فقط به صورت سفارشی میارندوستان جایی رو میشناسید بشه دیسک فیلم 4k اورجینال پیدا کرد؟
چون خریدارش خیلی کمه
فقط به صورت سفارشی میارندوستان جایی رو میشناسید بشه دیسک فیلم 4k اورجینال پیدا کرد؟
دقیقا. من بقیه رو ندیدم ولی این Ex Machina جدا از جنبه اسکیفی (اوه عجب نظر سنجی یی
Children of men واقعا جادوی عجیبی داره و از بهترین فیلمای قرن 21 عهولی خب Ex Machina به عنوان scifi خیلی عنوان خاص تریه
یادمه بعد دیدنش تا مغز استخونام داشت از ترس میلرزید
بخاطر گل روی Alex Garland هم که شده رای رو دادیم به ایشون
![]()
Don't Look Up 2021
جداي تمام تحليل ها و تمام نگاه ها... به نظرم اول از همه اين فيلم خيلي خيلي بيشتر به صورت گذرا ميخواست پيام هايي رو برسونه و به عبارتي اين سيگنال به مخاطب ميرسيد كه يا نكته پشت اين داستان رو ميگيري يا اگرم نگرفتي بشين فيلمو ببين كه چيزي از دست نميدي
نقد به نظرم بيشتر سمت آمريكا نبود....حتي ميتونست نقد براي اينطرف هم باشه يعني به عبارتي نقد براي كل سياست جهان بود.
وقتي يه مشكلي هست كه خيلي راحت داري ميبينيش....داري با زمان بندي و چرا و چگونگي براي طرف مشكل رو شرح ميدي، و ميگي شمايي كه اون بالايي كاري بكن....و آخرش سركوب ميشي چون منافعي كه سياست ميبينه و به شما نميگه رو در جريان نيستي !!!
ببينيد قصدم به هيچ عنوان و به هيچ عنوان عوض كردن نگاه كسي نيست ولي يكي از ملموس ترين اتفاقاتي كه تو فيلم افتاد و براي ما تو واقعيت افتاد
بحث هواپيماي 752 رو ميشه خيلي راحت اينجا ديد....همه ميبينن زده....همه ميدونن مقصر كيه....ولي بازي رسانه، سياست و حرف ها و عمل هايي كه هنوز كه هنوزه عمل اصلي كه اتفاق افتاده رو نه جبران ميكنه و نه جوابي براش دارن...اينكه ما ناراحتيم و اونا داشتن انتقام سخت رو جشن ميگرفتن..خلبان با سابقه 25 ساله ميارن كه حقيقتي كه داريم ميبينم و بگه اتفاق نيوفتاده....بگذريم..
يا حتي
همين سر شكست دادن كرونا چه تو اينجا چه توي تمام دنيا...سياست در مقابل زندگي انسان ها پيروز ميشه...اينكه همه ميگن واكسن معتبر بگيريد و گوش مارو با اخبار فخرا و بركت توي مدياي خودشون كر ميكنن !!!.....اين همونجاست كه فيلم ميگه دااادااااششش..2 روز ديگه خودتم ميميرياااا.....ولي حيف كه نميدونيم اونا آخر فيلم زنده ميمونن و ما.....
2020 يه فيلمي اومد به اسم Greenland كه حال و هواي داستان به اين فيلم ميخوره...فقط اون از لحاظ دراماتيك برد جلو ولي Don't look up يه چاشني طنز هم داره....ولي پايان همين Don't look up در كمال فانتزي بودن خيلي واقعي تر به نظر مياد تا Greenland
.........
خلاصه فيلم عمق دار و نكته داري نيست ولي به نظرم خيلي خوش ساخته
8/10
این فیلم به نظر من یک دارک کمدی از جامعه امروزی بود با خیلی از استدلالهاش موافق بودم
نسل جوان بی خاصیت و بدرد نخور
فروپاشی ارزشهای اخلاقی و به سخره گرفتن هر کسی که حرف درست میزنه ودلسوز هست و بهش انگ دیوانه زدن
رذایل اخلاقی سیاستمداران و کمپانی های پولپرست و مردمی که بدون تحقیق دنبالشون راه میوفتن حتی اگر چرت بگن
شبکه های اجتماعی و خیلی از موارد دیگه
امتیاز من
7.5/10
من یادمه موقع رلیز فیلم یک تئوری خونده بودم که فیلم شدیدا ارجاع داره به یکی از lead AI Scientist های گوگل. الان که سرچ کردم فکر کنم درووردمشدقیقا. من بقیه رو ندیدم ولی این Ex Machina جدا از جنبه اسکیفی ()، از صد تا فیلم ترسناک هم ترسناک تر بود. اینقدر که واقعا حالم بد شد آخرش و بدبختی اینجاست که به شدت محتمله این سناریو
![]()
