homayoon k2
کاربر سایت
درسته....ولی من بیشتر به خاطر hdr دنبال 4k می گردم.زیر 10 گیگ اصلا 4K شما تماشا نکن! تا خود 15 گیگ به نظرم گلدن پاپ ها بهترین ها هستن مثل ریلیز DON... برای 4K باید بالای 40 گیگ حجم بزاری
Tigole ریلیز 4k نداره؟
درسته....ولی من بیشتر به خاطر hdr دنبال 4k می گردم.زیر 10 گیگ اصلا 4K شما تماشا نکن! تا خود 15 گیگ به نظرم گلدن پاپ ها بهترین ها هستن مثل ریلیز DON... برای 4K باید بالای 40 گیگ حجم بزاری
CMRG دارهدرسته....ولی من بیشتر به خاطر hdr دنبال 4k می گردم.
Tigole ریلیز 4k نداره؟
در مورد سقوط هواپیما که واژه «بازی رسانه» را در ادامه آوردید. کدام رسانه؟ رسانه داخلی یا رسانه خارجی فارسی زبان؟ صریح بگویم اگر فضای مجازی و رسانه ها نبودند، اکثر به همان «نقض فنی» و «برخورد موشک نیروی دشمن» متکی می شدند و پرونده بسته می شد.
ارزش داره زمان انتشار بلوری 50 گیگ 4k رو دانلود کنیم؟من نمیدونم چرا منتقد های هالیوود اینقدر بدشون میاد که No Way Home نامزد اسکار بشه؟
با اینکه بی ایراد نیست، بجز Parasite بنظرم به کل از تمامی نامزد ها و برنده های چند سال اخیر اسکار سر تره!
اگه هم عزیزان دنبال هنر توی سینما هستند، این فیلم یک تنه سینما رو نجات داده، دیگه از این بالاتر؟
Yesارزش داره زمان انتشار بلوری 50 گیگ 4k رو دانلود کنیم؟
ماتریکس ۴ از نظر من که کلا ارزش نمرهدهی نداره. به منتقدا هم که قشنگ پول دادن که متا سبز شه.
راحت یکی از بدترین فیلمایی هستش که تو زندگیم دیدم.
بعد انگار فیلم به هدف ر#یدن به مورفیوس و نیئو و همون داستانای همیشگی "زنان قوی" ساخته شده. برو بابا اصن -_- همین ۴ تا خط هم نوشتم اعصابم ریخت به هم باز. برید ماتریکس ۱ و ۲ رو یه بار دیگه ببینید بشوره ببره این زباله رو. ماتریکس ۴ فقط ماتریکس بدی نیس، کلا فیلم بدیه، حالا عنوانش هرچی باشه
-/10