Movie Center

اوه عجب نظر سنجی یی :D

Children of men واقعا جادوی عجیبی داره و از بهترین فیلمای قرن 21 عه :D ولی خب Ex Machina به عنوان scifi خیلی عنوان خاص تریه :D یادمه بعد دیدنش تا مغز استخونام داشت از ترس میلرزید :| بخاطر گل روی Alex Garland هم که شده رای رو دادیم به ایشون :D
دقیقا. من بقیه رو ندیدم ولی این Ex Machina جدا از جنبه اسکیفی (:D)، از صد تا فیلم ترسناک هم ترسناک تر بود. اینقدر که واقعا حالم بد شد آخرش و بدبختی اینجاست که به شدت محتمله این سناریو:|

Don't Look Up 2021
جداي تمام تحليل ها و تمام نگاه ها... به نظرم اول از همه اين فيلم خيلي خيلي بيشتر به صورت گذرا ميخواست پيام هايي رو برسونه و به عبارتي اين سيگنال به مخاطب ميرسيد كه يا نكته پشت اين داستان رو ميگيري يا اگرم نگرفتي بشين فيلمو ببين كه چيزي از دست نميدي :D
نقد به نظرم بيشتر سمت آمريكا نبود....حتي ميتونست نقد براي اينطرف هم باشه يعني به عبارتي نقد براي كل سياست جهان بود.

وقتي يه مشكلي هست كه خيلي راحت داري ميبينيش....داري با زمان بندي و چرا و چگونگي براي طرف مشكل رو شرح ميدي، و ميگي شمايي كه اون بالايي كاري بكن....و آخرش سركوب ميشي چون منافعي كه سياست ميبينه و به شما نميگه رو در جريان نيستي !!!

ببينيد قصدم به هيچ عنوان و به هيچ عنوان عوض كردن نگاه كسي نيست ولي يكي از ملموس ترين اتفاقاتي كه تو فيلم افتاد و براي ما تو واقعيت افتاد
بحث هواپيماي 752 رو ميشه خيلي راحت اينجا ديد....همه ميبينن زده....همه ميدونن مقصر كيه....ولي بازي رسانه، سياست و حرف ها و عمل هايي كه هنوز كه هنوزه عمل اصلي كه اتفاق افتاده رو نه جبران ميكنه و نه جوابي براش دارن...اينكه ما ناراحتيم و اونا داشتن انتقام سخت رو جشن ميگرفتن..خلبان با سابقه 25 ساله ميارن كه حقيقتي كه داريم ميبينم و بگه اتفاق نيوفتاده....بگذريم..

يا حتي

همين سر شكست دادن كرونا چه تو اينجا چه توي تمام دنيا...سياست در مقابل زندگي انسان ها پيروز ميشه...اينكه همه ميگن واكسن معتبر بگيريد و گوش مارو با اخبار فخرا و بركت توي مدياي خودشون كر ميكنن !!!.....اين همونجاست كه فيلم ميگه دااادااااششش..2 روز ديگه خودتم ميميرياااا.....ولي حيف كه نميدونيم اونا آخر فيلم زنده ميمونن و ما.....8->

2020 يه فيلمي اومد به اسم Greenland كه حال و هواي داستان به اين فيلم ميخوره...فقط اون از لحاظ دراماتيك برد جلو ولي Don't look up يه چاشني طنز هم داره....ولي پايان همين Don't look up در كمال فانتزي بودن خيلي واقعي تر به نظر مياد تا Greenland
.........
خلاصه فيلم عمق دار و نكته داري نيست ولي به نظرم خيلي خوش ساخته
8/10
این فیلم به نظر من یک دارک کمدی از جامعه امروزی بود با خیلی از استدلالهاش موافق بودم
نسل جوان بی خاصیت و بدرد نخور
فروپاشی ارزشهای اخلاقی و به سخره گرفتن هر کسی که حرف درست میزنه ودلسوز هست و بهش انگ دیوانه زدن
رذایل اخلاقی سیاستمداران و کمپانی های پولپرست و مردمی که بدون تحقیق دنبالشون راه میوفتن حتی اگر چرت بگن
شبکه های اجتماعی و خیلی از موارد دیگه
امتیاز من
7.5/10

