View attachment 230032
View attachment 230027
View attachment 230029

پ.ن. دسته‌جمعی یه بازتماشای ارباب حلقه‌ها بریم! :D
ای جونم :x

ارباب حلقه های خونم به طرز وحشیانه ای افتاده و یه مدت زیادی هست که میخوام به تنهایی و با عیش و نوش کامل یه مرور مشتی بکنم اما امان از کمبود وقت و گرفتاری :D

ما به امید مشاهده سیلماریلیون 2،1 و 3 زنده‌ایم 8-> :-"

Unpopular opinion
ولی پیتر جکسون واقعی، پیتر جکسون هابیته. کج‌سلیقه تو بحث فنی و هنری، spectacle over substance، وگرنه که اگر بودجه، زمان و امکاناتش رو داشت LotR رو هم تا فیهاخالدون پر می‌کرد از CGI پرزرق و برق و استایل کارگردانی عجیبی که تو Mortal Engines هم استفاده کرده.
خوبی LotR رو به پای سورس متریالی که مو لای درزش نمیره و cast و crew پر از آدم حسابی بنویسید.
:D
در ضمن کارگردان مورتال انجین پیتر جکسون نیست.

آخرین ویرایش:
:D
در ضمن کارگردان مورتال انجین پیتر جکسون نیست.
تهیه‌کننده‌شه، کارگردانش ریورز از زمان braindead استوری‌بورد همه کارهای جکسون رو انجام داده، تو ویژوال افکت همه فیلماش هم سوپروایزر بوده. مورتال انجینز لیترالی جکسون گفته بچه مرشد بیا تو اسمتو بذار جای کارگردان ببینم بلدی یا نه :D

ادیت: لول، این دوتا اینقدر صمیمی‌ان که پاراگراف مقدمه بیوگرافیش تو ویکی‌پدیا راجع به آشناییش با پیتر جکسونه تا خودش :))

Christian Rivers - Wikipedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or