NahhhUnpopular opinion
ولی پیتر جکسون واقعی، پیتر جکسون هابیته. کجسلیقه تو بحث فنی و هنری، spectacle over substance، وگرنه که اگر بودجه، زمان و امکاناتش رو داشت LotR رو هم تا فیهاخالدون پر میکرد از CGI پرزرق و برق و استایل کارگردانی عجیبی که تو Mortal Engines هم استفاده کرده.
خوبی LotR رو به پای سورس متریالی که مو لای درزش نمیره و cast و crew پر از آدم حسابی بنویسید.
نمیدونم چرا دیگه جمع شدن چندبازیگر سوپراستار دیگه مثل قبل جذابیتی نداره. شاید چون خیلی از این دست فیلم ها دیدیم.به به ...
بانو امیلی بلانت و مت دیمون و رابرت داونی جونیور به کست فیلم نولان Oppenheimer اضافه شدن...!!!پشمام..!!! یه مورگان فریمن و حضرت مایکل کین کم داره...!!!!
حرف دلمونو زدینمیدونم چرا دیگه جمع شدن چندبازیگر سوپراستار دیگه مثل قبل جذابیتی نداره. شاید چون خیلی از این دست فیلم ها دیدیم.
این فیلم Betty که دو ساعته![]()
Betty Blue 1986
10/10
نمیدونم سرچ زدم ولی کسی تا حالا این فیلمو نذاشته بود اینجا یا این که دیده نذاشته
این فیلم عملا زندگیو نشون میده , پر از حس های شادی , غم , عصبانیت , .....
3 ساعت تمام فیلم میخکوبم کرد شاید میتونست 4 ساعت هم کشش داشته باشه
حقیقتا با بتی حال نکردم خیلی دختر رو مخی بود ولی فیلم لذت بخشی بود ولی آخرش اصلا قابل پیش بینی نبود
نمیدونم فیلمای قدیمی یه حس زنده بودنی توش هست , رنگارنگند , خوبند , حس زندگی به آدم میدند
این فیلم پر از بر*هنگی و این جور مسائله و نمیدونم چرا فرانسوی ها اینقدر علاقه دارند اینقدر در هنر و سینما خاص جلوه کنند و همیشه اینو میشه در اثار سینماشون دید.
![]()
Fatal Instinct 1993
3/10
یه فیلم کمدی /ار*و**تیک که سبک طنزش تو مایعه های Naked gun و Austin Power و Baby's day out و چیز زیاد خنده داری نداشت نهایت یه تبسم کوتاه رو صورت آدم میاره
بخشی از فیلم
منبع الهامشون gta online ( با کمی چاشنی بتل رویال) بوده و بنظرم خیلی شبیه بهش دراورده بودن. برای من که سرگرم کننده و جالب بود.درود دوستان
ایستادم تا نسخه مثلا کیفیت بالای free guy رو ببینم پشیمون شدم -شاید ذاِیقه من فرق کرده یکی از بدترین فیلم هایی بود که دیدم . کسالت بار . ذره ای شخصیت اصلی کارزیما نداشت حتی یکبار حرف خنده دار از دهنش بیرون نیومد .کسانی که این فیلم رو نوشتن و ساختن شرط میبندم حتی نیمساعت بازی تو عمرشون انجام ندادن . احتمالا فقط دموی بازی ها رو دیدن - هیچ ربطی به بازی رایانه ای نداشت . مثلا فکر میکنن اگر تانک اسکورپین هیلو توخیابون بی دلیل چیزها رو له کنه این میشه گیمینگ !!! عین صندلی های که روش میزنن گیمینگ یا کارت گرافیک 1000 دلاری که اسمش گیمنیگ ایکس است !!!LOL پس نه باهاش قابلمه بازی میکنن ! محتوی فیلم هیچ ربطی به بازی ها نداشت -فیلم هاردکور هنری بسیار بازییی تر بود اگر این کلمه درست باشه از لحاظ شباهت به بازی های رایانه ای! مثلا دستاشون رو تکون میدادن اسلحه ظاهر میشد تو دستشون ! تا اونجا که بازی شوتر برمیگرده عقب حتی تو ولف 3d هم تفنگ رو برمیداشتی از روی زمین - - بیشتر ماتریکس رو اشتباه گرفته بودند با بازی های رایانه ای . کلا فقط راه میرفتن. طرف تو عمرش یک بازی بازی نکرده بوده است.بسیار ضعیف. بعد جالبه اومده بودن تو فیلم به این بی در پیکری رمانس هم اضافه کرده بود و ما قرار بود درکش کنیم .افتضاخ این چی بود .حیف حجم دانلود 360پی هم زیادش بود .
پاندوریوم اخر سای فایه . مثل اونت هورایزن اونم عالی بود .Underrated به معنای کلمه، اگه ندیدین حتما برین سراغش.
Pandorum 2009
به عنوان اخرین جیمز باند دنیل کریگ خیلیها میگن اصلا فیلم در حد و اندازه های جیمزباندهای قبلی نبود و یه جورایی همون سیستم کلیشه ای و بدور از هیجانات و جلوه های ویژه قسمتهای قبلی درست شده و برای یک فیلم سه ساعته حسن ختام خوبی نبودنسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم No Time To Die، اواسط همین هفته یعنی سه شنبه منتشر خواهد شد.![]()
نسخه باکیفیت فیلم دو روز زودتر منتشر شد!
به استقبال فیلم میرویم
View attachment 231270 View attachment 231271
پ.ن. دوستان انکودر GalaxyRG خوبه یا منتظر PSA بمونیم؟ 1080p میخوام دانلود کنم.
نسخه باکیفیت فیلم دو روز زودتر منتشر شد!
PSAپ.ن. دوستان انکودر GalaxyRG خوبه یا منتظر PSA بمونیم؟ 1080p میخوام دانلود کنم.