مثال هایی آورده شده که به نظر نمی آید انجمن قادر باشد که به طور مفصل پیرامون آن صحبت کنیم و گرنه علت نادرستی و خشم مک کی از فضای مجازی با مثال های شما را می توان به هم پیوست زد و جواب خلاف دیدگاه شما را ارائه داد. فیلم خوش ساختی نیست، به خصوص اگر فیلم «رکود بزرگ» را از این کارگردان ببینید. تمام مقیاس من از مک کی این است که چگونه با یک فیلم درجه یک The Big Short به Don't Look Up رسیده است. شاید زیر 10% درصد می توانم بگویم که مردم ویروس کرونا را جدی نگرفتند. باز هم مثال هایی خارج از چارچوب جهت پیوست زدن با محتوای فیلم زده اید و این را می توانم این گونه شرح دهم که کدام یک از آدم های کشور، با شنیدن تعدادی از سخنان پزشک یا ...، به استفاده از روغن بنفشه یا فضولات شتر جهت رفع ویروس کرونا روی آوردند؟! هیچ کدام. آیا تبلیغات بختیاری ها یا رهنما ها در ایران پیرامون محصولات ضد - کرونایی، باعث شد که مردم به دانش سلبریتی های دوهزاری روی بیاورند؟ رابطه ها در دنیای حقیقی یک طرفه باقی ماند ولی در اثر مک کی، دو طرفه است. یعنی هرچه گرانده گفته، مردم هم پیرو حرف ایشان هستند؟! هرگز نه. نسل جوان هرگز در فیلم مورد هجوقرار نمی گیرد. به نظرم نسل جوان که خود شخصیت لارنس یا تکه گوشتی با نام تیموتی شالامی باشد، بیشتر از سایر شخصیت ها به عمق فاجعه باور می کنند. یکی از مواردی که هرگز در فیلم احساس نشد یا اگر هم بیان شد، خیلی دم دستی بود، چرا یکی از شخصیت های مقابل دی کاپریو و لارنس بلند نشد و به آن ها بگوید «اطلاعات شما درست است ولی بهتر نیست مردم را وحشت زده نکنیم؟» مک کی هرگز دوست ندارد که این حرف عاقلانه از دهان هیچ یک از شخصیت های فیلم بیرون بیاید. قرار گرفتن آدم های به نوعی عاقل در جمعیت بی عقل، همان نگرشی است که سال ها مهران مدیری در مملکتمان در فضایی غیرمعمول به خرد ما می دهد. پس می توانیم بگوییم که مدیری از زمانه بسیار جلوتر است.

دقیقا. من بقیه رو ندیدم ولی این Ex Machina جدا از جنبه اسکیفی (:D)، از صد تا فیلم ترسناک هم ترسناک تر بود. اینقدر که واقعا حالم بد شد آخرش و بدبختی اینجاست که به شدت محتمله این سناریو:|
من یادمه موقع رلیز فیلم یک تئوری خونده بودم که فیلم شدیدا ارجاع داره به یکی از lead AI Scientist های گوگل. الان که سرچ کردم فکر کنم درووردمش :دی Demis Hassabis که تو DeepMind گوگله :دی و زندگیش و برنامش دقیقا همون Oscar Isaac داخلِ Ex machina ـست :D