مثال هایی آورده شده که به نظر نمی آید انجمن قادر باشد که به طور مفصل پیرامون آن صحبت کنیم و گرنه علت نادرستی و خشم مک کی از فضای مجازی با مثال های شما را می توان به هم پیوست زد و جواب خلاف دیدگاه شما را ارائه داد. فیلم خوش ساختی نیست، به خصوص اگر فیلم «رکود بزرگ» را از این کارگردان ببینید. تمام مقیاس من از مک کی این است که چگونه با یک فیلم درجه یک The Big Short به Don't Look Up رسیده است. شاید زیر 10% درصد می توانم بگویم که مردم ویروس کرونا را جدی نگرفتند. باز هم مثال هایی خارج از چارچوب جهت پیوست زدن با محتوای فیلم زده اید و این را می توانم این گونه شرح دهم که کدام یک از آدم های کشور، با شنیدن تعدادی از سخنان پزشک یا ...، به استفاده از روغن بنفشه یا فضولات شتر جهت رفع ویروس کرونا روی آوردند؟! هیچ کدام. آیا تبلیغات بختیاری ها یا رهنما ها در ایران پیرامون محصولات ضد - کرونایی، باعث شد که مردم به دانش سلبریتی های دوهزاری روی بیاورند؟ رابطه ها در دنیای حقیقی یک طرفه باقی ماند ولی در اثر مک کی، دو طرفه است. یعنی هرچه گرانده گفته، مردم هم پیرو حرف ایشان هستند؟! هرگز نه. نسل جوان هرگز در فیلم مورد هجوقرار نمی گیرد. به نظرم نسل جوان که خود شخصیت لارنس یا تکه گوشتی با نام تیموتی شالامی باشد، بیشتر از سایر شخصیت ها به عمق فاجعه باور می کنند. یکی از مواردی که هرگز در فیلم احساس نشد یا اگر هم بیان شد، خیلی دم دستی بود، چرا یکی از شخصیت های مقابل دی کاپریو و لارنس بلند نشد و به آن ها بگوید «اطلاعات شما درست است ولی بهتر نیست مردم را وحشت زده نکنیم؟» مک کی هرگز دوست ندارد که این حرف عاقلانه از دهان هیچ یک از شخصیت های فیلم بیرون بیاید. قرار گرفتن آدم های به نوعی عاقل در جمعیت بی عقل، همان نگرشی است که سال ها مهران مدیری در مملکتمان در فضایی غیرمعمول به خرد ما می دهد. پس می توانیم بگوییم که مدیری از زمانه بسیار جلوتر است.
این فیلم خیلی چیزها داخلش جای دادن و خیلی نکات ریزی داشتمثال خارج چهارچوب فيلم چيه؟ دارم ميگم اين واقعه شبيه واقعه هاي جامعه هست...چهارچوب فيلم، فرافكني كلي و سوق دادن ذهن مردم از يه حقيقت آشكار به هجويات و صحبت هاي نادرست هست و چهارچوب مثال هايي هم كه زده شده دقيقا همين بود....واقعيت هايي كه سياست نه ميخواد آشكار بشه نه ميزاره و بجاش با هجو ذهن مردم مشغول ميشه...مثال بارزترش همين انتخابات بود كه تو خود همين فيلم هم بود...شعارهايي كه ميدوني دروغه....آدمايي كه ميدوني كاربلد نيستن...اما با يك حركت كه اصلا حتي قبلا مسخره هم ميكردن الان ازش استفاده ميكنن....اينجا اول مسخره كردن كه شهاب سنگ چيه بابا بيا سيگارمونو بكشيم..بعدش ديد اوضاع خيط شده بيا از اين حركت استفاده كنيم كه فكر كنن به فكر ملتيم ( كه در آخر هم بازم به فكر خودشون بودن)
اينجا طرف اصلا نميدونه تتلو خوردينه يا پوشيدنيه بعد مياد باهاش عكس ميگيره بعدشم الان انكار ميكنه...
اول سلبريتي ها سبز و بنفش ميكردن.....اذهان عمومي هم رفتن سمت سبز و بنفش بعدش كه كار از كار گذشته و اينا به مقصودشون رسيدن و كاري براي كسي نكردن گفتن اشتباه كرديم......(اين 2 تا مثالي كه هم تو چهارچوب فيلم بود هم براي ما اتفاق افتاد!!!!)
يه مثال اونور آبيش رو هم بزنيم يكم تو چهارچوب باشه
چقدر قبل همين بايدن چه اينور چه اونور طرفدار بود براش كه اين مياد گندكاري ترامپ رو جمع كنه....اون فلك زده رو از سوشيال مديا كلا برچيدن كه چي بشهچقدر سياسي ها و فضاي رسانه اي بر عليه ترامپ اومدن جلو و هنوزم ول نميكنن(طرف توييت ميزد من دلم لك زده براي قرمه سبزي مامانم خاك تو سرت ترامپ كه تراول بن كردي
) (طرفدار هيچكدوم نيستم كلا مثال زدم كه ملموس تر باشه).....
و در آخر
اين فيلم كلش بر پايه داستاني كاملا تخيلي و بر مبناي سياست هاي روزيه كه داره اتفاق ميوفته كه نويسنده و كارگردان دستشون در بزرگنمايي شخصيت ها، رفتار، و كل موقعيت بازتره به نسبت فيلم Big Short
درسته....ولی من بیشتر به خاطر hdr دنبال 4k می گردم.زیر 10 گیگ اصلا 4K شما تماشا نکن! تا خود 15 گیگ به نظرم گلدن پاپ ها بهترین ها هستن مثل ریلیز DON... برای 4K باید بالای 40 گیگ حجم بزاری
CMRG دارهدرسته....ولی من بیشتر به خاطر hdr دنبال 4k می گردم.
Tigole ریلیز 4k نداره؟
در مورد سقوط هواپیما که واژه «بازی رسانه» را در ادامه آوردید. کدام رسانه؟ رسانه داخلی یا رسانه خارجی فارسی زبان؟ صریح بگویم اگر فضای مجازی و رسانه ها نبودند، اکثر به همان «نقض فنی» و «برخورد موشک نیروی دشمن» متکی می شدند و پرونده بسته می شد.