Movie Center

استودیو لاینزگیت اعلام کرده که اکران فیلم John Wick 4 را از بهار سال 2022 به بهار سال 2023 موکول می‌کنن!
درواقع به جای 27 می آینده ، در تاریخ 24 مارس 2023 اکران میشه

View attachment 237691
این قرار بود با این متریکس با هم اکران بشن :-"

این قرار بود با این متریکس با هم اکران بشن :-"

فروش فیلم تو سینماها براشون «خیلی» مهمه؛ اونم چنین فیلمی!

تمامی کمپانی های بزرگ (وارنر، دیزنی و...) فیلم های سال ۲۰۲۲شون رو فقط ۴۵ روز در انحصار سینماها قرار دادن و بعدش میفرستن تو سرویس های استریم و یا نسخه دیجتیالیشو میدن بیرون!

اما بعضی از کمپانی ها هنوز ترجیح میدن اینقدر فیلم های معروفشون رو به تاخیر بندازن تا دقیقا ۹۰ روز در انحصار سینماها باشه؛ حالا هر چقدر هم این این «تاخیر» براشون پرهزینه باشه!

فروش فیلم تو سینماها براشون «خیلی» مهمه؛ اونم چنین فیلمی!

تمامی کمپانی های بزرگ (وارنر، دیزنی و...) فیلم های سال ۲۰۲۲شون رو فقط ۴۵ روز در انحصار سینماها قرار دادن و بعدش میفرستن تو سرویس های استریم و یا نسخه دیجتیالیشو میدن بیرون!

اما بعضی از کمپانی ها هنوز ترجیح میدن اینقدر فیلم های معروفشون رو به تاخیر بندازن تا دقیقا ۹۰ روز در انحصار سینماها باشه؛ حالا هر چقدر هم این این «تاخیر» براشون پرهزینه باشه!
البته این تاخیر 10 ماهه خیلی احتمال داره مربوط به یسری ریشوت ها باشه. :-?
هرچقدرم اوضاع الان اروپا خراب باشه ولی اینکه 5-6 ماه قبل بگن بنظرم بیشتر نشونه ریشوت ها و کارای اضافیه نه موضوع کووید

این ماتریکس جدید رو دیدم نه میشه گفت خوب بود نه خیلی بد . اون وسطا وول میخورد .
مهمترین نکته اش فضاش مثل تریلوژی قبلی دارک نبود . عدم حضور لارنس فیشبرن و هوگو ویوینگ یه نظرم خیلی ضربه زد . این جایگزین اسمیت که تو دیوار بود . این نیل پاتریک هریس هم نقش جدی بش نمیاد ...!! بارنی :)) . بهتر میتونست پرداخت بشه. این عبدل چی میگه همه جا هست !!! پایانشم به قول دوستمون قبل تر اشاره کرد خیلی تینیجری تموم شد...!!! در کل بخوام بگم راضی بودم فقط جهت سرگرم شدن. اونجوری که تریلرشو اول دیدم و هایپ شدم واقعا ارضا نشدم . امیدوارم این برادر عه ببخشید خواهر واچوفسکی بکشه بیرون دیگه . شاید اگر اون یکی آبجی می بود کار بهتر در میامد...!!! لازم به ذکر است که لعنت به وارنر!!!

من الان متریکس 4 تموم کردم یک نظری بدم تا بعدا بیشتر به پیام های فیلم فکر کنم.

بزرگترین اشتباه فیلم این بود که نویسنده فکر میکنه مخاطبین فیلم با lore بعد از داستانه سه گانه فیلم که در بازی ادامه داشت آشنایی دارن و همه هم نشستن 29 تا کامیکو خوندن تا رفرنسهارو متوجه بشن و از همه مهمتر چپتر آخر animatrix یعنی matriculated که نحوه ی humanize کردن ماشین هارو نشون میده... خلاصه اگه کسی اینارو ندونه و بخواد از لنز 3 گانه به فیلم جدید نگاه کنه همون 15 دقیقه ابتدایی فیلم کافی بود که بخوره تو ذوقش.
به عنوان مثال assassinate شدن مورفییِس داخل matrix online که به عنوان canon و تایید خواهران wachowski هست.