مثال هایی آورده شده که به نظر نمی آید انجمن قادر باشد که به طور مفصل پیرامون آن صحبت کنیم و گرنه علت نادرستی و خشم مک کی از فضای مجازی با مثال های شما را می توان به هم پیوست زد و جواب خلاف دیدگاه شما را ارائه داد. فیلم خوش ساختی نیست، به خصوص اگر فیلم «رکود بزرگ» را از این کارگردان ببینید. تمام مقیاس من از مک کی این است که چگونه با یک فیلم درجه یک The Big Short به Don't Look Up رسیده است. شاید زیر 10% درصد می توانم بگویم که مردم ویروس کرونا را جدی نگرفتند. باز هم مثال هایی خارج از چارچوب جهت پیوست زدن با محتوای فیلم زده اید و این را می توانم این گونه شرح دهم که کدام یک از آدم های کشور، با شنیدن تعدادی از سخنان پزشک یا ...، به استفاده از روغن بنفشه یا فضولات شتر جهت رفع ویروس کرونا روی آوردند؟! هیچ کدام. آیا تبلیغات بختیاری ها یا رهنما ها در ایران پیرامون محصولات ضد - کرونایی، باعث شد که مردم به دانش سلبریتی های دوهزاری روی بیاورند؟ رابطه ها در دنیای حقیقی یک طرفه باقی ماند ولی در اثر مک کی، دو طرفه است. یعنی هرچه گرانده گفته، مردم هم پیرو حرف ایشان هستند؟! هرگز نه. نسل جوان هرگز در فیلم مورد هجوقرار نمی گیرد. به نظرم نسل جوان که خود شخصیت لارنس یا تکه گوشتی با نام تیموتی شالامی باشد، بیشتر از سایر شخصیت ها به عمق فاجعه باور می کنند. یکی از مواردی که هرگز در فیلم احساس نشد یا اگر هم بیان شد، خیلی دم دستی بود، چرا یکی از شخصیت های مقابل دی کاپریو و لارنس بلند نشد و به آن ها بگوید «اطلاعات شما درست است ولی بهتر نیست مردم را وحشت زده نکنیم؟» مک کی هرگز دوست ندارد که این حرف عاقلانه از دهان هیچ یک از شخصیت های فیلم بیرون بیاید. قرار گرفتن آدم های به نوعی عاقل در جمعیت بی عقل، همان نگرشی است که سال ها مهران مدیری در مملکتمان در فضایی غیرمعمول به خرد ما می دهد. پس می توانیم بگوییم که مدیری از زمانه بسیار جلوتر است.
مثال خارج چهارچوب فيلم چيه؟ دارم ميگم اين واقعه شبيه واقعه هاي جامعه هست...چهارچوب فيلم، فرافكني كلي و سوق دادن ذهن مردم از يه حقيقت آشكار به هجويات و صحبت هاي نادرست هست و چهارچوب مثال هايي هم كه زده شده دقيقا همين بود....واقعيت هايي كه سياست نه ميخواد آشكار بشه نه ميزاره و بجاش با هجو ذهن مردم مشغول ميشه...
مثال بارزترش همين انتخابات بود كه تو خود همين فيلم هم بود...شعارهايي كه ميدوني دروغه....آدمايي كه ميدوني كاربلد نيستن...اما با يك حركت كه اصلا حتي قبلا مسخره هم ميكردن الان ازش استفاده ميكنن....اينجا اول مسخره كردن كه شهاب سنگ چيه بابا بيا سيگارمونو بكشيم..بعدش ديد اوضاع خيط شده بيا از اين حركت استفاده كنيم كه فكر كنن به فكر ملتيم ( كه در آخر هم بازم به فكر خودشون بودن)

اينجا طرف اصلا نميدونه تتلو خوردينه يا پوشيدنيه بعد مياد باهاش عكس ميگيره بعدشم الان انكار ميكنه...
اول سلبريتي ها سبز و بنفش ميكردن.....اذهان عمومي هم رفتن سمت سبز و بنفش بعدش كه كار از كار گذشته و اينا به مقصودشون رسيدن و كاري براي كسي نكردن گفتن اشتباه كرديم......(اين 2 تا مثالي كه هم تو چهارچوب فيلم بود هم براي ما اتفاق افتاد!!!!)

يه مثال اونور آبيش رو هم بزنيم يكم تو چهارچوب باشه

چقدر قبل همين بايدن چه اينور چه اونور طرفدار بود براش كه اين مياد گندكاري ترامپ رو جمع كنه....اون فلك زده رو از سوشيال مديا كلا برچيدن كه چي بشه :)) چقدر سياسي ها و فضاي رسانه اي بر عليه ترامپ اومدن جلو و هنوزم ول نميكنن(طرف توييت ميزد من دلم لك زده براي قرمه سبزي مامانم خاك تو سرت ترامپ كه تراول بن كردي 8-| ) (طرفدار هيچكدوم نيستم كلا مثال زدم كه ملموس تر باشه).....

