Movie Center

بالاخره به یه نظرسنجی سخت رسیدیم! :دی
من Children of Men رو به شدت دوست داشتم و فکر کنم یه ۳ باری دیدمش (یه بارش توی سینما بود که حتی با وجود کیفیت تصویر پایین سینمای ایران در مقایسه با فرنگ، باز هم تجربه خیلی خوبی بود). ولی از اون طرف از Brazil هم بدجوری لذت بردم و تجربه عجیب و متفاوتی بود برام. الآن هوس کردم دوباره بشینم ببینمش و به همه هم پیشنهاد می‌کنم تماشای این فیلم محشر رو.

به به این میگن نظرسنجی :-"
انتخاب سخت بود واقعا ولی اخر به children of man رای دادیم...
دفعه اولی که این فیلم رو دیدم تقریبا تو دوران طفولیت و اگه اشتباه نکنم از شبکه 4 بود :-" و اون موقع هیچی از فیلم نفهمیدم تا اینکه چندین و چند سال بعد دوباره فیلم رو دیدم و به طرز عجیبی باهاش ارتباط برقرار شد، حالا شاید از نظر مسائل علمی تخیلی به بزرگی و یا پررنگی بقیه فیلم ها نباشه ولی خوب فیلم عالی هست.

اوه عجب نظر سنجی یی :دی

Children of men واقعا جادوی عجیبی داره و از بهترین فیلمای قرن 21 عه :دی ولی خب Ex Machina به عنوان scifi خیلی عنوان خاص تریه :دی یادمه بعد دیدنش تا مغز استخونام داشت از ترس میلرزید :| بخاطر گل روی Alex Garland هم که شده رای رو دادیم به ایشون :D

ماتریکس جدید رو دیدم، و بر خلاف انتظار لذت بردم. حقیقتا دلیل اینهمه hate رو به فیلم متوجه نمیشم. فیلم برای بیشتر سوالات جواب داره، دنیای ماتریکس رو به خوبی به روز کرده، و روندش نسبتا منطقی پیش می‌ره. نقدی بیرحمانه از وضعیت فعلی بشر هم می‌کنه. اکشن و جلوه های ویژه به زحمت در سطح سه گانه اصلیه، ولی خوب واقعیتش اینه که ماتریکس اولی واقعا پدیده عجیبی بود، بسیار جلوتر از زمان خودش. واقعا نمیشه انتظار داشت اون نو آوری و حس شگفت زدگی رو دوباره دید تو دنباله.

به نظرم این فیلم با جو فعلی اطرافش شکست خواهد خورد، و چند سال بعد کشف شده و کالت میشه. واقعا از پیچیدگی مباحثی که مطرح می‌کرد کیف کردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or