Movie Center

دو سال صبر! :(

fcpnwqovkaqi7qs_4vln.jpg

======================

این خیلی خوبه! :))

fcpouqdxsauq1zl_bj3.jpg

چی میگی بابا اون نسخه پرده ایشو دیده تازه اینجا هم اکانت داره حسابی فیلمو کوبید الان داره کتابشو میخونه زیر نکات مهم خط میکشه داده همه نقد خارجیا رو هم براش ترجمه کنن بیارن براش همه اطلاعات رو بریزه تو دیگ یه هم بزنه اماده بشه برا بازگشایی دانشگاهها با یه کنفراس سمییی
بعید میدونم قدرت تشخیص اینو داشته باشه که نکات مهم کتاب کجاست! :D

بخشهای مهمی از فیلم dune خیلی شبیه به بازی rage 2 هست (اگه نگیم کپی برداری) در rage2 یه منطقه به نام dune sea هست که پلیر باید یه sand worm رو بکشه
ربط این بازی با این فیلم چیه نمیدونم ولی خیلی زیاد شبیه هستن
من Rage 2 رو زیاد بازی نکردم و به اونجاها نرسیدم، ولی با توجه به اسم منطقه و کرم و اینا، به نظر می‌رسه سازنده‌های بازی به Dune اشاره و ادای دین کردن. :دی چون کتاب Dune نیم‌قرن قبل از Rage 2 نوشته شده و تقریباً همه چیزهایی که توی فیلمش دیده میشه، توی کتابش هم بوده.
کلاً کتابش جزو آثار مهم علمی تخیلی هست و خیلی ازش الهام گرفتن. مثلاً جنگ ستارگان که خودش غولی محسوب میشه توی صنعت سینما، به شدت از این کتاب الهام گرفته و من واقعاً بعد خوندن کتاب شوکه شدم! :دی یعنی در حدی برام عجیب بود که اگه جای فرانک هربرت نویسنده Dune بودم، می‌رفتم به جرج لوکاس می‌گفتم داداش، خجالت هم خوب چیزیه! :دی
یه سری موارد که فعلاً توی ذهنم هست رو توی اسپویلر می‌ذارم:

سیاره Tatooine توی جنگ ستارگان، رسماً همون Arrakis توی Dune هست! :دی یعنی از حالت بیابونی گرفته تا اینکه Arrakis دو تا ماه داره و Tatooine دو تا خورشید (یا بهتره بگیم ستاره).
فلاکت‌هایی که ساکنین دو تا سیاره برای به دست آوردن آب می‌کشن هم از جهاتی شبیه همدیگه هست.
جدای‌ها توی جنگ ستارگان به شدت شبیه Bene Gesserit توی Dune هستن (همون خانوم‌های قدرتمندی که می‌تونن ذهن رو کنترل کنن و از این صحبت‌ها). کلاً این فضای عرفانی جدای‌ها، خیلی شبیه بعضی از ویژگی‌های عرفانی Dune هست.
توی هر دو یه امپراتور در سایه وجود داره که خیلی خودش رو نشون نمی‌ده، ولی اهمیت زیادی توی داستان داره.
لشکر سربازهای امپراتور هم خیلی مشابه همدیگه هست و توی جنگ ستارگان، Stormtrooperها رو داریم و توی Dune هم Sardukarها رو که یه سری جنگجوی بی‌رحم و قدرتمند هستن که کلاً برای نبرد آموزش دیدن و زندگی‌شون توی جنگ خلاصه می‌شه.
حتی کرم‌های غول‌پیکر Dune هم نمونه مشابه توی جنگ ستارگان دارن! :دی

exogorth_1980_01_piq5.jpg

احتمالاً شباهت‌های دیگه هم باشه که دقت نکردم.

فیلمایی که آبان کیفیت Web-dl میاد:

Army of thieves 2021
1400/8/07
----------------------------------------------
Paranormal Activity 2021
1400/8/07
The Harder they fall 2021
1400/8/12
The Electrical life of Louis Wain 2021
1400/8/14
Finch 2021
1400/8/14
Passing 2021
1400/8/19
Red Notice 2021
1400/8/21
Shang-chi 2021
1400/8/21
Home Sweet Home Alone 2021
1400/8/21
Tick,tick...Boom! 2021
1400/8/28
King Richard 2021
1400/8/28

فیلمایی که آبان کیفیت Web-dl میاد:

Army of thieves 2021
1400/8/07
Paranormal Activity 2021
1400/8/07
The Harder they fall 2021
1400/8/12
The Electrical life of Louis Wain 2021
1400/8/14
Finch 2021
1400/8/14
Passing 2021
1400/8/19
Red Notice 2021
1400/8/21
Shang-chi 2021
1400/8/21
Home Sweet Home Alone 2021
1400/8/21
Tick,tick...Boom! 2021
1400/8/28
King Richard 2021
1400/8/28
پس last duel چی؟

در مورد تایید شدن پارت 2 DUNC :-"
یه لحظه فکر کنید قسمت دومش ساخته نمیشد و تصمیم میگرفتن ادامش رو نسازن، یکی از بزرگترین تراژدی های تاریخ هالیوود میشد :-"

در مورد خود dunc، کتاب های ایشون رو من بعد از دیدن فیلم شروع کردم و فعلا کتاب اول رو تموم کردم. به شدت پیشنهاد میشه، یه مقدار اون اوایل سخت بود که داستان و دنیاش به قولی ادمو بگیره ولی از یه جایی به بعد خیلی خیلی خوب میشه :-"

در مورد خود dunc، کتاب های ایشون رو من بعد از دیدن فیلم شروع کردم و فعلا کتاب اول رو تموم کردم. به شدت پیشنهاد میشه، یه مقدار اون اوایل سخت بود که داستان و دنیاش به قولی ادمو بگیره ولی از یه جایی به بعد خیلی خیلی خوب میشه :-"
ببخشید میشه بگی چند تا کتاب هست و از کجا پیدا کردی؟؟؟ تو گوگل سرچ زدم یه جا نوشته ۲تا ، یه جا نوشته ۶تا

ببخشید میشه بگی چند تا کتاب هست و از کجا پیدا کردی؟؟؟ تو گوگل سرچ زدم یه جا نوشته ۲تا ، یه جا نوشته ۶تا
من با اجازت جواب میدم:
Dune
Dune Messiah
Children of Dune
God Emperor of Dune
Heretics of Dune
Chapterhouse: Dune
اینها تمامی رمان های نوشته شده توسط خود فرانک هربرت هستند. بقیه کتاب های مجموعه رو پسرش و یه بابای دیگه ای نوشتن که خب ای کاش نمینوشتن. اولی و دومی با ترجمه قابل قبول موجود هستند. در مورد نسخه انگلیسی هم متاسفانه اطلاعی ندارم از کجا پیدا میشه.

در مورد کتاب اول Dune
این کتاب تو ژانر علمی تخیلی دقیقا حکم ارباب حلقه ها رو تو ژانر فانتزی داره.
بهترین و پرفروش ترین کتاب تاریخ ژانر علمی تخیلیه.
دوستانی که هنوز فیلم رو ندیدن و می‌خوان ببینن ، پیشنهاد میکنم حتما اول برن سراغ کتاب ، و خب لذت کتاب کجا و فیلم کجا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or