و در آخر
اين فيلم كلش بر پايه داستاني كاملا تخيلي و بر مبناي سياست هاي روزيه كه داره اتفاق ميوفته كه نويسنده و كارگردان دستشون در بزرگنمايي شخصيت ها، رفتار، و كل موقعيت بازتره به نسبت فيلم Big Short

مثال خارج چهارچوب فيلم چيه؟ دارم ميگم اين واقعه شبيه واقعه هاي جامعه هست...چهارچوب فيلم، فرافكني كلي و سوق دادن ذهن مردم از يه حقيقت آشكار به هجويات و صحبت هاي نادرست هست و چهارچوب مثال هايي هم كه زده شده دقيقا همين بود....واقعيت هايي كه سياست نه ميخواد آشكار بشه نه ميزاره و بجاش با هجو ذهن مردم مشغول ميشه...
مثال بارزترش همين انتخابات بود كه تو خود همين فيلم هم بود...شعارهايي كه ميدوني دروغه....آدمايي كه ميدوني كاربلد نيستن...اما با يك حركت كه اصلا حتي قبلا مسخره هم ميكردن الان ازش استفاده ميكنن....اينجا اول مسخره كردن كه شهاب سنگ چيه بابا بيا سيگارمونو بكشيم..بعدش ديد اوضاع خيط شده بيا از اين حركت استفاده كنيم كه فكر كنن به فكر ملتيم ( كه در آخر هم بازم به فكر خودشون بودن)

اينجا طرف اصلا نميدونه تتلو خوردينه يا پوشيدنيه بعد مياد باهاش عكس ميگيره بعدشم الان انكار ميكنه...
اول سلبريتي ها سبز و بنفش ميكردن.....اذهان عمومي هم رفتن سمت سبز و بنفش بعدش كه كار از كار گذشته و اينا به مقصودشون رسيدن و كاري براي كسي نكردن گفتن اشتباه كرديم......(اين 2 تا مثالي كه هم تو چهارچوب فيلم بود هم براي ما اتفاق افتاد!!!!)

يه مثال اونور آبيش رو هم بزنيم يكم تو چهارچوب باشه

چقدر قبل همين بايدن چه اينور چه اونور طرفدار بود براش كه اين مياد گندكاري ترامپ رو جمع كنه....اون فلك زده رو از سوشيال مديا كلا برچيدن كه چي بشه :)) چقدر سياسي ها و فضاي رسانه اي بر عليه ترامپ اومدن جلو و هنوزم ول نميكنن(طرف توييت ميزد من دلم لك زده براي قرمه سبزي مامانم خاك تو سرت ترامپ كه تراول بن كردي 8-| ) (طرفدار هيچكدوم نيستم كلا مثال زدم كه ملموس تر باشه).....

و در آخر
اين فيلم كلش بر پايه داستاني كاملا تخيلي و بر مبناي سياست هاي روزيه كه داره اتفاق ميوفته كه نويسنده و كارگردان دستشون در بزرگنمايي شخصيت ها، رفتار، و كل موقعيت بازتره به نسبت فيلم Big Short
این فیلم خیلی چیزها داخلش جای دادن و خیلی نکات ریزی داشت
مثلا همین داستان حذف شارژر موبایل از داخل کارتن گوشی ها بخاطر سود بیشتر توسط اپل که با بهانه کمک به محیط زیست انجام دادن یک نمونه ش هست در حالیکه تمامش برای سودجویی بیشتر بود و عده ای ساده لوح هم باور میکردن و تحسینش میکردن
اونجای فیلم که طرف به اون صاحب کمپانی گفت شما تاجر هستید و همه چیز رو در منفعت خودتون میبینید و انکار موضوع از سوی اون شخص که نه من دارم به علم کمک میکنم بسیار تلخ بود یا بکارگیری یک شخص بی خاصیت و تندرو برای رهبری شاتلی که سرنوشت دنیا رو نعیین میکنه نشان از استفاده ابزاری از این اشخاص برای پیشبرد اهداف سیاسی بود یا مثلا خبر اول تلویزیون بجای شهاب سنگ شده بود خیانت فلان سلبریتی به دوست دخترش