من خودم اصلا از شماره 4 توقع فایتینگ سیکوئنس خاصی نداشتم و بیشتر میخواستم رو داستان و فلسفه تمرکز داشته باشه ، چیزی که تو شماره اول به شدت تو چشم بود مباحثی مثل casuality , free will و predeterminism، fatalism که البته تو این قسمت هم تا حدودی بهش پرداخته شد... تم کلی فیلم هم دنیای امروزی به خوبی نشون میده که همه برای خودشون یک متریکس شخصی دارن ( سوشیال مدیا ) که با توجه به سلایق شخص فرد دچار شست و شو مغزی میشه و احساسات انسان را weaponized میکنن تا بتونن برای منفعت ازش تغذیه کنن. کاری که the analyst داخل فیلم انجام میداد، فکر میکنم جدی نبودن تم و استفاده از color grading متفاوت یا حتی بعضی از دیالوگهای goofiness چپتر 1 فیلم کمک خیلی خوبی کرده تا بتونه اوضاع و نگرش سطحی آدما تو دنیای مدرن نشون بده... البته این بستگی به شخص داره که بتونه برای لحظاتی اون حس نوستالژی فیلم های قدیمو بزاره کنار و با واقعیت امروزی مواجه بشه.
دنیای که نئو داخلش گیر افتاده بود درواقع همون زندگی ایده آلی بود که cypher میخواست داخلش زندگی کنه که البته بعدا یک سری کالت و ایدئولوژی blue pill به عنوان cypherite ازین نگرش بوجود اومد که تحت کنترل ماشین ها بود که انسان ها رو به ادامه زندگی داخل متریکس تشویق میکرد.

دوستان بهترین کیفیت 4k زیر 10 گیگ برای کدام انکودر هست؟
زیر 10 گیگ اصلا 4K شما تماشا نکن! تا خود 15 گیگ به نظرم گلدن پاپ ها بهترین ها هستن مثل ریلیز DON... برای 4‌K باید بالای 40 گیگ حجم بزاری

توقع دارید با ماتریکسی روبرو شوید.که تمام حرفایش را با همان نسخه ی اول زد.
چه چیزی حقیقت دارد.؟
-در نسخه ی اول باید از برزخ گذر کنید.
و مسیر نئو با یافتن عشق و از گذر برزخ آغاز می شود.
-و در نسخه ی بارگذاری مجدد شاهد تکامل شخصیت نئو هستیم.او یاد می گیرد دید خصمانه ی خود را نسبت به ماشین ها تعدیل کند.هامان به او یاد آوری می کند ماشین ها و انسان ها برای ادامه‌ی حیاط به همدیگر نیاز دارند.
-و در نسخه ی انقلاب ماتریکس نئو می آموزد از هر چیز پیش افتاده ای و ظاهراً تصادفی کارکرد مخصوص خودش را دارد.
ملاقات نئو با خانواده راما کاندرا در جایی دور و بعید در ایستگاه قطار مجازی،جایی که به نظر می رسد کالبد دیجیتالی نئو رها شده و سرگردان است.اینجا به نظر می رسد کارگردان می خواهد شما را به گذشته و فیلم نخست بازگرداند.و بر عنصری سرنوشت ساز و نهایی یک بار دیگر تأکید کند. عشق! در جایی دور از انتظار و بعید و به مانند فیلم نخست برزخ وار و مرموز. نئو در ادامه ی فیلم( یا همان مسیر نئو) می آموزد عشق فقط یک واژه است و مهم ارتباطی است که واژه بر آن دلالت دارد.و نئو به واسطه ی فرزانگی که درون او ایجاد می شود قابلیت درک از خودگذشتگی پیدا می کند.
فرانچایز اینجا پایان می یابد.
فیلم چهارم به نظر می رسد به این خاطر ساخته شده است. که عواقب سه نسخه‌ی پیشین را نمایان کند.شخصا هیچ انتظاری از فیلم نداشتم.در نبود واچسفکی دیگر مشخص بود این یک فیلم یک سویه است.و و از روی تریلر مشخص بود که فیلم چه مسیری را دنبال می کند.امیدوارم در اینجا تمام شود.و به نظر هم همینطور است.
+اگر قصد دارد ادامه پیدا کند.باید روی فضاسازی آن کار کنند.کیانو برای این نقش دیگر زیادی پیر شده است.و کری ان ماس نیز هینطور.اکشن فیلم در سطح سه گانه نیست.و این neo آن neo بزن بهادری نیست که می شناسیم و صحنه های مبارزه فیلم های قبل شبیح رقص ضربات بروی نت های موسیقی بود.یک اپرا در فضای سایبر پانک به سبک وسترن های اسپاگتی به خصوص لیونه شخصیت تحسین شده فیلم کم حرف فیلم و نیز مهارت بی چون و چرایش در مبارزه.هر چند نیو همچنان کم حرف است اما به نظر می رصد عامدانه و آگاهانه شمایل اسطوره ای او را کنار زده اند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or