زیر 10 گیگ اصلا 4K شما تماشا نکن! تا خود 15 گیگ به نظرم گلدن پاپ ها بهترین ها هستن مثل ریلیز DON... برای 4‌K باید بالای 40 گیگ حجم بزاری
درسته....ولی من بیشتر به خاطر hdr دنبال 4k می گردم.
Tigole ریلیز 4k نداره؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
در مورد سقوط هواپیما که واژه «بازی رسانه» را در ادامه آوردید. کدام رسانه؟ رسانه داخلی یا رسانه خارجی فارسی زبان؟ صریح بگویم اگر فضای مجازی و رسانه ها نبودند، اکثر به همان «نقض فنی» و «برخورد موشک نیروی دشمن» متکی می شدند و پرونده بسته می شد. پیگیری رسانه ها و مردم در فضای مجازی منجر شد که واقعیت این حادثه برملا شود. پس اولین نتیجه می توان گرفت که فضای مجازی بد و عقب افتاده نیست و تمام مردم را عقب افتاده نمی کند. هیچ کس از مردم ایران به علت پوشیدن لباس سبز یک عده سلبریتی، نرفتند در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند! هیچ کارشناس سیاسی هم این دیدگاه را نه بیان می کند و نه تصدیق می کند. همه براساس معیارهای منطقی و شخصی خودشان در آن انتخابات شرکت کرده اند. این که هیچ کدام از وعده ها عملی نشدند و تاکید مک کی روی تحقق نیافتن وعده حرف های دولتمردان است، حرف تازه ای نیست. فیلم نامه The Big Short اقتباسی است، صحیح اما نگارش یک فیلم نامه اقتباسی به مراتب سخت تر از نگارش یک فیلم نامه اورژینال است. برخلاف نظر شما، The Big Short انتقادی بهتر و به قول منتقدها «درآمده» از رسانه و سوشال مدیا هم می کند. در آن سکانسی که کریستین بیل پیشنهاد ها و سهام های توخالی را به شرکت های مختلف می فروشد، با یک تدوین بسیار مناسب و عالی (می گویم درآمده، واقعا هم درآمده!)، آهنگ لوداکریس (مانی میکر) و مصاحبه بریتنی و همبرگر خوردنش را به تصویر می کشد. نمایش فوتیج های منطقی و حساب شده نشان می دهد که مردم از وقوع یکی از بزرگترین رکودهای اقتصادی جهان بی خبر هستند. آن تیزبینی مک کی کجا و قمپزدرکنی Don't Look Up کجا! نگاه دقیق Political Satire را می توان در قلعه حیوانات جورج ارول دید. در مورد خبر اول آن شبکه که به جای پرداختن شهاب سنگ به سراغ خیانت آن فلان سلبریتی رفته است، مثالی است که خود مک کی دوسته داشته که خبر به این مهمی در یک برنامه خبری Gossip برملا کند. چرا مک کی شخصیت های به نوعی عاقلش را به سمت CNN یا CBS نمی رود؟ در حالی که ما همان شبکه ها را می بینیم که نمای جدی تر از خود به نمایش می گذارند. می دانیم که فیلم برپایه داستان تخیلی است یا دقیق تر یک Allegory است ولی بحث در مورد همان تک جمله است که عده مخالف هستند (مثل من) و عده موافق؛ شبکه های مجازی و رسانه مردم را احمق، بی عقل، بی منطق و بی تفاوت کرده است! در مورد این که فیلم می تواند از مخاطب خنده بگیرد، با توجه به سابقه کمدی خوب مک کی، در Don't Look Up موفق نمی شود. گرفتن کیف دستی خانم رییس جمهور توسط معاون رییس جمهور؟ مجانی بودن تنقلات در کاخ سفید؟ ساختن ایموجی های مضحک از چهره جنیفر لارنس؟ سلفی گرفتن با دنیای آخرالزمانی؟ دو شباهت ظاهری دو پسر دی کاپریو و همسری که مانند فرزندش می ماند؟ قبلا این ها را در یک پارودی دوستان سث روگن و فرانکو و مدیری دیده ایم!

Death to 2020 = Don't Look Up

آخرین ویرایش:
در مورد سقوط هواپیما که واژه «بازی رسانه» را در ادامه آوردید. کدام رسانه؟ رسانه داخلی یا رسانه خارجی فارسی زبان؟ صریح بگویم اگر فضای مجازی و رسانه ها نبودند، اکثر به همان «نقض فنی» و «برخورد موشک نیروی دشمن» متکی می شدند و پرونده بسته می شد.
ببين حرف من در مورد سقوط هواپيما و بازي رسانه، كه 120 درصد هم موافق اينم كه قدرت فضاي مجازي تونست حقيقت رو نشون بده...اين كه بحثي نيست...
شما من و خودت و بچه هاي فروم رو نبين كه ميريم تحقيق ميكنيم يا چشممون به چندجا هست نسبت به اخبار و حواشي، كه بتونيم يك تصميم درست بر حساب عقلانيت بگيريم.
خيلي از عموم(واقعا خيلي) هنوز منتظر سلبريتيشونن كه بدونن الان بايد به كدوم سو برن...
هنوز خيلي نگذشته از موقعي كه خيلي ها 2 به شك بودن اما يكي اومد گفت تَكرار ميكنم تَكرار ميكنم كه بريد راي بديد و پاي سفر عقد مردم مينشست و با اينو اون عكس ميگرفت...اينم تصميم مردم بود

به مرور هر سياست و هر موضوعي كه تاريخ انقضاي اطلاعاتش نزديك بشه بر ملا ميشه...اين فيلم هم همينو داشت نشون ميداد

بالاي چند ساله كه فعالاي محيط زيستمون يا سركوب ميشن يا خبري ديگه ازشون نيست..صدايي ازشون دربياد اغتشاش عليه نظم عمومي ميشه(درست عين فيلم كه تا خبري ميخواستن بدن يه كيسه ميكشيد رو سرشون :)))
هدفشون چيه؟ اطلاع رساني در مورد گونه هاي در حال انقراض، خطر آلودگي هاي هوا، خشكسالي هاي قريب الوقع آينده، اينا مال خيلي ساله
چند روزه جنگل‌‌های باارزش هیرکانی در ‎نوشهر(ویسرِ کجور) در حال سوختنه و جز بیل و کلنگ، مردم و حامیان محیط زیست ابزاری برای خاموشی ندارن.

ولي كِي صداي همه دراومد؟ موقعي كه ديگه دير شده....اين ميشه "بازي رسانه"....نميزاره سورس خبر درج كنه...ما نصفه و نيمه ميفهميم و ميريم دنبال مسائل خودمون يا حاشيه هايي كه دم دست تره ولي 1 الي 2 ساله كه الان داره بحث آب، هوا و خشك شدن منابع زير زميني صداش درمياد... چون تاريخ انقضاي اطلاعاتي كه سعي در مخفي كردن داشتن گذشته...چون جلوي چشم اومد، كامل لمس ميشه، ديگه داره با زندگي به صورت 100% درميوفته....در صورتي كه ما اونموقع هم سوشيال مديا داريم، مردمم دانا هستن...ولي چون اخبار ديگه اي با "بازي رسانه" به گوش ما ميرسه اين ميشه كه از دست ما هم ديگه كاري ساخته نيست

چرا راه دور بريم....همين كرونا....وقتي خبرش اومد از همون اول در صدر اخبار نبود...بيماري ناشناخته اي بود كه هيچ دولتي و هيچ رسانه اي پوشش كامل نميداد...خود دكتري كه اين بيماري رو كشف كرد يهو به ملكوت پيوست :)) (كيسه رو سر)
ما نميدونستيم اومده يا نه...هيچ جا پروتكل درستي ارائه نميداد چه اينور چه اونور...ولي وقتي ديگه نميشد كاريش كرد قرنطينه سرتاسري كردن(توي فيلمم درست اطلاع رساني نميشد يا حتي نظريه اول جاهايي رد شد و همون اول اين واقعه تاييد نميشد)
و بحث اصلي اينجاست.....فيلم روي اطلاع رساني كار ميكنه ولي چيزي كه ميگه اينه كه سياست كاري براي من و شما نميكنه...اين مهم بود...

مياد موشك هارو يبار ميفرسته...ولي ميفهمه نفعي تو كاره، مياد از اين آخرالزمان هم درآمد داشته باشه(مثل الان اينجا صدتا واكسن نشون دادن و پولشم خوردن) و موشك هارو بيخيال ميشه! هدف شخص ديكاپريو نبود كه مهران مديري طور نشون داده بشه يا نشه...هدف نهايي سياستي بود كه به ضرر ما شد...

شما با big short مقايسش كردي كه نظر شخصي شماست ولي نظر من اينه كه فيلم به سواي مقايسه از لحاظ داستان، شخصيت پردازي ها، و از همه مهم تر پايان خيلي واقع گرايانش خيلي قشنگ از آب درومد

آخرین ویرایش:
فیلم Dont Luck Up رو دیشب دیدم.
فیلم خوبی بود ولی اون انسجام کافی رو نداشت و میتونست روایت بهتر و منظم تری رو داشته باشه.
مثلا جایی که جنیفر لارنس از سمت مدیا و جامعه کوبیده میشه و یهویی یه سری پسر هیپی پیدا میشن که هوادارش هستند. توی دنیای امروز و مخصوصاً شبکه های اجتماعی هر تفکری حتی اگه مسخره و افراطی هم باشه میتونه طیف وسیعی از جامعه رو به سمت خودش بکشه. کافیه یه نگاه به شبکه های مجازی بندازیم که چه افرادی بدون هیچ استعداد و یا خلاقیتی تونستن مرزهای شهرت رو جر بدن، مثل کایلی جنر، کیم کارداشیان یا دنیا جهانبخت و خیلی های دیگه مثل تبریزیان و گروه های افراطی که ادعا دارن کره زمین صافه. تو این بخش از داستان انتظار داشتم یهو جنیفر لارنس بشه ناجی این مردم و در نقطه مقابل دیکاپریو و حکومت قرار بگیرن. اما در نهایت با یه تیموتی شالامه بیحال روبرو شد.
با وجود این همه ستاره ولی بنظرم کاراکترها خیلی خوب نتونستن تو نقش هاشون ظاهر بشن.

برای باره دوم dune را دیدم نه تنها شک ندارم که این بهترین فیلمی است دیده ام بلکه می تواند بهترین فیلم دهه هم باشد.سر آغازی که نه تنها برای نجات خود (شاهکار دیوید لینچ) بلکه برای نجات سینما می جنگد.شخصیت اصلی داستان در میان طوفانی ویرانگر،مبتنی بر الهامات درونی خود پا در سرزمین موعود می گذارد.در مرکزیت عنصری که همه‌چیز روی آن می چرخد.گذر از شن زار سوزان بسوی صخره های از آن بیرون زده، همان جا که آخرین دئول به شخصیت روی پرده اش پیوند می خورد.با تلنگر های گاه و بی گاه زنی ناشناس که در الهاماتش او را تعقیب کرده است.
ادامه دارد...

من نمیدونم چرا منتقد های هالیوود اینقدر بدشون میاد که No Way Home نامزد اسکار بشه؟
با اینکه بی ایراد نیست، بجز Parasite بنظرم به کل از تمامی نامزد ها و برنده های چند سال اخیر اسکار سر تره!
اگه هم عزیزان دنبال هنر توی سینما هستند، این فیلم یک تنه سینما رو نجات داده، دیگه از این بالاتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or